(Pharae)
-Hát akkor ne engedj!**pajkosan kinyújtja rá a nyelvét, majd viszontcsókolja** Hiszek neked, vigyázz rám!
*Jókedvűen huppan az ágyra, nagy szemeivel a harcos tekintetét keresi.
-Nekem nem a pénze számít. Te nekem mást adsz, és jól tudod hogy mennyire imádom ha veled lehetek. El vagyok kötelezve. Tudom hogy megérted. Tudom hogy szeretsz. Énis szeretlek.
*Megadja magát, mint ahogy oly sokszor előtte. Tudja hogy mik a harcos vágyai és szokásai, a csókon viszont eléggé meglepődik, nagyon jóra sikeredett ugyanis neki. Nagyon élvezi az aktust és mindent belead amit csak tud. Játssza a kiszolgáltatott szerepét, remegő hanggal könyörög kegyelemért, néha fájdalmasan felsikkant ha egy egy lökés közben végigborzong testén a kéj, de szeme csillogása árulója, hogy egyáltalán nem fáj neki, hanem majd beleájul a kéjbe. Mikor Alarik áttér a másik módszerre, még néhány könnyet is kisajtol magából, csak hogy szeretőjének méginkább elnyerje tetszését. Mikor végez vele, mézédes hangján felsikolt utoljára, majd összeomlik a harcos kezeiben, mint egy rongybaba. Hagyja magát betakargatni, összesimul az északival és elszenderedik. Belső óráját viszont fél óra múlva kelésre állítja, vagy ha bármi gyanús nesz hallatszana a szobában.