• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 30 / 76 • 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.03. 9:48

Leisan de La'erten

- Ismét hála Néked!
Újjab vesszőt vesz a fel a földről de ezt egyszerűena fogai közé kapja . Íjját bal kezébe fogja és újjab támadó után kémlel miközben a földönlévő vesszők közül egyet a húrra pattint.
Elindul a tábor széle felé közben hőlátással pásztázza a területet. Ha meglát valakit aki gyanúsan sunyin közelít a sátor felé akkor megfeszíti íjját és lő.
Amennyiben valaki rárontana habozás nélkül pofán veri íjjával vagy ha sikerül addigra kardot ránt és azzal harcol. (természetesen miután pofánvágta az íjjal- ha csak erre volt ideje- másik kezébe kardot vesz).
Ha nem lát senkit megindul a nők sátra felé.
<<Ha már megigértem...>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.03. 12:34

Tala Mörök

* A külső peremen lévő biztos sötét kiszögelléshez osonok és be bujok az árnyékba, majd vároma gyilkos reakcioit és miután végzett tovább követem, halkan az árnyékokba huzodva, és azokat manipulálva. *
< Vajon, hány áldozata lesz és kikre vadászik a következő áldozatoknál, halálra fogom rémiteni a bérgyilkost, és ki tuja talán meg eszem vacsorára. >
* Csendben várakozom a bérgyilkosra. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.06.03. 13:05

Leon

-Veletek bemenni a Sirenár szövetség követségére?-Kacag fel- Talán jobb ha egyedül megyek be, és érdeklődök nektek, úgy nagyobb az esély a sikerre.

*Mondja Leon széles mosolyal az arcán, ám közbe hallgatva a szörcsögő Viperát, kacagása inkább siránkozó hanggá torzul félelmében. De azért akkor ujra elemébe kerül kacagása, mikor a Vipera nevü zombikkal komunikáló fickó sörbe fürdik.*

-Rendben felfogtam mi a dolgom, de komolyabban, tényleg jobbak az esélyeitek akkor ha egyedül megyek engedélyt kérni, vagy legfeljebb a tetsőreimként.

*Gonosz mosoly jelenik meg arcán.*
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.03. 13:59

Vipera

Ránézek Dreegora kissé elgondolkodom.
-Szerinted én nem akarok emlékezni b.meg? De ez nem rajtam múlik. Igyekszem nem piálni de a zombikkal való beszélgetés nem tesz jót az amúgy is háborgó lelkemnek. Meg ne kérdezd honnan de értem a házörzőt. Egyébként megsértődött mert kutyának nézted.
-MÉGIS ENGEM MOCSKOLTÁL ÖSSZES
ordítom Frankinek az ő nyelvén.

-Testőr! Kacagok fel keservesen. -Tök mindegy, nekem már teljesen. Eszek és menjünk.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.04. 11:49

Rayamancor (Dreego con I'Garno)

*Viperának*

-Jól van békén hagylak ezzel majd minden kitisztul a maga idejében.
-Micsoda?? sértésnek?? a kutya az ember legjobb barátja!!!! De tőllem hívhatom Gennygóc zombinak is ha az jobban tetszik..
-Egyél azután gyerünk ,esetleg vegyél fel tiszta ruhát!
-Ja és lenne eggy kérdésem ! Maradt még abból a 3x-es lötyiből valami? Mert ha igen lekezelhetnéd vele a fegyvereim mert ha nem csal a memoriám az arra való!!!!!! persze megfizetem ,csak fő a biztonság érted?

*Majd Leon felé fordulok és megszólítom *

-Eggy két apróság el fog kélni remélem otthon vagy a város sötétebbik oldalán is!
-Amíg te elmész a szövetséghez addig mi beszerzünk eggy két dolgot!
-Nem kell neked testőrség !!!
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.04. 12:43

Vipera

-Én a helyedben befognám a szám, pontosan ért mindent amit mondasz neki és az önérzetes lelked miatt nincs kedvem a darabkáid takarítani magamról. Bár végülis ennek a ruhának már mindegy mosolyodok el. -És hogy az előző kérdésedre is válaszoljak ez az egy ruhám van. Mi a baj vele, az elit testőrök nem így öltözködnek? szélesedik ki a vigyorom-Leon, mielőtt Dreego barátom kardjába dől kéne nekem valami megfelelő hacuka, tudjuk ezzel kezdeni a dolgot?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.06.04. 15:59

Leon con Maratinho

*Csendben hallgatja, és jókat mosolyog a két fickó társalgásán., ám mikor hozzá fordulnak arca ujra elkomorul.*

-Nos akkor egy rend ruha eddig értem.
-Pontosan mire van szükségetek?-*Kérdezi huncut mosollyal*-Mert járatos vagyok arra fel is, de jobb ha azt én intézem mert ti ha szerencsések vagytok csak az összes pénzettekkel fizettek érte, vagy ha pechesek akkor az életetekkel vagy fordítva nem tudom.
-És akkor kikről kell informálodnom még egyszer?

*Kérdezi nyugodtabban, helyzete tisztázása után*
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.04. 16:44

KM: [Dreemer],Az utolsó nap pihenő
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök dél
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)

-Nem azt mondó hogy egyet kell érteni a démon imádókkal. Ellenkezőleg! Célkitűzéseik a legmesszemenőkig elfogadhatatlanok! Mondok egy egyszerű példát: Ahhoz hogy megérts egy katonát a háborúban, bele kell élned magad az ő helyzetébe, a teljes ,megértéséhez, ha csak felszínes leírásokat olvasgat az ember nem fogja tudni milyen is harcolni!

-Nomádok, hát igen, minden akkor kezdődött mikor majd' 30 évvel ez előtt ugye letelepedtek a telepesek. A kezdetek óta nomádok lakta vidék ez. A nomádok nem akarták átengedni a földet, emiatt lett a nagy háborúságok kezdete.

-Gallain nagy bölcsen számtalan elfogott nomádot erőnek erejével áttérített pyar hitre. Sokan ellenháltak, azok végzete a halál lett. A legszörnyűbb dolog akkor történt mikor egy törzsfő utódló gyermekét fiának fogadta, és fiaként nevelte, megtanítva neki az északi és nomád világ dolgait. A gyermek mikor nagy lett, törzse élére lépet, majd egész törzsét áttérítette és Gallain szolgálatába kényszeritette. Ami ezután jött az maga a véres borzalom!

-A nomádok megmarat törzsei szövetkeztek, az fiút megölték, és megejtették a második nomád járást, nem is régen!
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.04. 16:52

KM: [Dreemer],Menekülés az álmok tengerén :wink:
Helyszín: Antissz-Vezafiliész álma,
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők:Revo (Pelso)

*Áldozatod egy békés elf lesz, menekülni próbál elöled és az ezernyi nyomába eresztett borzalom elöl. Szerencsétlenségedre, a sárkány nem áll meg, az álomba lépve halálsárkány képét veszi föl, tucatnyi sárkány képében kezdi felfalni a rémeket. Egész teste oszlik, csontja fehérlenek, szemeiben zöld derengés, vagy negyven arasznyi (Cm) fogaival mindent összeroppantaknak a sárkányok. Általad megalkotott rém alakok hamar megfogyatkoznak, szerencsédre az álmodó felébred a sok rémségtől, kiszakadsz az álomból.*

*A sárkányok immár tucatnyian tovább üldöznek, minden kis árnyat elpusztítanak...*

-Nem menekülsz!

*Vagy talán mégis? Saját álmod és az ébredés menekvése olyan közel van, csak pár lépés... valamit kikel találnod ebben biztos vagy, túl gyorsan fogynak az árnyak... egy sárkánynak már fel is tűntél...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.04. 17:02

KM: [Dreemer], Rosszcsontok munkálkodása után...
Helyszín: NAGY KASZÁS fogadóban-Konyha
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat túl korai reggeli órák :?:
Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir),Dreego con'IGarno (Rayamancor),Vipera (con Claudius)

//A hordóban bor volt.. nem sör!//
*A törpe bárgyún nézi Dreegot, mikor az kikapja kezéből csatabárdját, majd könnyedén bezúzza a boroshordót.*
(Pyar)
-Hé az alabárdom!

*Viperát beteríti a kiömlő bor, de legalább most már nem csak ázott döglött kutya szaga van, hanem részeg szaga is. Megjegyzésre érdemes, vipera kissé becsípett a rengeteg piától... arcán természetellenes mosoly terpeszkedik. :oops: Az eseményekhez jégcsap egy keveset hozzáfűz:*

(Pyar)
-A hordó 30 arany lesz, a bor 20 arany. Természetesen nem csak pénzt fogadók el... *felkacag, igen baljósan*

*Frenki helyett gazdája válaszol:*

-Szolt hogy menni fog, azért volt a farkas üvöltés... Edgar pedig igen jól főz, mondhatni halálian ennivalók a főztjei. Ami meg az emlékeztetést illeti, délután az imádságot követően beszélgethetünk. De most sietnetek kéne...

-Meglepetés, ugyan csak nem szeretnéd ha a teljes személyzetet bemutatnám, talán majd Hóhérnak bemutatlak.
-Franki nem tudja megfogni a kardod, Edgar hozd ide kérlek. *a szakács megindul és visszahozza vipera kardjait.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.04. 17:11

Erior

- Akkor mi tulajdonképpen ugyanarról beszéltünk, csak kissé másképp, ezért félreértettük egymást- mondom félig magamnak, félig beszélgetőtársamnak

Érdeklődve hallgatom a beszámolóját a nomádokról, közben a nomádok körül forognak a gondolataim
<<Bár nem tudok sokat a nomádokról, azért valamennyire megértem őket. Idejönnek, elveszik a földjüket és még uralkodni is akarnak fölöttük. Én se szívlelném nagyon.>>

- Ez tényleg véres történet... És mi történt ez alatt a "nomád járás" alatt, hogyan lett vége? - kérdezem
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.04. 17:13

KM: [Dreemer],A táborázás-látogatok :!:
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Gallain tábora
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek-Szombat valamikor este
Résztvevők: Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

*A táborban kialakul a káosz, emberek rontanak elő a sátrakból, lengén öltözve felfegyverkezve. Az örök fát raknak a tüzekre és fáklyákat gyújtanak, egyszeriben a tábor fényárban kezd el úszni az őr posztok közelében.*

Leisan de La'erten(Lorin O Krell)

*Mindenfelé emberek mozgolódnak, az infralátás nem teszi lehetővé hogy megmond ki barát ki ellenség. Nők sátra közelében egy alak éppen késével utat hasit magának, bizonyos vagy benne nem éppen baráti látogatást készül tenni. Úgy becsülöd 6-7 méterre van tőled, ha fegyvert rántanál nagyjából akkor tudnád hátulról leszúrni mikor belép.*

Tala Mörök(Godorak)

*Tökéletesen beleolvadsz az árnyékokba. A felfordulásban megpillantod Lesiant, amint a nők sátra felé tart. Mögötte van mozgás, bár ebben a forgatagban az akár barát is lehet...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.04. 17:19

KM: [Dreemer], Rosszcsontok munkálkodása után...
Helyszín: NAGY KASZÁS fogadóban-Konyha
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat túl korai reggeli órák :?:
Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir),Dreego con'IGarno (Rayamancor),Vipera (con Claudius)

*Vipera valami érthetetlen hörgést produkál, Mire Franki válaszol ugyanúgy érthetetlen módon.*
(Ismeretlen nevű nyelv)

-Akarod hogy lenyaljam a koszt rólad?

*Mintha a mondat után Franki arcára valami különös mosolyféle ülne ki...*

*A Ház úrnője a következő szavakkal méltatja a dolgokat:*
(Pyar)

-Vipera lennél kedves emberi nyelven beszélni, amit mindenki ért. Másrészt vannak egy páran akik ezzel a képességgel rendelkeznek hogy értik és beszélik a holtak nyelvét, de nem kéne ezt nagy dobra verned. Továbbá mindenképpen új ruha és fürdés vár rád mielőtt elmész, látom mindent nekem kell csinálnom! Ha képtelen vagy rá hát majd megfürdetlek magam! Persze ha nem szereted a nőket, Edgar szívesen segít...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.04. 17:27

KM: [Dreemer],Az utolsó nap pihenő
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök dél
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)

-Nos szerintem nem, úgy vélem ön nem próbálta magát a Démonimádoki helyébe beleélni, és ennélfogva nem voltak elég alapos ismeretei a dolgok mikéntjéről sem.

-A második nomád járás sokkalta véresebb és sötétebb, több titkot rejt elölünk int az első! Legyen elég annyi róla hogy a nomádok betörtek némi segítséggel a kereskedő negyedbe, már a két másik negyed ostromolták mikor Doran és Kis Szirenár segítségével ki lettek űzve! Hogy kezdetét vegye a véres bosszúhadjárat! Legyen erről elég ennyi, roppant mód kegyetlen história, és májig érezteti hatását!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.04. 17:39

Erior

- Meglehet, igaza van. Tényleg nem tudom beleélni magam tőlem ennyire más emberek helyébe, ha emberek még egyáltalán. A démonidézőkről nem tudok sokat az tény és való, nem is igen kutakodtam utánnuk
<<Nocsak, még lefőz itt, de tényleg igaza van, egyszerűen képtelen vagyok elképzelni magam démonimádóként. De aki ismer, azt hiszem meg tudja ezt érteni.>>

- Megelégszem ennyivel, köszönöm, hogy megosztotta velem ezt a néhány dolgot. Azt hiszem sokat fog segíteni a nirmajei tartózkodásom alatt.

Ezután elhallgatok, majd körülnézek, hogy lássam ki mit csinál.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 30 / 76 • 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...