• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 44 / 51 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.30. 20:38

(Ragdox)

*Wenla kijelentésére elnevetem magam.*
- Nyugi! Az én szakállam foghatod :wink:

*Ezután odamegyek az átjáróhoz. Nem izgat különösebben milyen káros hatásokkal járhat egy ilyen kapu, ha senki nem akar menni, megnyitom én a sort.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.30. 22:30

Ryell

-Muhahahaha!!! Hahahaha!... mágia... kettétépni... hahaha...hahahaha!!!- teljesen elkezd röhögni azon amit Wenla mond.- Hát te .... te nem gondoltad ezt ..komolyan?....hahaha.- Kétrétgörnyedve röhög. Aztána falnak támaszkodik és úgy folytatja.
- Ez csak egy Kapu!...Nem tép szét senkit... Nem jártál még Erionban? Pegig ott mekkorák vannak ! Bár azok a vén szenilis barmok akik Térmágusoknak!... térmágusoknak bah! nevezik magukat, mindenkitől rendesen megkéri az árát...és senkit sem fogadnak soraik közé! Vén szenilis barmok.
Miután még mindig benne van az alkohol hatása neki támaszkodva a falnak és kicsit meg meg akadozva el-el gondolkozva folytatja.
- Háááát mondjuk a Kapukról anyit érdemes tudni hogy van egy itt... meg ott ahová mnni akarsz. Te belépsz itt aztán ki ott. A köztes teret pedig a mágia hidalja át... ami végülis széttépheti a testedet aprócafatokra ha instabil és nem megfelelően működik... de bizzunk Kadalban! Bár ilyet még én sem láttam... lehet hogy veszélyes nőkre! Huhuhu Wenla be ne menj biztos széttép. Össze vissza szaggat és apró kicsi szafatokban jössz elő odaát. Neaggódj, gondosan eltemetünk, van egy Dartonita testvérem Cadris ő aztán nagyon szép temetési szertartásokat tud... celeberelállni.... velebrálni...<<velőtrázni?>>.. celebrálni na!!! :lol:
Megvárja kicsit a hatást. Atán hasátfogva röhögni kezd Wenla ábrázatán, ha elhitte azért ha nem akkor azért.Pár percig nem is csinál mást.
- Na látod ez a Ragdox tökös gyerek!... Kár hogy nincs nálla sem ital... és Arel szent kebleire, nállam sincs csak víz... habár keverhetek valami erősebbet, Törpuram- bevallom már nem tudom hogy hívnak- nincs véletlenül nállad egy kis ilyen zöld gomba? Ilyen kicsi és fül alakja van... sajnos a sárga nem jó külömben elkérném Chinét de nem nem abból max akkor csinálok italt ha kifacsarom és amúgy is kicsi és kevés! Szóval nincs?- kérdezi közben a két törpe kőzé néz.
<<Még mindig nem értem hogy a csába lett ebből kettő??? Na mindegy biztos középen van és csak ettől a pálinkátol látom kettőnek! Haha de én túljárok bármiféle ital eszén...>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.07.01. 8:38

(Wenla)

Lesújtóan nézem Ryelt:
-Minden, amit mondtál, azt bizonyítja, te vagy a szánalmas barom, és azok a térmágusok már abban különbek, hogy nem rúgnak be ha nem muszáj. De nagyra tartod magad, csak mert láthatatlan erők megengedik, hogy matasd őket! Légy hálás érte, nem te tettél szívességet nekik, hogy használod őket, hanem AZ neked! Te az a tipikus túlbizakodott varázsló típus lennél, aki előtt jobb, ha térdet hajt a manának nevezett erő? Én úgy tanultam, és a történetek is úgy mutatják, a mágia kétélű fegyver. Használhat, de árthat is. Tehát egy kapu is megmutathatja sötétebbik oldalát. Tudod hány dal szól meggajdult kapukról? Ha olyan okos vagy, valami elméleti órán hallanod kellett volna tényekről. Az, hogy Ragdox lazán átlibbenni akar rajta, csak azt bizonyítja, nem hallott negatív esetekről... Ez nem tökösség kérdése, szánalmaskám. Józanodj ki, nőjj fel, de lehet, látni szeretném az okleveled, hogy te képzett mágus vagy, nem csak egy szökött tanonc... Feltételezem akadémiákon szokás valami papírost adni arról, az illető ott tanult, letette vizsgáit, és nem kókler... Talán kiderül, tudok olvasni is és vetnék rá egy pillantást.
Ezzel elfordulok tőle. A törpnek:
-Nehogy adj neki gombát, betép tőle.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.01. 9:04

Ryell

-Mágus én??? Soha!.... ne rágalmaz. Kiskoromba favágó szerettem volna lenni! :lol: De nem jött össze... nem bírtam el a baltát. Amúgymeg mit tudsz te a mágusokról? Mint kiélt arcú vén barom aki mást se akar csak a mágiának éni.... csak egyikőjüknek sem mondták el hogy vannak jobb és szebb dolgok is az életben mint reggel este ostoba poros fóliánsokat bújni és ostoba mútba vesző igéket kántálni...
-Amúgymeg ha tudod mik a veszélyei a kapunak akkor miért kérded?-közben folyamatosan röhög Wenla egy szavát se veszi komolyan.Ráadásul hogy így kiborult arra enged következtetni hogy egy kis részét biztos elhitte.
-Méghogy nem tökösség kérdése! Dehogynem! Figyels csak!...-ezzel belép (beesik) a kapuba.Odaát megfordul.:
- Na mi az nem mersz átjönni? Ne aggódj a kulcs másik oldalon van.. nem zárunk ki :lol: .-kiállt vissza nem is gondol arra hogy esetleg nem hallja őt.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.07.01. 14:03

//Khm, a karim nem rendez jelenetet, nem borult ki, hangoztattam volna, ha igen, sokkal inkább lenézően beszél a kariddal, Lorin. Azért a kettő nem ugyan az :P //

(Wenla)

-Hogy te mekkora egy szűklátókörű s*ggfej vagy! És ráadásul tiszteletlen a tulajdon szakmáddal. Fogadni mernék rá, valami kontár vagy te, és köszönő viszonyban sem vagy magasabb tudományokkal. Az a modorodon is látszódna. Az is balf*sz volt, aki téged tanított. Ha tanított, mert szerintem, loptad a tudásod...
"Nem mintha én tudnám, milyenek azok a magasabb tudományok, de volt egy matróz, aki sokat mesélt egy varázslóróll, aki velük tartott mindig a hajón. Bérért dolgozott, de az, ha a történetek fele is igaz, tényleg tökös volt, nem ilyen szétcsúszott tróger, és nem lehetett ráhúzni a molyszagú kódexnyaldosó vén trotty gúnyáját se. Komolyan mondom, ez a Ryel valami kezdő lehet, aki tud pár látványos trükköt, és kirúgták mint annak a rendje. Ilyen viselkedéssel a legnagyobb koponyákat se tartják meg, mert megbízhatatlan."
Elfordulok tőle, várom a törp magyarázatát. Ha az nem megnyugtató, meg se közelítem a kaput.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.07.01. 18:17

( Nasha )

< Szóval ők tudják, hogy kik voltak ezek és a tetoválást is felismerték. Na, erről lesz még egy pár kérdésem feléjük. >

* Érdeklődve figyelem ténykedésüket és őszinte csodálkozással és kíváncsisággal nézem végig a pap imáját és annak eredményét. Csendben indulok meg kifelé, amikor meghallom Chadwickot. Meglepődök a kapu láttán és megtorpanok. Időm sincs megkérdezni, hová vezet, mivel Wenla és Ryell egész szép kis párbeszédbe kezdenek, mintha csak ketten lennének a világon. Imádom ilyenkor őket hallgatni, legalább nem velem foglalkoznak. *

* Ránézek mosolyogva Chinre.*
- Remélem te velem tartasz? Nem óhajtom sokáig hallgatni ezt a kínlódást. Nem kell félni a kaputól, nem lesz baj.

* Ha velem tart, akkor mielőtt belépnék a kapun Ragdox és Ryell után, odaszólok Wenlának: *
- Wenla, nem hiszem, hogy pont a kapun való átlépéstől kellene a legjobban tartanod.

* Megvárom a válaszát, de arra majd csak a kapu túloldalán vagyok hajlandó reagálni. Majd Chin kezét fogva átmegyek a túloldalra és körbenézek. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.07.02. 6:22

(Chin)

Kissé bizalmatlanul méregetem a kapunak nevezett izét. Nekem ez már túl magas. És EHHEZ még nem vagyok ELÉG részeg.
Nasha szavaira bizakodóan rámosolygok, bár felemás mosoly ez.

- Ha te mondod... - mély levegő és Nasha kezét szorongatva, behunyt szemekkel átsétálok - nem is tudom min, mivel fizikai küszöböt nem is érzékelek...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.02. 7:13

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

Baldin megy át először a kapun utánna Ryel is átmegy rajta Ragdox segítségével, őket követi Nasha és Chin aki behunyt szemmel megy át rajta .Már csak Wenla és Chadwick marad a túloldalon.Chadwick érdeklődve figyeli a vitát és csndben mosolyog majd válaszol Wenlának.

-Ez egy földkapu és nem térkapu a társad keveri a kettőt.Az ő által tanult mágia csak a térkaput ismeri ezt a formát nem.Ez az istenünk ajándéka a törpék számára.Nem tudom hogy működik és őszintén nem is érdekel csak azt tudom, hogy biztonságos.Az istenem nem veszélyezteti sem hívei sem az ártatlanok életet.A szikla nyitja nekünk az átjárót és ha veszélybe kerülünk el is rejt minket és társainkat.Nyugodt lehetsz biztonságos a társaid már odaát vannak.Ha gondolod jöhetsz erre de ha nem akarsz akkor mehetsz körbe is ami jó 5 órás út.Te döntesz.Most hogy ketten vagyunk elárulok valamit tudom hogy nem hiszel, vagy legalábbis nem nagyon abban hogy a sorsod meg van írva.Az hogy itt vagy ez is az ő műve lehet ellenkezni lehet tagadni.De mindenképpen elvégzed azt ami rád van szabva.Ha nem most akkor máskor csak nem a rövidebb utat választod hanem a hosszabbat.Ennyi a döntési jogod hamar túlleszel rajta vagy kerülketed egy darabig ez rád van bízva.És mielőtt másokat hibáztatsz emiatt elárulom ez a te döntésed volt és te vállaltad önként, ha készen állsz rá megmutatom később csak szólj-mondja.És átmegy ő is a kapun és a túloldalon vár a többiekkel jössz-e vagy maradsz.

A többiek látják a törpe és Chadwick beszélget ők a túloldalon várakoznak.Maga az utazásból semmit nem vettetek észre olyan volt mintha egy ajtón mentetek volna keresztül.Melletetek egy sziklafal van egy kisebb tisztáson áltok és félkörben a szikafalig erdő.Nem messze egy ház áll tőletek kőböl épult takaros kis kunyhó egyetlen érdekessége hogy a hátsó fala maga sziklafal.Ehhez lett hozzáépítve a ház.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.02. 7:36

Ryell

A hirtelen térváltás kicsit kiábrándítóan józanitóan hat rá. Kezeit a szeme elé emeli majd hangos nyivkolásba kezd.
- Ne a szemembe!- kiálltja miközben próbálja minnél jobban eltakarni a szemeit. Aztán rájön ha elfordul nem néz egyenesen a nap felé. Megpördül és közben kcisit meg is szédül. Amíg Wenla nem jön át úgydönt hogy leül lévén sokka kényelmesebb az imbolygó földbe.
- ...hahaha....hahaha...hahaha- kezd el röhögni egyik hirtelen jött gondolat során majd megosztja atöbbiekkel is.:- egyik Erioni barátom úgytartja .: addig nem vagy részeg... amíg a földön tudsz feküdni, kapaszkodás nélkül! És milyen igaza van!. tovább nevet majd látva mekkora osztatlan sikerre tett szert abbahagyja.
- Hát ti már a ... humoromat sem értékelitek? Miféle egy szedettvettt bagázs vagytok... eh... na majd megsoztom Wenlával is hátha majd ő...
<<Na csak kéne valamit csinálni... heh ... hol a kardom? Odaát maradt?!...jah nem itt van>>
Unatkozva vár. Lehunyna szemeit és pihenget.

//Nava, félüveg pálinka után már teljesen mindegy mit mondasz :D //
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.07.02. 9:02

//Bizonyára igazad van, sose voltam részeg :) //

(Wenla)

-Földkapu... Ezen a logikán haladva van isteni tűz, víz, meg levegő is? Anyám, hova kerültem! Legközelebb ha azt kívánom, bár süllyednék el, megnyílik alattam a föld? Viccnek is beillik! Khm, de komolyabbra terelve a szót, Kadalt nem ismerem, de ha ő is ilyen alacsony, szakállas és nem piás, akkor elhiszem neki, hogy ez a kapu stabil. És... kérlek... a jövőben a vallási célzatú "ez a sorsod" mondókát inkább Ryellen alkalmazd, amikor józan, nagyon vevő rá, de nekem viszket tőle a hátam :D :P Én inkább nem magyarázom bele minden egyes tettembe és helyzetembe az isteneket, mert franc se tudja, mit gondolnak ők, max tippelnek. Ha majd idehajol egy a fülemhez -és rámutatok a fülemre-, és megsúgja a frankót, talán beveszem. De csak talán, mert lehet, akkor kezdek megzavarodni és hangokat hallani, vagy csak betéptem... Egyébként minden nap az is az én döntésem, hogy lehúzom-e a gatyát kisdolognál, vagy beeresztem... :lol: -ezt követően átmegyek én is a kapun.
-Amúgy, Chadwick, hiszek én, Dartonban. A halál mindenkiért eljön :D No meg a jövő most íródik, bármit teszek, aszerint módosul. Elrendelt sors a mesében van!
"De sokat filózok! Brrr!"
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.07.02. 18:57

( Nasha )

* Chin felemás mosolyát látva egy pillanatra elbizonytalanodok, hogy talán ő sem akar átmenni a kapun, de szerencsére ez nem következik be. Erős kézszorítására válaszként én is megszorítom az övét. Átlépve a kapun végignézem Ryell részeges műsorát, és megérik bennem az elhatározás, majd odafordulok Chinhez és a szemébe nézek. *

- Chin, ígérd meg, hogy ha én egyszer a közeljövőben hulla részegre iszom magam és ilyen vagy ehhez hasonló jelenetet rendezek mint Ryell, akkor leütsz. Komolyan mondom, ettől a viselkedéstől én szégyellem magam és lefárad az agyam. * tekintetem komoly, nem viccelek. *

* Ekkor hallom meg Wenla mondatát, ami egy kicsit elgondolkodtat. *

< Érdekes egy elgondolás a sorsról. Hát amíg meg nem győz valaki vagy valami az ellenkezőjéről, én is ugyanazt vallom, mint Wenla. A sorsomat igenis én irányítom. >

* Megvárom, hogy Chin mit reagál a kérésemre, majd ösztönözve a bandát megszólalok: *

- Nos, ha már mindenki itt van, akkor talán mehetünk is tovább. * majd odafordulok menet közben Chadwickhez. * - Közben mesélhetne nekünk arról, hogy mi folyik itt. Úgy láttam, hogy a támadóink ismerősek voltak önöknek, legalábbis a rajtuk lévő tetoválás igen.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.07.03. 5:38

(Chin)

Résnyire nyitom egyik szemem, úgy sandítok körbe. Látva hogy nem a pokolban, hanem még mindig a való világban, s ami a legfőbb: életben vagyunk, bátran kinyitom a másikat is.
Nasha kérésére kissé meglepődöm, majd szemügyre veszem Ryellt
.

- Ha ENNYIRE részeg leszel - mutatok Ryellre - akkor szerintem már mindegy lesz, leütlek e. De ha ez a kívánságod... - vonok vállat, jelezve hogy nekem édesül mindegy.

Az viszont elgondolkodtat, hogy képes leszek e rá. Mivel jószerivel öntudatlan nőket lecsapdosni nem az én műfajom, soha nem is csináltam, próbáltam. No mindegy, valószínűleg mire oda kerül a történet, addigra csak kitalálok valami "humánusabbat".

- Tetoválás? Miféle tetoválás? - izzik fel a tekintetem, mikor Nasha szavai eljutnak értelmemig. - Látni akarom őket! - matatok a papír és tus után. Hiába no, a szenvedély, az szenvedély.

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.04. 7:12

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

Miután mindenki átért a kapu bezárul mögöttetek és a két törpe elindul a ház felé.

-Nos Wenla ki mondta hogy vallási célzatú volt a mondanivalóm? Én csak annyit mondtam ez a te döntésed azért vagy itt halogathatod de amit vállaltál azt teljesítened kell ha nem most akkor később-mondja Chadwick.Majd a társához fordul.

-Úgy látom semmit nem változtak az elmúlt találkozásunk óta-mondja vigyorogva.

Közben odaértek a házhoz és bementek.Egy előtérbe juttok amiből három ajtó nyílik Baldin megy tovább és kinyitja a szemben lévőt és egy nagyobb terembe juttok ahogy szétnéztek rájöttök hogy ez már a sziklafalban van.A terem kovácsműhelyként funkcionál, láttok szerszámokat, kész vérteket, fegyvereket.Továbbá a bejárattal szemben hat darab ajtó van a falban.És mindegyiken ábrák, Ryel felismer rúnákat, és istenek jelképei van közötte ismerős mindenkinek ugyanakkor vannak ismeretlenek is.Chadwick odamutat egy asztalra és mondja foglaljatok helyet.

-Nos most hogy megpihentünk, szívesen válaszolok a kérdéseitekre-mondja. Közben Baldin hoz két korsó italt amit megitat Chinnel és Ryellel akik jelen állapotukban boldogan isznak.Ám hirtelen kissé bamba kifejezéssel merednek maguk elé ugyanis teljesen kijózanodtak az ital hatására.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.07.04. 7:28

(Chin)

- A pi.. - elvörösödöm. - Nos, a fene egye meg! Most kezdhetem előlről az egészet. - s a borosüvegem után kapargálok...

Ránézek Nashára. Aztán megkönnyebbülten fújok egyet:

- Te TÉNYLEG szép vagy... Viszont segíthetnél eldönteni, a kis emberek miről is beszélnek?
Mert nekem fogalmam sincs.

Ránézek a törpékre.

- Én azért vagyok itt, mert a városban egy uraság megkért, hogy nyomozzuk ki a furcsa dolgokat a birtokán. Meg vagyok győződve róla, hogy most látom magukat elsőre. Nem is ismerem még a népüket se...
- Harcolunk vagy iszunk? - teszem fel a kérdést...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.04. 7:59

Ryell

Az ital hatására hirtelen kijózanodik. Fél percig mered maga elé bambán közben mérlegeli melyik kérdéseket tehetné fel előbb. Aztán ránéz a korsóra és inkább csendben marad egy kis időre hallgatja mitbeszélnek a többiek. Közben próbálja öszerakni a képet hogy hol van hogy került ide és miért...
<<Krad...megint ittam. Nemigaz! Nem igaz!!! Hogy lehetek ilyen? Sosem fognak bevenni a rendbede ami még rosszabb még kitanítani se! ... ismét ügyesen elrontom azt amit rámbízott a mester és ezzel megírom a saját jövőmet. :( >>
Gondolati közben hogy senkire se kelljen néznie szégyenében egyrészt a földet vizsgálgatja aztán ha megunta, szemeit kezdi dörzsölgetni.
<<És ... ráadásul alig emlékszem arra ami történt. Barlang harc és vállövés, ez mind szép de ezután ... Nasha kiszedte a vesszőt... ááá és akkor ittam azt az átkozot "bort". Két törpe, kékes fény...hm...mi volt az a fény?>> Gondolkodik magában majd körbenéz a teremben hogy lássa kik vannak benn.
<<Két törpe stimm, többiek stimm, akkor nagy bajt nem csinálhattam...annyira. Vajon még mindig ugyanabban a barlangban vagyunk? Ott nem láttam rúnákat... bár érdekesek ezek a rúnák, biztos a hely stabilitásáért kerültek ide. Most inkább más érdekel...>>
- Kik voltak a támadók?- kérdezi előző állapotához szokatlan hangon. Közben a törpére néz arra amelyik beszélt.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 44 / 51 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 51