• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 43 / 46 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

HozzászólásSzerző: Sirak » 2009.03.07. 12:35

Teteb Azurec
*Ahogy látom elmenni Rihennát Salinval utánuk nézek.
<Nah, mi jutott eszébe, hogy ilyan sietősen ment a katonák után. Remélem fontos.>
*Majd megállok a lovammal és szótlanul várok.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.08. 10:41

Résztvevők: Teteb Azurec, Gondo, Rhienna D’Vire, Twou Line

Rhienna D’Vire

*Odalovagoltok a katonákhoz, majd elmondod amit szerettél volna. A katonák végig hallgatnak, és a vezető ránéz a nemes leányzóra. Az bólint, hogy így kell tenniük, és a tiszt visszabólint, de nem mond semmit. A város felé fordulnak lovaikkal, és otthagynak benneteket. Ezután visszatértek a többiekhez, kik kíváncsian néznek felétek.

Teteb Azurec, Gondo, Twou Line

A varázslónő egy ideig feltartja a katonákat. Nem halljátok mit beszél, kivéve Twout. Ő neki nagyon jó a hallása, és így hal mindent, amit beszélnek. Igaz alig halhatóan. Majd visszaérnek hozzátok, és indulásra készen álltok.

//Nyugodtan beszélgessetek út közben.//

*Másnap délután.*

*Semmi érdemleges nem történt a két nap alatt. Előző este lepihentetek, és az istenek úgy akarták, hogy nagyjából szárazon tudjatok aludni. Nem esik az eső, csak hűvös szél fúj. Twou, te előző este sikeres vadászatot tettél. Így teljesen feltöltődött a vértartalékod.

*A sötét felhő homályt borít a fényes nappalra is. Talán pár órátok van még, hogy élvezhessétek a száraz ruhák kellemes érzését. De szerencsétek van. Annyira jól haladtatok, hogy ma estére oda is értetek a fűszeres ember házához. Úgy 500-800 méterre lehettek tőle, de mivel egy kisebb dombon fekszik, ahol ritkásabb az erdő, így már messziről is látjátok. Bár nem sokat, mivel már besötétedett, mire odaértetek. A háztól fényeket láttok, de meglepetésetekre nem a házból jön a fény, hanem mellette az udvarból. Mintha a ház kísérteties sötétségben burkolózna. Rhienna a te szíved összeszorul. Kezded sejteni, hogy nem él senki a házban, bár azok a fények az udvarról bizakodóvá is tehetnének, de valahogy nem úgy érzed. Nos 500 méterre van a ház, rajtatok áll, miképp cselekedtek
.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.03.08. 19:40

Gondo

*Útközben nem kezdeményezek beszélgetést.

<... Azt hiszem a füvész házáig nincs miről beszélgetnünk... Mivel az eddig történteket többé kevésbé át beszéltük már...>
*Csendben utazok társaimmal. Éjszakánként imádkozom és áldozatokat mutatok be - a magam szerény módján - Noir számára.

A háznál
*Szép lassan végig pásztázom tekintetemmel a ház környékét mozgás után kutatva.
- Szerintem először én és Teteb menyünk közelebb. Hogy felderítsük a környéket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2009.03.25. 9:51-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2009.03.10. 21:44

( Rhienna )

* Látom társaim kérdő tekintetét, de nem magyarázom meg előbbi tettemet. Nem annyira fontos jelen pillanatban, hogy informáljam őket erről. Amennyiben esetleg megkérdeznék, gyorsan, és diplomatikusan lezárom a témát. *

* Nem nagyon van miről beszélgetnem a két nap alatt, azonkívül nem is ismerem új társaimat eléggé, így kihagyom a mesedélutánt eddigi életemről. Nem hiszem, hogy bárkit is érdekel, engem se az övéké, így jobbára a tájat figyelem az utazás alatt. Kissé elcsodálkozom, amikor Twou éjszaka eltűnik egy kis időre, de kíváncsiságomat legyűrve nem követem. Majd egy alkalmasabb időben megkérdezem, vagy esetleg útközben valamikor kiderül magától is a válasz. *

* Ahogy megérkezünk a fűszeres ember házához, az onnan érkező fények egy pillanatra reménnyel töltenek el, de hamar el is illan, ahogy végiggondolom az itt történt eseményeket. Gyorsan elhessegetem a rossz gondolatokat, majd meghallva Gondo beszédét, odafordulok: *

- Szerintem is jó ötlet, elvégre a felderítés a ti asztalotok. Mi addig csendben figyeljük a környéket, hogy ha esetleg segíteni kellene, akkor időben tudjunk rá reagálni.

* A lovaimat kissé félre állítom, ne legyenek útban, de nem kötöm ki őket, tudjanak menekülni, ha esetleg veszély fenyegetné őket. Majd csendben figyelem a környéket, hátha felfedezek valami gyanús mozgást. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.03.12. 1:16

Gondo

- Akkor ezt meg beszéltük. Akkor induljunk.
*Intek Tetebnek, hogy a magam részéről már indulatunk is. Leszállok a lovamról és hátas állataimat egy közeli fához kísérem, az egyik alacsonyabb fához kötöm a kötőféket. Ezek után Teteb társaságában elindulok az éjszaka sötétjében felderíteni a ház környékét. A házat legfeljebb húsz méterre közelítem meg, viszont mindenképp növények takarásában maradok.
//Lopakodás:45% dobás: 1:95,2:11,3:26,4:24,5:89
Nem tudom hány méterenként kell újra dobnom így dobtam ötször a biztonság kedvéért.
Rejtőzködés: 45% dobás:1:34,2:36,3:30,4:09,5:96//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2009.03.20. 18:55

Teteb Azurec
*Gondo intése szerint énis lassan settenkedve elindulok, leszállva lovamrol...
És közbe alaposan pásztázoma környéket szemeimmel és füleim is kihegyezem.
Távolabról, ha alaposan megnéztük, odaszolok Gondonak:

- Én közelebb megyek, szerintem maradj itt és fedezz... *Halkan suttogva mondom, hogy épphogy csak ö hallja...
*Közelebb-re menvén igyekszek koncentrálni és a tudásom leggjavát adni.
//dobásaim: lopódzás: 6, 33, 52, 21, 45; rejtőzködés:3, 14, 27, 93, 5(ha esetleg több kéne elöre én is kidobtam párat)//
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2009.03.21. 13:32

Twou Line

* Halkan figyelem a többiek ténykedését és figyelek a környékre nehogy valaki meg lepjen minket, így a szememmel végig pásztázom a környéket újra és újra, miközben fülelem az eseményeket. Nem szólok senkihez, kivéve ha valaki kérdez tőlem. *
< Vajon kik vannak itt vagy mik kíváncsi vagyok, csak aztán nehogy porul járjunk, de akkora gond nem lehet hiszen a tartalékaimat sikerült fel töltenem és készen állok az ütközetre. Na lássuk a környéket infralátásban, majd vissza normálba. >

// Meg próbálok hétköznap írni délelőtt, ha akkor sem tudok, mer mit tom én akkor legyen amit mondtál. De azért még meg próbálom. :D //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.03.22. 5:12

Gondo

*Intek Tetebnek, hogy menyen csak. Kezemet a kardomon nyugtatom és szemem az éjszakába szegezem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.23. 19:14

Rhienna D’Vire, Twou Line

*Halkan leszálltok a lovaitokról, és arrébb vezetitek rejtettebb helyre. Az este kisebb állatok neszével van teli. Mivel mind a kettőtöknek jó a fületek, így elég könnyen meghaljátok a kis neszezéseket. Mikor biztonságban tudjátok a lovaitokat, visszanéztek a ház felé, mely még messze van ahhoz, hogy jól lássatok. Bár Rhiennának jó a szeme, de a sötétben ő sem lát jobban, mint a kurta életű embertársai. Meglepetésetekre, csak pár pillanatra néztetek félre, de már nem látjátok egyik lopakodót sem. Mintha kámforrá váltak. De ez nem riaszt meg benneteket, hisz pont ez a jó, ne lássa őket senki.
Twou, te még úgy döntesz a biztonság kedvéért hő látással körbenézel. Gyengén koncentrálsz, majd megjelenik előtted körülötted lévő világ hő foltjai. Kisebb állatokat, és férgeket látsz a fűben. Az erdő tele van kisebb róka félékkel, és prédáikkal. És meglátod a két társadat is, kik nesztelenül haladnak tovább, majd kiérnek a hő látásod sugarán kívülre. Már nem látod őket
.

Teteb Azurec, Gondo

*Halkan tovasettenkedtek a ház felé. Csend van, csak az erdő ad ki hangokat, jelezve, nem csak ti vagytok egyedül a környéken. Szerencsére semmi gyanúsat nem láttok, csak sima erdei álatkák. Ahogy közeledtek, egyre többet láttok. A ház teljes sötétségbe burkolózik, balra nektek a ház mellett valami épületféle sötétlik, talán istálló. Viszont nektek jobbra, két fáklya tartóban fáklya ég, melyek úgy 1.5 méter magasak lehetnek. Mellettük pedig a föld ki van ásva, kisebb földkupacokkal körülvéve. Ekkor úgy döntötök, hogy Gondo nem megy tovább.
Teteb lassan haladsz tovább. Mikor már úgy 10 lépésre vagy, akkor bizonyosodsz meg róla, hogy tényleg istálló van balra tőled, de nem hallasz állathangokat. Szembe a házat látva tipikus parasztház. Középen egy ajtó, jobbra, és balra is két-két ablak, melyen a spaletták zárva vannak. Óvatosan haladsz, lábad hangtalanul járja a földet. A fényeket fürkészed, és látod, hogy valamit kiástak, mintha valami lépcső félét látnál. Óvatosan közelebb lépsz, és igen, nem tévedtél. Egy kopott, ősréginek tűnő kőlépcsőt veszel észre, mely a sötétségbe vezet. Ekkor fényre leszel figyelmes a lépcső felől, és halk köhögésre. Óvatosan elrejtőzöl, és figyelsz. Egy alak lépked fel a lépcsőn. Bal kezében egy égő fáklya, jobb kezével pedig az oldalán lógó kulacsa felé nyúl. Ruhája bőrutazó ruha. Barna nadrág, barna bőr felső, és bakancs. Bal oldalán kardhüvely lóg, de nincs benne fegyver, talán hosszú kardnak kellene benne lenni. Jobb oldalán egy tőrt látsz viszont.
Hangosan köhög, és közben számodra ismeretlen nyelven valamit mond, mintha szitkozódna. Miközben iszik a kulacsból, észre veszed, hogy tiszta por a ruhája. Szerencsére nem vett észre téged.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2009.03.24. 8:55

Twou Line

* Tovább figyelem a környéket nehogy meg lepjenek minket. Meg nézem, hogy mennyire vagyunk szem előtt bárkinek is... *

< Kiváncsi leszek mit tudnak meg a többiek. S, hogy kik vagy mik annak a háznál. >
* Ha valami gyanusra leszek figyelmes és nem látom akkor rögtön infralátásra kapcsolok. *
// Érzékelés: 15 , véletlen k6-al dobtam mert figyelmetlen voltam, de újat tobok k10-el :D : 9 a dobásom... //
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2009.03.25. 8:40-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2009.03.24. 20:21

( Rhienna )

* Mivel túl messze van a ház, és tenni egyenlőre sok mindent nem tudok, így jobb dolgom nem lévén, ha nem sáros a föld, akkor leülök az egyik fa tövébe, hátamat nekitámasztom, és infralátással körbenézek, fülelek, és várom vissza a terepfelderítésen lévő társaimat. *

// Érzékelés: 13 1k10 = 5 [5] //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.03.25. 10:07

Gondo

<... Azért nem ártana minél kisebb távolságot tartani...>
*Miután Teteb tízlépes távolságra el távolodott óvatosan követni kezdem. Tartom a 3-4 ugrás távolságot, hogy mihamarább segítségére siethessek ha arról van szó.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2009.03.26. 15:37

Teteb Azurec
<Ez biztosan a ház tulajdonosa, kiváncsi lennék, hogy mi lehet odalenn...>
*Várok a helyemen mozdulatlanul, csak szemeim követik a fickót, minden cselekvését figyelve és arcát fürkészve.
<Talán le kéne ütni, de inkább kerülöm a feltűnést, csak ha Gondo szerint is cselekedjek>
*Erre fordul picit fejem Gondo felé és bökök felé "Na most mi legyen?" arcal...
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.27. 18:03

Rhienna D’Vire, Twou Line

*Ott várakoztok a háztól jó félmérföldnyire. Az út egyenesen a ház felé vezet, és két oldalt az erdő további rejtekhelyet biztosít számotokra, ha esetleg elindultok majd a ház felé. Mind a ketten a környéket fürkészitek. Hol hő látással, hol a nélkül, de semmi különöset nem tapasztaltok. Twou te észre veszed, hogy Salina a környéket fürkészve közelebb húzódik hozzád, mintha biztonságot jelentenél számára. Fura érzésed támad a lány irányába, de nem ismeretlen. Egy pillanatra még el is gondolkodsz rajta. „Talán csak nem tetszik a kis fruska?” gondolod magadban. Igen, ez a fura érzés nem csak az ágyékodat bizsergeti, hanem egy kicsit a lelkedet is bársonyos burok kezdi körül venni, ha a lányra nézel.
Rhienna míg nézelődsz, és figyelsz hirtelen egy férfi halálüvöltését hallod nagyon messziről, a ház irányából. Talán onnan is jön. Ekkor riadtan nézel Twoura, hisz lehet az egyik társatok lelt szörnyű halált éppen. Talán a démon mégis csak valóságos
.

Teteb Azurec, Gondo

*A fickó egyáltalán nem akaródzik visszamenni a mélybe. Inkább kint szív pár friss levegőt, mintha eddig bányászként lent gubbasztott volna. A porból ítélve még el is hinnétek, mely a ruháján van, de a testalkata nem a bányász típus, és arca is inkább a tipikus alvilági, aki előbb szúr szíven, minthogy lapátot fogjon a kezébe.
Ekkor mind a ketten megdermedtek. Lentről a lépcső alján lévő sötétségből hangos férfi halálhörgés, üvöltés tőr elő. A fickó is megijed, és félelmében elejti a fáklyát. Majd pár másodperc bénultság után elő húzza a tőrét, és remegő kézzel felveszi a földről a fáklyát, majd számotokra érthetetlen nyelven mintha imádkozna, úgy megy le lassan a lépcsőn
.

//Gondo sikeres IQ próba//

*Gondo, ekkor esik le neked, hogy milyen nyelven beszél. Sajnos már hallottál párszor hasonló imákat, ez toroni nyelv.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.03.28. 7:38

Gondo

<... Nos ilyenkor bánom, hogy nem a szellem nyelvet sajátítottam el... Most már azért nem ártana ha valaki el is magyarázná mi is van itt egész pontosan... Kár, hogy nem én vagyok közelebb... Remélem Teteb is élő foglyot szeretne...>
*Intek Tetebnek, hogy rajta kapja el. Ezzel párhuzamosan magam is megiramodom felé. Kezemmel le fogom fegyvereim hogy nem csörögjenek nagyon, de nem rántok még fegyvert.
//Rejtőzködés,lopakodás:dobás32/gyors.:dobás2/ügyesség:dobás:1 /KÉ:47+9 TÉ:59+96 sebzés:3
cél: fegyverforgató kezét el kapom azt hátra csavarom és ezzel a mozdulattal a porba kényszerítem, rögtön utána a hátába térdelve el kapom a nyakát a balommal - fegyver forgató kezét a jobbammal még mindig tartva - és fejét hátra feszítve akadályozom meg, hogy társait figyelmeztesse.//

*Mint, hogy távolabb vagyok át engedem a cselekvést Teteb számára. Csak akkor lépek közbe ha Tetebnek nem sikerült elsőre le fegyverezni míg le tudom a 3-4 ugrásnyi távolságot.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 43 / 46 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Vissza: Régi Kalandok...