• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 5 / 72 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 72

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.16. 0:07

(Carolina con Ragucci)

*Jólesik neki az ágy kényelme. Nyújtózik egyet aztán ellazítja az izmait. A félmeztelen férfi láttán tényleg megszeppen. Végigfut az agyán a lehetőség, hogy kikezdjen vele a férfi, de visszaemlékezve a nem is olyan távoli múltra, elhessegeti ezeket a gondolatokat.*
- Akkor kölcsönösen megtettük egymásért.
...
- Az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy mi a nevem. És másról sem. Nem emlékszem semmire az eddigi életemből. Néha bevillan egykét kép, de nem segítettek sokat.
*Elmélyed a gondolataiban, majd visszanéz a férfira.*
- Te tudnál segíteni, hogy kiderítsem honnan jöttem? A karavánosok említettek valami lyat, hogy Gorvik, meg eszembe jutott egy olyan szó, hogy Abrado. De halvány fogalmam sincs, hogy mit jelentenek.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.16. 0:26

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, délelőtt
Résztvevők: mindenki

Lent az ivórészlegben:
A fogadós látván, hogy senki sem éhes, így inkább hátramegy a konyhába és hagyja, hogy beszélgessetek. Bedal felemeli bal kezét és varázslásra készül, de Con gyorsabb volt. Mire Bedal észbe kaphatott volna Con már a tövig a hasába tolta a tőrét, felsértve a hasfalat és a belső szerveket sem kimélte. Bedal még egyet kiált, mire Con nem is tudva miért, de undorodva dobja el a kezébe lévő tőrt, ami nagyot koppan a földön. Halálos csend telepszik az ivóra és Bedalból elkezd csöpögni a vér...

Közben 1 emelettel feljebb
Carolina con Ragucci :
Furcsán néz rád a férfi.
- Valóban? Tényleg nem emlékszel semmire?
...
Nos Gorvik az egy déli városállam. Sok ember sok mindent mond erről az országról. Leginkább úgy vélik, hogy a közbiztonságuk nem éppen jó és egymással harcolnak a családok a hatalomért. Abrado az egy gorviki család neve. Úgy nézel ki mint egy gorviki. Csak nem...?

Kissé elhalkul a végére. Amig beszélt, folyamatosan közelített az ágy felé, majd leült melléd és végig kedvesen mosolyogott rád. Ahogy most közelebbről jobban megnézed, mintha nem nagyon hasolitana arra, mint akit az erdőben láttál...
Egy homályos emlék tör fel és egy hang a homályos arcú férfitól:
- Ne feled,hogy senki sem ismerhet fel minket...- majd arra leszel figyelmes, hogy a férfi a vállaidat fogja.
- Jól vagy?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.16. 0:47

(Miro)

*Nem igazán vette zokon hogy nem vették észre, így legalább volt ideje átgondolni a szitut. A kocsmáros kérdésére kedvesen elmosolyodik, de elutasítja egyenlőre az étket, ellenben rendel egy kis frissítőt magának. Miután eliszogatta, elhatározza hogy odamegy a társasághoz. Odatipegett az asztalhoz, majd épp meg akarja szólítani őket (Nichen, Mythar), amikor látja hogy Bedalból dől a vér.

<...ezzel nem számítottam. Szinte kapóra jött. Szegény. Na és most a hattyú halála.>

-Egy szép jó napot kívánok urai...mi a...uramisten

*Ezen a ponton elsápad, mivel meghallja a kiáltást és a tőr koppanását, önkéntelenül odanéz. A hozzá közelebb álló férfi karjaiba esik, nem drámázik, szemei nyitva maradnak, de merevek, nem túloz fölöslegesen.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.16. 0:50

( Bedal Alen)

* Bedal meghökken saját kudarcán. Mikor letelepedik a némaság, leszáll a vörös köd is. Meredten néz maga elé. Valamit próbál habogni, vérbuborékok rajzanak ki a száján. Kezét a seb felé emeli, majd megapintva síkossá válik a vértől a keze. Lehunyja szemét, és rövid imát mond istenének.
<... Jó Uram! Sohasem kellett benem csalódnod! Most óriásit hibáztam, kérek ne hagyd, hogy tovább szenvedjek érte! Adj erőt, hogy véghezvigyem...>
* Halványvörös derengés kezd a sebre tapasztott kezéből sugározni a szétroncsolt hasfal felé. Folyamatosan húzdik összébb a seb, a férfi feje azonban félrecsuklik. Kis ideig úgy tűnik, ájult, majd miután a derengés alábbhagy, kinyitja a szemét. A sebe majdnem teljesen beforr, ám még mindig lüktet a fájdalomtól a szeme. Bólint a férfinak, majd végső kimerültségében, elcsigázot mozdulattal, csizmájából kihúzza a tőrét. Mindeközben vigyz, nehogy fenyegetésnek vélje a mozzanatot. A tőrt az asztalra csapja le, úgy hogy mindenki hallja.
- Így már sokkal tisztább a helyzet. Most, hajlandó vagy válaszolni? Kérlek... gyere a szobámba idegen... erényt...mutattál fel nekem...szívesen venném, ha veled tarthatnék... megmutatom, merre...kérlek...
* Ha a harcos követi, Bedal az asztaltól feltámaszkodik, majd el-elcsukló mozdulatokkal a lépcső felé indúl. Meg se áll a szobája ajtajáig, majd a vértől lucskos nadrágjának egyik zsebéből csigalassúsággal egy kulcsot varázsol elő. A zár hangos kattanással enged, majd bevezeti a harcost. Bedal hasát fogva ül az ágyra, majd a szemközti asztalnál lévő széket kínálja a harcosnak.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.16. 0:52

(Carolina con Ragucci)

*Visszazökken, aztán a férfira néz.*
- Minden rendben. Elmegyek lefürdöm. Nagy szükségem van rá. Addig mesélj még Gorvikról.
*Feláll az ágyról és a fürdőhelyiségbe sétál. Igazán már az sem érdekli, hogy a férfi belát e. Az erdőben úgyis látta meztelenül. Sőt. Ő tisztogathatta le. Ledobja a ruháit és belelép a fürdővízbe. Elmerül benne, és elkezdi élvezni a víz simogatását. Először kicsit csípi az érzékenyebb területeket, de megszokja. Lenéz a melleire és tetoválását vizsgálgatja. A bal mellén a mellbimbója felett 2-3 centire egy kicsi fekete kis pók díszeleg. A potrohán apró kis piros pöttyökkel. A jobb mellén kicsit feljebb is volt egy tetoválás, de a sebesülés aminek köze lehetett az amnéziájához, felismerhetetlenné tette. A papi gyógyítás után meg majdnem teljesen el is tűnt. Ezután belenéz a tenyereibe. Mindkét tenyerében van két kör. Az egyik kisebb és a másikban van. A körök között apró kis jelecskék vannak. És ez mindkét tenyerében megtalálható. Vizsgálgatja a tetoválásait és közben hallgatja a férfit. Egy alkalommal kiszól.*
- Majd le kellene mennünk a városba. Bár egyedül is lemehetek. De tudom, hogy jártam már itt Erionban, és keresek fogódzkodót. Fürdés után körülnézek lent.
*Jól kiáztatja a testét, aztán negyed óra fürdés után kiszáll a dézsából. teste köré teker egy törülközőt, és bemegy a szobába. Bebújik az ágyba és a takaró alatt felöltözik.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.16. 1:12

( Con Bronta)

* Meglepődik, hogy kiesik a kezéből tőre. Azonban akkor még jobban, mikor az idegen sebei a szeme láttára hegednek be. Védekező állást vesz fel. Kezét kardmarkolatára helyezi és várja a fejleményeket. Mikor látja, hogy ellenfele nem tesz semmi gyanús mozdulatot, a kocsmában tartózkodókra terelődik figyelme. Mikor látja, hogy senki nem támad rá kissé megnyugszik. Mikor sérült ellenfele felinvitálja szobájába leesik az álla. < Istenem! Mi lesz ebből?! Na persze hogy felmegyek itt nagyon nagy lenne a túlerő egy esetleges harc során. >Szép lassan elindul Bedal után, de folyamatosan kémleli a lent maradottakat. Mikor felérnek és a vörös köpenyes hellyel kínálja leül és csodálkozó tekintettel várja a fejleményeket.< Ilyet még nem tapasztaltam!!! Az előbb még ellenséges volt, aztán én még jól meg is sebeztem. Itt így barátkoznak? Hmmm… Na várjuk csak ki a végét! >.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.16. 1:18

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, dél
Résztvevők: Carolina con Ragucci

Amikor felkelsz és elmész fürödni, a férfi bebújik az ágyba, magára húz egy takarót, lehunyja a szemhéjait és elkezd mesélni Gorvikról.
- Jó magam is csak egyszert jártam arra régebben. Jó régen volt már. Egy bálon voltam. A gorvikiak hiresek a hevességükről és ez alól a nők sem kivételek. Bárki bármit mond, szerintem Gorvik egy csodás ország. Égbe nyuló fenyők, gyönyörű zöld rétek. Igaz mindenki fegyvert hord és egy külhoninak nincs sok esélye, de a maga nemében gyönyörű...

Ahogy közben a vizbe merülsz és elnézed a tetoválásaidat, hallgatod a férfi szavait. Emlékképek törnek fel ismét a bálról és arról, ahogy egy öt-hat éves kislány szalad a réten... A férfi hangja egyre jobban elhalkul. Talán el is aludtál a kádban. Arra ébredsz, hogy kezd már kihűlni a víz és csönd van a szobában. Ahogy kilépsz a kádból azt veszed észre, hogy a férfi vizsszintesen fekszik az ágynak az egyik oldalán. Feltehetően elaludt. Odasétálsz a ruháidhoz és amikor felveszed őket egy arany érmét is találsz.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.16. 15:02

( Bedal Alen)

* Bedal megvárja, míg a tiadlani a felkínált helyre ül. Mély sóhajt vesz, majd tőrét messzebre tolja.*
- Most már láthatod, nem ellenségesek a szándékaim. Tudod, sokáig éltem a dzsadok közt, így az ottani szokásokhoz vagyok szokva. Ott tudod teljes becsületsértéssel ér fel hazugnak nevezni valakit, aki megígér valamit... ne aggódj, nincs hátsó szándékom, nem fogom erőmet többet ellened használni. Nos... kössünk egy alkut. Szavamat adom, hogy rengeteg pénz és jó munka üti a markod. Mond, hajlandó vagy társulni velem? Elkéne egy tapasztalt fegyverforgató segítsége, és bevallom igencsak jól csináltad odalenn. Mindezért cserébe minden pénzt és dicsőséget te kapsz. Nekem nem kell hírnév, se pénz, se világi hatalom. Elszegődünk az Inkizíció szolgálatába, és kipróbáljuk magunkat vallási szekták kikémlelésében, felszámolásában. A csengő aranyak a te markodat ütik, minden megbecsülést, melyet a feladatért kaphatunk, a tiéd. Mit szólsz ehhez harcos? Aki engem legyőz, az megbecsülésem övezi a jövőben...az én fajtám így csinálja...
* Aggódó, kérdő kifejezéssel ül az ágyon. Látszik, hogy igen hasogat a feje, és nagyon kimerült.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.16. 15:57

(Nichen de Azadyr)

*Amikor észreveszi az idegen mozdulatát, azonnal kardjához kap, de amikor látja, hogy Bedal nem tesz semmit, ő is nyugton marad. A seb beforrását látván kicsit meglepődik, de aztán eszébe jut, hogy barátja pap.

<huhh....Bedal kicsit furcsán csinálja, bár lehet, hogy a végén így is sikerrel jár.>

*Amikor a páros elmegy mellette, nem tesz semmit, nem is néz ellenségesen, inkább kíváncsian. Eztán veszi csak észre a Mythar ölében fekvő hölgyet, azonban nem lép oda. Nagyon is lefoglalja a Bedalon és az északin való gondolkodás. Még azért odaszól Mytharnak*
-Nah, ez a nő most Neked jutott :D Tégy vele valamit szerintem, én felmegyek a szobámba.

*Majd lassan fellépdel a lépcsőn, a szobájában leül ágyára, és gondolataiba mélyed...*
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.16. 17:07

(Carolina con Ragucci)

*Leül az ágy távolabbi végében amikor felöltözött. Nézi a férfit, és gondolkodik az általa mondottakon.*
<... Ha Gorvikban mindenki fegyvert hord, akkor azért lehet, hogy én is megtudom védeni magam. Még ha minimálisan is. ...>
*Mosolyog amikor meglátja az aranyat. Elveszi, aztán feláll és kimegy a szobából. Mikor a folyosón megy a lépcső felé, meglát két embert felfelé jönni. Az egyik tanult embernek tűnik. És meg van sebesülve. A másik valami harcosféle.*
<... Ezek is kalandozók lehetnek. Ők úgyis sokfelé járnak a világban. Biztos tudnak nekem segíteni. ...>
*Elfordulnak a folyosó másik vége felé, majd bemennek egy szobába. A lány utánuk megy és kis habozás után bekopog az ajtón.*
<... Remélem nem hajtanak el. Minél több információ kell, hogy beugorjanak a dolgok. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.16. 17:38

(Nichen de Azadyr)

[i]*Épp akkor bukkan fela folyosó végén, amikor Bedal és Con Bronta beépnek a szobába. Észreveszi a folyosón neki háttal álló lányt, és úgy dönt, megszólítja.

-Bocsánat, hogy megszólítom kérdezetlenül, kisasszony, de azt hiszem, azok keten most negyon el vannak foglalva, és ne biztos, hogy örülnének magának...a barátom elég lobbanékony természetű, akárcska Láng, mit szolgál...

-Miben lehetek segítségére?

<Huhh..nem semmi nő...egész barátkozós kedvemben vagyok ma, amint látom...jókedvet csinál, ez a predoci bor... 8) >
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meridian 2006.02.16. 18:14-kor.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.16. 17:47

(Fekete Mythar)

*Ahogy a kezei közé zuhan a lány elkapja ám még fél percig nézi mi történik.< Nem jönne jól ha az alak nekünk is nekünkrontana> Aztán mikor látja , hogy fölmegy Bedallal a harcos ő maga megpróbálja észhez téríteni a lányt*

-Asszonyom jól van? Nem kéne egy ilyen uri hölgynek ilyen helre jönnie!
<Nem mintha őt sokkal nagyobb bánattal temetném :D >

*Majd slíden egy korty bort ad neki a kupájából*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.16. 18:54

(Miro)

*Elernyed a férfi ölében, nem okoz neki nagy fáradtságot tartani a csöpp lányt, hisz nincs ötven kiló. Ilyen közel kerülve hozzá érezheti, milyen jó illata van, megjelenésében olyan szép és törékeny mint egy ódon porcelánbaba. A férfi ébresztgetésére "feleszmél", és elkezdi kortyolgatni a kínált bort, de csak nagyon keveset iszik. Keskeny, ívelt, festői ajkaiba lassan visszatér a halvány pír, majd remegő hangon megszólal.

-Elnézést uram, véletlen volt, nem szándékosan csináltam csak nagyon ügyetlen vagyok és a vér...egyébként nem, csak ez olyan hirtelen jött...ó annyira sajnálom! Nevem Ivoria al Anaiss, Melron al Anaiss lánya vagyok. Ugye nem haragszik ügyetlenségemért? Az úr ugye túlélte? Ön hozzájuk tartozik? Most hol vannak? Miért szúrta le?...

*Egyre jobban kezdi beleélni magát a szerepbe, arra eszmél fel, hogy szíve hevesen ver, beszéde közben hebeg, szóhoz sem hagyja jutni a férfit, nagyon összezavarodottnak tűnik, méyl szemeivel hol a férfira, hol maga elé pillant.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.16. 19:10

( Fekete Mythar)

*Elmosolyodik. Most hogy rápillantott a lány észreveszi, hogy jóképű, még a legnagyobb nemesekkel is vetekszik-e tulajdonsága.//szépség 20 :twisted: // Ahogy válaszol kellemes bariton hangon mondja.

-Nos kicsit furcsa bemutatkozás meg kell valljam. Az én nevem Fekete Mythar. < vajon mért nem válaszolt a kérdésemre, mindenesetre nagyon csinos meg kell valljam>
-Ne aggódjon nem haragszom. Amúgy az úr egy kis trükkel kikerült az életveszélyből ne aggódjon. Talpraesettnek tartom bár csak egy órája ismerem.Azt pedig én sem értem, hogy miért szúrta le ez a harcos, márha nem kezdett el kötekedni vele! :P
[b]
*megvonnja a vállát majd felsegíti a mellette lévő székre a hölgyet*

- Ha szabad érdeklődnöm egy ilyen finom hölgy mit keres errefelé? Sok itt az ilyen eset azt mondják!

*Majd hátradől és kérdő tekintettel néz a lányra*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.16. 19:32

(Miro)

Úgy dönt hogy elég a játékból, hagyja magát felsegíteni és átül a másik székre. Majd nyugodtabban folytatja a mondókáját.

-Nagyon örülök hogy nem haragudott meg rám, Mythar úr. Kérem bocsássa meg udvariatlanságomat, de megkérdhetném öntől hogy ön a "fekete" jelzőt honnan kapta és hogy kinek a szolgálatában áll? Egyébiránt nem lennék ilyen félénk, de apám megmondta hogy legyek nagyon óvatos, ha hajlandó butácska kérdésemre válaszolni, elmesélhetem miért is vagyok itt.

-Remélem tényleg nincs semmi baja. Egyébként tudom mire vállalkoztam mikor Erionba vettem utam :wink:

**a finom hölgy megjegyzésre**

<Ha tudnád mennyire finom tudok lenni...remélem megbízható>

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére