• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranoran átka

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 6 / 14 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.02.10. 17:35

(Archie)

Erinnek válaszol gondolatának erejével:

<-Nos mi lenne, ha a közted és Ramirez között tátongó erõkülönbséget kissé lecsökkenteném, bár biztos vagyok benne, hogy van valami a tarsolyodban, különben nem mentél volna belel látszólag ilyen könnyelmûen, de...>

És itt a szavak értelmén túlmutató gondolatokkal írja le, hogy is gondolta a segítségnyújtást:

//Roham/megfékezés; képességjavítás/rontás; fájdalomcsillapítás/kínokozás//

<-Válaszd ki te, melyikõtökre hassak, de jobb lenne rád, úgy az ellenállás letörésére fordított energiámat is felhasználhatnám>

Mindezt olyan gyorsan teszi és oly módon, hogy minél több ereje maradjon estére, tehát Erin látótávolságon belül legyen

//szükség lehet számszerûsítésre mindezt 20 másodperc alatt el lehet mondani, az 4 Pp levonás//
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.02.10. 18:13

Erin végighallgatja Archie mondókáját körülnéz és utána elindul Archie felé.Hatalmas hévvel kezetnyújt neki és megkéri tartson vele a kabinba.
Természetesen a cél nem a kabin lesz hanem a legközelebbi eldugott zúg ahol nyugodtan beszélhetnek.Itt Erin hatalmas köszönetnyilvánítások után kijelenti,hogy egyenlõre nem kér segítséget.Viszont hangsúlyozza megbecsülését és azt hogy mennyire örül,hogy gondolt rá Archie.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.10. 21:10

Ramirez

*A kis ébresztõ után, lassan komotosan bevonult az ebédlõbe. Amikor ,meglátja, megérzi az ebvédet fanyar képet vág.

-NA jó essünk tul ezen a "nyalánkságon".

*Majd ha ezzel végzett, mivel nem volt dolga semmi, elment lepihenni.

<Egy kis pihi jól jöhet>

*Ha nem történik semmi akkor durmol egyet. Kicsivel vacsora elött felriad, reméli nem késett el ezért sietõsen pakolgatni kezd, meghuzza a rumos flaskát, zsebre vágja, és a fedélzetre indul. Körül néz majd elkezdi lehuzni a ruháit, de csak a felsõket és melegíteni és gyakorlatozni kezd.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Portius » 2007.02.11. 8:03

(Portius)

Megpróbál minél többet enni az ebédbõl, hisz hosszú még a nap. Szükség lehet az energiára. Komótosan tömi a szájába a falatokat, majd leöblíti vízzel az ételt.
Mikor végzett az étkezéssel, felkel és kilép a folyosóra.
Töprengve lép be a szállóba. Mindenki heverészik, pihen, vagy beszélget.
<Itt nem tudok gondolkodni...>
Visszatér a folyosóra, s néhány lépés után a kíváncsiságától hajtva benyit a matrózszállásra.
<Valószínûleg minden matróz fent dolgozik a fedélzeten... de várjunk csak...>
Mikor megpillantja a heverészõ, s már az álmok birodalmában járó Szablyást, megáll az ajtóban. Levont szemöldökkel végigméri õt. Már majdnemhogy ártatlannak és védtelennek tûnik a kolosszus ahogy ernyedten lelóg az egyik lába és keze az ágyról.

< Hát igen...
A szépség belülrõl fakad. A szabadon, szélben és esõben feszítõ rózsa is szebb, mint a leszakított féle, hisz azt még megtölti az élet, van jövõje, s van reménye...
De egyre inkább úgy hiszem, hogy a romlottság is ugyanúgy belülrõl fakad...
Jóapám mondta, a fát meg lehet menteni, ha az elhalt részeit lemetszik, s ezt meg kell tenni, hisz ellenkezõ esetben a fa életébe kerülne a tétlenségünk...
Talán a közösség is ilyen... Ki kell vágni a romlott részeket...>

Felhúzott szemöldökkel elgondolkozik azon, amit gondolt.
<Nem! Elõször magamból kell kiírtanom a romlottság csíráit, hogy ilyet gondolok... És aztán mindenki másból is...
Ezt viszont nem karddal kell tenni, hanem szívvel...>

Elhatározásra jutva bólint egyet, majd behúzva az ajtót, felballag a fedélzetre.
Az élettel telt fedélzet kissé visszarántja a valóságba és elûzi a gondolatait. A kapitányt meglátva elkapja annak tekintetét, s felé bólint, mikor amaz ránéz. Két karját elõhúzva gyakorlatozásba fog olyan helyen, ahol nem zavar senkit.
Jó formába kell lendülnie...
Portius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.11. 22:38

Km esemény [Shirin Horha]
Helyszín:Quirron-tenger, a Vizisikló
Idõpont:késõ délután
Résztvevõk:mindenki

a hajón érezhetõen egyre nõtt és nõtt a feszültség...az utasok nagyrésze készelõdött.hogy ki hova készül,mindenki tudta.a matróz, Ramirez a Szablyás,és az utas,Erin a zenész közti összecsapása készülõdött...Erin is, és Ramirez is megabiztosan, mégis kétségek közt indult a harcra.A matrózok közül ketten már a legmegfelelõbb helyre álltak,hogy a kellõ távból,de jó helyrõl nézzék a különleges a vacsrához kedvethoz mûsort.mindenki várta a viadalt..ki ezért,ki azért.a két toroni fejében megfordult a fogadások kötése...az utasoknak nyilvánosan ki is jelentették,hogy bárkivel szivesen kötnek fogadást...mindenki a mai két este két fõhõsére várt.

//javaslom aki nézni akarja az elõadást,fáradjon a fedélzetre 8) ...Erin,Saggaras,tõletek valami jó kis bevonulást is elfogadok ;) //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.11. 22:54

Ramirez

*Már a fedélzeten edzett melegített, különbözõ forgásokat gyakorolt két szablyával és egyebekkel. Majd miután látta, hogy Erin is megérkezett, Miközben kezdett megszabadulni a felsõ ruházatától így szólt.*

-Na végre már azt hittem berezeltél muzsikus lélek. na csak hogy ne szabdald össze a kis ruháimat, gondoltam lekapom, lehet, neked meg azért kéne levenned mert a vér az makacs foltot hagy.

*Mondja majd felnevet és megnyujtoztatta tagjait, majd a belsõ zsebébõl még elõkapja a kis flaskát hörpint belõle majd vissza teszi és félre rugja a holmiját elõrántja a két szablyát és megforgatja. Látszik rajta, hogy fegyverének mestere, majd elszánt de ugyanakkor hencegõ arcot vágott.*

<Na remélem tényleg összevérezem a kis himezett ruciját és nem kezd itt trüközgetni.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.02.11. 23:10

(Archie)

Megpróbál jó helyet találni, ahonnan nyomon követheti az eseményet, a barackpálinkás kulacsot kezébe veszi, és aprókat kortyol közben, csak az íz kedvéért, majd társalgásba fog a körülötte levõkkel, konkrétan senkinek nem címezve mondandóját:

- Szerintetek ki az esélyes?

Szív egy nagyot az orrán, harákol, majd kiköp a korláton túlra, elmélázva utánanéz orrváladékának, amint elmerül a habok között.
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.02.12. 7:07

A félelfen nemlátszik a félelem jele sem.A "játékra" viszont "kiöltözött" felvette kedves vörös sejem ingét és hozzá illõ méjzöld sejem széles övét.Mellényt most nem visel viszont fegyvert amit hozott magával csak lehelyezte a padlóra(rövidkard) és dédelgetett lantját vette fegyver helyett.Táskáját maga mögé tette le.Ingének bõ ujjában nem látszodik 2darab kedvenc tõre ami a bal illetve a jobb kezére van erõsítve mind kettõ eldobásra várakozik.Biztosan áll a fedélzeten, a nap lemenõ sugarai mintha glóriát vonnának feje köré.

-Itt vagyok!Amint megbeszéltük.-

/kíváncsi vagyok van-e az erején kívül valami tudása is/

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Portius » 2007.02.12. 10:17

(Portius)

Már hosszú másodpercek óta mereven tartotta maga elõtt két hosszúkardját. Azt a mozdulatsort tökéletesítette, amit a mestere, a városõr parancsnoka a "a megzavart kígyó támadása" néven említett.
<Seldegar parancsnok egy elszökött tolvaj után eredt, mikor megtapasztalta ennek a technikának az erejét. Kis híja volt, mikor egy fatörzset felemelt - hogy embereivel követhessék a nyomokat - hogy egy kígyó meg nem harapta. A parancsnok így emlegette ezt a technikát :
A rejtett védelem alól való támadás...
Ha valaki igazán jól csinálja, védhetetlen...
Addig viszont sokat kell gyakorolnom.>

Már éppen támadni készült, mikor meglátta fellépni a Szablyást a fedélzetre. Sóhajtva leeresztette fegyverét és végignézte, amint Ramirez felkészül a viadalra.
Mikor a lantos is fellépett a fedélzetre, két kardját eltette.
Három dobótõrét megigazította a mellkasán átfeszülõ pánton lévõ tokban. Hosszú feketén lobogó csapzott haját a szél felkapta, s hol az arcába fújta, hol a háta mögé csapta.
Lassan végighúzta az ujját a hegen, melyik a homloka közepétõl a bal szemén keresztül az álláig éktelenkedett. Kevesen múlott, hogy nem érte el a szemét...

< Ezt is akkor szereztem, mikor egy kereskedõt mentettem meg a lincseléstõl...
Egy szomszédos bolt tulajdonosa megvádolta lopással azt az eladót. A Céhek tanácsa bezáratta a boltot, mert a fõbírát megkente a vádló tulajdonos...
Egyik este, a pórul járt eladó felkereste a házában a vádlóját és meg akarta ölni... Végül, mikor amaz kegyelemért kiáltozott, nem tette meg. Ezért karoltam fel, s segítettem elmenekülni neki a városból, mert a könyörület, vagy talán a szánalom felülkerekedett a haragján. Jóembernek találtam...
S ez a seb hûen bizonyítja, hogy nincs olyan cselekedet, minek ne lenne csak jó, vagy csak rossz következménye...
Ahogyan ennek is lesz...>

Kezét ökölbe szorítva tett pár lépést, hogy jó helyre kerüljön, még az elõtt, hogy elkezdõdne ez az õrület.
Féltérdre ereszkedett, s bosszúsan várta az elkerülhetetlent.
Egyik kezével a térdére támaszkodott, a másikkal lenyúlt a padló felé.
Talált valamit...
Megszorította és ez adott neki egyfajta megnyugvást.
Elszánt, szigorú tekintettel nézett fel a lantos és Szablyás felé.

< Legyen hát...>
Portius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.12. 22:11

Ramirez

-No mi van el akarod húzni a nótámat, szerintem ahoz jobban teszed ha inkább a fegyvered után nyulsz és nem a dédelgetett hangszeredet szorongatod.

*Mondta ezt miközben nyujtoztatta tagjait.*

-Na ne röhögtesd ki magad, hogy csak egy szemhunyásnyi idõt adszt magadnak.

*Majd felkapja szinte bámulatos ügyeséggel két szablyáját és megpörgeti õket.*

-Nos kész vagy muzsikus? *Mondja nevetve.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.02.12. 23:17

Lezian

*Az ebédnél bekapott pár falat éppen elég is volt,mert az egész testemet megtöltötte a matróz iránt hirtelen feltámadt igen komoly ellenszenv!ugyhogy pár eröltetett falat után inkább felmentem a fedélzetre mert a józan eszem azt súgta,hogy a mefelelõ elégtételhez több kell egy forró fejnél...*

<Csigavér Lezian!Most józanság,hidegvér,megfelelõ tervezés,jó idõzítés na és persze szerencse kell nekünk...>

*...Gondoltam,miközben felértem a fedélzetre.De Nagyon meglepõdtem sajt gondolataimon...*

<Nahát...
Nem ismerek magamra!Mindha csak az apámat hallanám...>

*Ha valaki most látott,akkor az igen csak meglepõdhetet,ahogy félhangon magammal beszéltem,vagy inkább úgy tûnt valaki mással.Holott egyedül voltam...
És a tekintetem is olyan volt mindha valahol nagyon mesze járnék,vagy esetleg valaki más járna nálam...
De a fedélzetre érve a hûvös tengeri szél visszazökkentett!És hanyadt dõlve a korlátnak figyelni kezdtem a ténykedõ matrózokat.Hogy meddig álltam így nem tudom de a hasam szerint éppen eleget,mert nagy korgással kezdte jelezni,hogy a düh és az a pár falat ebédnél nem volt elég!Úgy hogy ott ahol álltam leültem a hajópadlóra és és a hátizsákomból egy kiadósat uzsonnáztam,s közben ismét elmerengtem...*

<Vajon mikor fogok megint együtt enni apámmal?Dejó lenne ha most is együtt lehetnénk...
...Bármit megadnék érte!>

-...Bármit!

*Mondtam hangosan az ég felé tekintve,mindha csak valakivel egyezkednék.
És hogy "terhemtõl" szabaduljak (legalábbis egy idõre) uzsonnám maradékát visszaraktam és a hátizsákomról leakasztva a kézi nyílpuskámat kezdtem tisztogatni.Mert ahogy apám mondaná:*

-"Jó munkához, jó szerszám kell!"

*Majd azon vettem észre magam,hogy kezdett alkonyodni.És a fedélzeten is felpezsdült az élet.Amirõl rögtön eszembe jutott az esti szórakozás...
Holmimat összeszedve felpattantam és közelebb húzódtam a már összegyûltekhez.És a két Mutatványost meglátva eszembe jutott fogadási ajánlatuk.Ezzel oda is lépek hozzájuk és közelebb hajulva halkan megeggyezem velük,hogy 1 ezüstöt teszek a Lantos Szépfiúra.s feltûnés mentesen megmutatom az 1 ezüstöt,de nem adom át!*

<Fõ az óvatosság!>

*Majd pénzem elrakva igyekszem jó helyre állni,hogy közel lehessek a történésekhez.És izgatottan,bámészkodva várok...*
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.02.13. 6:51

-Egy pillanat!-mondja Erin.
-Ne izgulj MÉG nem bántalak!-Ezzel lejátszik egy gyönyörû hangzatot.A hangzatnak ugyan nincs hatása maximum a nézök csodálata mivel tényleg szép.Gondosan elteszi a lantját a tokjába.Felemeli a kardját a jobb kezébe,és ezt modja:

-Még annyi elõnyít is adok,hogy te támadhatsz elõször!-Az talán elég lesz ahhoz hogy utána ne sírva panaszkodj.-

-Leszögezve a szabályokat itt mindenki szeme elött.A párbaj elsõ vérig tart/elsõ Ép vesztés/.Az elsõ ütés a tied.Fegyverre,harcmodorra módszerekre megkötés nincs.

-Jah és 1 aranyam van arra hogy én nyerek ezen feltételek mellett!Ki állja a fogadást???

Várja a válaszokat.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.13. 16:07

Km esemény [Shirin Horha]
Helyszín:Quirron-tenger, a Vizisikló fedélzete
Idõpont:késõ délután
Résztvevõk:mindenki

kettõtök közé egy matróz áll,kinyújtott kezével jelzi,hogy a harc még nem kezdõdhet...
a két mutatványos hallva Lezian ajánlatát,elmosolyodnak,és valamit susmorogni kezdenek.majd így szólnak Lezianhoz:

-Rendben van.Ha Erin nyer,kapsz egy-egy ezüstöt tõlünk,ha viszont szablyás,akkor te adsz nekünk egy-egyet.

ha Lezian beleegyezik,kezet fognak vele,ha nem,hát nem.aztán megszólal Erin is,és felkínálja a fogadást.persze a mutatványosok kapva-kapnak az alkalmon és hasonló feltételeket kínálnak Erinnek,mint Leziannak.

a fogadások megköttetésével a középen álló bíráskodást vállaló matróz a két félre néz,és megkérdezi:

-No?Mehet?Készen vagytok?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.02.13. 16:47

Erin természetesen repesve elfogadja az ajánlatot!A két mutatványostól úgyis vissza akarta hajtani azt a kis pénzt amit otthagyott náluk ideiglenesen.

Lassan bólint a matróz felé.
-Igen,mehet.

Várja a Szablyás válaszát.

Amint Ramirez hozzáér a pengékhez.Elmond egy gyors hangsort senki nem hallja pontosan,viszont azt látják hogy a csapásközben megakad Ramirez pengéje./vakság okozás 12 mp-bõl/!Erin gyors mozdulattal kitér a tétova vágás elõl.Ledobja a rövidkardot.Elõveszi a bal ingujjába rejtett dobótõrt céloz a matróz közelebb lévõ lábára,ha esetleg ez nem érné el a kívánt hatást megpróbálja a jobb csuklóján lévõt is eldobni.Ha esetleg egyikkel sem ér célet(ezt erõsen kétlem)
akkor egyszerûen leüti a vak matrózt a kardja markolatával.Így egyértelmûsítve a gyõzelmét.

//Ha esetleg van vakharc képzettsége akkor a 2. dobótõr eldobásáig érvényes a reagom//

/Dobótõr: KÉ :43 TÉ: 87 VÉ:108 Sebzés:1k6/

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.13. 21:58

Ramirez

//Látom kicsit fût a harci vágy//

*Mikor elkezdi játszani a dalt ramirez szemében a ilyedség tükrözõdött, de amikor nem érzett semmi változást hamar megnyugodott, felemelte két szablyáját és mondta:

-Állom a fogadást, de ezt az elsõ támadás dolgot inkább rád hagyom mivel nincs kedvem egy csapással gyõzni én ki szeretném élvezni ennek a párbajnak minden pillanatát.

-Felõlem mehet!-*miután végeztek az alkudozással, beáll két szabláyját elõre tartja és körözni kezd a bárd körül, majd mikor megvakítják, akkor felkiált, hogy nem látok smmit , de a pozicioján gyorsan korigál
, és mintha látszólag mi sem történt volna köröz tovább.*

//Levontad a támadásokból a célzott támadás -25nyét? Ha igen talált de nem sulyos ha nem akkor nem is talált. na ezek után ha uj kör akkor én védekezõ harcba vonulok és erõsen fülelek.//
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 6 / 14 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14

Vissza: Régi Kalandok...