Résztvevõk: Mindenki
- Még el se kezdtem Degrel…-mondja a nõ és felemelkedik.
Az érkezõ egy feketepáncélos kyr férfi. Magas homloka, sasorra és hófehér haja van nekik is. Szemei vörös-szilvaszín színûek.
- Õk lennének azok Jahi, akik megölték az elit testõrséget? –hangjában némi elismerés csillan- Lám a pondró is hogy küzd a vég óráján. De hiszen ezek nem is dwoonok!
És ez a felszerelés! Ez igen!
-Kivallassam õket?- ajnánlkozott készségesen Jahi
- Felejtse el atyám. Most nincs idõ arra, hogy felerõsítse, majd a kínhalál küszöbéig kínozza õket. Megtenném én szívesen egymagam, de szorít az idõ.
//Közösbe vált//
-Nos szövetségeseiknek köszönhetõen megkapják tõlem a gyors és tiszta halált. Normális esetben talán egyezkednék a váltságdíjukról, de erre most nincs idõm. Be kell valljam, a Dorcha gyorsabban reagált mint vártuk, holnap estére itt lesznek…ha ez vígasztalja önöket mielõtt a Háromfejût szolgálják halálukban…
Nos elismerésem Uraim és hölgyem! Hatan megöltek tizenöt mestervadászt! Kiérdemelték, hogy mebernek nézzem önöket, és igazán sajnálom, hogy nem áll módomban a váltságdíjukról egyezkedni…-ejt krokodilkönnyeket Degrel.
Majd elordítja magát:
-BOREAS!!!
Ral da Ranga udvari varázslója jelenik meg a sátornyílásban a lila kámzsájában szuszogva:
-Degrel maga kretén! Magának elment az esze! Õk ismernek engem! Miért élnek még!
- Ne szarja magát össze, maga hájas disznó meghalnak ma éjjel!
-Akkor mi az anyja kínjáért hívatott maga? Szembesítésre?
- Fogja be a pofáját! Itt vannak a felszerelési tárgyaik. Azt akarom, hogy nézze át és vizsgálja meg van-e valami különleges darab…
- Mi vagyok én? Orgazda? Seftes? Ócskás? Kérje meg a hugát, ha olyan fene nagy eszük van.
Kassia már lendíti a korbácsot…
- Próbáld meg lisztpicsa és neked annyi!
- Ne sértegesse a családomat Boreas!-kapja el a hadvezér a varázsló torkát, különben elfelejtem, hogy szükségem van a szolgálataira!!! Különben is nincs most magának egy fikarcnyi ereje se, magát még a büdés életben nem láttam gyalog közlekedni kivéve most! Mi van Boreas húzza a súly a hájas seggét?
- mmbfff.-köhög párat Boreas- akkor meg ne fárassza az erõmet a piti ügyleteivel! Most akkor kell térkapu Kapuvárba vagy nem? Ki fogja hangolni ha megöl?
- Menjen hát. De négy órát kap és nem többet. Biztos hogy a Zónajele ép még? Elég nagy volt ott a rumli…ha átver, azt is megbánja hogy élve született.
-ÚÚÚ-tetteti az ijedelmet Boreas- menten beszarok! De üzletet ajánlok, ha engedi, hogy én ölhessem meg õket, akkor átnézem a kacatjaikat!
- Legyen hát. –mondja Degrel. Csak végezzen gyorsan. Nincs most idõm a maga impotens, perverz kis játékainak a végére várni!
- Jahi, Kassia, gyertek!
A toroniak távoztával ott maradtok Boreassal, a sátorlap lehull és csak ti maradtok és õ.
//Seba//
-Na galambocskáim, hogy is volt az indulásnál?- Boreas kis disznószeme vérben forog.-
Sebához lép:
-És most mit fog csinálni kapitány ha? Hol van a büszke nõ? Ó mielõtt átvágnám a torkát magyszerûen fogjuk élvezni egymást! –mondja, miközben hájpárnés tenyerével a melleidet fogdossa.
- Ne érezze magát zavarban kapitány, engem sem zavarnak a többiek…-mondja majd föléd hajol és nyelvével a mellbimbódat nyalogatja, és igyekszik mindenhol összenyálazni…Boreas nyelvének érintése olyan mintha meztelen csiga csúszkálna a hasadon. Igyekszik ujjait az ágyékod mélyére csúsztatni…ezt a mocskot úgy érzed már semmivel sem lehet lemosni…
Tehetetlen õrjöngésedben hirtelen hideg pengét érzel a hátad mögött. Gyorsan összeadod, hogy Boreas annyira belemerült a pettingbe, hogy figyelmen kívûl hagyta Zakot,aki melletted volt és aki idõközben oldalra hemperegve megszerezte az egyik dobótõrét! Visszahengergõzik, úgy hogy a hátatok összeér! De ott a penge a két összeközött csukló között! Mivel õ is meg van kötve, próbálja nyiszabolni a te kötelékeidet, de te meg Boreas nyelvét és kezét próbálod éppen kificeregni, nem sok sikerrel…
//Hatarasima, Seba//
Tudatkapcsolat jön létre közted és az uralkodó között!
-„Adj képet”-jön a sürgetõ paprancs- „Értem.”- a Dorcha igen mély meditációban lehet, ha megtalált téged- érzed hogy a tudatfonálon pszi energia kezd áramlani! Csurran-cseppen a tudati energia, a Dorcha teljesen feltölt téged! „Csak ennyit tudok most érted tenni, szolgám. Használd okosan. És maradj életben holnap estig, megyek a dwonnokhoz a sereggel.”-mondja a hang, majd eltûnik a fejedbõl.
Abban a pillanatban, ahogy Hatarasima tudata feltöltõdik tsziszta pszi energiával, Seba érzi –ha ugyan engedte Zaknek és nem tette lehetetlenné az állandó kígyózó rángatózásával,- hogy a felcser átvágja Seba csuklóját fogva tartó köteleket. Ügyetlen volt ugyan és mélyen megvágta a katonanõ ujját, de szinte nem is érzi ezt most egyéb, sürgetõbb testi-lelki kínjai miatt. Sajnos Boreas ügyel rá, hogy harapni ne tudd….
A lihegõ Boreasnak sikerül az ujjait a nõ szemérmébe csúsztatni, mikor Seba csuklóján ellazul a kötél, és Zak a nõ ép karjának markába csúsztatja a tõr markolatát….Boreas éppen a köntöse alatt nyúlkál….nhány nyálcseppet Seba hasára folyat…
//Faren//
Bár szívesen megkímélnéd magad a hájas udvari varázsló sajátos onanizálásának a látványától, ez most sajnos nem fog menni. Nem tudod nem észrevenni Zak ügyeskedését és Hatarasima elmélyült arcát. Te sajnos épp legszélen vagy, középen Seba, Sebán a varázsló, Seba mellett Zak és mellette Hatarasima. Te sajnos semmihez nem férsz hozzá, sõt igyekezned kell neked félrehúzódni, hogy Boreas a nagy tehénkedés közben ne a te combodra tegye a seggét. Hihetetlen ez a pacák! Ez a barom tényleg ettõl és így indul be?! Erkölcsiséged háborog attól a mocsoktól, amivel Boreas beteríti szegény Sebát, de egyenlõre, csak drukkolni tudsz Zaknek…A Szent Szimbólumod ott van az asztalon a többiek felszerelése mellett…
//Eran//
Komor és fáradt estebéd ez. Az embereid elcsigázottak, egész nap harcoltak. A harci lázból visszatért Gárdisták enni is alig bírnak, úgy kimerültek. Csak fekszenek az udvaron egy rakáson és mozdulni is alig bírnak, csendesen szunyókálnak. Ez a Harci Láz átka. Az Ispotály-szolga körbejár a vizestömlõvel és itatja õket, egy másik csapat a sebeiket látja el.
Amalchor is námán gyûri magába a babgulyást, majd megszervezi az õrséget a falra.
//Aires//
Kiürül az Ispotály, mert a felcserek odakint pátyolgatják a Gárdát.
Krisztin megoldja magán a nadrágot, magára rántja a dalnokot a takaróval együtt.
-Gyere. Talán ez az utolsó éjszakánk…
Szép csillagfényes nyári éjszaka köszönt rátok.