• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 47 / 72 • 1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 72

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.21. 20:54

(Carolina con Ragucci)

*Az emlékek most nem zavarják. Annak pedig nagyon örül, hogy sikerült kiváltania Syilbõl egy kis féltékenységet.*
- Akkor este vagy még itt Erionban, vagy Toronban megejtjük a beszélgetést. Nagyon várom már.
*Küld egy kedves mosolyt Kraalnak és visszasétál Syilhez. Közel húzódik hozzá, és kezeit gyengéden a férfi mellkasára teszi. Ugyanolyan kedves bájos modorban szól kedveséhez.*
- Ugye milyen szimpatikus az új társunk? Szerintem jól kifogunk jönni vele. Este mesél nekem a hazájáról és csinál nekem ottani teát. Kedves és nagyon udvarias férfi.
*Érzi, hogy minden szava egy késszúrás szerelme szívébe, de úgy érzi, hogy ez jót tesz a kapcsolatuknak. Nem hagyja kihúnyni a tüzet köztük. Mindent bevet, hogy kelljen Syilnek.
Ezután átkarolja a férfi nyakát és a mellkasára fekteti a fejét.*

- Szeretlek.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.21. 20:57

(Bedal Alen)

* Bedal kezében méregeti a tárgyat. Kíváncsi mi is lehet benne. Még mielõtt kifordulnának a sikátorból, a lányt meg is kérdezi.*
- Mondd csak... mi van benne? Ja és még valami... a többieknek errõl egy szót se. Remélem a bizalmamat jó kezekbe adom... mert ha nem...
* Amikor visszasétálnak a többiekhez, Bedal is Nichen ügyködését nézi. A férfi felé indúl meg. Amikor Nichen már visszaér, inkább nem megy elé. Végighallgatva a lovagot int neki, hogy jöjjön vele, majd a többiekhez fordul*
- Várjatok egy percet... mindjárt jövök... meg érdeklõdöm mi is van. Gyere velem Nichen... hogyan is mondtad?
* Azzal a többiek a távolod páros beszélgetésébõl már csak foszlányokat hallanak... Bedal elmorrant egy-egy ilyen nincs és már megint dolgot... amikor hallótávon kívül ér, és Bedal meggyõzõdött arról, hogy a többiek közül senki se hallja, Nichennek folytatja.*
-Beszédem is lenne veled... csak adj egy percet, megmagyarázom... Mint már tudod, Ivoria egy déli fejvadászklán tagja, akinek Toronban akadt valami dolga... nem tudni mi, és nem is érdekel. Midnenkit átvertek, és nagy a baj... láthattad, egy ilyen szerencsétlen bagázzsal nem lehet Toronba evickélni. Egy törp, egy elfuserált dartonita, és csupa feltûnõ alak, aki kinézetvel vagy viselkedésével igencsak kitûnik a forgatagból... Gondlom nem dobnád da az életed csak úgy. Mert az én életem Sogron szolgálatában áll, és vele szemben lenne bûn eldobnom. Ehelyett Toronban akarom szolálni õt. Óhaja szerint oda kell mennem...de elkél a segítés. Ha te és Con velem tartassz nagyon gyömölcsözõ kapcsolatot alakíthatnánk ki. Azonban kell egy vezetõ... az utcakölyök, Sielle. Már befûztem õt. Minden készen állna, már csak a ti támogatásotok kell. Mi négyen ha összefogunk Toronban, és segítetek nekem, akkor tisztább és nemesebb célt tûzûnk ki magunk elé. Ne aggódj, a pénzed is megkapod, sõt ha jól végzed a dolgod a Tûzkobra áldásában is részesülni fogsz... azonban tudnom kell, hogy velem vagy-e... ami azt illeti, Con és te vagy számomra az egyedüli a capatban, aki elég intelligens ahhoz, hogy reálisan méregelve jó döntést hozzon ilyen kérdésben... mit mondassz hát?
* ekkorra érnek a õrök közelébe. Megvárja, míg Nichen válaszol, majd rá is kérdez az õröktõl.*
- A barátomtól tudom, hogy a Shulurba nyíló kapu le van zárva... meg tudhatnám meddig és mi okból?
* Bedal egyáétalán nem rámenõs, puszta érdklõdésnek tûnik kérdése.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.21. 21:20

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk Tere
Idõpont: Õsszel, Dél
Résztvevõk: Mindenki

Bedal, Nichen:

Az õr érdeklõdve nézi,hogy immáron ketten mentek oda hozzá...
-Üdvözlöm uraim.Igen jól hallotta.A Shulurba vezetõ kapu valóban nem üzemel dél óta.Pontosan az okát nem tudjuk,de felleteseim azt mondtká,hogy várhatóan 2-3 hétig lesz igy.Biztosan vmi nagy baj törtéhetett oda át,hiszen ezen az oldalon minden rendben üzemelt.De a hiresztelések szerint mindkét oldalon vizsgálják a dolgot...

Carolina:

Syil megfogja a válladat és végighallgat..Láttod a szemébe felvillani egy "kis szikrát"-kb olyan mint Tyssson avatarjában,amit tart csak kicsibe :D-de az arcán nem láttod nyomát haragnak csak kedvességet látsz.
-Igeeeen...Valóban kedves és úgy néz ki,hogy jobban ismeri az etiketett mint a nyelvet.
És nem mondta,hogy mikor?Eléggé tág fogalom az este...
...
Én is szeretlek.

Majd magához szorit.Érzed,hogy teste mintha melegebb lenne reggelhez képest,amikor összebujtatok,de lehet,hogy csak a hideg idõ miatt érzed igy.Ruhája még mindig nedves és a szive is gyorsabban ver mint normálisan,de errõl fogalamd sincs,hogy honnan tudod...De úgy néz ki,hogy kiválóan ismered az emberi testet bár csak tudat alatt és néha-néha feltör egy-egy érzés...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.04.21. 21:44-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.21. 21:34

(Bedal Alen)

* Az õröket végighallgatva tovább érdeklõdik.*
- Na és Ifinbõl vagy teszm azt Elyából tudjuk használni a Shuluri kaput? Tudja sürgõsen oda kellene jutnunk...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.21. 21:47

KM esemény

BEdal, Nichen:

Az ör furcsán néz rátok.

-Meg értem,hogy sürgõs dogluk van hiszen aki térkapúval akar menni annak mind sürgõs dolguk van és megéri nekik a pénzt kifizetni.
...
Nem tudom,hogy onnan tovább tudnak-e menni a kapúval.Azt az ottani öröktõl kellene megkérdezni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.04.22. 4:53

*Kraal szívéba vasmarokkal tép a fájdalom, mikor látja, hogy Carolina összeölelkezik a férfival. Szóval szeretõk... Most mit tegyen?*

"De nem... most ismertem meg... Nem szabad rá gondolnom."

* Arcán azonban nem hagyja látszani vívódását. Majd késõbbmég elmélkedik ezen a helyzeten. Szótlanságba burkolózva álldogál ott, ahol a nõ hagyta, kezei a kardok markolatán nyugszanak.*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.22. 21:52

(Nishen de Azadyr)

*Elmegy Bedallal, eleinte nem teljesen érti, mért hívja félre, hiszen egészen világosan mndta el a rosszhírt. Amikor Bedal elmondja a mondókáját, fény derül fejében a turpisságra, és egy kicsit elmosolyodik...

-Nem lesz ez a többieknek kicsit feltûnõ? *kérdezi halkan* Egyébként ezt még hadd mérlegeljem...ez elég bátor válalkozás, és a többieket is cserben hagyjuk...de mindenesetre nem szívesen ugyan, mivel a többiek is benne lennének, de veled tartok valószínûleg...de még kisebb részleteken gondolkodnom kell...és tartom a számat...Ivoria kisasszony kilétét sem fedtem fel, és nem is fogom...Con már tud róla?

<Huhh...Bedalnak sem dísznek van a feje...ennyi ötletet...egyik bizarrabb, mint amásik...most hagyjuk ott a többieket? Így nem visszük a bõrünket a vásárra mi? Persze...el is higgyem ugye?...hmm...>

*Vívódása kifelé nem látszik, követi Bedalt az õrhöz, de nem szól bele a beszélgetésbe, akkor sem, amikor már a többiek felé baktatnak. Ha nem kérdezi, a többiekkel sem elegyedik párbeszédbe.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.22. 23:28

(Bedal Alen)

* Mikor Nichen el kezd aggályoskodni, folytatja.*
- A Sielle nevû kölyök ismeri ám a zutcát... ott nevelkedett. Ha ezt elõnyünkre fordítjuk, akkor nem fognak tudni ellenünk tenni. Most azonban változik a helyzet...
* Miután az õrökkel beszélt visszaindul a csapathoz, de folytatja.*
- Ifinbe menjünk... a legokosabb, ha az ottani kapu közelében veszünk szálást... onnantól könnyedén lerázhatjuk õket. Le a kikötõben és el Toronba. A cserben hagyás pedig szubjektív dolog... semi érdekük, hogy segítsenek a fejvadásznak. Õ kihasználja õket, mi csak lelépünk... hol itt a kihasználás? Csak mindent olyan diszkréten kell tenni, hogy ne tünjön fel... ki tudja, lehet hogy van még kztük olyan, aki Ivoriát segíti... Mythar is lehet olyan. Vagy akár Syl. De nincs kizárva Carolina sem. Sõt... ha bele gondolok, Con is lehetne... bár õrá gyanakodnék legkevésbé. Ezért is választottam õt. Még nem tud róla, de hamarosan tudni is fog.
* Ezután hallgat, és a többiekhez érve közli a társakkal a rosz íreket.*
- Valami hiba okán van lezárva a kapu... majdnem 3 hétig. Annyit nem várhatunk... azt mondják, ifinbõl esetleg elérhetõ. Érdemes lenne megpróbálni... mit mondtok? Innen biztosan nem jutunk Toronba. Véleményem szerint Abaszisz lenne a legmegfelelõbb kiindulópont...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.23. 10:28

(Sielle, a Villámkezû)

// Ezer bocsánat a kimaradásért, kissé zûrõs volt a hetem s a hétvégém... Bocsi.

*Bedal õszinteségén eléggé meglepõdik. Az egy dolog, hoyg elvérja, hoyg egyenlõ félként tisztelják, de ez most új, hogy meg is kapja... Kifejezetten új, bár nincs ellenére. Elgondolkódó arccal hallgatja végig a férfit. *

- Ohh, így mindjárt más a helyzet... Rendben, így is elviszlek benneteket és nagyon mélyen fogok hallgatni a dologról. Gondolom, akkor ott is kapcsolatba kellene kerülni majd az alvilággal, meg hasonlók?

*Felsandít Bedalra, majd egy pillanatig elhallgat, nagy levegõt vesz és belekezd a mondanivalójába ismét.*

- Rendben, felejtsd el, amit mondtam az árról. Új alkut akarok. Két dolgot kérek cserébe az egészért. Egyrészrõl ne hagyjatok ott, másrészrõl, amikor... amikor és nem ha... túléltük a dolgot és jövünk vissza, annyit kérek csak, hogy ne az erioni kapun jöhessek vissza... Nem hittem volna, hoyg tényleg megmondod, hogy, miért jöttetek, így tartozom annyival, hoyg én is elmondjam az igazat...

<Legalábbis a rám nézve kevésbbé kínos részét...>

- Szóval... meggyûlt a bajom a helyiekkel és minden valószínûség szerint, ha visszajönnék, nekem annyi lenne, hiába mondták azt, hogy nem... Meg különben is, mocskos egy tolvajbanda, az is hazugság, amit kérdeznek...

*A romos házból visszatérve Sielle valóban Bedal kezébe nyomja a zsákot. Nem is bizonyul annyira nehéznek, mint azt a férfi várhatná. *

- Hogy, mi van benne? Némi túlélõfelszerelés és semmi értékes... Legalábbis semmi olyan, amiért elvágnák a torkomat... remélhetõleg. És ne aggódj, hülye lennék elköpni a többieknek, mi a helyzet. Tisztában vagyok vele, hoyg szívfájdalom nélkül ott hagynátok, amit szeretnék elkerülni, úgyhogy jó gyerek vagyok... Ohh, az egy ezüst, azért kellene elõre a költségekre...

*Mikor visszaérnek a többiekhez, Sielle, szó nélkül behúzódik megint az eresz alá és a távolodó Nichent és Bedalt fürkészi a lópokróc alól. Nem nagyon konyít a szájról olvasáshoz, de azért próbálkozni lehet...

Mikor visszaérnek és közlik a rossz hírt, Sielle is megszólal.*

- Akkor oda egészen más fedõmese kellene. Remélem nem így, ahogy vagytok akartok menni. Ha valakinek odaát szemet szúrunk, az lenne a legjobb, ha idáig vissza tudná követni a mesénk hitelességét. Viszont, akkor most jó lenne tudni, hoyg hányan, hogy s miként akartok menni végül... Mondanám, hogy jó lesz a kereskedõ fedõálca, de azzal az a gond, hogy se árunk - ami annyira még nem vészes, mert lehet menni megnézni, hoyg s mint szervezzük majd a dolgokat, ami hihetõ még - se a toroni illemet nem ismerjük eléggé ahhoz, hoyg azt mondjátok kereskedõk vagytok. Mást viszont most nagy hirtelenjében nem tudok kitalálni...

- Egyébként Ifinbe is kapuval akartok menni?
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.23. 13:26

(Bedal Alen)

* Bedal megrázza a fejét Sielle gondolataira.*
- Nem, kereskedõként semmiképpen nem érdemes oda utazni... ám nem gondolom, hogy Abaszisz országában félnünk kellene a kíváncsi szemektõl. Úgy hallottam, hogy a Quirroneia söpredéke is Ifinbe jár, és ha tényleg ez a helyzet, szerintem nem kellene aggódnunk amiatt, hogy valaki megpróbálna kutakodni utánunk... igen, térkapuval lenne indokolt oda menni, mert hát az idõ szorít... nos mit mondtok?
* Tekint szét a jelen lévõk közt.*
- Én tartom magam a korábbiakhoz: Ivoria, és azok akik nem értek ide, illetve Északi barátunk * itt a kardmûvészre sandít.* egyenlõre itt marad. Már megbocsásson uram, de nem vagyok olyan helyzetben, hogy a nemesasszony pénzével játszadozzak annak távollétében. És itt az utazás költségeit illetõen aranyakról van szó... bocsásson meg, de nincs akkora hatásköröm, hogy ítélkezhessek ebben az ügyben. Ezért is javasoltam, hogy Lunir itt várja be önnel az érkezõ Mythart és Ivoriát. Lunirnak oda is adtam pár aranyat, mely fedezi majd az utazás költségeit... ha mindenki benne van, Ifinben a kpuk környékén kellene szállást vennünk... úgy vélem nem lesz nehéz ott megtalálni minket. Így megoldhatjuk egyszersmind az utazás gondjait és nem kell hazárdírozni az idõvel is. A döntéssel sietni illene, mivel hát egy élet téte forog kockán...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.23. 13:37

(Sielle, a Villámkezû)

- Rendben, te vagy a fõnök...

*Nyugtázza Bedal ellentmondását. Õ a fõnök, õ tudja. Neki csak az a dolga, hogy vezesse õket, nem pedig az, hogy útvonalat tervezzen.*

- Nekem megfelel. Akkor viszont tényleg indulni kellene, méghozzá minnél hamarabb. Hmm... Ifinben még soha nem jártam...

*Vonja meg a vállát a pokróc alatt, majd indulásra készen várakozik tovább, hoyg mikor is indulnak.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.23. 13:39

(Bedal Alen)

* Bedal elnézõ mosollyal tekint a lányra.*
- Nem baj, szerintem még egyikõnk s járt Ifinben... az a lényeg, hogy ismered az utcát és képes vagy kiigazodni rajtuk... vagy tévedek? A többiek közt valami ellenvetés? Csak mert hamar kell dönteni...
* Sürgeti a társaságot Bedal.*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.04.23. 14:03

*Kraal csak meghajol*

-Természetesen, Bedal-san, megért önt. Várok.
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.23. 14:13

KM esemény

Syil'Drun:

-nem nagyon értek egyer Bedallal...Gondoljatok bele,hogy ha tényleg az apja toroni ellengségei mérgezték meg,akkor lehet,hogy ránk is vadászni fognak ha úgy veszik észre,hogy nem tágitunk a céltõl..És akkor nem volna jó ötlet külön válni hiszen,akkor sokkal könnyebben levadásznak minket.
...
Ifinbe menni az jó ötlet.És egyetértek,hogy mi hamarabb induljunk...Lúnir meg Mythar majd vigyáznak Ivoriára hiszen mind2n igen feltünõ egyéniségek igy nem árt ha elõbb felderitkük a terepet.

Kraal Mornan:
Egy véletlen pillantással mintha láttál volna ismerös arcokat a tér másik oldalán...Lehet,hogy utánnad jöttek?Ki tudja...De azt tudod.,hogy most már még sürgetõbb,hogy tovább állj...Szinte már égeti a lábadat a talaj.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.23. 14:20

(Bedal Alen)

* Bedal meglepõdik a meghajláson. Még senki se mutatott ki Ordanon kívül számára ilyesfajta tiszteletet. Egészen zavarba jön, ám ez alig egy pillanatih olvasható le róla. Kezét egymáshoz érintve, és szent jelképét fogva biccent, ahogyan Ordanban szokás... milyen furcsa... a szokások valahol mindenhol ugyanazokon az alapérzéseken fekszenek, mint tisztelet, engedelmesség, vagy egyszerû formalitásszerû kötelesség... valahol a három érzés összegyúrtját érzi Bedal az idegennel szemben most.*
Syl mondanivalójára Bedal felhúzza a szemöldökét. Õ úgyis tudja mi az igazság... nincsenek is Toroni elenségek.*
- Viszont túl sokan akkora feltûnést keltünk, hogy az sokkalta nagyobb baj... hogyan találnak meg könnyebben: egyesével szépen eloszlunk a városban, vagy együtt egy nagy tömegben egy helyen? Így legalább ketté osztjuk magunkat, így valahol a két helyzet között leszünk. Javíts ki ha tévedek, de szerintem ez egy jó megoldás... bár még mindig várom az ötleteket...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 47 / 72 • 1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...