• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 35 / 45 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.03. 16:21

(Lernun)

<Honnan is simerhetné egy varázsló a kalózok észjárását. Én is csak egy tolvaj szemszögéből következtettek, de biztos, hogy nem tenném kockára a hajóm meg a legénységem akior fényes nappal is ráronthatok egy hajóra. Nekünk is csak azért fontosak az esetleges támadások, mert ezesetben szépen megnézhetnénk magunkat. Mondjuk van ezen a hajón elég búvóhely meg majd jobban átnézem mi merre van, hogy esetleg kihasználjam az esetleges támadásnál a terepet. na de akkor nézzük melyik kabin a legjobb.>
Elindulok a tegnap megmutatott kabinok irányába. Benézek vagy háromba és kiválasztom a nekem tetszőtt.
<Na nézzük kivel beszéljek hamarabb. Bredon ráér, de ki tudja mikor akar Xavios bezárkózni órákra inkább elkapom most.>
Megkeresem hova tűnhetett a Kuruzsló, mjad ha megtalálam:
-Áá, Xavios, ráérnél pár percre? Lenne itt valami amiben csak te tudnál segíteni nekem.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.04. 8:47

KM esemény [Lorin].:Hajóút, különös távozás.
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Kora reggel
Résztvevők:Xavios, Lernun, Bredon

Még mielőtt elmennétek a kabinjaitokba és beszéde elegyednétek.
A hajó lassan távolodik a mólótól, majd mikor tisztes távolságba ért tőle leengedik a vitorlákat.
-Hogy hol fogtok aludni? Lementek a hajóközbe és kerestek magatoknak kabint, tudtommal páran már jártatok itt vagy rosszul emlékszem?-kérdez vissza gyanakvón.
Lehet csak ekkor tűnik neki fel a lány Bredon vállán mert meglepődik.:
-Az kicsoda? És miért van a válladon? Áh mindegy a lényeg ne zavarjon sok vizet.
-Főleg ne azokat amin mi hajózunk-kiállt le Lykargoon a felépítményről.

A hajótok lassan elhagyja a várost amikor Lernun valami érdekességre figyel fel.
A mólóra ahonnan elindultatok egy díszes hintó érkezik. Hirtelen megfordul majd egy szemet kápráztatóan szép nő száll ki belőle. A móló szélére sétál majd felemeli kezét mintegy integet felétek. A hintó bakján egy ismerős alak ül. Fekete kalap, fekete köpeny díszes kard. A minap láttad akkor Inkvizítorként perelt Xaviosszal. A látványt azonban most rontja valami. Az aranykörös medalion hiányzik róla. És a szemei...a szemei mint két mély kút vet lobot a reggeli napfényben. Üresek akár a csillagtalan téli éjszaka. Egykedvűen mered maga elé, arcán érzelmeknek nyoma sincs...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.04. 9:23

KM esemény [Lorin]:A pergamen
Helyszín: Abaszisz-Feruggia-Kikötő-Keleti dokk
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-7. A cápák órája
Résztvevők: Namiel C’vyrass

A tavernába egyre többen térnek be lassan megtellik. Téged nem nagyon zavar, csak az amikor kinyitják az ajtót és hallod a kint szemerkélő esőt.
Előveszed táskád mélyéről a pergameneket majd kiteríted az egyiket magad elé és olvasgatni kezded.ez az a tekercs amit még Dsidonból hoztál el.:
"...A Démon Szeme csillagkép minden évezredben néhány hétig ragyog csak az ynevi égbolton-tekintete kedvez a sötét praktikáknak-azután visszahúzódik a Fekete Fátyol mögé, s csak a szeme sarkából tekint le a világra..."
"...Legújabb számításaink szerint ez a Skorpiók havának elején a Birodalom alapítása utáni huszonkettedik -mely köztudottan szerencsétlen szám- Dekádban, annak is 142-ik évének 107-ik napján fog bekövetkezni hogy milyen sokáig fog fennmaradni nos ezen irányú vélekedéseink megosztottak. De öt teljes napig biztosan..."

Ez a két kis bekezdés ami igazán érdekes számodra hiszen mint utána jártál a Hónap és nap adatok -a szökőéveket és napokat is beleszámítva!- a mai napra mutatnak. Még nem volt szerencséd megfigyelni a csillagképet de ha ilyen lesz az idő akkor nem is lesz egy hamar.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.08.04. 22:24

/Liu/

-Nem áll szándékomban kikezdeni vele.-vetem még oda a kölyöknek, miközben elindulok, aztán hirtelen más gondolatom támad.

-Azt mondtad, Zek a neved? Figyelj ide Zek. Nem hallottál valami furcsát mostanság? Mondjuk múlt éjjel. Nagyjából a Horgonyvetés órájában? Vagy előző este valamikor?

-Több pénzt is kaphatsz, ha elmondod, amit tudsz!
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.08.05. 13:12

(Xavios)

- Úgy tudom már jártatok itt, ezért szerintem tudnotok kellene, hogy hol vannak a szállásaink. - mondom Bredonnak, mielőtt Gifarhoz szólna, majd csendbe burkolózva csak megfigylője maradok az előttem lezajló eseményeknek. Egy ideig elgondolkozom rajta, hogy ha talán nem találkoznék a pyarronival, mi tévő legyek. Nem örülök neki, mikor a tolvaj tudtomra hozza, hogy beszélni szeretne velem és felettéb furcsának találom a kijelentést, hogy "csak én tudok segíteni rajta". Eddig ha szükségük volt segítségre soha sem hozzám fordultak a problémáikkal. Most mit akarhat?
- Mi lenne az barátom? - kérdezem a félelftől és magamban elhatározom, hogy ha azt akarja, hogy kövessem valahova, akkor inkább a fedélzeten maradok. Furcsa ez a beszéd. Nem is biztos, hogy segítségre van szüksége.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.06. 8:40

(Lernun)

-Menjünk egy kicsit csendesebb helyre. Négyszemközt szeretnék beszélni veled.
Ha látom rajta, hogy a többiek közelében akar maradni felnevetek:
-Ugyan már Xavios azt ne mondd, hogy nem tudnál másodpercek alatt ártalmatlanná tenni. Mindössze hallottam valami különös dologról aminek szerintem sok köze van a mágiához és a legjobbtól szeretnék érdeklődni-mosolygom miközben próbálom rávenni, hogy tarton velem.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.08.07. 13:31

(Xavios)

Vajon mit akar tőlem? ... Mindjárt kiderül. - villan át elmémen és úgy döntök ha négyszemközt akar velem beszélni, akkor rendben van. Egy ideje már ismerjük egymást és egyszer sem fordult elő, hogy ellenségesek lettünk volna egymással szemben. Számomra nyílvánvalóvá válik, hogy ezeket csak azért mondta, hogy meggyőzzön.
- Rendben. - mondom neki. - Miből gondolod, hogy úgy gondolom, hogy ellenséges szándékaid vannak velem szemben? - kérdezm tőle és ha elindul egy csendesebb hely felé, akkor követem. Ha mágiáról akar kérdezni, akkor tényleg jobb ha négyszemközt kérdez róla.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.07. 21:20

KM esemény [Lorin]
Helyszín Abaszisz-Feruggia-Kikötő-Keleti dokk
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-7. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

Lassan indulsz útnak, aztán egyre jobban elvegyülsz az emberek között. Eleinte nem sok érdekeset találtál de ahoyg így sétálsz a városban egyre inkább jobban megtetszik neked. A sokfajta ember és a hihetetlen mértékű biztonság egész jó érzést kelt benned.(nem mintha bármitől is félned kellene). Az őrjáratokkal kapcsolatban egy dologra ezért fel figyelsz szinte mindig tizenhárom -azaz páratlan- emberből állnak.
Feruggia egyéb iránt nem is olyan unalmas város mint amilyennek első ránézésre gondoltad. Az utcákon kereskedők kéretik portékájukat vagy épp emberek kockáznak egy sebtében felállított asztalnál.
Lassan felérsz a főtérre de a kék ruhás alaknak nyomát se látod.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.07. 21:33

KM esemény [Lorin]:Zek
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-7.-A Cápák órája
Résztvevők: Liu

A fiú vissza fordul majd gyanakvón végig mér.:
- Azt mondod a Horgonyvetés Órájában? Hm... nos... talán tudok valamit egy bizonyos bosszúálló rémről de tudod ha ezt elmondom kitekerik a nyakam. Persze ha megfelelő ellenszolgáltatást kapok... - mosolyodik el ellenben most valahogy nem úgy mint az előbb.
- Bár nem is ez a legjobb ötletem. Tudod mit? Gyere el velem, és elviszlek valakihez aki talán többet tud nállam... A hullákról meg a rémről is.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.08.08. 10:07

/Láttam a reagod és gondoltam, ha nem akarsz majd velemmjönni akkor megspórolok egy reagot és előre leírtam, de így ne vedd figyelembe./

Miután megérkeztünk egyikőnk szobájába bezárom az ajtót, majd komoly tekintettel nézek Xaviosra.
-Arról volna szó, hogy amíg Eatirán voltunk találkoztam néhány ismerősel és ők emlegettek egy bizonyos alakot akin az Érinthetetlen jegye volt. Azt mondták néhány napja járt a városban és az arénákban nem talált legyőzőre a jegy miatt. Tudsz erről a jegyről valamit vagy csak mese az egész?

<Talán megemlítem majd neki azt is mit láttam amikor elindultunk.>
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.08.08. 12:05

(Xavios)

Érdekesnek találom ezt az "Érinthetetlen jegyét" és mintha ismerősen csengene. Vagy talán csak az elmém játéka. Emlékezetemet gyorsan átkutatom, hátha mégis tudok róla valamit. A történelem és legendák terén szerzett tudásomat latba vetve próbálok felidézni bármit, aminek akár köze is lehet ehhez a bizonyos "Érinthetetlen jegyéhez".

//Történelem: 2.fok, legendaismeret: 2. fok. Lorin. Majd elküldöm a képzettségeim listáját is.//
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.08. 15:50

Corh Stakarg

<Szép kis város! Talán, ha végeztem még ide is költözök> >

Utam során, végig nézem a kereskedők portrékáit, majd megfigyelem a kocka játékot is.

<Hmm?... Babonás egy város az biztos>

Mikor a főtérre érek szétnézek. Mivel nem látom a kékruhás alakot, odamegyek egy szimpatikusabb emberhez.

-Jó napot. Elnézést hogy megzavarom, de tudna nekem segíteni? Megvárom a válaszát. Ha segít folytatom, ha nem keresek mást akit megkérdezhetek
-Egy középkorú kék csuhás férfit keresek, aki szerintem itt szokott lenni és várja az ide utazókat és úgy csinál, mint aki ismeri őket. Nem tudja esetleg hol találhatom?
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.08.10. 19:50

Namiel C'vyrass

*A két tekercs tanulmányozása után meg akar bizonyosodni, hogy tényleg a mai napra mutatnak e az állások, avagy sem, bár mikor kinéz az a blakon látja, hogy szemerkél az eső. Még a hideg is kirázza, mikor rágondol.*

<Nos, úgy látom, hogy el kell halasztanom, amíg ki nem tisztul az égbolt. Meg vennem is kellene egy vízálló ruhát, mert ugy tünik erre gyakran esik>

*Mivel sokmindent nem tud csinálni amíg esik hát újra meg újra átnézi a tekercseket, hátha elkerülte valami a figyelmét. Mikor megunja, akkor az ivó részbe megy.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.11. 10:54

Bredon

//Üdv mindenkinek! Megjöttem :D//

- Rendben, rendben. Azt hittem majd megmutatja valaki, hogy melyik lesz a mienk- válaszolom Gifarnak, majd indulnék is lefelé, de rákérdez a lányra- Ő egy nő, aki eszméletlen, ezért nem tud járni, ezért van a vállamon. De ne aggódj, tényleg nem fog zavarni. <<Remélem, tényleg nem lesz baj belőle, hogy elhoztuk. És tényleg nemcsap majd balhét. De mostmár mindegy, úgyis elindultunk.>>

Ezután tényleg elindulok lefelé és betérek egy üres kabinba (ha van olyan amiben két ágy van, akkor azt választom), majd lefektetem a vállamon levő lányt az ágyba.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.08.12. 14:58

KM esemény [Lorin]
Helyszín Abaszisz-Feruggia-Kikötő-Keleti dokk
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-7. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

A férfi akit kiszemelsz magadnak ép csak úgy sétálgat az utcán , egy egyszerű polgárnak tűnik azt leszámítva hogy bal szeme előtt egy látó üveg van amiről vékonyka lánc lóg alá.
- Nos ha nem tévedek akkor ön az egyik szent embert keresi. Ők mindenkit ismernek, legalábbis azt hajtogatják... látja azt a nagy Zöldes épületet ott?-mutat a szemben elterülő katedrálisra- nos ott biztosan megtalálja. tudja ez a Pyarroni Antoh istennő temploma.- mondja mintha éppen egy iskolában magyarázná a diákoknak mennyi egyszer egy.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 35 / 45 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...