• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 33 / 45 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.30. 11:37

Corh Stakarg

-Értem. Igen megnézném, a helyet, hátha van valami fontos amit nem vetetek észre.

Elbúcsúzok Croinntól, és követem a kapitányt.

<Hmm eső? Vihar előtti csend. >

Mikor odaérünk a kikötőbe, szétnézek, és mindent alaposan megvizsgálok. Különleges nekromanta képességeimmet is latba vetem.

<Ahogy elnézem, a kereskedőt nem itt ölték meg. Tényleg nem sokat tudhatok meg itt.>

Odafordulok a kapitányhoz.
-Igaza volt a nagyúrnak. Semmit nem találtam. Szerintem itt is végeztem. Ha nem lenne baj kapitányuram, én most egyedül keresgélnék további nyomokat.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.30. 12:14

(Xavios)

Gondolataimat leginkább a két könyv köti le, míg le nem érünk az ivóba. Mikor meglátom Lykargon fegyverét semmi kétségem afelől, hogy mágikus. Ilyen fegyvert még sosem láttam... valószínűleg úgy használja, mint egy lándszsát, de az is lehet, hogy a penge csak dísz. Az biztos, hogy mágikus valamilyen szinten. A lány felől eleinte nem kérdezősködöm. Shovilanék sokmindent összeszednek... pénz, drágakövek, mágikus tárgyak és most egy nőt is? Pyarronban ilyen esetben érvényesül a nő akarata is és nem szokták csak úgy magukkal vinni, mint egy zsákot. - ércelődöm magamban. - Vajon ki lehet a hölgy?
- Tudtok róla valamit? - kérdezem Bredontól a nő felé intve.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.07.30. 14:27

Namiel C'vyrass

*Miután a fedélzetről a kikötőbe lépett és szilárd talajt érzett a lába alatt, megkönyebbült. Mélyet szippant a kikötő "friss levegőjéba" majd enyhe undorral fogadja a kikötő bűzét. Tekintetét először végigfuttatja a kikötőn. Látja amint pakolnak le-fel a hajókra, valamint hogy a hátamögött az óceán felől viharfellegek gyülekeznek..Mivel nem akar elázni, ezért elindul befelé a városba, hogy szállást keressen magának. Útközben felajánja egy egy canocés a szolgálatait, de mára épp elege lett a vízi közlekedésből, és inkább gyalog folytatja az útját, mint szokása. Próbál minél hamarabb valami szállást találni, ha nem talál, akkor megkérdez valakit.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.30. 19:39

Bredon

- Nem sok mindent, de azért valamit tudunk róla- válaszolom Xaviosnak- Először is, hogy félholtan találtuk egy erdőben, aztán azt, hogy elhoztuk onnan és hogy nekünk és a város felcserének köszönheti az életét. Harmadszor azt is tudjuk róla, hogy még mindig eszméletlen, ezért nem hagyhatjuk itt és magunkkal kell vinnünk, akár szeretné, akár nem. És végül, tudjuk róla, hogy nő, méghozzá egy csinos nő- a mondandóm végén elvigyorodom és várom, hogy a varázslónak elég volt-e ennyi.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.31. 12:15

(Xavios)

Egy ideig a hölgyet nézem, reménykedve, hogy nemsokára felébred. Mivel ez eléggé valószínűtlen ezért elfordulok tőle, majd szavaimat Bredonhoz intézem.
- Reméljük hamarosan felébred. - mondom neki. Magamban elhatározom, hogy ha legközelebb Pyarronban járok kitanulom az élőlényekkel foglalkozó tudományokat, hogy ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülünk tudjak segíteni. Lehet, hogy talán így is tudok segíteni. Elkezdek azon gondolkodni, hogy milyen növény, főzet vagy bármilyen vegyszer jó arra, hogy eszméletlen embereket felébresszen. Talán ha lenne nálam ammónia... úgy tudom ha valaki csak alszik az biztos felébred a szagára. Talán csak az nem, aki kómában van. A herbalizmus és alkímia terén szerzett ismereteimet próbálom hasznosítani.

//off: Van herbalizmusom és alkímiám, mind a kettő 3. fokon. Az élettant még csak tervezem.//
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.31. 15:36

KM esemény [Lorin]
Helyszín Abaszisz-Feruggia-Kikötő-Keleti dokk
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-7. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

A kapitány vigyázzba áll.
-Ahogy gondolja Uram! Katonák menetoszlopba!
Ezzel Ő maga és saját katonái is elviharoznak. Egyedül maradsz a feltételezett tetthelyen de semmit se érzel. Biztos vagy benne hogy nem itt ölték meg.
Az eső egy kicsit elállni látszik de a háttérben hatalmas villámokat hány az égi förgeteg.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.31. 15:43

KM esemény [Lorin]:Kikötés
Helyszín: Abaszisz-Feruggia-Kikötő-Keleti dokk
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-7. A cápák órája
Résztvevők: Namiel C’vyrass

a kikötő mellet indulsz el a főúton és egy kis beállóban meg is pillantod a kereset helyet.A neve ugyan nem sok jót sugall de egyébiránt minden más kritériumnak megfelel. Taverna a Szelek Úrnőjéhez, ezt olvasod a bejárat fölött. A taverna egyébiránt fából és kövekből épített egyszintes épület amit már kissé kikezdett az idő vasfoga, de a bentről kifelé szálló meleg fuvallat és a finom ételillat meggyőz arról hogy, felesleges lenne tovább keresgélned.
Benyitsz az ivóba ahol most elég sokan ülnek. Legtöbbjük kereskedőnek helyi polgárnak vagy egyszerű iparosnak néz ki. Átutazók közül talán egyedül a kemence mellet magányosan üldögélő szőke hajú teremtést véled. Őt is csak azért mert valamiért furcsának találod. Nem tudsz rájönni miért takargatja arcát csuklyával ha ilyen szép alakkal büszkélkedhet.
Az egyik felszolgáló melléd siet.:
-Isten hozta Uram a Tavernánkban! Miben lehetünk szolgálatára? Esetleg reggelizni szeretne?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.31. 15:54

KM esemény [Lorin]:Reggeli gyakorlatok
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Reggel-7.-A Cápák órája
Résztvevők: Liu

Alig hogy, elkezdted reggeli gyakorlataidat elkezd szemerkélni az eső. Megkezdett harmonikus kanzanodat, lassan eltűnik a világ és egy teljesen más nyugodtabb helyen vagy. Az esőzés sem zavar. Sőt semmi. Egyre gyorsul a tempó majd érzed lassan vége. Szépen lassan nyugodtan végzed el a levezető gyakorlataidat csak ekkor figyelsz fel az időközben bekövetkező változásokra. Ám olyan hirtelen hogy szinte fáj.
Valami furcsa csattogó hangot hallasz, valaki eszik? Igen biztosan. fejedet balra fordítod. A raktár előtti egyik dobozon egy fiúcska-talán nyolc telet ha látott- majszolja almáját miközben téged figyel. Ahogy ránézel nem szeppen meg hanem várja hogy folytasd.
ellentétes irányból valami csattogó zaj. Fegyverek és láncingek zaja. A melletted lévő mólón- mely legalább 500 lábnyira van innen- egy kisebb egységnyi katona tűnik el és magára hagyják a móló közepénél álló embert. Az embert akinek kezében egy majd ugyanakkora bot van mint ő maga.
Az eső már nem esik csak csepereg állapítod meg.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.31. 16:07

KM esemény [Lorin].:Reggeli
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Kora reggel
Résztvevők:Xavios, Lernun, Bredon

Xavios
Igen jól gondolod az ammóniától valóban felébredne, legalábbis az eddigi tanulmánnyid során így ismerted meg. Ellenben nincs nálad ilyen dolog és egyenlőre időd sincs hogy készíts.

Mindenki.
Sirvaj ránéz Bredonra
-Jól beszélsz, tényleg megéri magunkkal vinni.Elvégre ha félholtan szedtétek össze biztos sok itt a rosszakarója. Mégsem hagyhatjuk itt meghalni nemde?-a mondandója végén ő is nagyon sunyin elvigyorodik.
- Na akkor ha kibeszéltétek magatokat elindulhatunk.-mondja kissé utasítólag Lykargoon.
Elindultok kifelé az épületből és csakhamar kint találjátok magatokat a jelenleg felhős ég alatt. A kikötőig egyedül Bredonnak tűnik soknak az út de csak mert ő cipeli a "csinos hölgyet".
Mikor odaértek mintha kicsit jobb állapotban lenne a hajó. Vitorlái kicserélve az oldala pedig újra festve. Bár még mindig nem hasonlítható egy főúri vitorlásra de azért megteszi.
A feljárónál a dzsad vár benneteket.
-Mégis mi tartott eddig? Levertétek Otlokir teljes seregét vagy mi? El fogunk késni! Mellesleg nézzétek a vihart! Ha az elkap bennünket nekünk végünk! Legyél bármilyen jó is a szakmádban!
-mutat Lykargoonra aki erre csak legyint egyet.
-A vihar az én dolgom és a kormányosé.-mondja magyarázatképpen.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.31. 16:15

Corh Stakarg

Az esővel nem foglalkozok, inkább nézelődök még egy kicsit

<Hát akkor lássuk, hogy állunk. Ha nem itt ölték meg, akkor ez egyenlőre véget vet a nyomozásnak... Nézzük honnan tudnék elindulni? A tanácsteremből, egy raktárba kellett volna érkeznem, biztos nem hiába. Vajon az a kékruhás férfi tudta ki vagyok? Meg kellene keresenem, hogy megtudjam mit akart?

Elindulok ahova először érkeztem. Közben figyelek a holmimra is, véletlen nehogy ellopják. A városban alaposabban szétnézek, hátha még a kékruhás fickót is meglátom. Ha megtalálom, odamegyek hozzá, és meghívom egy sörre, valamilyen közeli kocsmába.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.31. 16:51

(Lernun)

<Vihar? Arelnek tetsző idő. De ha a hajó elsüllyed nekem nem fog tetszeni. De legalább az ilyen időben mindenki a kabinjában lesz és tudok nyugodtan beszélni Xaviossal meg Bredonnal.>
Mikor megérkezünk:
-Nyugalom Gifar Lykargoon biztos érti a dolgát. És ha tényleg akkora vihar lesz akkor a kalózok sem fognak annyira háborgatni. Úgyhogy induljunk ne késlekedjünk. Apropó melyek lesznek a szobáink?
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.31. 17:56

Bredon

<<Sirvaj akar valamit. Csak az a baj, hogy én is hasonlót akarok tőle... Tudhattam volna, hogy ily piszok nehéz. Vagy én vagyok gyenge. De majd ha megtudja, hogy ki nem hagyta meghalni. Akkor érik be az egész. Remélem hálás lesz és nem dühös, amiért elhoztuk>>

A hajó gazdájának kirohanására nem válaszolok, inkább csendben felmegyek a többiek után és közben kissé félve figyelem, hogy mit szól az amúgy sem rózsás hangulatú dzsad az eszméletlen lányhoz.

<<Gianagi, a vihar az ő dolga és van "szakmája". Lykargoon vízvarázsló... hamarabb is eszembe juthatott volna. Akkor nem hiszem, hogy gondok lennének az időjárással. Mindjárt nyugodtabb leszek.>>

Lykargoon kijelentésére csak biccentek, hogy értettem amit mond, de mást semmi egyebet.

<<Lernunnak is igaza van, ha rossz az idő a kalózok biztos nem zargatnak annyira minket.>>

//Fenn vagyunk a hajón :D Lassan kezdődik a kaland története :lol: Ezt is megéltük. //
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.07.31. 20:40

Namiel C'vyrass

<A Szelek Úrnője? Jó lesz ez. Nem egy elsőrendű helynek néz ki, de nem is baj>

*Belépve a fogadóba szétnéz a tömegen. Elég sokan vannak, ahoz képest hogy reggel van. A társaságból egy zsemrevaló teremtés kelti fel a figyelmét, főleg azért mert csuklyát visel bent a fogadóban. Az elé siető felszolgáló kérdésére válaszol.*

-Igen szeretnék egy szobát és reggelit is. Hozzá valami jóféle bort, de nem merj valami pancsolt löttyöt kihozni, mert az ki nem állhatom. A szobám kulcsát a pultostól kérhetem el?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.08.01. 12:13

(Xavios)

Terveim szerint ha megérkezek Ferrugiára valószínűleg nem fog egyből megjelenni előttem a pyarroni, aki remélhetőleg egy tehetséges magister lesz, így talán szétnézek.
- Talán a vihar kedvezne a kalózoknak ha éppen észrevesznek bennünket. Mivel sokan inkább behúzódnak a kabinjaikba, a többiek pedig a hajó navigálásával és egyéb dolgokkal foglalkoznak, akkor az jól jöhet a kalózoknak. Főleg, hogy mindenki el lesz foglalva és nem biztos, hogy időben észreveszik őket. - mondom Lernunnak. A többieket követve felszállok a hajóra.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.01. 12:29

Bredon

- Igen ám, de ha a kalózok hajója elsüllyed a vihar miatt, az nem kedvez nekik. A mienk meg úgyse fog <<Remélem...>>, hisz Lykargoon itt van velünk. És ha nálunk mindenki el lesz foglalva, akkor nekik se lesz könnyű navigálni, szóval tőlük is sok embert lefoglal- intézem szavaimat Xavioshoz, megelőzve öcsémet.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 33 / 45 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...