• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Lótuszvirág Fogadó és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
141 hozzászólás • Oldal: 5 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.04. 15:08

//Akkor az új kör...

*Mielőtt bármit is tehettél volna, egy ügyes csellel sikeres támadást visz véghez.. Sokkal gyorsabb volt most nálad! Nem is tudtál mit tenni, szinte még arra sem volt időd, hogy hárításra emeld a tőrkardodat!*

//VÉd: 105, a támadása sikeres volt.. Fp sebzés: 7
//Még 11 Fpd maradt
//Most te cselekedhetsz..
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.04. 15:26

<Albornra ez kifiléz>
*összeszorított foggal visszatámadok*

//TÉ dob: 9; számol:70//
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.05. 0:58

*Támadásod sikertelen volt.. Könnyűszerrel tudta hárítani ellenfeled.. Sőt olyan üögyetlen voltál, hogy azonnal visszatámad.. Elkerüli kardod és már várnád a végzetes szúrást, amikor egy hirtelen mozdulattal meglep.. Nem téged sebez meg, hanem körkösös mzdulatot tesz és ezzel fegyvered elveszted. Lefegyverzett, a földreeső tőrkardod lábával a magamsba rúgja és kezét kinmyújtva elkapja.. Te a látottaktól hanyatt estel.. Föléd ál..*

- Eszem ágában sincs megölni magát.. Megadja magát? Remélem, nem célom a gyilkolás. Az elején pedig a szabályokat elfogadták.. Nos lenne egy feltételem.. Ha beleegyezik elfogadom a feladást.. Ellenkező esetben, a párbaj halálig tart.. nos?

*Semminemű fölényesség és fenyegetés nem érződik beszédén.. Komolyan gondolja..*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.05. 8:57

*A körülmények ellenére is igyekszem higgadt maradni, és átgondolni a helyzetet*
<Korrekt és nagylelkű Úr. Könnyűszerrel megölhetett volna, de inkább ad még egy esélyt. Mi veszteni valóm van? Legalább nyerek egy kis haladékot>

-Rendben Uram. Feladom.... Halljam a feltételeit.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.08. 13:57

KM esemény
Helyszín: Erion, kék-kút
Időpont: 5 óra után nem sokkal
Résztvevők: Eldwyr, Gróf Hart Bel Laumel,Wenalar de Ammiditana

*Kardod feléd nyújtja, sajátját pedig leengedi..*
- Kérem! Örülök, hogy így döntött.. Egyenlőre sajnos nem tudom a feltételeimet elmondani önnek. De majd küldök egy levelet, amelyben egy meghívás fog majd állni egy estre. Ott lesz alkalmunk nyugodtan beszélni. Valójában nekem van szükségem önre ill. önökre. De majd mindenről be fogok számolni. Nos Uraim, most nekem mennem kell! Tisztelem önöket, igazi becsületes, tisztességes emberek. Erényük messze más emberek fölé emeli önöket. Elnézésüket kérem illetlen magatartásomért, de sok a teendőm. Uraim!
*Kihúzzamagát, majd méltóságteljesen meghajol..*

//Elnézést kérek a megállásért, csak 4 Zhm volt a héten, de mostantól újra menni fog a kaland rendesen! - Elrolas
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.08. 16:10

*Feltápászkodom, átveszem a spádémat, majd végighallgatom Ammiditana monológját. A meghajlást többé-kevésbé viszonzom (ahogy azt a sebeim engedik). Tekintetemmel követem a fickót, majd amikor beszáll a hintóba, Harthoz fordulok*

- Barátom! Köszönöm szépen a támogatását. Most, hogy már túl vagyok a párbajon, nagyon örülök, hogy mégsem Ön vívott meg Ammidiatana Úrral. Nem bírtom volna elszámolni magammal, ha bármelyiküknek komolyabb baja esett volna.

*mondamdóm végeztével el kezdem keresni a fogadóstól rendelt gyógyítót*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.08. 16:31

*Elmosolyodok magamban, amikor Ammiditana kifejti az ötletét. Viszonzom meghajlását, ahogy egy főúrhoz illik, majd odafordulok sebesült társam felé*

-Bátran vívott, Eldwyr Úr, és főleg becsülettel. Igaz ember, így azt hiszem innentől kezve akár tegeződhetünk is, ha nincs ellene kifogásod- majd szélesen elmosolyodok, segítek neki talpra állni, és a kezem nyújtom felé.

-Menjünk el egy vajákoshoz-mondom, és el támogatom-

//bocsánat, ha esetleg mostanában nem sűrűn lennék, jövő hét végéig van 7 zh-m, de majd igyekszem :) //
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.08. 19:41

*Hálásan elfogadom a segítő kezet és leülök az asztal melletti székek egyikére. Töltök a finom borból mindkettőnknek, és az egyik kupát Hart felé nyújtom*

- Már éppen javasolni akartam én is, hogy tegeződjünk. Egészségedre!
*koccintunk és nagyon kortyolok, majd folytatom*
- A vajákos bizony jól jönne, mert ma még műsort akarok adni a fogadóban. Elvileg a derék fogadós iderendelt egy gyógyítót.

*Ha a gyógyító jelen van, akkor megkérem, hogy lássa el a sebemet kifizetem, adok 10-10 rezet a szolgáknak, a boros palackot fájdalom csillapító gyanánt magamhoz veszem felülök a lovamra és visszaindulunk a fogadóba.
Ha nem jött el akkor összekapom magam adok 10-10 rezet a szolgáknak, a boros palackot fájdalom csillapító gyanánt magamhoz veszem felülök a lovamra és elindulok a társam után vajákost keríteni. (esetleg megkérdezem a szolgákat, hogy hol találok egy megbízható felcsert). Mivel a vérveszteségem miatt a benyakalt bor kicsit a fejembe szállt, megered a nyelvem és elkezdek felszabadultan fecsegni
*

- Azért az első vágás az enyém volt. Hart barátom ez a kis lecke rádöbbentett, hogy férjes asszonnyal nem kéne többet cicáznom. Ha a férj nem talpig nemes, akkor most alulról szagolnám az ibolyát. Te gyakorlott bajvívó vagy, mutathatnál néhány fogást, meg gyakorolhatnád velem a hárítótőr használatát is. Persze csak ha nem gond. Ma este olyan műsort adok, amilyet még nem láttál. Az összes HAJADON utánunk fog epekedni. Balblablabla.....................

//egy kalappal a ZHkhoz. hány körül szoktál fent lenni//
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.09. 9:14

*Elfogadom a kupa bort, és szívélyesen koccintok Eldwyrrel. Majd mikor, immár kissé megeredt nyelvvel elkezd beszélni, teljesen ráfigyelek, és mosolyogva hallgatom, miközben lassan kortyolgatom a bort*

-Kedves Eldwyr, ahogy óhajtod, taníthatlak pár fogásra. De csak ha tényleg akarod, szóval ha máskor visszatérünk erre, és még mindig ez lesz szíved vágya, én is meghajlok akaratod előtt-biccent Hart.

-Ma este műsorod lesz? Feltétlenül végig nézem. A hajadonokhoz meg annyit, hogy-és itt elmosolyodik- az természetes, hogy két ilyen jóvágású férfi után epekednek a fiatal menyecskék-nevet fel.

*Ha befejeztük, elindulhatunk vissza a fogadóba, vagy a vajákoshoz, ha nem, akkor még beszélgetnek, és csak utána megyünk vissza a fogadóba.*

//az a baj, hogy mostanság zh-k és vizsgák lesznek, szóval legtöbbször csak este felé vagyok fenn, vagy nagy néha reggel//
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.15. 2:49

KM esemény
KM: Elrolas
Helyszín: Erion, kék-kút
Időpont: 5 óra után nem sokkal
Résztvevők: Eldwyr, Gróf Hart Bel Laumel

*A gyógyító eddig a háttérben húzódott meg.. Látva, hogy szükség van rá, elindul és ellátja sebeidet. Néha eléggé fáj, neked, ahogy lekezeli a harcban szerzett sérüléseidet. Olyankor fájdalmasan fel is szisszensz. Beszélgetésetek végeztével elindultok vissza a Lótuszvirágba. Az út hosszúnak tűnik Eldwyr számára. Fájdalmai letörik kezdeti vidámságát. Mire visszaértek a fogadóba, Eldwyr már nagyon nyúzott, pihenésre lenne szüksége! Beléptek a fogadó ajtaján, a fogadós hirtelen felkapja fejét, majd kilép a pult mögül és gyors léptekkel odamegy hozzátok..*
- Örülök Uram, hogy túlélte az összecsapást! Hallottam, hogy meg kellett adnia magát, de becsületes küzdelem múlták felül. Ez sohasem szégyen. azonban az úr elégtételt vett öntől. Remélem jól van.. Ha bármire szüksége lenne csak szóljon, segítek ahol tudok. Éhesek Uraim? Vagy mire lenne szükségük?
*Várakozó, ám örömteli szemekkel néz rátok!

//Elnézést a kimaradásért!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.15. 15:15

*Támogatom végig az úton a fogadóig Eldwyrt, ha szükségét érzi, és amikor beérünk a fogadóba, és odajön a kocsmáros, ránézek, kicsit megvillan a szemem,és úgy mondom neki:

-Kocsmáros uram, vezessük fel a szobába, pihenésre van szüksége, és egy nagy adag finom ételre, mondjuk a ház specialitását kérjük. Ja, és küldessen fel még egy flaska nagyon jó minőségű pálinkát is-azzal átkarolja a társát, és segít neki felmenni az emeletre

//feltéve, ha akar :wink: //
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.15. 22:22

*A lépcsőről még visszaszólok a fogadósnak*
- Készítess nekem egy jó fórró fürdőt, hogy lemoshassam magamról a vért és a port! Összekapom magam és lassan elkezdem a koncertet. Kb. 2 - 3 óra és kezdek. *kajánul rávigyorgok a fogadósra és folytatom* A ma esti cehhet te állod!

*Felmegyünk a szobába és hellyel kínálom Hartot*

- Foglalj helyet kérlek! Szerinted milyen ügye lehet Ammiditana Úrnak, amit ne tudna sajátmaga elintézni?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.16. 17:10

KM esemény
KM: Elrolas Malkhas
Helyszín: Erion, Fogadó negyed, Lótuszvirág Fogadó fogadó
Időpont: délben
Résztvevők: Eldwyr, Gróf Hart Bel Laumel

*A Fogadós elmosolyodik*
- Természetesen Uram! A mai cehhet én állom!
*Majd sarkon fordul és intézkedni kezd, hogy kéréseiteket teljesítse. Felértek Eldwyr a szobájába. Eldwyr az ágyra dől, míg Hartot hellyel kínálja.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.16. 18:01

Hart leül a felkínált székre, de előtte leveszi kabátját és kalapját, leteszi valahova őket, majd odafordul Eldwyr felé:

-Nem tudom, de szerintem vagy valamilyen becsületbeli ügy, amit nem akar nagy nyilvánosságra verni, vagy pedig valamilyen más, kisebb megbizatás, hasonló okokból kifolyólag. De nem hinném, hogy valami rossz dolog, nem tűnt úgy nekem, hogy egy ilyen finom Úr aljas dolgokat szeretne csinálni.

*Elmosolyodom, és réveteg, kissé talán bamba vigyorral arcomom folytatom, mintegy kicsit 'ráijesztve' társamra*

-Persze volt már, hogy tévedtem, de....

*Elnevetem magam*

-Szerintem most ne ezzel törődj, ha itt az ideje, úgyis elmondja, nem?
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2005.12.16. 18:14

-Ebben igazad van, de én azért szeretek elég információval rendelkezni a megbízóimról. Nem bírom ha eszközként használnak.

*Felállok az ágyról és az ablakhoz megyek figyelem a utcán hömpölygő tömeget, és közben a ma esti előadásomra gondolok*

-Van kedvenc dalod? Ha ismerem, szivesen eljátszom a tiszteletedre ma este.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
141 hozzászólás • Oldal: 5 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10

Vissza: Régi Kalandok...