• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 36 / 72 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.23. 14:53

(Bedal Alen)

* Bedal még mielött akármit is tenne, szellemnyelven ismét megszólítja Ivoriát*
<... Mi lesz már? Sogronra mondom azt hittem van annyi eszed, hogy elmmenj! Már rég nem kellene itt lennetek, mire vártok még? Gyorsan kifelé innen és kész! Mythart hagyjátok, már eléggé bele mártotta magát ahhoz, hogy őt is vádolhassák! Mondtam, hogy becsületbeli ügy, és egyedül lerendezem. Tünés innen, amíg nem történik valami ennél is roszabb... ha nincs most itt Mythar, könnyebb dolgom lenne, de msot... na induljatok!...>
* Bedal ismét az őrre pillant. A lángkard már alig pár másodpercig létezik csak, így sietősre fogja mondandóját.*
- Bocsássa meg annak ott, hogy beleavatkozik... de úgy tudom, Erionban szabad a vallások gyakorlása, így van? Ha így van, minden bizonnyal megérti, hogy az úrral én lerendezem a személyes vitámat... és azzal ott, szintén. Ha megbocsát, távozás elött még meghallgatom a fogadós útolsó szavait... a kellemetlenségért minden bizonyára bocsánatot kérnék, ha nem Róla lenne szó. De a bocsánatkérés most nem fog elhangzani a számból, lévén hogy ez az úr elöttem volt az, aki megsértette a legmagasztosabb célt, amiért valaha valaki létezhet: szolgálat, és nem is akármilyen. Kérem, jó pap-e az olyan, aki engedi, hogy Urát sértegessék más vallások hívei? Az én válaszom: nem. Ezért kérem ennek az embernek a válaszát immáron harmadszor.
* Bedal maradék energiáiból ismét kinyúl szellemnyelven Mythar felé.*
<... Magadat is besározod, te idióta! Semmi károd nem származot volna belőle, ha nyugton maradsz, és nagy valószínűséggel könnyen le is rendezem! Fejezd be a bíráskodást ebben a kérdésben, hagyd az őrségre! Magadat is veszélybe kevered értsd már meg! Meg ne szólalj többet, inkább kérj elnézést az őrtől de sürgősen!...>
//... remélem a Lélektan és az Emberismeret elég, hogy a fogadó népében Bedal gerjesszen valami érzelmet iránta. Ha nem, akkor nem kell figyelembe venni ezt a kis offot...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.23. 17:44

(Nichen de Azadyr)

*Ahogy észreveszi, hogy az őrség beront, lehorgasztja a fejét. Szemében izzik a düh, de ezt most nem látni, mivel mereven a padlót bámulja. Még mindig a többiek asztalától egy méterre áll, é sgy tűnik, kevés választja el attól, hogy odamenen Bedalhoz.

<Na te piromániás istencsapása te! Szolgáld felőlem a büszke Tűzkobrát, úgy ahogy neked tetszik, nincs beleszólásom. De minket ne keverj veszélybe a makacskodásoddal. Ennyit gazán megtehetnél. Most odamenjek, vagy ne menjek oda. Nem, higgyék azt, hogy nem is ismerem. De cserbenhagyni sem akarom. Remélem tudja, mit csinál...>

*Azzal fogja magát, és visszalép az asztal mellé, hova Mythar felpattant. Merev tekintettel néz a dartonitára, amikor az elkezd varázsolni, majd le akarja inteni. Meglepve észleli, hogy nem hallja a saját hangját. Miután Mythar beszélt, felszisszen, de csak úgy, hogy a többiek hallják.

-Hallgass! Ne ártsd bele magad, csak ha nagyon muszály. Ha Bedalnak segítségre van szüksége, majd akkor varázsolgass. Ilyenkor felesleges. És pattogj le arról az asztalról!

*Villogó szemmel néz Mytharra, majd inkább ismét az őrökre pillant. Mikor látja a közeledő ivoriát és Cont, lesi minden szavukat. Hallván, hogy Bedal távozásra intette őket, még odaszól Mytharhoz.
-Látod, idióta. Most tudják, hogy ismered. Majd gyertek. Még találkozunk.

*Azzal elindul az ajtó felé. Biccent a városőröknek, majd kinyitja az ajtót a többieknek. Várja, hogy mindenki induljon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meridian 2006.03.23. 17:59-kor.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.23. 17:51

( Con Bronta )

* Az őrség érkezésekor lehunyja szemét egy pillanatra és mély lélegzetet vesz, majd óvatosan kifújja.*
< Na ez most jó nekünk, vagy beakarják kasznizni az egész kompániát? > * Mikor a teljes csend kialakul körülöttük, védekezés kép a fegyvere markolatára helyezi jobb kezét < Istennőm! Mi a fene folyik itt? > * Majd az asztalon álló Mytharra terelődik figyelme ki a síri csendben beszél Bedalhoz. * < Na még egy hókusz- pókusz! Mondjuk igazán hatásos!> * Amint ivória kézen fogja engedelmeskedik a lány akaratának és követi az asztalhoz. Közben persze minden porcikájával arra összpontosít, hogy ki tudjon védeni egy esetleges támadást. Végighallgatja a suttogó lányt, majd bólint, hogy felfogta a dolgot.* < Remélem az őrült sogronita tudja mit csinál!> *Hátára kapja az asztal mellett lévő hátizsákját és kimért léptekkel a kijárat felé indul. Hátra pillant, hogy Ivória követi-e, majd mikor látja, hogy a ládáját próbálja egyedül hozzni, segít neki. Mikor az őrség közelébe ér megáll és felszólítja őket:*

- Engedjetek utunkra! Mi még nem tettünk semmi rosszat és ha távoztunkat nem akadályozzátok nem is fogunk! *Tekintetéből lerí, hogy mit mond őszintén teszi és semmilyen félsz nincs benne. *
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.03.23. 20:37-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.23. 18:56

(Fejszés Lunir)

*Nem igazán érdekli Bedal és a fogadós beszélgetése, de igencsak megdöbben mikor a tűzkard megjelenik, de a helyén marad.*

<Na már csak ez kellett...ez az csináld csak a balhét hátha szarba kerülünk...na de mindegy...van benne azért egy kis igazság...Én sem nagyon tűrném ha a Mélység Urát becsmérelnék!>

*Mikor az őrség megjelenik, csatabárdja markolatára csúszik a keze.Megnyugodva konstatálja, hogy mindkét hölgy biztonságban van.A mágikus csenden meg sem lepődik, hozzászokott már barátja szakrális tudásához.Viszont esze ágában sincs cserben hagyni barátját, meg sem próbálja követni távozó társait.Ha megpróbálják se tudják meggyőzni az indulás hasznosságáról.Suttogva a többieknek.*

-Sajnálom, de nincs szándékomban itthagyni őt.Nyugodtan menjetek.

*Biztatóan Mytharra pillant, és ő már tudja, hogy Lunir nem fog távozni mellőle.A továbbiakban is ül a helyén, és várja, hogy mi fog kisülni a dologból, minden eshetőségre felkészülve.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.23. 20:56

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Dél
Résztvevők: Mindenki

A fogadós megszólal az örökfelé:
-Tiszteletre méltó katona tisztek.Az a csapat-mutat rátok-nem fizették ki teljesen a fogyasztásukat és távozni akartak és még drágának tartják az általam kért összeget holott a törpe több kupányi Predocit kért és ivott már meg,amig itt voltak.Egy aranyérmét hajitottak felém ittnyi-mutat a földre-és ezzel akarták volna rendezni a számlájukat.Jól tudják önök is,hogy 1-1 kupányi jó minősségű Predoci milyen sokba kerül és ez az 1 arany nem elegendő nem beszélve a szobákról és az étkezésről...
Az örök teljesen ledöbbenek,hogy mi történik és hogy két pap neki áll a hitről vitázni.A tüzkard már megszünt még a csend hatóideje lejárta előtt nem sokkal.Aztán a rangidős tiszt tér magához leghamarabb.

-Na jó,akkor ti ott-mutat az asztal felé mivel látták,hogy Nichen beszél vmit Mytharhoz holott nem hallották,de feltételezik,hgoy ismerik egymást na meg a törpe a fegyveréhez is nyúlt.Aztán Con-ra Ivoriára és Bedalra mutat-meg ti dobjátok el a fegyvereiteket és szép nyugodtan gyertek velünk.

Aztán a többi vendégre mutat.

-Ti is jöttök mint tanúk.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.03.23. 21:45

(Fekete Mythar)

*Grimasz ül ki az arcára amikor a katonák be akarják vinni őket.*

-Uraim mi nem tettünk semmit, sőt ami azt illeti meg akartam könyíteni a munkájukat azzal, hogy leálllítom őt. *Mutat Bedalra.*
-Én már kifizettem a száméámat és bizony ő is csak információért ment a pultoshoz és Domvikra mondom nem értem mért kapta fel a vizet ezen. Ha pedig a barátom nem fizette volna ki az árát mondja meg és rögtön megkapja. Remélem ezzel így elégedettek lesznek az urak!
2006 03 12, 0:30
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Desmond Tiny 2006.03.23. 22:40-kor.
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.23. 22:17

(Fejszés Lunir)

*Megütközve néz a fogadósra, mikor az a bort emlegeti, majd a tisztre, hogy az mit rendezkedik.A fogadóshoz.*

-Na idefigyeljen jóember!Én biztosan nem ittam meg annyi kupa predoci bort mint azt maga gondolja...esetleg egy-két kupával, és az sem volt 4 vagy 5 putonyos...szóval addig hagyja abba ezt a rágalmazást míg szépen mondom!

*Majd a tiszthez szól.*

-Kérem szépen addig ne vigyenek senkit sehová, amíg ezt meg nem beszéltük!Mert ha ennek a dolognak jobban a fenekére nézünk, akkor kiderülhet, hogy itt nem mi vagyunk a ludasok, hanem az a jómadár a pult mögött!Mert az hogy nem tiszteli kellőképpen az isteneket, és hogy olyanokat állít a vendégeiről, ami nem igaz, az igazán nem járja!

*Közben szúrós szemmel tekintget a fogadósra, majd mikor mondandója végére ér, karba tett kézzel várja a továbbiakat.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.23. 22:32

KM esemény

Fogadós:
-törp uram ön a nagyon jó bort kért...És mindenki tudja,hogy Erionban azon kevés fogadó közé tartozik az enyém,akik tartanak 4-5 puttonyos Predocit. ;)

//
Desmond(Mythar):
idézd már be(reag dátumával),hogy kifizetted,mert úgy emlékszem,hogy nem fizetted ki és a reagokat visszaolvasva sem vettem észre...de lehet,hogy csak átsuhantam rajta...
thx
//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Loachlan Weredin » 2006.03.24. 20:04

(Fejszés Lunir)

*Mosolyogva hallgatja a fogadóst.*

-Nos lehet, hogy tart efféle csemegéket raktáron, de az biztos, hogy az én asztalomra nem került belőle.És higye el, megtudom mondani, hogy mennyire jó minőségű az a bor, kérdezze csak meg jóbarátomat itt mellettem.

*Kimérten, és őszintén, kétséget nem tűrően mondja mindezt.*
Loachlan Weredin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.24. 21:09

( Con Bronta )

* Látván, hogy a helyzet kezd elmérgesedni és még a végén az egész bagázs a helyi fogda klímáját fogja élvezni vesz egy mély lélegzetet és megpróbálja a csapatot kihúzni a sza…ból.*

- Tévednek uraim! *Szól a városőrség eme díszes egységének parancsnokához.*
- Eme díszes kompánia a nemes kisasszony * Mutat Ivoriára* védelme érdekében van eme helyen és pont az előtt akart távozni ahogy, hogy is fogalmazzam?! Ez a feszült helyzet kialakult. Sajnos a nagy kavarodásban, valakinek még nem sikerült rendeznie a számláját. Nem azért, mert nem akarta, hanem azért, mert az események kuszaságában és a váratlan fordulatok végett még nem volt rá módja és lehetősége. Hát most akkor pótolnám társaim hiányosságát. *Leakasztja övéről pénzes erszényét, melyben 2 arany és 3 ezüst lapul, majd oda lép a fogadóshoz és átadja neki.*
- Remélem elegendő a pénz! Ha nem akkor van még egy szép pej lovam a fogadó istállójában és még az is a tiéd fogadós uram. *Ha a fogadós elfogadja a fizetséget a város őrökhöz fordul ismét*
- Na remélem így már nincs szükség a mi elvezetésünkre! Meg hát szerintem egy pyaroni nemes család hölgy tagját amúgy sem illene még itt Erionban sem csak úgy a tömlöcbe vetni! Hát van még egy probléma! Még pedig sogron papja! Ő úgy volt, hogy csatlakozik a nemes hölgy kíséretéhez, de úgy tűnik heves vérmérséklete végett alkalmatlan a feladatra.
- Engedelmükkel akkor távoznánk is! Aki akar jön, aki nem az marad és megízlelheti Erion városának ős öreg tömlöceit! *Kérdőn pillant társaira, majd ha az őrség elengedi őket távozik * < Na, remélem így már minden le lett tisztázva! Bedal meg ha nem tudja türtőztetni érzelmi kitöréseit akkor nem való arra, hogy járja Ynev világát! Maradt volna ordani testvéreinél! Nem is tudom, hogy van még életben ilyen mentalitással, főleg úgy, hogy ha jól emlékszem a dzsadok vendégszeretetét élvezte eddig, kiknek ha jól hallottam gyorsan eljár a kezük a velük szemben fölényesen fellépőkkel szemben!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.25. 9:53

(Bedal Alen)

* Bedal látva, hogy szövege nem tudja megnyerni a fogadóban iszigató emberek szívét, beletörődik, hogy már nins mit tennie.*
<... Ha már Uram érdekében cselekszem... és uram megparancsolta, hogy Toronba vezessen utam, akkor kötelességem megvédeni a többieket... talán a hölgy küldetése összhangban van azzal, amit az Ő bölcsessége okán elrendeltetett. Ideje fordítani az eseményeken...>
* Látva, hogy az őrkapitány nem hajlandó hallgatni ész érvekre, maga is becsatlakozik a vitába.*
- Itt senki nem követett el MÉG semmit. És ők ott * a többiekre mutat* semmi olyat nem követtek el, amit az Erioni törvények büntethetnének. Már megbocsásson, de a feszült helyzet, mely kialakult, nem adhatott rá esélyt, hogy rendezzék tartozásukat. És az az arany ott... az elöttem álló rendhagyó.... követelésére válasz... Ön szerint ha szidalmazzák Istenemet... álljak ölbe tett kézzel? Maga szerint ez a helyes bánásmód Sogron szolgájától?
* Bedal a fogadó pultjánál áll, le se veszi szemét a fogadósról.*
<... Aljas szemétláda... méghogy azzal akartam kifizetni! Ha már itthagyom a fogam... ŐŐŐt magammal fogom vinni az egész kócerájjal együtt! :twisted: ...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.26. 18:17

KM esemény

Amig tart a beszélgetés több inas fiú is visszatér.Egyikőjük odasétál a fogadóshoz és egy kenőcsöt kenn a megégett testrészére.Mig a fogadós az örökre tekint.

-Nem mondtam semmi rosszat az Istenével kapcsolatban csupán az árat mondtam meg,ami úgy tünnik nem tetszett a szent embernek,mert állitása szerint náluk senki sem mond ellent nekik,de ez Erion és nem az otthona,de sztem ott is elkérik az árat 1-1 szolgáltatásért.Bár mennyire nem akarom még jóbban rontani az urak helyzetét,de a szent ember még mágiát is alkalmazott rajtam és megkisérelt befolyásolni az elmémet.Ezért hivattam önöket,hogy végre állitsák le,mert közveszélyes.

Megkapva Con pénzes szütyőjét belenéz.
-Mivel amugy is rossz napom van,ezért beelégszem ezzel az összeggel...

A katonák végighallgatják mind2 oldalt érveit.

-Rendben van.A tartozás rendezve,de a fenyegtés még nem.Mivel az úr emlitette,hogy egy kampániához tartoznak-mutat Conra-kérem fáradjanak velünk,mert sehol sem megengedett,hogy mások elméje fölött megkiséreljük átvenni a hatalmat és a fenyegetést is jegyzőkönyvbe kell vennünk.ne nehezitsék meg a dolgainkat...
...
A kisasszonyt természetesen nem fogjuk a tömlöcbe zárni ne aggodjon uram.Értjük a dolgainakt.

Majd elindulnak felétek,hogy elvezessenekt benneteket.Kardjukat egyelőre nem vonták elő,de látszik,hogy egyik kezüket a markolat közelében tartják főleg annál a katonánál,aki BEdal felé indul meg.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.03.26. 21:18

( Con Bronta )

* Mikor hallja, hogy az őröknek még az sem elég, hogy kiegyenlítette a számlát, kezd teljesen bepipulni, de jól türtőzteti magát. A kocsmáros és Bedal felé tekint*

- Sogron felkentje! Hagyd békén a fogadóst! Távozz békével, ne sodord bele társaidat is a bajba! * Ezután a csaposra néz*
- Békével távozunk! Remélem így már nincs szükség a város őrségre! Számlánkat rendeztük, az apróbb incidensből remélem tanult mindkét fél!
- Uraim szerintem nincs mit ezen tovább ragozni! *Fordul a város őrökhöz.* Apróbb incidens történt! Előfordul ez a legjobb helyeken is! Mindenki épségben van, a kedélyek megnyugodtak! Köszönöm fáradalmaikat! Ha önök nincsenek lehet, hogy másképp alakul a dolog! Köszönöm még egyszer mindenki nevében! Ígérem több galibát egyikünk sem fog okozni Erionban. *Ha elfogadják a városőrök és Bedal a dolgot akkor segít Ivoriának kivinni a fogadóból a ládáját*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.26. 22:46

(Carolina con Ragucci)

*Már nagyon unja ezt a szócséplést. Syil öléből már felkelt és nagyot sóhajt, majd odaszól társának.*
- Most akkor lépjünk le, vagy keljünk a védelmükre? És szerintem rendezzük a számlát, mielőtt ez a bugris ránk is elkezd fújni. Nincs kedvem a városőrség zárkájához.
*Ráteszi a fejét a férfi vállára és nézi annak arcát. Várja a válaszát.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.26. 23:02

KM esemény

Carolina:

Syil'Drun rád néz és kedvesen elmosolyodik.Nem látni az arcán semmi féle feszültségnek.
-Ne aggódj már rendeztem a számlát :wink:

Egy pillanatra elidőzik rajtad a tekintette.Mélyen a szemeidbe néz.
-Most mire gondolsz?

Tiszt:
-A jegyzőkönyvbe akkor is fel kell vennünk az incidenst.Ha csak a fogadós úr úgy gondolja,hogy nem kiván feljelentést tenni.-ekkor rápillant a fogadósra.

fogadós:
-Tekintettel,hogy végül is sikerült elszámolni egymással igy részemről nem teszek feljelentést.Azért remélem,hogy magukat sem láttom többé a fogadómba,mert legközelebb nem uszák meg ennyivel... :twisted:

Carolina:

-Láttod,nem kell a segitségükre sietni.Megoldják egymás közt :wink:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 36 / 72 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...