• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 49 / 167 • 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 167

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.01.09. 10:53

Castor habozva oldotta meg ingét. Nem volt hozzászokva, hogy nemesasszonyok bámulják vetkõzés közben. Majd vállat vont. Úgy látszik hozzá kell ehhez szoknia míg a donna szolgálatában áll. Mint ahogy az arca, a teste is magán viselte a háború nyomait. Élõ meséskönyvként regélt a hozzáértõ szem számára: ezt a szúrás nyoma lándzsától van, az meg egy fûrészes végû nyílpuskalövedék szabta. Az a görbe ívû vágást áldozó tõr karcolta, azt a recéset meg ork csatabárd. Hátán iszonyatos égésnyomok, amit még egy szerencsétlenül saját egységekre dobot gyújtó-ballissta lövedék okozhatott. És még számtalan kisebb-nagyobb heg, vágás, és sebesülés nyoma. ...kettõ...három, tanán...egy tucat túlélt ütközetrõl is tanúskodott. Még nem volt húszéves, és talán az ifjonti hév, a tapasztalatlanság az oka, de mindig beleszaladt a legélesebb késbe, mindig megtalálta a csata sûrûjét.
Mikor felöltözött megnézte magát a szemközti tükörben //Off.gondolom talál a szobában egyet.// Tett egy kísérletet rá, hogy a széles gallérú shadoni inget megigazítsa nyakán, de a mozdulattól feszülni kezdtek hátán a varatok, így nem kínlódott tovább a "toalettjével", hanem felhajtva hagyta a gallért.
-Akkor mehetünk ebédelni signoria?

Ebéd közben volt rá ideje hogy átgondolja a helyzetet.

<Mit is mondott az inas? A donnának soha nem volt férje! Akkor ez a gyerek egy "dorah"! (a "zabigyerek" megfelelõje a dwoon nyelvben) >

Sejtette, hogy jópár párbaj folyhatott már le e téma miatt a donna környezetében, és igazi darázsfészek lehet ebbe belenyúlni, de komoly biztonsági kockázatot jelent bizonyos szempontból, (aminek miértjét és okát ebéd után akart a donnával megosztani) most látta csak át, hogy ez a fél év nagyon kemény lesz.

Az ebéd végeztével megszólította a signoriát:

- Szeretnék négyszemközt beszélni önnel.

Amennyiben a donna hajlandó rá:

- Signora nem kertelek, átgondoltam a helyzetét és van itt néhány apróság ami zavar. Lehet hogy nem értek az intrikákhoz, de nem vagyok teljesen hülye.
-Úgy tudom, -az inas elmondta- hogy önnek soha nem volt férje, de van egy gyermeke. <Remélem megvesszõzteti az inast amiért jártatja a pofáját, amúgy is egy kis pöffeszkedõ görény, ráfér egy kis verés!
:twisted: >

//Megvárja a választ, ha a donna hárít, vagy be akarja fejezni a társalgást, gyorsan elmondja érveit://

Komolyan beszél:

- csak tudja elképzeltem mit tennék én ha shadoni nemes lennék a környékrõl. Vagyont soha nem hagynak gazda nélkül, és már megbocsásson de a nemesek szemében ön csak egy jó party sok pénzzel, és gazdag birtokkal. Ki ne akarná megszerezni magának? és mit kapnak? Gondolom visszautasítást és gúnykacajt a pofájukba, ismerve a stílusát, gondolom jópár erõszakoskodót porig alázott már, és szerezhetett jópár halálosan sértett kikosarazott ellenséget. Tudja a férfi meglehetõsen veszélyes álattá válik, ha a büszkeségében alázzák meg. Nem csodálkoznék ha ezek a kikosarazottak összefognának, hogy -ha már megszerezni nem tudták- elveszejtsék. Gondolom ez csak még jobban felkorbácsolta dacosságát, és -feltételezem- fricskázza a fõrendeket azzal, hogy szeretõt tart, és nyíltan vállalja a....házasságon kívûl született lányát.
Asszonyom elgondolkodott ezen már? Ha én azt akarnám hogy szenvedjen ,ott fognám meg, ahol a legjobban fáj.: a lányán keresztûl.
Ehhez képest Tariq-on kívûl egy árva fegyveres sincs a házban. Tudom hogy ízlése ellen való, de állítasson õröket a házba, akiknek éles a szemük és jó a fülük.
Gondolom az ön által kezelt vagyont szétosztanák, ha önt valami véletlen baleset érné...martalócok pedig minden országúton vannak.

Nagyot sóhajtott.

- Gondolom ön is érzi a veszélyt ezért fogadott fel pluszba engem is. Biztonságot akar?

- Akkor állítasson több õrt a lánya lakrészéhez...és....-gondolkodik hogy kimondja-e ami szerinte nyilvánvaló:

(komolyan aggódik a nõért)
....megteszem ami tõlem telik de a legjobbat azzal tenne a lányának és magának ha....

....menjen férjhez. Legalább formálisan. Akkor már békén hagynák.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 12:10

Résztvevõk: Castor de Vinter (Castor de Vinter)

A szobában egy fia tükör nem volt, de a donna megigazította a gallért is és egyebet is, ha kellett. A ruha sötétkék volt, egész jó, erõs anyagból. A nadrág sötétszürke, az ing fehér. A nõ igazítás közben jegyezte meg:
-Önt úgy fércelhették össze, csoda hogy még egyben van. Nem vigyáz magára, rövid élete lesz.

Ebédnél egyedül a donna és kislány beszélgetett, a hangnembõl ítélve valami csip-csup ügy lehetett terítéken, mert a nõ kedvesen beszélgetett leányával és az néha elmosolyodott. Amúgy csak õk négyen ettek, Tariq gyakran függesztette szemeit Castorra, nem bízott a férfiban. Az ebéd végén a kislány belekapaszkodott a fekete ember karjába, aki békésen tûrte hogy elhúzzák. Kis idõ múlva zongorahang jelezte, hova volt a kislány mehetnékje. Az inasok -szám szerint kettõ-elkezdték az asztal leszedését. A donna bort töltött egy fém kupába maga és Castor számára, meg is kínálta. Eközben hallgatat végig a férfi kérdéseit, javaslatait. Az inasokat hamar kihessegette kézintéssel, amikor a kérés úgy hangzott: négy szem közt.
-Hm, ön kíváncsi természet, s milyen elõzékeny akedves szolga, hogy tájékoztatja is, amiért egyszer megüti a bokáját õ is, de mivel jogosan kérdez esetemben, hajlok rá, hogy feleljek is. Lássuk csak, Angela. Don Benediktus Rossi tulajdon leánya õ. A don, nyugodjon békében, nõs volt, és nem én voltam a felesége. Kitartott szeretõje voltam, de ezt mindenki tudja a magasabb körökben, nem tálaltam ön elé sunyi titkot. Több éven keresztül tettem õt boldoggá, s mikor meghalt, végrendeletében ezt az udvarházat minden ingóságával és szolgájával, továbbá életjáradékként évenkénti busás aranyakkal hagyta rám. Lányát is nevére vétette abban a végrendeletben, hisz hivatalos házasságából egy fia utódja sem született felesége meddõsége miatt. Igen sajnálatos, hogy pont tõlem kellett utódjának lennie. A magam harcát a feleséggel és rokonaival már 10 év alatt megvívtam, arra nem lesz gondja. Angela tõlük biztonságban van, és már én is. S büszkén emlegetem, ha kell, hogy a lányom Rossi lány. Így, ha kérheten, kíméljen meg erkölcsi véleményétõl a dologról, mert ha a nemes hölgyek és urak szavai nem hatnak meg, akkor feltehetõleg az öné sem fog.
Megint kortyolt a borból, ami vörös vot és testes, félédes a maga nemében, hogy folytassa:
-Nos, így akkora vagyonra tettem szert, hogy megengedhetem azt a luxust, hogy nem megyek férjhez. Jogilag asszony vagyok, ezért a donna. Így senki nem kérhet engem feleségül. Egyházi papírom is van arról, hogy engem frigyre nem kényszeríthetnek, hisz a magam ura vagyok, mi több, olyan asszony, aki a házassági címet megvásárolta. Kiküszöbölendõ a pénzhajhász kóklereket, csalókat, zsarnokokat. Egy bizonyos vagyon után már ezt is szabad. Ha aki ezt nem érti meg, megjárja hogy kikezd velem. (itt a nõ szeme villant és ujjai összeszorultak, mintha ki akarná valaki nyakát tekerni. Majd újra felöltötte kellemes arcát.) Megértem aggódását, de a házassági részt felejtse el gyorsan. Az õröket pedig megfontolom...Míg távol leszek, lehet, nem ártana ez a védelem...Bár, távol leszek-e valójában? -lett mosolya ravaszkás, mulató,de nem folytatta.
-Este majd többet is a tudomására hozok, hogy lássa, milyen a viszonyom másokkal, milyen körökben, és úgy egyáltalán. De ha meg is támadnak, jó ha tudja: az egyházi és polgári jogi körökben is van, aki mellém szegõdne.

//Íme pár gyatra rajz saját kézzel tájékozódás miatt: földszint
elsõ emelet
második emelet //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.01.09. 12:26-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 12:25

Résztvevõk: Vincent ves Montarius (Saggaras Zenir)

Másnap reggel Mimi már útra készen tekerte össze takaróját, hogy aztán hóna alá csapva távozzon. Látta, mocorog Vincent:
-Maga mindig sütteti a hasát a napon? Ah. Jön velem, vagy lustákodik még, hm?

Ha vele megy, akkor csipkednie kell magát. Ha nem, ráér, de valószínûleg neki kell majd fizetnie a szállást teljes egészében.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.01.09. 12:51

(Vincent ves Montariny)

-Huu már ilyen magasan jár a nap. Várjon egy kicsit, mindjárt útra kész leszek.

*Azzal a lendülettel kipattant ágyából, és atõle elvárható gyors precízséggel elpakolta minden holmiját, és mondta:*

-Köszönöm, hogy megvárt, most már indulhatunk.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.01.09. 14:27

(Somuris)

- Kedves urak! Az itt lakó ifjúról tudnak valamit? Leírom a külsejét ha nagyon furán néznek.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.01.09. 18:36

Bár a nõnek valószínûleg fogalma sem volt róla, de óriási hatást gyakorolt a férfira nem várt gondoskodásával. Teljesen megdöbbentette és váratlanul érte ez a figyelem. Talán tizenöt éve is volt annak már, mikor valaki pusztán azért hogy róla gondoskodjon, segített neki efféle helyzetben. Amennyire vissza tudott emlékezni az anyja volt az. A donna Castort akkor sem tudta volna jobban levenni a lábáról, ha történetesen valóban felajánlokzik. Leplezetlen hálával, megbecsüléssel már-már áhitattal tekintett a nõre, -talaán otthon Ranil ünnepén a Napleányokra nézhetett így- majd mikor észrevette, hogy lebukott, elkapta a pillantását és a gomgjaival kezdett szöszölni.

//Az ebéd utáni megbeszélésen//:

- Nos a saját politikai helyzetére vonatkozó viszonyokat bizonyára ön tudja jobban. És ne aggódjon signoria nem szándékoztam erkölcscsõszi bohóckodásokkal untatni. Nem foglalkozom más családok belügyeivel.

Dacosan felszegte fejét:

-Egyébként meg részemrõl azt csinál amit akar. Õszintén szólva az sem érdekelne, ha kegyelmed az ebédlõasztalon kívánja magáévá tenni a kedves párját, és nekem kell a gyertyát tartanom.

<Csak szavamon ne fogjon! :shock:>

- Ami pedig az védelmét illeti, az alapján amit eddig a házában tapasztaltam bizton állíthatom, hogy védelmi szempontpól ez az udvar egy rakás sza...(Még idõben harap rá a nyelvére.)...khm... nem megfelelõ.
Tanácsot csak azután adhatok, ha tettem egy kis tanulmányutat otthonában és megismerem, hogy ön mekkora és milyen jellegû veszélynek van kitéve. Kik az ellenségei és mekkora hatalommal, rendelkeznek, továbbá milyen erõket képesek bevetni és mennyire kívánják a halálát? Meglehetõsen sok információra van szükségem, hogy egy optimális védelmi vonalat tudjak szervezni.
Talán ezt felesleges fontoskodásnak érzi, de én nem szeretném feleslegesen költeni a pénzét olyan védelemre, amire lehet hogy nincs is szüksége.
-Higgye el védelmi célokra bármennyi összeget el lehet költeni! :D A Dwyll Únió az államkincstár jövedelmének mintegy hatvan százalékát fordítja erre, de gondolom önnek nincs szüksége katapultokra, dárdavetõkre, tíz hadosztály vértes gyalogosra, lovagseregre és egyebekre.
Vagy igen? Magánhadsereg toborzásában is vannak tapasztalataim!-mondja lelkesen.
... és akkor Castor elekezdi felvázolni egy nagyívû stratégiát, az udvarba telepített nehézballistákról, árokásásról, készletek felhalmozásáról, statáriumról, újoncok és harci kutyák kiképzésérõl, az udvarház körüli erdõk kiirtásáról, hogy a fából nyilakat és dárdákat készítsenek, szóval, látszik tud kicsiben és nagyban is gondolkodni. Militarista víziójának ecsetelését csak a donna tiltakozása szakíthatja félbe, aki ha mindazt megvalósítaná amit Castor elképzel, bár koldusbottal a kezében de valószínûleg az egész shadoni királyi lovagsereget is képes lenne hónapokig feltartani.

Mitán valószínûleg a donna kissé leforrázza, hogy talán még nem az apokalipszis lovasai ellen kell megvédenie, Castor láthatólag nagyon elszontyolodik, mint a kisgyerek akitõl elvették a játékát.

-...hát jó. Természetesen kisebb költségvetésbõl is meg tudom valósítani a védelmét. Akkor addig is kérem gondolja végig az ellenségei listáját, és azokat a dolgokat, amiket kértem öntõl. Ha megengedi akkor én tennék itt a ház körül egy karikát, hogy legyen helyismeretem, -feltételezem szabad bejárásom van mindenhova- és már nagyon szeretném azokat a bizonyos fegyvereket és páncélt. Azt hiszem most megkeresem Tariq-ot.
-Akkor signore ha megengedi...-meghajtja magát és indulni készül.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:47

Résztvevõk: Sumoris, Hanas

A zoknistoppoló bólintott:
-Ja, hogy õ? Gyenge gyomrú janika? Kidobta a taccsot a hullát látva, majd kérte azonnal, hogy lehessen olyan kabinban, ahol korábban nem lógtak hullák. Mostan átellenben van, balra a második kabinban a fanatikusokkal. Folyton imákolnak és füstölõznek, tessenek vigyázni!
Trixi elhúzta a száját a folyosóra érve:
-Valóban nem kell ide erõszak. Elég, ha felhúzom az ingem ujját, és máris be fog vizelni.
A kopogásra egy erõtlen hang felel: kiderül, egy révedt állapotban üldögélõ, rövidre nyírt hajú sovány férfi volt a hang tulajdonosa. Rajta kívül még a fiatalmeber volt ott, aki furcsélkodva nézte a padlón ülõ fickót. Azonnal felismerte Somurist és folytott hangon megkérdezte:
-Látott már ilyen furcsa szerzetet? Kanalakat hajlítgat!
-Öhm, kijönne egy kicsit...? (Trixi)
-Mért?
-Pár kérdésünk lenne, jól mondom, Somuris? (T.)
A nõ minél hamarabb kívül akart lenni, mert a füstölõszag tömény volt, vágni lehetett volna, és félõ volt, ebben bizony ópium van. hamar fejbe kólintja az embert. A diatalember is cikkcakkban kelt fel ágyáról, hogy elérje az ajtót.
-Ááá..látom a fényt...ami felém árad, hogy magába öleljen és pillangóvá válhassak végre rémséges bábruhámból...-nyökögte a férfi közös nyelven, Trixi bambán nézett erre a beszédre.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:58

Úgy tûnt, Mimi nagyon egy irányba megy Vincenttel. Az elkövetkezendõ két napot végig vele lovagolta a nõ -és nem úgy, hogy ruha nélkül ám! :) Mimi nem mutatott nõi érdeklõdést Vincent iránt, pedig a férfi szépség dolgában meglehetõsen el volt eresztve. A kukoricatarlók után békés lankák következtek, néha-néha útszéli angyalszobrok, szetek faragványai kísérték õket, amiket a környékbeli vallásos parasztok csináltak és tettek ki az utak szélére, földutak találkozásához, védelmet várván tõlük útjaikon. Mimi majd mindnél meglegyintette kalapját. A lankákat ligetek véltották fel, fagy már nem érte a füveket, de a föod kemény volt. Egy pataknál a nõ friss vizet mert kulacsába, élelme is volt elég. Elsõ közös napjuk végén egy le nem bontott kukoricacsõsz viskójában húzhatták meg magukat éjjelre, mimi tüzet is rakott, s elnézegette az égen a csillagokat, fekvéskor nem vetkezett neki és szigorúan hátát mutatta a férfinak. Második estéjükön már a szerencse melléjük szegõdött a Tökös Csárda képében. Hogy a csárda arról kapta nevét, hogy egy nagy tökföld állt a tövében, vagy mert az oda járó legények affélék, nem derült ki, de szárított tök, vájt tök, s miegyéb díszítésként ott virított a gerendákon. S az ételben is akadt tökös. Mimi a maga részérõl hagymás burgonyát kért-ez a nõ folyton hagymát evett, ah, az a bûz néha...!Mintha nem is nõ lenne!-savanyú káposztával, meg valami házit, s érdeklõdött, estére hogy állnak szoba dolgában:
-Oh, önöknek van egy szép kényelmes, egyszerû szobám!-vigyorodott el a feket hajú, fonott frizurájóú csárdásnõ, aki töksárga mellényt viselt, hasonló szoknyával, s vajszín blúzt. Mimi kényszeredetten ránevetett, majd grimaszolt:
-Nem vagyunk egy pár. csak együtt utazunk a kikötõig.
-Oh, értem én, értem én, tartom a szám, nem láttam önöket!-kacsintott az asszony. mimi Vincenthez fordult:
-Verje már a fejébe hogy téved!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 21:06

A nõ látta Castor zavarát, de nem firtatta.

Késõbb, az asztal nem rendeltetésszerû használatára vonatkozó célzáskor pimaszul elmosolyodott:
-Adja itt nekem az ötleteket. No, minek néz engem? 10 éves lányom van! Épp ezért, szar helyett mondja azt, ürülék. Nyugodjék meg, a kocsmai nyelvezettõl nem alélok el finnyás hölgyként, de a fülem azért bántja.
A nekilendült tervezetet türelmesen elhallgatja, és vidáman hallgatja, majd mikor le-le higad az árja, megszólal:
-Ha lenne fiam, folyton magán csüngene. de ami a lényeg. igen, ez egy kisebb udvarház, nem kell nyomban úgy berendezkedni ide mint egy harcászati erõdbe. Oldja meg úgy, hogy még eleganciáját a hely megõrizze és ne egy barakk benyomásûát keltse, és az árkoktól, egyebektõl eltekintenék. A lányom sikongatna az örömtõl, ha ostromtornyot látna az udvaron, de én kevésbé. Írja össze, mire van szüksége, hány emberre, és becsülje meg a várható költségeket is. továbbá írjon még egy listát: arról, milyen asszonyt szeretne ma éjjel maga mellé. Korát, teltségét, haja szeme színét, bõre finomságát, ruházatát, modorát. Mert magának nõre van szüksége. Érzem. Ne aggódjon a minõsége felõl. Én garantálom, és még csak madame sem vagyok. Menjen, nézzen körül, intézem az írnokát.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.01.09. 21:23

(Somuris)

Az ifú felé:
- Képzeld e bájos hölgy nem akarja elhinni, hogy közös ismerõsünk volt. Mi történt veled? A barátságos szobatársakat aszkétákra cserélted?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.01.09. 21:30

(Hanas)

A férfi meggyõzõen, de nem igazán barátságosan bólint a kissé megszeppent alak falé, mikor Trixi arra buzdítja jöjjön ki, és továbbra is szúrós tekintettel néz rá, mikor Somuris felteszi a kérdését. Látni rajta, meglehet igen dühös lesz, ha a fiatalember nem pattan oda Trixihez, vagy nem válaszol a kérdésekre hanem terelni próbál.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.01.09. 21:35

(Vincent ves Montariny)

*Az út alatt nagyábból Mimihez hasonlóasn cselekedett, bár az út hihetelenül unalmasnak bizonyult ugyanis csak egymást nézték és körülbelül ennyi. A fogadóban rendelt valami sültet*

//a malom hány rézbe fájt nekem?//

- Na ide figyeljen barátocskám, van két üres szobálya? - *és a pultos fölé magasodik, ezzel nyomva meg mondandoja komolyságát*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.01.09. 22:16

Castor kezdte nagyon megkedvelni a nõt.
Szép volt, okos, és szívén viselte alárendeltjei testi-lelki jólétét és ez jó vezetõre vallott.
Kezdett teljesen beletörõdni, hogy a szexualitás természetes beszédtéma a donna számára. így válaszolt hát:

- Én tökéletesen megbízom kegyed izlésében. A telt idomú és barna nõket szeretem, mert azok kedvesek. -modta egyszerûen, majd mégegyszer meghajolt, szalutált, megfordult, kiment, és becsukta maga után az ajtót.

Mikor a folyosóra került elkezdett bosszankodni Messala kitételén:

(dwon nyelven, dühösen magában kezdett dünnyögni):

-Oldja meg úgy hogy a hely az eleganciáját még megõrizze!-utánozta elvékonyított hangon a donna hangszínét, miközben a kezét rebegtette affektáló mozdulatokat téve. Meglehetõsen röhejes látványt nyújtott, de nem érdekelte hány szolga látja, mert felhúzta magát. Számára az elegancia és a hadászati célszerûség egymással felcserélhetõ fogalmak voltak, nem kis fejtörést okozptt hát a csatlósának, hogy akkor tulajdonképpen mi a fenét is akar.
A plafonra nézett és egy "kockásra marom a pofám"-mozdulattal elkezdett röhögni. Elképzelte a nõt amint egy csatatéren a szoknyáját emelgetve a lecsonkolt végtagokat, fejeket és hullákat kerülgeti. Még alá is naarálta a képzeletbeli eseményt (dwoon nyelven):

- Castor drágám menjünk innen, mert ez a hely nem túl elegáns! Castor ha kérhetném ne szakítsa felébe ezt az orkot, mert az nem elegáns! Inkább apró kis pofonkákkal kergesse az õrületbe! Castor szeretném ha az íjászok egy kis zöld masnit kötnének a nyílhegyek alá, mert ez így nem elegáns! Ja és ne markolja olyan durván azt a pallost, mert az nem elegáns! Tartse el a kisujját a markolattól így!

Jót röhögve saját idétlen gondolatain nagyot legyintett és hangosan ki is mondata amit gondolt:

-Hm. Nõk.

<Azt hiszem ideje megkeresnem Juszuf barátunkat, akinek olyan megnyerõ a mosolya.> Castornak minden dzsad Juszuf volt.

Elindult abba az irányba, ahol a kislányt és a fekete embert elmenni látta. Addig megy, míg ajtót nem talál. Kettõt dönget rajta.

<Lefogadom hogy ez a füstös fejû bumburnyák, nem is beszéli a közöst.>

Miután biztos benne, hogy teljesen mindegy mit mond, mert beszélgetõpartnere úgysem érti, ekképpen köszönti a dzsadot, ha meglátja:

- Szevasz Juszuf! Tudtam hogy alig várod már hogy lásd a pofámat! Már most látom hogy seggrepacsizós haverok leszünk! Már régóta meg akarom tõled kérdezni: szerinted álljak az úrnõ szolgálatába vagy kössem fel magam az elsõ fára? Nos te mit javasolsz? Várj kitalálom! Válaszolok helyetted! (Színpadias mozdulattal a szemeit összeszûkítve és az állát dörzsölve gondolkodik.) -Hmmm, hmmm, kedves Castor, olyan nehéz döntenem. Alternatív megoldásként talán feldugnám a jatagánom a seggedbe. Talán még meg is forgatnám. Igen, azt hiszem ez teljesen megnyugtatóan zárná le számomra a problémát!

Majd vigyorogva bámul a dzsad képébe, biztosan tudva hogy fingja nincs a másiknak, hogy mirõl karattyol.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 23:07

//Úgy tûnik, Castor ma szívni akar...vagy nem leülni akar... :twisted: //

A dzsad épp jatagánját élezte. Komor arccal hallgatat végig Castor önszórakoztató, csúfolódó monológját, majd gyakorlott kézzel fogta marokra fegyverét s igazolván Castor tévedését, közös nyelven felelt:
-Hogyan találtad ki, mi a szívem vágya te sejhaj-arcú sápadt giliszta bõrû pottyadék! Olyan segglukad lesz, hogy a buzik is megbecsülnének mind a Dámák utcájában, mind a városi börtönben! Utána pedig fel is kötlek a fára, ahogy kérted! De elõbb oda teszem a valagad, ahol most a markom van, hitetlen!-ezzel suhintott fegyverével, s a gyorsaság meg a rutin most elhagyta Castort: a férfi átmetszette Castor nadrágja övét s a férfi nadrágja leszánkázott a bokájához.
-Ha már így felkínáltad magad, most a térdemre fektetlek, és felerõltetem a lányos farodba ezt a szép hosszú markolatot, bordázott, csak neked, csak most! Ha kell megköpöm, hogy jobban csússzon, szivi!-s mindezt a maga mély hangján zengte, sötétbarna szemei feketének tûntek. Egy fejjel volt Castornál magasabb. A zongoránál ülõ kislány tátott szájjal nézte, mit mûvel a fekete ember, majd elkezdett tapsolni. Szegény azt hitte, ez valami játék eleje...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 23:13

Nem pultossal volt Vincentnek dolga hanem a csárda asszonyával. Az emelt hangra egy férfi is kidugta a fejét és kijõve fültövön kente a nõt.
-Már megint bizalmaskodsz, satrafa?! Bolond szegény. Egy szoba van, zarándokok foglalják a többit, uram-köszörülte ki a csorbát a férfi. Mimi lemondóan merte bele kabnalát az ételbe:
-Tõlem aztán...! Egy éjre kibírom egy dikóban az urasággal. Bár õ finnyás kicsit.

//6 réz lett volna, de Simone 3-ra alkudta apjánál.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 49 / 167 • 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...