• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 50 / 70 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 70

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.27. 11:11

(Bethsebath Nan Sifro)

Seba lovon megy. Hívogató a szekár, de nem, tartja magát. A szakasza hadd pihenjen, ám õ figyel. Majd pihen este. Megköszöni a lovak visszaterelést a felelõsnek :)
-Köszönöm uram az ellátást. Majd ha felkeltek, eszünk.

Sebának semmi kifogása a tömeges -jelen esetben négyes- együttalvás ellen, egy lavórból megmosakszik. ha nem lenne ennyire elcsigázott, még a Lornban is megmerítkezett volna.
Most nem fordulnak meg vélemények a fejében a nõket látva, ingben-gatyában fekszik le, buzogánnyal a keze ügyében. de fekvés elõtt minden szobát végigjár, hogy emberei állapotát megnézze. Be sem takarózik, csak elnyúlik az ágyon.

<Majd holnap...majd holnap...>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.27. 17:13

Aries den Morgan

Kézen fogva sétálgat Krisztinnel a mezõn a lovak uátn kutatva.

-Most biztosan gyengének tartasz,amiért nem szeretek tudomást venni a szomorú eseményekrõl...Talán igazad is van és ezért menekülök elõlük olykor...

Mikor megtalálja kedves hátasát odaszald hozzá és megsimogatja majd megöleli.Örült neki,hogy nem lett belõle vacsora.Az uton inkább a lovakon utazik mint a szekéren.A lábán ugyis segitett már a nap leány.Már csak egy kicsit fáj zavarni már nem nagyon zavarja.Mikor a fogadóhoz értek egy gyors szednvicset kér a fogadóstól,mert azért õ is fáradt hozzá,hogy bõségesen egyen majd kiül a lantjával az udvarra és a csillagok alatt-ha van-játszik 1-2 dalt és közben feltölti az elméjét hatalommal.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.28. 6:05

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, Lorn-csárda
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel
Résztvevõk: Mindenki

//Mindenki//

Seba reggel arra ébred, hogy hajnal van, és ennek ellenére betûz a Nap az ablakon, akkora a fényesség a csárda udvarán.
Mint kiderül Vivien az, aki drága élelmiszerbõl álló égõáldozatot mutatott be Ranilnak ezen a korai órán.
Az áldozat hamu és égéstermék nélkül tûnik el az udvarról. Vivien alakját fényes derengés vonja be és sorra látogatja a 31.-esek szobáit.
//Seba//
Hozzád is bejön, teljes papnõi díszben, ragyogva, fénylõ aurája a természetes emberi látással is látható.
Még épp a csipát dörzsölöd a szemedbõl, mikor pátosszal telített hagja betölti a szobát:
- Ranil kegye hatalmas, áldását adta köldetésünkre. –Múljon a fáradtság a testedbõl Betsebath! –mondja a nõ és a homlokodra teszi a kezét. Olyasféle izzás és meleg lövell végig a gernced mentén, hogy összekoccannak a fogaid, és le kell üljél.
//Vivien 10 Ép-t és 50 Fp-t gyógyít rajtad.+az alvástól 2K10FP//

A Napleány ezt a mûveletet a szoba többi lakójával is megismétli, tekintet nélkül arra, hogy éppen az ágyban vakaródznak-e még, vagy a szemüket nyitogatják-e már.

//Aires//

Még soha nem ébredtél arra milyen az amikor egy Napleány ébreszt egy gyógyítás-varázslattal, miközben a homlokodra rakja forró kezét. Ezt az ébresztést minden reggel el tudnád viselni.
//Te is annyit gyógyulsz mint Seba.//

A reggeli bõséges, sültkolbász, sajtos-omlett, sonka, szalonna, fehérkenyér, péksütemény és gyümölcskosár gazdag egyvelege, amibõl mindenki kedve szerint választhat.
Az emberek jól belaknak, közben Vivien Sebához megy:
//Seba//
-Volna rám egy perced? Szeretném elmondani, hogy konkrétan mi vár ránk és mire készítsd fel az embereid.

//Aires//
A katonák a gyógyítás és a bõséges evés után jókedvûek és vidámak.
Krisztin is megtalál, aki fittyet hányva a füttyögõknek hosszú csókkal köszönt.
- Ezt muszáj volt megtennem, nem tudom mikor lesz vége a mai napnak, de remélem lesz még nyugodt idõnk együtt…-mondja a szemedbe nézve.
- Aires mi van már az indulónkkal?- ketdik újból a szakasztársaid.
- Én javaslom írjuk meg mi magun azt az indulót, amben Aires anyja és egy meztelen ork a fõszereplõ!- jön egy ötlet.
- Ez jó! Ez jó! –támogagtják a többiek, és már el is kezdik a fûzfapoéták:
- „Aires anyja billegtette a farát…
- „Miközben az ork elõvette a lomposát…ööö…
- „Nem csoda hogy Aires ily rút hisz egy ork vert bele homorút…-a vége röhögésbe fullad.
- Szerintem ez jó…a végét még ki kell dolgozzuk, srácok, de azt hiszem ez jó…mondja a törpe röhögve.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.28. 12:04

(Bethsebath)

Elõször arra gondol, gyújtogatás van. Hunyorog. Nem, a papnõ ügyködik.
-Jókor jut eszébe-nyújtózik, roppanó vválla és sajgó sebei eszébe juttatják, nem részesítette még magát ellátásban. Mikor pedig a lány bevonul, félálomban felfogja szavai éretlmét már jön is a meleg...Ott marad az ágy szélén. Pislog kettõt. Kikászálódva a szobából felszerelésében a reggelit megy intézni, azaz megnézni, mi lesz az, s Ariest keresi a szemével. ha észreveszi:
-Nem azt mondtam hogy legyen mindig a seggemben?-néz rá komolyan.
-Reggeli után rövid seregszemlét és eligazítást fogok tartani, tudassa az emberekkel. És azt a szakaszindulót estére látni, hallani akarom.
Majd bereggelizik õ is. Vivien érkezésekor feláll, megtörli száját.
-Két feltétellel: ha megmondod, mért nem tudsz te nyugton aludni és ha máskor megkérdezed, szeretném-e hogy gyógyíts. Nem mindig van nekem arra szükségem. Ha majd a belem kifordult és fél karral szaladgálok, akkor természetes. De kutya bajom sem volt. És a sima alvás is sokat ér ám, nem kell mindig frissességért kezed az égnek emelni...-sóhajt.
<Lódítasz, Seba, azért bekaptál egy jókora harapást attól a dögtõl>
Aztán kezével int, menjen elõre, hogy hol és mit szeretne megbeszélni vele.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.28. 15:34

Aries den Morgan

Dörzsölgeti a szemét,mikor Vivien belép hozzá a szobába.Meglepõdik,hogy milyen jó is a gyógyitás úgy hogy még bebujik egy kicsit az ágyba és alszik egy kicsit.Aztán felkel megmosakszik és indul a reggelizni :D Firssen és üdén.Krisztin csókja lendületétõl majdnem hátradõl a székkel együtt.Azzal a lendülettel az ölébe is ülteti a lányt.

-Azt hittem,hogy még kis kamasznak tartasz :roll: :lol:

Mikor a többiek elkezdik komponálni a dalt,akko kissé mérges lesz.

-na na emberek...nem szép dolog más anyjáról ilyet mondani...nincs benetek semmi tisztelet? :evil:

-Jó reggelt kapitány.

üdvözli BEssy csapi kapit.

-Hogy is értette azt,hogy mindig a seggébe? :roll: Lehet nem volna jó ötlet :? De szólok a többieknek,hogy eligazitás lesz nem sokára.... 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.29. 7:23

//Aires//

- Jól van már Aires, ne légy zabos!- vigyorognak a bakák- De furcsa egy dalnok vagy te; kéreti magát a dalszerzéshez, mikor szívesen hallanánk! Krisztinnek is eljátszod ezt amikor ágybaviszed? –jön az újabb vaskos tréfa.

A reggeli hamar eltelik, a katonák szedelõdzködnek, az úti holmiaikat készítik és lassan-lassan gyülekeznek a csárda elõtt az úton, halkan duruzsoló beszélgetés hallatszik.

- Szerintetek is olyan nagy ott a szar?
- A városban? Nem tudom…
- Te már harcoltál zombik ellen?
- Egyszer…városõr voltam Haonwellben…elkaptunk egy boszorkánymestert, aki járkáló hullákat tartott háziszolgaként.
- És?
- Mit és?
- Mi lett vele?
- Tíz nap elzárás és kiutasítás.
- Csak?
- Egy fiatal gyerek volt, bûntetlen elõélettel és ezt figyelembe vette az inkvizítor.
- Szerencséje volt.
- És a zombik kemények?
- Hát…inkább undorítóak. Nem túl gyorsak, és eszük sincs…olyanok mint a dróton rángatott hullák. Ha nem engeded, hogy megkarmoljanak, nem túl neház ellenfelek…
- De mi most ghoulok ellen megyünk.
- Az ugyanaz.
- Ugyanaz egy nagy lóf****-t!!!

Végül úgy döntenek a bárd közülük a legviláglátottabb:

- Aires te sokfelé jártál, mondd mefg nekünk: van különbség egy ghoul és egy zombi között?
- Hulla, hulla; nem?

//Seba//

Krisztin a csárda mögötti kis térre hív, ahol egy lóca van a fal mellett. //Ha Sba ragaszkodik a tisztiszolgája jelenlétéhez, és biztosítja Vivient arról, hogy a bárdnak nem jár el a szája arról, amirõl nem kéne, akkor õ is maradhat.//
A kédésedre elmosolyodik:

- Azért kelek hajnalban, mert Ranil kegye ilyenkor és délben árad rám a legjobban. Ilyenkor hatalmam teljében vagyok, és ez az idõpont a legalkalmasabb a gyógyításra is. Áldozatot mutattam be és jóval több embereden és jóval többet tudtam segíteni, mint egyébént tudtam volna. És ne szerénykedj Seba. Nekem most mindenki erejére szükségem lesz. Mert ami rátok vár az nem lesz fáklyásmenet.

- Nézd Seba.-kezdi- Amit a démoni birtokról mondtam nem mese. Nem tudom mennyire ismered a boszorkánymesterek átkait. De azt biztos hogy tudod, hogy képesek egy életre megynomorítani és tönkretenni bárkit és bármit. Sajnos megvan a hatalmuk hozzá.
- Valóban van egy ilyen átok, amit használnak –mondja- sokféle néven nevezik ezt a varázslatot, de a köznép nyelvén csak démoni birtok. Nem azért, mert valami démon van ott és az szabadon mászkál. Henem azért mert az átok hatására az életenergiát mint ennek a világnak a mozgatórugóját és összetartóját egyszerûen kitiltja és tagadja arról a területrõl…a…visszájára fordítja…tudom hogy te nem szereted a mágiát és inkább a látható ellenfelek ellen küzdenél. De nem tudod magad függetleníteni ettõl az erõtõl, mert a világunk része…hogy magyarázzam neked, hogy megértsd….az az átok, amit ez a boszorkánymester használt…felhasogatja az Elsõdleges Anyagi Világ Szövedékét és beenged oda valami mást…olyan helyekrõl amit csak rémálmainkban láttunk és ahol olyan lények élnek akik gyûlölnek mindent…tán még magukat is…ha úgy tetszik démonok. Nem közvetlenül õket engedi át…hanem azt a légkört, azt a levegõt, amit õk szívnak, amiben õk élnek…ha így ahogy most vagy egy Démoni Birtokra lépsz…olyan mintha savõzt, vagy méregfelhõt lélegeznél…vagy ha úgy jobban érted olyan csatatér, ahol áll a sûrû és maró füst és nem jutsz tiszta lélegzethez. Egy ideig bírod…de elõbb utóbb megfojt.
- Azért mondom el ezeket neked, mert ma madártávlatból felderítettem a városunk. Ne kérdezd hogy, legyen elég annyi, hogy hatalmamban áll megtenni.
- A következõ állapotokat találtam ott, hogy segíts nekem tervezni:

//Vivien részletesen és minden apróságra kiterjedõen felvázolja a Gottenborgi állapotokat://

- Figyelj Seba, amit most mondani fogok azok a mi államtitkaink, amennyire lehet csak annyit mondj el a katonáidnak, amennyi feltétlenül szükséges…
-
És Vivien elkezdi… Egy meglehetõsen megdöbbentõ adatot közöl a város; Gottemborg erejérõl:

- Mikor eljöttem otthonról a Városháza még tartotta magát…azonban mostnara sajnos az egyik szobában elbarikádozva ott van 3 fiatal Paplovag, hû testõr és fegyverhotrdozó akik egy igencsak nagyhatalmû ereklye õrzésével vannak megbízva. De errõl nem akarok beszélni…esküt tettem, hogy titokban tartom…nem szabad…tiltja a hagyomány…

Seba ha keményen és komolyan kérdõre fogja a napleányt a kérdéséreVivien óvatosan és lassan elmondja mi az…mintha titkot mondana:

- …Hát jó. Tudod háború esetére Gottenborgnak egyéb fegyverei is vannak mint a lovagjaink és katonáink ereje. Készítettünk…tíz acélkolosszust…vagy hogy te ismeheted vasgólemet, amik mûvészi szoborként álcázva vannak elhelyezve a város közterein, hogy védjék a Várost és a népet, ha a szükség úgy hozza. Egy gyûrûvel lehet irányítani õket, és csak kizárólag a mindenkori kormányzónak engedelmeskednek. …Én arra gyanakszom Seba…hogy valakinek erre a gyûrûre fáj a foga. Ha apámból élõhalott lesz akit irányíthat, és megszerzi a gyûrût, csak utasítani a kell apám meggyalázott testét…és van tíz tömegpusztító fegyvere, akik a Vihargárdát is szétvernék egy óra alatt!!! Nem fáradnak el soha, mert a Nap fényét tárolják és az élteti õket. Félek: ha a ghoulok beveszik a Városházát…csak idõ kérdése mikor tudják apám páncéltermét kinyitni és akkor Ranil irgalmazzon ennek a vidéknek. Én képes vagyok megbénítani ugyan a gólemeket, mert hatalmamnál fogva megtagadhatom tõlük a Nap fényét, de….ezek a gólemek Seba…már ereklyék…kerek ezer éve védik a várost. Nekem is idõ kell ahhoz, hogy megállítsam õket, nem megy egy egyszerû Parancsszóra!

A katonanõ tudja: tíz vasgólem!!! Ez hihetetlen erõ. Óriási fegyver bárki kezében. A Dwyll Únió pénzverdéjének eszméletlen ütõképes védelme van! Milyen kár, hogy ezt most nem lehet az élõhalottak ellen fordítani… Ugyanakkor kicsit dühös is: van még esetleg valami amirõl tudnod kéne!? Vajon min üldögélnek, min tojóznak még a dwoon hadfiak, ami képes lenne elpusztítani a fél országot…!? …és amit csak mellékesen…egy reggeli kajálás és egy pisálás közti szünetben; küldetés közben kell megtudjál!?
Eszedbe jut a régi és kissé õrült fegyvertárs Markus, aki egyszer egy kránköves hordó tetején üldögélve kedélyesen pipázgatott…és még õ volt felháborodva mikor a fél szakasz lerántotta, és eltaposták a pipáját, hogy a levegõbe ne röpítse õket a buggyant törpe….nagyon reméled hogy most Vivien mindent kipakol és mindent elmond, amirõl tudnod kéne…

- Ezért lenne az egyik fõ feladat a Városháza megtisztítása Seba…már csak három fiatal lovag védi, akik elbarikádozták magukat a páncélterem romjai mögöt…nem tudom még meddig tartanak ki a ghoulok nyomása alatt…ott nincs démoni birtok, mert a lovagok megszentelték a földet…ezért is tudnak még kitartani…

-… de nemcsak ez az egyetlen gond van még egy pár stratégiai fontosságû hely a városban, amit démoni birtok vesz körül. Ezeket én és Faren fogjuk megszûntetni egy átokoldó rituálé segítségével. De biztos hogy támadás alatt leszünk tartva…védeni kell minket, mert nem engedhetitek, hogy a rituálé félbeszakadjon.
Elõfordulhat, hogy a szakasznak közvetlenül be kell menjen az átok sújtotta területre. Ezért csináltam nektek ma hajnalban ezt: és Vivien egy zsákot ad át, amiben egy csomó üvegcse van, bennük víztiszta folyadékkal.

- Ezt oszd ki az embereidnek. Életvíz. Ha megisszák, egy napra védettséget kapnak a Démoni Birtok hatása alól. Sajnos nem teljes védelmet,…de elviselhetõt.

- Jópár hely van amit meg kell tisztítanunk: a Fõkaout, közraktárat, öt legnagyobb közkutat. Néhány helyszínt a kislovagoknak sikerült imáikkal felszabadítani, de õk még nagyon tapasztalatlanok és fiatalok. Hosszú lesz a mai nap. Készek vagytok az indulásra? –kérdi Vivien elszántan.

- Hála Ranilnak aNaptemplom még érintetlen és apám is küzd még az életéért a méreggel. Ha te is úgy gondolod, indulhatnánk.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.29. 9:36

Aries den Morgan

-nem hallottátok még,hogy a jó munkához idõ kell? :D

Ránéz Krisztinre.

-Nos ezt már soha nem tudjátok meg...irigykedejtek csak 8)

-Ghoul és zombi?Hát a legendák szerint valóban hullából van mindkettõ,de rebesgetik,hogy talán a ghoulnak esze is van...Olykor több mint egyesek,akik még élnek :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.29. 20:55

(Bethsebath Nan Sifro)

Seba hagyja, hadd egrecíroztassák Ariest a többiek, hadd edzõdjön a fiú. Vivien vele akart beszélni és nem még valakivel. Vivien kelõs magyarázatára somolyog, elhiszi, nem is gondolta õ komolyan a piszkálódást.
-Eltaláltad, Vivien. Nem ismerem a boszorkánymesterek átkait, és hangsúlyozom, ennek nagyon is örülök! Bocsáss meg, de nem vagyok annyira tanult a varázslatban, hogy megértsem, mi az az életerõ...elsõdleges anyagi gyík...van talán másodlagos is? És mért gyík? Ó, Ranilra! Kicsit érthetõbben?
Megtörli homlokát, haját homlokából elsepri:
-Röviden van a budi ajtaja, amit egy férfi kinyitott, nyitvahagyott és dõl ki a szarszag, ami aztán nem egy közönséges szarszag, hanem lemaródik tõle a pofánk, azaz ártalmas. Nem jól mondom? De a budi lakója szerencsére nem óhajt idetoppanni. Csodás.
Seba így fordította le a síkhasítást, dögletes hatást és démonokat tirpák katona nyelvezetre. Nagyot sóhajtott.
-Hé, hé, Vivien, még hogy ne kérdezzek?! Már pedig kérdezek! Ha már papok vannak a szakaszommal, felvilágosítanál, hogy repkedsz te katonai engedély nélkül? Nem szeretném, ha nyomravezetõ lenne a te...a te... üygködésed, mégha isteni erõvel hajtott is, rendben? Épp ezért ne köss abba bele, hogy nem vagyok egyházi feljebbvalód. Háború van, azért nem kell egy katonát félreseperni, mondván az nincs felkenve és nem értheti!-szösszent elégedetlenül.
-És mi áll még hatalmadban, hm? Miben számíthatunk rád és miben nem? Te is most a szakaszom tagja vagy, mégha civil is, tudnom kell, mikor tetesselek a sereg mögé és mikor mehetsz elõre bátran! Szóval?
Ha erre kibök valamit a lány, nem piszkálja tovább. Hallgatja az államtitkokat, arca komoly, tisztában van vele, hogy errõl hallgatnia kell. Mikor vivien visszakozna, csípõre tette a kezét:
-Aki mond át, mondjon bét is. Már megszegted azt az esküt. És ha titkolózol, nem tudok segíteni, értsd meg. Mondj el mindent amit tudsz, kérlek.
Meghallva a részleteket, földhöz vágja buzogányét:
-Hogy mi van?! Az eszem megáll, mikor óhajtottátok volna ezt bevetni hm?! Sose, ülvén babérokon szent tömjénben, mondván eskü, titok, gánynyavaja?! Vivien!!! ja, és legközelebb olyan gyûrût készítsetek, ami kikényszerített parancsra fityiszt mutat a viselõjének! Ó, a pokolba! Jól felnyomtad az agyam, ugye tudod? Imádkozhatsz is eleget, azt hiszem!-Seba haragudott de fõképp amiatt, hogy fontos dolgok elhallgatása mekkora katasztrófát idézhet elõ.
-és ha 10 acélszörny elkezd menetelni, akkor is takargassam a katonáim szemét, hogy az állami titok? Na neee...Errõl a kockázatról tudniuk kell! Ne haragudj, de eddig a dwoonokat nem a titokólzásról ismertem meg, s nem a bürokratikus szõrözésrõl! Aztán kiderül, ugyan azt szemrebbenés nélkül megcsinálják mint hazám gõgös nemesei! Van még valami nagyon-nagyon titok dolog, de ami esteleg vacakul fontos lenne tudnunk?! Elõ most már a farbával, a porhintésre ugrok! és ugye tudod, hogy az ilyesmin áll vagy bukik egy ügy sikere, esetünkben Gottenborg felszabadítása és apád kikezelése?
A felszabadító tervecske hallatán szemeit forgatja.
-Úgy. Ti ketten vígan odamentek egy ilyen pöcegörödhöz szentelgetni. Csak úgy. Védelem nem kéne? Vagy az a szakaszom lenne? S míg a ti bõrötöket védjük, Gottenborg szépen fûbe harapjon?! Mi az én szakaszom nektek, elhullajtható töltelék, aki védi a felkenteket de bátran megdögölhet?!-és itt kicsit kiabálósra vette a figurát. Méghogy az õ szakaszát vágóhídra vezessék!!!
-Ezért ápolgattad fel mindet, hogy tovább tartson a húsfal, Vivien?! Állj elõ a tényekkel és a szándékokkal, mert ebben az olvasatban nagyon nem tetszik. S nem biztos, hogyha mi szépen elhunyunk míg ti szenteltek, hogy elég területtel végeztek. Aztán mi lesz? Kurta ima és kapa?
A zsákot letette a lábához, most inkább semmit nem tart kézben, mert földhöz vágná.
-Indulunk, ha biztosítasz arról, nem csak mi vagyunk a "hulljon a férgese".
Seba is elszánt volt ám. A szakasza volt a tét.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.05.29. 21:28

Victor

*Végig, õ is lovon ment a szekér mellett. Figyelt azokra a pontokra ami érintette õt papi mivoltából, kifolyólag, de a csárdában õ is nagyot szunyált, majd reggel felkelt jól beregelizett, majd megpróbálta összekaparni a szakasz tagjait menetkészre.*

-Gyerünk már fiúk, ne oda cippeld már azt a zsákot te hülye, kapd a hátadra... jajj nem hiszem el ébredjetek már fel. Töröld ki a csípát a szemedbõl.

*Mondja a marcona férfi teljes menetfelszerelésben, egy fogpiszkálóval játszva a szájában.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.29. 23:06

//Mindenki//

A Napleány egy ideig türelmesen hallgatja és nézi, hogy a katonanõ hogy lovallja bele magát a dühébe.

Azonban mikor esküszegésrõl illetve Seba beszédének végén a vélt szándékairól számoltatja, elveszíti a fonalat és felpattan a lócáról.

- Még is mit képzel ZSOLDOS kivel beszél?! ...Most lettem torkig a hisztériájával és az idétlen viselkedésével! Katonaruhába bújt nõ! Tisztázzuk, mert látom nagyon félreérti: ÉN NEM TARTOZOM bele a maga szakaszába! Ranil papnõje vagyok és nem a maga katonája! - //Viven az utolsó mondatával aktivál egy Fény Hatalma varázslatot//

A lány alakja átváltozik, ruhája eltûnik, testes ragyogó fehérben tündököl, arca és szeme elmosófdik, mert abból is szúró fehér fényû láng tör elõ, ruhája felperzselõdik, semmivé válik és kiég a kvarc a homokból a Napba öltözött lány „fénylábai” alól.

Minden ember az udvaron a Napleányra néz akik ott van.

//Ha Aires látja: a fejed teszed rá, hogy ez NEM egyszerû fényillúzió.//

//Játéktechnikailag ez a varázslat a Hatalom Szavának megfelelõje.//

Victor, Hatarasima, Aires és Seba azonnal megérzik, mint ahogy az egész csárda és minden élõlény a Napleány kb 20-méteres körében. A papnõ valódi hatalmát. Óriási szakrális energia feszíti ezt a lányt, valódi csodákra képes. Leginkább a gyógyításhoz áll leközelebb a lelke. Victor biztosan tudja, a többiek átérzik és elhiszik: közel már az idõ, mikor az Isteni Kegy olyan fokát birtokolja ez a pici lány, hogy szavára visszadja Ranil a dwoonok lelkét a testükbe, hogy a halálból felkelve új életet, még egy esélyt kapjanak az életre. Most még csak egy kis papnõ, akinek egy különleges tulajdonséga van: sokkal, sokkal több isteni manát képes kizárólag gyógyításra használni. Ez a lány Adománya. Victor mellebe vágja egy Új Próféta, egy Orákulum aurája és ereje ami nem tündököl még hatalma teljében, de fel felizzik mint a parázs, ha belekap a szél. A Kegyeltek, az Isten által kiválasztottak bélyege izzik a lány lelkén. Ezért tudta Seba szakaszát és a sebesülteket szinte vég nélkül gyógyítani és gondozni. Seba választ kap a kérdésére, hogyan „röpködött” Vivien engedély nélkül: magához szólította az ég madarait és a szemükkel látott. Szavak nélkül tud kapcsolatot teremteni az ostromlott lovagjaival, akik engedték, hogy a lány lássa azt amit õk.

Az izzás kicsit alábbhagy, Vivien meghagyja magán a fénybõl szõtt ruhát, hisz az igazi elégett a testén.

- Én nem tartozom a maga parancsnoksága alá. És nem tartozom beszámolni sem a tetteimrõl, de a kérdésére válaszolva: nyilvánvalóan az volt a tervem, hogy Önök fogják védeni a Rituálét, míg az Átkot feloszlatjuk. Mégis mit gondolt? Igen…úgy is fogalmazhat, ha ez önnek jobban eseik, hogy önök lettek volna az a fal, amin a ghoulokat fenntartja, míg a Démoni Birtok megszûnik. Érdekes, hogy az én lovagjaimat és Victort nem zavarja ez a tény, és nem kezdenek el rajta fúriázni, mint egy havibaján gyötrõdõ matróna. Látja ez a külömbség közöttünk, itt sokkal több forog kockán mint az én, Victor vagy a maga tyúkszaros kis élete. Õk kimennek a vágóhídra és meghalnak, ha ez kell ahhoz, hogy megállítsunk egy boszorkánymestert és eltakarítsuk azt a káoszt és halált amit a szentségtelen mûködése okoz. Ez a mi számunkra teljesen elfogadható végzet és vállalható Sors, mit több belsõ parancsból végzett szolgálat. …ezért a célért nemhogy a maga szakasza, hanem minden lovagom, a saját életemet is beleértve egy „ellhullajtható töltelék”. Ez csak természetes és magától értetõdik.-Victor maga Inkvizítor erre esküdött fel…mondja hogy legalább maga érti mirõl beszélek ugye?
- Mint ahogy én is örömmel halnék meg a népemért, ha tudom, hogy ezzel felmentem õket a nyomorúságukból. Én nem félem ezt a sorsot kapitány, nem is akarom magára kényszeríteni, mert maga csak egy idegen zsoldos, havi 80 ezüzst zsoldért. Nem tartozom magának én az égvilágon semmilyen elszámolással és magyarázattal. Maga áll a hadsereg zsoldjában, nem én. Maga kapott Amalchor ezredestõl parancsot és nem én. Elegem van a hisztériájából és abból, hogy úgy tesz ez a csatatér a maga szemétdobja, ahol ön mindent ismer mint a tenyerét …holott semmit sem tud a láthatón kívûli világról…elegem van magából hitetlen.
Majd Ranil segítségével megoldom én a válságot azokkal a lovagokkal, akik még hûek, hozzám, és nem tesznek fel kérdéseket, mert van hitük Ranilban. – Vivien elveszi a zsákot.
- …azt csinál amit akar kapitány. Engem nem érdekel. Van jobb dolgom is mint a maga fejhangú visítozását és vádaskodását hallgatni…talán lát rajtam katonai egyenruhát? Majd akkor ordítozzon, de nekem erre nincs idõm…én nem fogok úgy ugrálni és azt mondani, amit maga hallani akar. Nem vagyunk egy súlycsoportban, és magával ellentétben én nem tartozom a dwoon Szabadcsapatok kötelékébe, nem tudom honnan vette, hogy igen. Majd Almachornak pszível megüzenem, hogy járt Gottenborgban, és maximális segítségemre volt. Végeztem az idegbeteg fajtájával. Most Hazatérek, mert a népemnek szüksége van rám…és kénytelen lesz megemészteni, de se az engedélye nem kell hozzá, se megakadályozni nem tudja.

Majd alakja vakítón felfénylik és a Napleány eltûnik, otthagyva Sebát és szakaszát az úton.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.29. 23:48

Aries den Morgan

MEglepõdik,amikor a hirtelen fény elárasztja a környéket és a napleányból áradó szakrális hatalom.A szavain még jobban,de úgy néz ki,hogy nézet eltérései támadtak Bessy csapi kapival.Elindul feléjük,hogy egy kis békét teremtsen köztük.

-Hölgyeim,talán nem ez a.....Hm...el is tünt...Kapitány ha javasolhatnám erõltetett menetbe kellene indulnunk Gottenberg vagy mi felé...-,-
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.05.30. 16:32

Victor

<Mekkora erõ van ebben a törékeny teremtésben, Ranil áldása segít minket, bár lehet hogy a kapitány elszúrja az egészet.>

*Tudja hogy nem szólhat bele a nõ monológjába, de teljesen átérzi a súlyát annak amit mond, tudja Sebáról, hofgy csak azt hiszi amit lát, és Vivien kérdésére csak egy megfontolt bologatás a válasz, ám amikor a nõ megemlíti a hazatérést, akkor szeme elkerekedik*

-Nos kapitány mielött még velem kapcsolatba is elkövetné az elöbbi hibát, miszerint a saját zsoldosának tekint elõre bocsájtom, hogy csak szoros együtt mûködés van köztünk, és ha azt akarja, hogy ön és a szakasza, no meg az egész unio kapjon zsoldot ellátmányt akkor azt javaslom, hogy malacvágtában induljunk Gottenborg felé. És ha lehet ezentúl a vallási és rituális kérdéseket hagyja meg azoknak akik értenek hozzá.

*Hangja egyáltalán nem kioktato., sõt már szinte iritálóan tárgyilagos, közben arcizma sem rándul, és végig mélyen a kapitány szemébe néz.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.05.30. 22:03

Victor

*csak figyel és vár, hogy mi történhet még, de ha semmi különös akkor felölti cuccait, és elõre lovagol a szakasz élére. és némán lovagol Gottenborg felé.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saggaras Zenir 2007.05.30. 22:11-kor.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.30. 22:05

(Bethsebath Nan Sifro)

A fény elvakította egy percre. Töméntelen ideg gyûlt össze a nõben, hallva hogyan osztja õt ki (azaz vissza) Vivien. Büszke nõ volt. Úgy látszik, a lány is. Seba majdnem bedobta a törülközõt, rangot, anyám tyúkját, vaspatkót...Majdnem. Hajszálnyira volt tõle. Majd mély levegõt vett.
<Ral da Ranga engem elismert és csak ez számít. Hogy egy kibontakozó, tehetséges, ám zöldfülû napleány errõl mit gondol, nos, az másodrendû. Se Ranil-hiot, se gyerek. veregesd hátba magad Seba. Fasza kis nõ vagy. Bizony, nagyon fasza, kisanyám. Száradna le a képed.>
-Még egy zsarolás, uram és összegzem a pofonjait és ki is osztom-mondta Viktornak merev arccal. Majd lóra szállt:
-Irány Gottenborg! A napleány úgy ítélte, tökölünk és már le is lépett! A helyzet ott pedig a következõ! Némely részén a városnak erõs a rontás. Van náklam egy zsáknyi ital, amit ha kritikus helyzetben lehajtanak, egy napra védelmet nyújt! Célunk a város fontos pontjainak felszabadítása és a papi személyek védelme! Aki meglátja a bögyös, fehér ruhás napleányt, ne ledöntse hanem védje, világos?
<Egy ideig nem szólok Vivienhez. Talán azzal teszem a legjobbat.>

//Schinter, Saggaras! Megváltoztattama regaom, az elõzõt kitöröltem, bocsi, szóval kéne részetekrõl egy kis módosítás... :oops: //
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.30. 22:16

Aries den Morgan

<Végre el is indulunk -,->

Megfordul és a lova felé indul.Útközben körbe néz a szakaszon,hogy mindenki készen áll-e ill. senki sem maradt a mellékhelységbe felszáll a lóra és némán üget Gottenberg felé.Azon gondolkozik,hogy vajon hogy is lehetne legyõzni az élõholtakat....Azt mondogatják,hogy csak áldott fegyver fog rajtuk...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 50 / 70 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...