Simogtja ahogy a lány kéri és most megpróbálja még óvatosabban,hogy azzal is gerjessze egy kicsit a receptorokat Közben várja a lány válaszait a kérdésére.
//receptorok. Ez durva. Még nem hallottam//
*először libabőrös lesz. rettenetesen élvezi a gyengédséget*
- Tudod, ha meghúzod magad akkor sehol sem keveredsz bajba.
- Ha meg betalálnak akkor gyorsan kell futni. Nekem bejött.
- Amúgy meg nem vagyok olyan gyámoltalan. A hosszú utazás sok kis trükkre megtanítja az embert. Néha én is a saját káromon tanultam, de istenem mindig velem volt. <...hupsz. már megint jár a szám. Morgena add hogy ne legyen sogronita. ...>
- Amúgy meg bízom az érzéseimben. Sokszor megsúgták hogy kiket kerüljek el. Nálad nem riasztottak. Szimpi vagy nekem. *vállvonogatás*
*tovább vonaglik a férfi kezei alatt, és nagyon halkan sóhajtozik*
-Köszönöm kedves.Te is nagyon szimpatikus vagy nekem Megosztod velem,hogy milyen trükköket tanultál,amig kalandzotál?Tudod belénk szerencsére senki sem zaklatott ilyen dolgokkal és hát nem vagyunk olyan sokáig uton és szeretnék többet kalandozni még a nagy villágban.Sokat segitenél ha elmesélsz egy két dolgot
-mosoly-
Mikor a lány emliti Istenét kicsit mintha megcsillana a szeme,bár lehet,hogy csak a fény furcsa játéka volt...
-Melyik Isten volt mindig melletted?Kiskoromban sokat meséltek nekem a szüleim az istenekről és tetteikről...azt mondja,hogy ha jól emlékszem...Sogron,Tharr,Weila,Igere,Arel,Uwel,Domwik...volt még ...azt hiszem Darton meg úgy az egész Pyaroni panteonról...
Miközben felrakja a kérdéseit nem is figyelt a kezeire,amik már nem a lány hasát hanem a kebleit maszirozza.Hirtelen azon kapja magát,hogy a kelleténél jóval közelebb hajolt a lány testéhez mint egy sima maszás esetében......és most ismét a lány szemeibe néz és várja,hogy vajon a lányból milyen reakciókat váltott ki.....
//Ezt a "baszélgetést" még hadd fejezzük be! Légyszi//
*önkívületében nem veszi észre A masszírozás helyének változását, csak csendben dorombol.*
<...Most mit hazudjak neki. Miért hazudjak neki. Tök aranyos srác. Vállaljam a kockázatot? Az életembe is kerülhet. Ráadásul kyr. Nagyobb az esélye hogy sogronita mint ha ember lenne. Lehet hogy csapdába sétálok? Nem hiszem hogy csapda. Én kezdeményeztem. Miért vagyok ennyire bizonytalan. Bevallom neki. Talán így jobb lesz. ...>
- Morgenát tisztelem, az árnyékúrnőt. Nem vagyok fanatikus hívő.
- Lehet hogy eddig csak piszok szerencsém volt, de lehet hogy ő segített. Én hiszek benne. Remélem nincsenek előítéleteid Morgénával szemben. Sokan nem ismerik, és mert ilyen titokzatos, megijednek tőle és híveitől.
- Tudod sokan üldöznek minket vallásunkért, és mert elmondtam, valamilyen szinten kiszolgáltattam magam neked. Egyedül vagyok itt és talán egy kicsit kétségbe is estem. Biztonságban érzem magam a közeledben, de egy kicsit félek is tőled. Nem ismerlek, és csak a megérzéseim súgják hogy bízhatok benned.
- Ezek alapján ítélj meg. Ja és ne hagyd abba a masszázst.
Egy mosollyal jutalmazza a lányt,amiért ennyire öszintének tünt még ha nem is volt az...Balkezével tovább maszirozza a lányt mig jobb keze közbe már lány vállát simogtja az ingjén keresztül...
-Nincsenek előitéleteim.Mig nem adnak rá okott. ... Morgena az árnyak úrnője...Hogy hogy elmentél Toronban mikor ott tudomásom szerint sem a Sogroon sem a Tharr hivei nem szeretik Morgenát,az árnyak úrnőjét? ... Nem félsz attól,hogy egyszer cserben hagynak a megérzéseid és mikor ennyire kitálalod magad egy férfinak talán ő kihasználja azt?És mi történik ha éppen egy Sogroon vagy Tharr hivőnek mondtad el mind ezt?vagy még rosszabb esetben egy Domvik hivőnek ki a távoli Shadonból származik?
- Toronban eltűrnek minket. Amúgy nem szoktam kitálalni senkinek. Ez az egyedüllét, magány sok érdekes dolgot kitud hozni az emberből. Lehet hogy egyszer emiatt bukom el.
<...Na most nála a labda. Most azt csinál velem amit akar. Ha nem lép akkor megmenekültem. ...>
*rákulcsolja a kezét a férfi azon kezére amely a mellén időzik és magához öleli azt. Érezheti a lány heves szívverését.*
- Elmondod végre, hogy ki vagy. Most már az igazság is jobb mint a bizonytalanság.
*Visszafolytott várakozás, és másodpercenként erősödő kétségbeesés ül ki az arcára.*
Ahogy a lány megfogja a balkezét ő is kezei közé veszi a lány mind két kezét és egy kicsit erősebben megfogja.
-Azt hiszem én elmondtam mindent,amit érdemes lenne tudni rólam.És amit nem mondtam el azt pedig naon szépen kitaláltad már-mosoly-
viszont vmi még aggaszt....Azért sok mindent láttam már és nem mindegyik vajákos asszony képes MÁGIÁT használni.
a mágia szót kicsit jobban kihangsulyozza és egyenesen a lány szemébe néz.
*teljesen megrémül. Kicsit elsápad.*
- Nem. Nem találtam ki. *kissé remeg a hangja*
- Milyen mágia? <...Áááá. Ha észrevette hogy varázsoltam, akkor ezt sem veszi be. Hát ennyi volt? Idáig kísértél? Morgena.
Ha ebben a városban pont egy boszorkányvadászba botlottam, akkor sírva fakadok. ...>
-Ugyan már Neela.Ha valóban igy hivnak.Azt hiszem,hogy most már nincs szükséged hazudni.Ha valóban ártani akartam neked már rég megettem nem gondolod?Csak nem szeretem ha hazudnak vagy mágiával próbálnak meg befolyásolni. ... (hagy egy kis időt a lánynak)
Biztos vagyok benne,hogy itt ERionban a kaladozók városában vannak olyan emberek,akik nem szeretik annyira az olyan nőket,akik mágiához is értenek...gondolom tudod miről beszélek.
Kezei,amik a Neela kezeit fogdták most kicsit erősebben szoritanak,hogy biztosan ne próbálkozzon semmivel a lány...
-Fejtsd ki bővebben. Mi a szándékod velem. Én nem akartam neked ártani sohasem, csak így egyedül sebezhető voltam. Te és a társaid nekem a biztonságot jelentitek. Legalább is ezt reméltem. Egy lány egyedül Erion közepén, szinte fegyvertelenül <... attól a kis tőrtől még egy utcagyerek sem ilyed meg. ...> nem sokáig marad életben.
- Ez az egyetlen bűnöm.
*lesüti a szemét, és könny cordul ki rajta*
- És tényleg Neelának hívnak.
-Valóban mi jelentjük neked a biztonságot? Egy olyan lánynak aki túlélte Toront és Abasziszt nem hinném,hogy védelmezőre lenne szüksége. És mi volt a szándékod a mágiával?Gondolod,hogy most ezek után megbiznék benned? Te megbiznál az én helyembe saját magadba?
Ugyan nem kiabál,de érezni a hangjában a feszültséget és a nem tetszést,hogy ilyen olcsó trükkel akarták átverni pedig milyen szép is lett volna...
-Észak az hazai pálya. Délen viszont olyan egyedül vagyok mint a kisujjam.
A mágia meg egyszerű bűbáj. Ne félj. Nem szerelemvarázs. Csak azt hivatott szolgálni, hogy az idegeneknek először szimpatikusabbnak tűnjek fel.
- De nem válaszoltál a kérdésemre. Mi a szándékod most velem.
- Ha az életem akarod venni akkor rajta. De ha nem akkor ne bánts.
<... Hú de bátor vagy kiscsaj. Lehet hogy finomabban kellett volna fogalmaznom. ...>
-Bátor próbálkozás kedvesem.-gonosz vigyor-
Mint láthatód nem akarlak bántani.Csak nem szeretek magam mellet tudni olyan embereket,akikben nem bizhatok meg.Ha nem próbálkoztál volna a bűbájjal akkor talán több sikerre tettél volna szert csupán a szépségeddel.Tudd meg,hogy a mágia nem mindenható és nem biztos,hogy jó ötlet olyanok előtt is alkalmazni a mágiát,akiket nem ismersz vagy nem feltétlen szükséges.
Majd elengedi a lány kezeit feláll az ágyról,felkapja a kardját majd leül a székre,amit a szobaközepére rakott és elkezd inni a kupából.A kardját meg a szék mellé támasztja,hogy ha bármi történjék a keze ügyében legyen.