Helyszín: Nirmaje-Kis Szirenári szövwetség
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat Délelötti órák (9-10 közt)
Résztvevők:Hóvirág (Vipera) (con Claudius),Dreego con'IGarno (Rayamancor)
NJK:Ansin,Deroniln, Leon con Maratinho (Saggaras Zenir)
//itt is kipróbálom a többszálas mókát, egy-kést reag erejéig...//
Beszélgetés folytatása:
-Reyna valakivel összeáll? Ez aztán a hír...úgy tudom hogy 3 éve egyetlen férfit sem engedett a közelébe...persze amilyen hallgatag azon se csodálkoznék ha én nem tudnék erről.
-Van csatorna hálózat, de minden kijáratát rácsok zárják el. A Szektások feltűnése óta őrzik ezeket is.
-Elviekben tudunk térképeket adni, de ó egy pillanat...
*Megdörszöli homlokát lehunyja szemét. Kínos percek telnek el mire ismét megszólal...*
-Hóvirág vissza kell menned Reynához, és kihalászni a fürdőből viperát. Mond meg neki hogy siessen, Reynával együtt a nyugati kapun át ki a pusztába, a nagy fához.
-Te pedig -mutat Dreegora- menj Ansinel el ö kivezet kerülő úton, találkozni fogsz Gallain nagyúrral és csapatával. Új terv lép érvénybe, mint követ fogsz bekerülni a falakon belülre, így lesz időd és módod feltérképezni minden szükségeset. Majd találunk valakit akin keresztül tartjuk a kapcsolatot.
//nem vagyok pártatlan, con Claudiusznak szurkolok...//
Nagy Kaszás Fogadóban-Hóvirág (Vipera) (con Claudius):
*Hamar visszataláltál a fogadóhoz, út közben sok sok férfi megbámult, majdnem kifolyt a nyál a szájukból, páran utánad fütyültek.. egyszóval észrevették hogy szép nő vagy. Elégeted lehetsz az álcád talán túl jól is működik...

*A fogadó hátsó ajtaja nyitva bent, Reyna fekszik a földön, láthatóan nincs magánál. Franki lépteid hallod a távolból közeledni. Ahogy az ájult Reynát meglátod emlékek törnek föl benned, a dzsad nő sokszor elszokott ájulni, egy ízben sikerült nagyon "szerencsésen elkapnod" ájulás közben, azóta tudod milyen formásak valójában a mellei...ráadásul nem is tudta meg...
A lépcső tetején feltűnik "barátnőd" akit a konyhában reggel ismertél meg..*
-Sziiiiaaa Hóvirág! Merre jártál?
-Szegény megint elájult? *Tekint Relynára*
-Nagyon fájnak a vállaim, létszíves masszírozd ,meg őket, te ójan jól tudod ezt csinálni, sőt akkor már a lábaimat is... (13 szépségű nő kéri ezt

Utazás a találkozó helyére-Vipera (:?:) (con Claudius):
*A pusztába léptettek lovaitokon, nemrég hagytátok hátra Nirmaje kapuit. Pár órácska lovaglás vár rátok. Becslésed szerint 10 óra fele járhat az idő.*
//további részletek majd jönnek de ahhoz tudnom kell mit is tesztek...//
Dreego con'IGarno (Rayamancor)
Nirmaje-Kis Szirenári követség:
*Ansint melléd adják és egy lovat is kapsz. Utastársad a szokásos némaságba burkolózik, és mintha némi neheztelést és undort is éreznél felőle, talán haragszik a reggeli kukkolás miatt:?:
Hamar elhagyjátok a várost a Keleti kapun keresztül egy tó mellet haladtok, nyugat felé. Nagy kerülővel sietve egy számodra távoli és ismeretlen cél felé...*
//Elnézést hogy ilyen ritkán írók, tegnap megvoltam halva álomkórosan inkább nem írok...//