• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 32 / 51 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.02. 22:16

Ryell

Miután kitessékelték öszegzi amit megtudott.
<< srmmit! egy nagy büdös semit tudtam meg. ne már hogy azért vagyok itt mert két nemes marja egymást?! Ez kizárt. Hacsak nem az egyik teremtgeti az erdőben bóklászó hullákat. lehet hogy a két ügynek köze van egymáshoz de ez cseppet sem valószinű. Na de mivel a hullák ellen semmit sem tehetek ezért jobban teszem ha nem lógok ki a sorból ezért sehítek ezen a "nemes"-en>>
Mikor kiérnek kicsit hallgatja Nasháék vesződsét majd elmosolyodik.:
- Hja... születésemből adódóan ezek szerint nekem is ilyen hatalmas kő munstromokban kéne laknom? Hát érdekes világnézet ez a nemes-nem nemes dolog.- legyint majd elfordul mikor látja hogy azoknak már megszünt a külvilág.

Keres az út mellet valami sima kavicsot majd leteríti a térképet a földre és mellé gugol.
- Nos akkor akit érdekel az esetleg nézze meg...-mondja inkább Wenlának és Ragdoxnak mivel ők még nincsenek egymással elfoglalva.
<<Bár a szakállsimogatás után kitudja :lol: ...>>
A térképen próbál eligazodni, reméli hogy megtalálja a bánya és a város közötti legrövidebb utat.
<<abban a bányában lehet valami érdekes. Elvégre a sheral kontinensünk legidősebb hegysége! vagyis lehet pusztán azért van ez a hercehurca a földekkel mert a másik nemes megtudta hogy a törpe valami értékesre bukkant? No és ha így van hogy állípítom majd meg mire is bukkant a törpe? Ahham megvan! Még szerencse hogy a régi iskolai cuccaimból megtartottam párat. remélem nem tört el az út során... >>
Sokat sejtetően a táskájára néz de eggyelőre nem kezd kutakodni.
Leoldja kardját majd tokkostul átveti a vállán közben fütyürézve megindul a város felé.
- Mi az nem jöttök?-bámul vissza a lemaradottakra.- vagy talán egyenesen a bányaba kellene menjünk? ÉN nem támogatom azt hogy, különválljunk nem mintha annyira a szívemhaz nőttetek volna de mi van ha legközelebb egy kisseb seregnyi támad meg a zombikból? Nos akkor nemhiszem hogy egyedül ez képes lenne megvédeni-bök a vállán átvetett vasra.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.02. 23:40

Nasha

* Sejtettem, hogy utolsó mozdulatommal mit érek el, és hogy a körülöttünk lévők hogyan fognak reagálni az eseményekre, de nem érdekel. Már semmi sem számít. *

* Ahogy kezeivel átölel, önkéntelenül is hozzásimulok, kezeimmel átölelem a nyakát. Csókja inkább puszi, így rám vár a feladat, hogy vezessem. *

* Behunyom a szemeimet és átadom magam a pillanat elragadó varázsának. Számat puha szájára tapasztom és lágyan, de kicsit tétován elkezdem ízlelgetni, csókolgatni. Majd ajkaimmal finoman szétnyitom az ő ajkait, és meleg nyelvemmel játékosan befurakodom a szájába és megízlelem csókja mennyei ízének zamatát. Érzem testének melegét, szívének hevesebb zakatolását. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.05.03. 19:40

(Ragdox)

*Miután elraktam a pálinkát, és megvártam míg a nemes mindenkivel végez, én is beszélek vele. Ezután visszaülök a helyemre és várok.*

<<Szóval nem Ő a rokonom, hanem egy eltűnt. Elindult a rejtély felderítésére, de Ő sem tért vissza...Ez igen érdekes. Kénytelen leszek segíteni felgöngyölíteni ezt az ügyet, mert különben nem találom meg én sem azt, akit keresek.>>

<<Érdekes, hogy mindenkinek megüresedett a papírosa...Rejtélyes dolgok ezek...De mi lehet, ott a törp bányában? Ez talány marad még egy darabig, úgy érzem. Jó lenne minél előbb a végére járni...Jajj milyen túlbuzgó vagyok, hiszen még az ivóversenyt sem tartottuk meg Chinnel...>>

*Mikor kiérünk és Ryell kiteríti a térképet odamegyek mellé, és rábambulok a térképre...*

- Vezess Mester - nevetem el magam - nekem ez már magas! Sok vonal, meg görbék meg minden... Örülök, hogy legalább Te értesz hozzá
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.04. 8:47

//Visszajöttem, hadd lám mit alkottatok :D Tudom, a karim nélkül felhőtlenül lehetett "rosszalkodni", de most vége a jó világnak :P :D //

(Wenla)

Kivezetés közben értetlenkedek:
-Most akkor felfogadott minket? Vagy mi van? Nekem a nevem se tudja, bármit bemondhatok innentől? Valami írásos szeződés?! Egyáltalán, azon túl, hogy kérdeztünk, nyögtünk ki olyat, hogy "Igen, uram, rám számíthat"? Mondjatok már erre valamit!
Odaállok a térképhez, de közben pofám leszakad.
-Hát komolyan, ő nem mondta, mi jók lennénk, mi nem nyögtünk, hogy elfogadjuk, és kitettek minket, mint azt a bizonyos macskát.
Berzenkedésemnek további tápot Nasha és Csing finom ismerkedése ad. Hiába vesznek el egymásban, arcuk mellett nagyot tapsolok. Hidegen hagy, hogy számukra ez egy varázslatos pillanat.

Ha a taps nem válik be, tovább megyek:
-Úh, ah, csak így tovább Csing, most fogd meg a mellem, igen, azt akarom!-imitálok sóhajokat, mélyítek a hangomon, mintha férfi lennék: - Jó bőr vagy Nasha, álmaim nője, még közelebb, hadd érezzelek!-s csattanós csókokat túlzok el számmal, egészen közel a két arc találkozásánál, készen arra, ha valaki képen akarna törölni ízetlenkedésemért, akkor hátrébb szökkenjek vigyorogva.

Ha erre már felfigyelnek, vagy történetesen nincs is rá szükség, hogy idáig elmenjek, mert a taps önmagában elég, fahangon:
-Hé, nyalakodás helyett valami érdemlegeset is tudtok, mi a szitu, mert ez nekem nem kerek! Vagy inkább adjak birkabelet, mert sietős és az esemény után használhatóbbak lesztek?
Visszafordulok Ryelhez meg Csurishoz.
-Valami döntésfélék kellenének, akkor mit akarunk, mit nem, együtt-e vagy külön, mert semmiben se történt megnyilatkozás, csak összeverődtünk, mint boszorkányégetéskor a szájtátiak. Ryel, figyu, attól, hogy fosunk, ha szarba kerülünk, jól meg kell válogatni, kikkel megyünk. Én ugyebár genyó vagyok és a nyelvem éles, hamarább mentek ki kútból macskát mint embert, de a karom vékony. Van egy szerelmespárunk, aki inkább egymással foglalkozik, mint mással, ami érthető, bizonyára nem tömegesen képzelik el a hálószobai nagy eseményt se, de így a rajtuk kívülállók akár meg is dögölhetnek, ők egymást fogják védeni, és minden apró karcolásnál majd babusgatják a sérült végtagot, hogy "Ugye nem fáj nagyon? Gyógyító puszit rá kicsim?". Ha meg hajbakapnak, az egyelőre nem létező és kétséges csapatmorált zúzzák majd szét vele :P -elvigyorodok-Sirály, szeretem az életképtelen szitukat. Jók vagytok-kacsintok a párra.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.04. 9:21

Ryell

Kezeit összekulcsolja arcát az ég felé emeli.:
- Krad kegyelmezz! Mit vétettem hogy így büntetsz???
Inkább ebbe fojtja ingerültségét mintsem hogy leálljon veszekedni.A csapatos beszólást viszont men hadja viszonzatlanul.
- Elmondom akkor én hogy látom. Ha netán ránk támadna egy kissebb seregnyi zombi... nos akkor nem sok esélyünk van de ezt növeli az alábbi tények:
- A két szerelmes valószínűleg életük végéig védenék egymást és nem futnának el ha feltünik az ellen és nem egy bokorban várnák mer míg a másik végez. :twisted:
- A kis sárga pedig mivel fegyvereket nem látok nálla ezért feltételezem jó lehet közelharcban amire szükség is lehet.
- Te- bök most Wenlára- ugyan csak egy nagy gyerek vagy de az erdőben kijelentetted majd be is bizonyíttad hogy "gyorsabb vagy nállam".
- Ragdoxnak pedig jó nagy a fegyvere- :lol: - van és mivel annyira tetszik neked a szakálla ezért velünk tart.
Kis lélegzetvételnyi szünetet tart majd folytatja.
- Mellesleg én pocsékul vívok... vagyis szükségem van rájuk...rátok. De Wenla ha ezzel arra akartál utalni hogy mehetnénk édes kettesben is ...:twisted:...
<<Na remélem most egy időre leszáll Nasháékról mert a végén egymásnak esnek...>>
Továbbiakban a térképet vizslatja, bár hamar rá kell jönnie neki sincs megfelelő tudása ehez, de azért próbálkozik a megfejtésével.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.04. 10:15

(Wenla)

-Mért vagy ideges? Mert a nemes nem falta be élvezettel a levélkéd? Nőj fel! És még én vagyok a gyerek. Végy példát a párról: nem verte földhöz őket, hogy a fecnijük értéktelen, hanem inkább egymásban keresnek vigaszt. Te is keress valakiben, de ne bennem :P, vagy oldd meg másképp.
Az érvei nem győznek meg:
-Szerintem Csing -aki nagy sárga, tekintve a termetét- balf*sz, hogy nincs nála fegyver, engem nem győzött meg a fegyvertelensége arról, amiről téged. Nem tudom, honnan szeded, hogy fegyver néljül túl lehet élni. Megdögleni lehet úgy, de nagyon hamar :P - jelentem ki, lévén Chin kultúrájáról, országáról semmit se tudok, és nem tudom, mi az, harcművész.
-Tartom magam ahhoz, akik túlzottan összegabalyodnak egy bandában, azok magukat teszik előtérbe, mindenki más csak másodlagos, párban biztos jól dolgoznak, de csoportban nem vagyok erről meggyőződve.
"Nem mintha én dolgoztam volna csapatban bármikor is. Hé, EZ lenne most az a csapat, amiben lennem kéne? Darton, ez hülye vicc"
-Másik, attól, hogy hord magával Csuris egy nagy hentelőkést, nem jelenti azt, használni is tudja, legfeljebb jó kis dísz, amitől a szűzlányok hanyatdobják magukat, de amúgy lehet, falra való családi műkard. :P
És végignézek az említett hosszú kardon.
-Engem semmi sem győzött meg arról, jó ötlet vagyunk egy rakáson, az pláne súlyosbít, hogy én csak késdobáláshoz értek, meg énekléshez és ahhoz, hogy beszóljak mindenkinek, szóval ezzel nem vagyok építő tag. És azt se tudom, hogy csinosságán kívül Nasha ért-e még valamihez :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.04. 11:20

Ryell

Sokatmondóan sóhajt.
-Megfigyelő képességednél már csak bátorságod szembetűnőbb...
-Már nem azért de semmiféle papírt nem mutogattam a nemesnek. Nem tudom honnan veszed ezt a sületlendéget. Az egyetlen papír aminek köze van ehez az alakhoz az itt van!-mutat a térképre.
- Mellesleg nem vagyok ideges! Dühös vagyok!-ezzel elfordul Wenlától és ismét a térképfelé fordul bár feleslegesen hiszen gondolatai minden csepp figyelmét elvonják.
<<Dühös vagyok! Nagyon dühös! Csak tudnám miért. Talán mert a nemes nem azt mondta amit vártam... lehet. De sokkal valószínűbb hogy azért vagyok dühös mert még mindig nem nőtt be a fejem lágya és marom magam az esti miat... jah lehet. És ere még Wenla is okít... a Kránköves istencsapása ezekbe!>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.04. 11:51

(Wenla)

Csak szemtelenül vigyorgok, tudom, hogy nem vagyok első sorban rohamozó egyén. :) Mikor Ryel elfordul, felfújom az arcom, aztán kifújom a levegőt.
-Olyan vagy, mint egy felfújt varangy. Na hadd lám, ez az izé előtted micsoda.

//Nasha és Chin esetleges reakcióira majd utólagosan reagolok :D //
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.05. 7:18

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délelőtt
Résztvevők: Mindannyian

Ryel kiteríti a térképet, azt látja hogy Zenton egy kisebb medencében fekszik a Sheral hegységben, amit egy út vág ketté. A falu és az út jobb oldala ahol a bánya is van az kék színnel van jelölve, az út baloldala mentén fekvő terület pedig pirossal.Tehát maga az út a birtokhatár.A bányához vezető út a falu túloldalán indul tehát a legegyszerűbb ha visszamentek és a másik oldalon kijöttök.Miután betájolta magát a térképen összecsomagolja és elrakja.Majd elindul vissza a faluba, egy negyedóra múlva beértek a házak közzé és ott Chin meglátja a hőn áhított szabó boltját, nem messze tőle pedig ott a fogadó.Egy jó két óra múlva pedig dél lesz.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.05. 16:57

Ryell

Útközben elmélkedik majd megszólítja Naháékat.
<<Amúgy ezekről még semmit sem tudok! Ha mondtak is tegnap valamit mára elfelejtettem>>
- Öhm.-kezdi kicsit bátrotalanul mert még mindig dühös (magára)- Feltünt hogy jóformán még semmit sem tudok róllatok. Ha nem haragszotok meg meséljetek valamit. Honnan jöttetek, miért vagytok itt satöbbi. Nem árt tudni kivel fogok majd eggyüt dolgozni.- ezt a mondatot főként Nashának és Chinnek címzi.
Amenyiben kielégítő választ kap úgy halad csendben tovább míg jobb kérdés eszébe nem jut.

-Wenla ha annyira tudsz dalolni akkor raja ne fogd vissza magad!- mondja mielőtt még beérnének a városba.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.05.05. 18:36

(Ragdox)

*Csendesen bandukolok a többiekkel. Mikor Ryell kérdez odafordulok, de látom inkább Chinékhez szól, ezért nem szólok bele. Azonban mikor meghallom Wenlához intézett szavait én is közbeszólok.*

- Tényleg Wenla énekelj nekünk! Még úgysem hallottalak dalolni!
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.05. 22:44

(Chin)

Nasha hozzám simul, és ezzel lángra gyújtja eddig is forrónak rémlő testem minden porcikáját. A csókja egyre izgatóbb és mámorítóbb, betelni vele képtelenség. Halkan felnyögök az élménytől, majd óvatosan megpróbálom követni, tanulni, viszonozni azt, amit a nyelvével és ajkaival művel...

A külvilág csak halványan ér el hozzám, bár momentán nem is érdekel. Egyetlen dolog van amire figyelni tudok: Nasha csókja.

< Édes istenem! Ez ilyen jó? ...>

Így Wenla tapsa sem igazán hat meg. A további mesterkedései viszont megtörik a pillanat varázsát nálam, így kizökkenek az édes ölelés nyújtotta "érzéketlenség"-ből.

Lassan elszakadok utitársnőm ajkaitól, és még egy kicsit kutatom, bűvölöm szemeit. Aztán nagy sóhajjal - miután visszaáll a szívverésem - hátrébb lépek egy fél lépést, de az egyik kezét azért fogom és nem engedem el. Szükségem van arra, hogy érezzem a melegét.

Wenlára nézek. Nem mondok semmit, csak figyelem. Figyelek Rá, nézem mint egy sosem látott lényt. Felmérem.
Aztán sóhajtok egyet, és rámosolygok Nashára.

- Talán a többieknek igazuk van, most más teendőink vannak... De este remélhetem a folytatást? - villantom rá vigyorom.

Aztán, mivel a térképekhez nem konyítok, és nem is vágyom rá, hogy egy papírdarabra rajzolt vonalak értelmét skubizzam, a többiekhez fordulok:

- Tehát akkor pontosan mi a terv? Most hova? Bár nem kaptunk hivatalos megbízást, és segítek a nemesnek. Papír ide-vagy oda. - nézek megint Wenlára.

- És többen talán többre megyünk..., bár, ha arra kerül a sor, lehet hogy megválogatom majd, kinek nyújtok segítséget... - hajolok meg felé.

Elengedem Nasha kezét, előveszek egy újabb borosüveget, előzékenyen megkínálom Nashát, majd jót húzok belőle...

- Nincs mit mondanom. - felelek Ryell kérdésére. - Meg aztán Wenla mindent tud rólunk, Őt kérdezd, ha tudni akarsz valamit...

A városban a szabó előtt megállok, így - mivel még mindig fogom a kezét, ha minden igaz - Nashát is megállásra kényszerítem.

- Ide most benéznék. - szólok a többiekhez. Majd Nashára nézek.
- Megvársz, vagy bejössz velem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sessaryen 2008.05.06. 2:26-kor.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.05. 23:24

( Nasha )

*Nem sokáig élvezhetem a csók mámorítóan édes pillanatát, a külvilág, benne Wenla érzéketlen viselkedésével, visszazökkent a valóságba. Dühöm határtalan, mely kitörni készül. De Chin vágyakozó tekintete és kezének megnyugtató melege visszatart. Érdeklődése az esti folytatásra megnevettet, így a lehetőség, hogy megfelelően reagáljak a nekünk szánt sértegetésre, elszállt. *

< Lesz még rá lehetőség bőven. A legközelebbit nem fogom ilyen könnyen elnézni. >

- Azért némi megjegyeznivalóm lenne, már ha befejezted a színjátszást Wenla.

- Nem érdekel, hogy beszólsz, meg pofákat vágsz. De legalább megvártad volna, míg befejezzük a csókot és önelégült arckifejezéssel rátok nézünk. Elhiszem, hogy az nem olyan jó buli neked, de tanulhatnál néha egy kis önfegyelmet.

- Mellesleg nem ismersz. Honnan is tudhatnád, hogyan harcolok. Senkit nem szoktam cserben hagyni, akiket a társaimnak gondolok. De ha így haladsz, saját magadnak köszönhetően én foglak az ellenség előtt leszúrni.
* Részemről lezárva a beszélgetés. Majd én is megnézem a térképet. Valami fogalmam van róla, talán még el is igazodnék rajta, de most nincs türelmem hozzá. *

< Majd később megnézem. Nem mintha nem bíznék meg Ryellben, de nem árt, ha én is tisztában vagyok a dolgokkal. >

* A bort elhárítom. Nincs most még rá szükségem. Ryell kérdésére, hogy meséljünk valamit csak megvonom a vállam.*

- Nincs mit mondanom. Speciel én Erionból pottyantam szó szerint ide. Nekem is van üres papírom és medálom, amit a mesteremtől kaptam. De többet nem tudok én sem az ügyről.

* A városba visszaérve csak bólintok Chinnek és bemegyek vele a szabóhoz. De előtte odafordulok a többiekhez: *

- Nos, ha nem gond, mi ide benézünk. A fogadóban találkozunk.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.06. 10:02

(Wenla)

Felkacagok Nasha szavaira:
-Én nem tudok önfegyelmet gyakorolni? Ti nem tudtok féket vetni a nyelveteknek, ha egymás közelébe kerültök! Jaj, az istenekre, Ellana már izzít a gatyátokban, ugrál a szíveteken, de az elméltekre is kendőt dobott! Teszek én arra, hogy a hús örömétől önelégültek akartok lenni! Tucatnyi ilyet láttam, mint ti, nincsenek illúzióim-öltök nyelvet.
Mosolyogva hallgatom, hogy Csing és Nasha is tudomásomra juttatja, nem ismerem őket.

-Én csak kóstolgatok. Aki ugrik a szavaimra, ott gond van. Csing nem ugrott, ő tudja, hogy mit tud, és mit nem, de rólad nem vagyok meggyőződve.

Út közben bele is fogok az éneklésbe, félretettem eddigi vérszívó modorom, az arcom kisimul, s tiszta hangon, ami eddigi rút megnyilvánulásaimhoz képest klasszisokkal szebben csengő, szabadon száll. Szemeimmel valahol túlnézek azok fején, akik esetleg előttem sétálnának.

Ó, nézd őt, illó szépség
szemkápráztató reménység
nézd, mert holnap már nem ilyen
változik, gurul kereken.

Enyészet vár, hús rodhadás
testemésztő, bús elmúlás
kifolyik a kezed közül
idő tengerébe kerül.

Megfordulok, Nasháékra pillantok, nem lenézőn, nem sajnáékozón, csak szomorúan:

Külső burka nem valóság
puha halma nem igazság
tudni akarod, hogy ki ő?
Nézz túl szemén, szép merengő!

Amit látsz, cukor az ölnek
forrongó gerjedelmeknek
ma még meleg, ínycsiklandó
évek múlva ráncos, fakó.

Van, kinek elég a csomag
izzadt tenyér hőn tapogat
szemeivel formát iszik
lélekkel nem ismerkedik.

A szó kevés, nagy akadály
lágy érintése kéjt ajánl
ifjúság nem gondol tovább
elég a hús, félre halál!

Sóhajtok, félrekapom szemem:

Szemetek csillog, ez a kezdet
senki nem lát még csúf véget
próba nem jött, gondtalanság
hívogató kar, hév és vágy.

Betelni a suttogással
melegséggel, nő-illattal
újra-újra, merítkezve
gyönyörökbe temetkezve.

Mutatóujjam felemelem:

És ha a próbát kiállja
a húst lélek leigázza
új világra nyittok kaput
a gondokat kint hagyhatjuk.

Ha majd átléptétek határt
elfojtom a gúnynak dalát
mert szerelem ölben támad
és gyakran a porba hamvad.

A faluig csendben maradok és nem nézek senkire.
"Mennyi-mennyi viszony nagy hévvel lobog, aztán öszeroskad! Mért tartanám szentnek és varázslatosnak? Néha nagyobb az óhaj, mint amit a valóságban lelnek. Nem feltétlen fut mindegyik zátonyra, de a java igen. Puff, egy rovás."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.06. 19:26

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délelőtt
Résztvevők: Mindannyian

A visszaút beszélgetéssel telik majd a rábeszélés hatására énekelni kezd, és annyira nem is rosszul teszi amint megállapítjátok.Amint beértek a házak közé Nasha és Chin bemegy a szabó üzletébe a többiek pedig a fogadóba.

(Nasha,Chin)
Beléptek az ajtón és egy kisebb helységbe juttok ahol a falak mentén vállfán ruhák sorakoznak két oldalt, veletek szemben egy ajtó és a falon polcok rajtuk ruhaanyag feltekerve.Az ajtó felett levő csengő halkan megszólal majd előjön hátulról egy alacsony vézna emberke és végigmér titeket.Mikor ezzel végez megszólal.
-Üdvözlöm önöket Zak vagyok a helyi szabó miben segíthetek önöknek? Esetleg új ruhát varratnának vagy csak strapabíróbbat vásárolnának? Jó helyre jöttek nálam mindent megtalálnak-mondja közben körbemutat a boltban lévő árukon.

(Wenla,Ragdox,Ryel)

Folytatjátok utatok a fogadóba, beléptek az ajtón jelenleg pár ember tartózkodik csak a fogadóban akik egy italra tértek be.A reggel látott három ember már nincs ott, viszont mintha a falon levő cetlik száma is megcsappant volna pár darabbal.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 32 / 51 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...