• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kristálykönny(ETK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
96 hozzászólás • Oldal: 4 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Re: Kristálykönny(ETK)

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.16. 19:35

KM: Yasha Am Lloth
Helyszín: Erion,Az egyik elfeklakta rész a kereskedő negyedben
Időpont: psz.:3712 a kacaj havának közepén reggel
Résztvevők: Tassayel

lemész reggelizni, az épületben aminek az első szintjén laksz, még négy fajtársad, s egy egész család él eggyütt, amolyan véd és dacszövetségben. Ami összeköt benneteket az a kiszakadottság érzése

a Konyhába lépvén friss hárstea illata lopakodik az orrodba, erdők, sóhaját hoz9va magával. Szólnod sem kell, a családanya Syra már eléd is varázsol egy bögrényit, s aggódón néz végig rajtad

- Rosszul aludtál tán gyermek? hiszen sötét a szemed, sápadt az arcod, bánt valami?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.11.16. 19:43

(Ralf)

Elrobogok a lakáj előtt be a fogadóterembe, megállok az asztal előtt karba tett kézzel, ujjaimmal türelmetlenül dobolok a karomon, és jobb híján az üvegablak intarziáit nézegetem, míg a herold megjön, -inkább csak a feszültségem levezetésére, mint valódi érdeklődésből.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.11.17. 8:15

Tassayel

*Leérve a konyhába, a friss hárstea illata csapja meg orromat. Néma üdvözléssel köszöntöm Syra-t aki már elém is tett egy bögrényit.*

-Nem volt felhőtlen álmom. Egy régi álmom tért vissza még gyermekkoromból, de másabb volt. Volt benne valami....furcsa, valami új, amit eddig még sosem láttam. - elgondolkodik egy kicsit - De persze a rossz álmok hamar el illanaak, ha ilyen finom és ízletes teát szolgál fel egy gondoskodó családanya. - mosolyodik el és hörpint egyet a teából.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.11.17. 15:20

(Loganar)

*Elmélyülök istenemhez intézett imámban, jobban is elmélyülnék ha a körülmények ezt lehetővé tennék... Ez a különös már már éneklő imádkozó alak... nem hagy nyugodni sehogy sem! A nyelv maga! Hevesebben kezdek imádkozni... itt isteni közbe avatkozásra lesz szükség....*

<Csak nem??? Itt egy ilyen... jó lesz mi hamarabb eliszkolni!>

*...már késő! Mögöttem elsötétül a fény, és ott áll egy különös küldöttség! Pompásan alakul a napom...*
<Az esőn túl még mi jöhet ma? Talán emiatt ennyire üres a tamplom... a többi hívő tudott valamit....>

*Fejemet hátra fordítom, tekintetemmel megpróbálom felmérni... újdonsült "barátaimat" majd Kedves hangnemet megütve válaszolok a hölgynek:*

-Kedves Hölgyem, örömmel önnel tartok akár a világ végére is. Egy ennyire bájos hangú nő biztosan kellemes helyekre vezetne. A félhomály ellenére biztos vagyok benne igen szép testet kapott teremtőtől! A testén tul gondolom névvel is megajándékozták amin szólíthatom, esetleg versbe foglaltathatom ha méltó kép szeretnék csodálatomnak hangot adni... szerénységem Loganar egyszerűen...
Ezeken túl örömmel fogadnám ha elárulnám mestere nevét, vagy valamit amiből fogalmam lehet ki is az... Ugyan nem szándékozom megtagadni kérést, de megeshet szerény személyem túlontúl... nos csekély a nagy mérvű mesteréhez hogy egyáltalán elé lépjek. Az értékes idejének elrablásáról álmodni sem merek... én csak egyszerű hívő vagyok... úgy gondolom nem sok hasznom lehetne egy mesternél aki ekkora küldöttséget meneszt egy egyszerű meghívás miatt... Ráadásul ilyen páratlan ékkő vezeti a küldöttséget mint ön...

*Kedvesen, rámosolygok, a nőre...*
<Hmm a bókok mindig meghatják a nőket... lássuk menyire kemény ez a kis hírnök! Csak nehogy egy ronda vénlány legyen....>
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.11.17. 16:45

mérlegelve a helyzetet a legegyszerűbb megoldást választva a kapuhoz sétálok és megszólítom az egyik őrt
- Üdvözletem. Egy csomagot hoztam az uraságnak. Megtenné hogy átadja neki?
ezzel a kezében nyomom a dobozt majd pár gyors mozdulattal eltűnök a környékbeli síkártorok valamelyikében
<de persze majd még falat mászok ilyen esőben egy ilyen hólyag miatt>
ezzel miután meggyőződtem róla, hogy leráztam az üldözőim bemegyek valamelyik általam biztonságosnak ítélt fogadó és iszok egy sört ha van kivel akkor zenélgetek is közben pedig a legfrisebb pletykákat hallgatom
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.11.17. 19:03

Chiaki

Az anizslikorbe belekostolvan ugy erzem, megtalaltam a nekemvalo nedut, s bar erosnek talalom, felejteni akarok, ugyhogy egy egesz palackkal rendelek.
Nem iszok gyorsan, csak poharazgatok, ugy dontok hogy az Erionban toltott elso nehany orat legalabb jozanul toltom. Persze szep lassan azert elkabitom erzekeim.
Az etelbe belekostolva bar nem akarom, hogy barmi is latszodjek az arcomon, kiul ra az elegedettseg, leven mar evek ota nem ettem semmi olyasmit, ami meg hasonlithato is lenne az otthon csodas izeire.
Visszafogottan, kulturaltan etkezem, megha nehezemre is esik. A fogados az etvagyamra tett megjegyzesere ugy nezek ra, mint aki epp most sertett verig azzal, hogy diszno modon taplalkozom.
Az ajanlatan elgondolkozom, de mielott valaszolnek barmit is ugyelek ra, hogy a szamban levo osszes etelt rendesen lenyeljem.
- Az elkovetkezendo harom napot itt toltom, bar nem ertek egyet az arrol tett megjegyzeseben. Meg harom etkezessel is eppencsak megfelelo lenne.
Az ablak fele tekintek, s ugy dontok, hogy a holnapot azzal toltom, hogy jol erezzem magam.
<Sosem tudtam beosztani a penzem, valoszinuleg par nap alatt el fogom herdalni. Foleg, ha ilyen botranyosak az arak.
Remelem az itteni fehernepben sem kell csalodnom, bar biztos vagyok benne, hogy a nyomaba sem erhetnek Tiadlan szepsegeinek. Sem udvariassagban, sem muveltsegben, sem szeperzekben, sem alkotokeszsegben.
Foleg Yukihoz nem hasonlithato egy sem. Yuki... Senki sem lehet hozza foghato. A hangja, az alakja, a csodalatos illata, s a szemei! Maga volt a lagyan alahullo hopihe, de ha duhos volt, rettento hovihar is tudott lenni...>
Ahogy gondolkozom, egyre csak a salam morzsolgatom, s egyik poharnyit a masik utan huzok le az anizslikorbol.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.11.18. 11:22

(Vinchenzo Di Vallenor)

//Nincs konkrét cél, csak ihletet merít a környék eseményíeiből//

*Fellépdel az emeletre a kabátjáért, kalapjáért, és ezekkel felvértezve veszi fel a küzdelmet a kinti "nyálkás" idővel. Próbál olyan fogadókat, helyeket találni, ahol az ablakon túlról jókedv szivárog ki. Ha rövid időn belül nem talál ilyenekrt, akkor hazatér, és a nap hátra lévő részét új vers költésével tölti, amíg el nem jön az ideje, h felkészüljön kedvesével való találkozójára.*
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.19. 16:36

Helyszín: Erion,Palota negyed
Időpont: psz.:3712 a kacaj havának közepén a délutáni órákban
Résztvevők:Ralf

türelmetlenül várakozol mintegy 20 percig, mikor belép a herold

magas, javakorabeli férfi, öszülő halántéka, szemének szürkéje, tiszteletet parancsol. Gondosan ápolt arcszörzete, és rendszeresen nyirt körmei elárulják hogy finom emberrel állsz szemben egyszerü ruházatában főleg a sötétzöld, és a kék dominál. Arcán megütközés jeleit látod felvillanni.

- Bocsásson meg Lord Oidin, amiért megvárakoztattam! Agranos Di Flavius vagyok. Bizonyára megérti hogy egyéb nemes ügyekkel is foglalkoznom kell. Nos hallottam szándékairól. de ha meg nem sértődik, szeretném az ön szavaival is hallani hogy pontosan mik is ezek.
Hiszen komoly dolgokról van szó ha nem tévedek. Továbbá ha kívánságommal meg nem sértem, természetesen az okokról is tudni szeretnék.

// off: gyerekek bocsánat a két napos kiesésért, személyes okok...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.19. 17:28

Helyszín: Erion,A templomban
Időpont: psz.:3712 a kacaj havának közepén délben
Résztvevők:Loganar

halk suttogó hang hallatszik a köpenyes alak irányából

- HOzzátok ide!
a nő fejet hajt s alig hallhatóan suttogja
- Hurgai san atachnay, Shaka torr!

ahogy megfordulsz fény vetül az arcára, a kocsmából már ismert, déli szépség az.
ám most amit látsz az arcán, a szépség és a kegyetlenség, tökéletes harmóniájába olvadt mosoly.
kecses, lassú kézmozdulattal int a köpenyes felé.

- Csak utánad Hívő
úgy látszik nem fogja a neved használni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.19. 17:35

Helyszín: Erion,Fogadó negyed
Időpont: psz.:3712 a kacaj havának közepén délben
Résztvevők:Neskim Teer

bekopogsz a kis ablakon ahol a kártyázó őröket látod, rendezett ruházatod, fennkölt arckifejezésed látván az őr, kelletlenül bár, de kinyitja az ablakot. Tagbaszakadt, de elég bamba alak. apró köszemeiből nem sok értelem sugárzik, keményitett börvértje helyenként zsírfoltos. Úgy látszik nemsokat ad a kellemre.

- Mi kő?
majd miután a kezébe nyomod a csomagot, hökkent arcot vág.
- Ki Küldi?
de persze nem válaszolsz a kérdésre, ami még sokáig lebeg mögötted a levegőben, úgy döntesz elindulsz, keresel valami rendes fogadót ahol elverheted az időközben mardosóan jelentkező éhedet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.11.19. 18:00-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.19. 17:42

Helyszín: Erion,Kikötő negyed
Időpont: psz.:3712 a kacaj havának közepén a délelőtti órákban
Résztvevők:Chiaki

a fogadós arca elborul egy pillanatra, de láthatólag hatalmas önuralommal visszanyeli a mérgét

- legyen hát tisztelt úr. megkapja a három étkezést, s még egy fürdőt is jóindulatom jeléül
< nagyon szüksége lehet a vendégekre, bár ez a berendezésből nem következik>

majd valamiféle szitkot mormolva a foga között ellép tőled egy másik vendéghez. sáladat gyűrögetve ülsz s merengsz a multon. Mikor észreveszel egy darab rizspapírt a palack alatt, kihúzod, és rábámulsz az ismerősen kanyargó betűkre.

" Este, a szökőkút előtt
Yuki emlékéért

egy barát."
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.19. 17:54

Helyszín: Erion,Fogadó negyed, Ezüst Vadkan fogadó
Időpont: psz.:3712 a kacaj havának közepén a délelőtti órákban
Résztvevők: Vinchenzo Di Vallenor

mélyen a szemedbe húzod a kalapod mikor kilépsz a ferdén vágó esőbe, arcodon mégis mosoly játszik, hiszen tele a gyomrod, s szívedben az elmúlt éjszaka talmi szerelme lobog, ettől kicsit melegebbnek, színesebbnek látod a világot.
egy órás tévelygés után benyitsz egy fogadóba ahonnan vidám danolászás hallatszik, úgy gondolván hogy ez lesz a te helyed.
s valóban, ki tudja honnan idetévedt pyarr zsoldosok ünnepelnek valamit éppen, mind nagyhangú vidám fickó.
mikor előveszed a flótádat, hangos üdvrivalgás tör ki, egymás szavába vágva kérnek dalokat
csak egyvalaki nem mosolyog
a sarokban egy öregedő, égőszemű férfi kortyol valami gőzölgőt egy serlegből
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.11.19. 17:57

Helyszín: Erion,Az egyik elfeklakta rész a kereskedő negyedben
Időpont: psz.:3712 a kacaj havának közepén reggel
Résztvevők: Tassayel

syra rádmosolyog

- megkérhetlek egy szívességre? összeirtam pár dolgot, be kellene szerezni őket a piacról, s a niareiektől egy részét. megtennéd ezt nekem?
Syráról tudod hogy időnként orvosi, felcseri teendőket is ellát, ugyan mágikus hatalma nincs, de istenáldotta tehetsége van a különféle porok, kenőcsök, és főzetek elkészítéséhez
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.11.19. 22:12

(Ralf)

-Köszönöm lordságodnak, hogy ilyen gyorsan fogadott, rövid leszek, mert amilyen gyorsan lehet, rendezni akarom ezt az ügyet. ...A családnevem egyébként ODILON, és nem Oidin...-legyintek.

-Azért jöttem, hogy lemossam nagynéném René Belphegor családján esett gyalázatot. Úgy tájékoztattak, hogy ez a... -megvetően elhúzom a szám- gróf...ez a Darnol Al Angus 20 aranyat perel a családomon valami kifizetetlen élelmiszerszállítmány miatt. A mi könyvelésünk szerint viszont a gróf tartozik nekünk ezzel az összeggel.

-Ez az ember nyílvánosan meghurcolja a családom nevét az úriszék előtt, ráadásul alaptalanul. Ezt én nem tűrhetem. Ludovic bátyám már nem tudja megvédeni abecsületét, hát megvédem én helyette.

-Pereskedjen csak a gróf ha neki úgy tetszik, de vállalja is ennek következményeit: becsületsértésért lovagi párviadalra hívom a gróf urat, még ma. Engem nem a bírósági huzavona érdekel, én azt akarom, hogy tudja meg az egész világ; a családfő halála után is van még férfi aki kardot emel a Belphegorokért, a további alaptalan rágalmazásoknak akarom elejét venni, nehogy azt higgye már a tekintetes erioni vitézi rend, hogy a néném szabad préda! A párviadaltól nem állok el, a gróf a sértést már elkövette, ezt megtorolni jogom van! Azelőtt kellett volna az úrnak gondolkodni, mielőtt mocskolódik!
Ha ahhoz bátor, hogy egy özvegyet vádoljon ahhoz is legyen bátor hogy kopját törjön velem!
-Kérem doboltassa ki a kikiálltókkal a kihívás tényét, és nyomatékosítsaa gróffal, hogy LOVAGI párviadal lesz, szóval semmi párbajtőrös páváskodás sahdoni módra, hanem kopjával vasban kezdünk, aztán ha földre kerültünk gyalogosan folytatjuk, karddal, buzogánnyal, csatabárddal, amíg fel nem adja és nyílvánosan bocsánatot nem kér.
Nem akarom a grófot feltétlen megölni, a küzdelem megadásig tart.
-És követelek rajta ötven arany vagyoni kártérítést amit a nénémnek kell megfizetnie; egyrészt a tartozására, másrészt a perköltségekre.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.11.20. 9:25

valamelyik általam jobban ismert fogadó felé veszem az irányt és beülök bort és ételt rendelek ha zenél valaki akkor hallgatom egy darabig, ha nem sokkal jobb nálam a zenész és általam ismert dalt játszik akkor étkezés után csatlakozok hozzá
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
96 hozzászólás • Oldal: 4 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7