• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 28 / 76 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.02. 12:47

Leisan de La'erten

<<Ne! Azt már nem hagyom!... de mi van ha ez is csak egy látomás? egy álom?>>Bizonytalanodik el <<Nem! istennőm üzenete! ha talán mégsem az akkor sinsc félni valóm, Ő vigyáz rám. nekem pedig nincs más dolgom mint bízni benne, eképp teszek most is.>>

A két pangét gyorsan felcsadolja majd tegezéből egy maraknyi vesszőt húz elő, a sátor előtt kiválaszt eggyet a többit leszórja a földre. felejza íjját és szemeivel a bokrot kezdi vizslatni amit álmában látott. egy szívdobbanásig céloz az alakra- már amennyiben látja (hőlátás) ha nem akkor pusztán ösztöneire, istennője segítségére és az álomban látottakra hagyatkozik.
- Arel... vezesd!-kiálltja miközben útjára engedi a vesszőt.
//Cé : 25+ dobás(57) = 83//
ezután elkiálltja magát:
- Riadó!
és fegyvert ránt aztán megindul a támadó(k) felé közben erősen öszpontosít hogy lássa is őket.
<<az egyetlen hasznos dolog amit apámtól kaptam>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.06.02. 13:39

Leon

*Miközben hallja, hogy sorolják a tételeket amiket költött kerekedik el a szeme, és automatikusan erszényéhez nyúl ám az üres, és így egyre inkább sülyed ell, és különböző halál képek kezdenek elötte felderengeni.*

*Ám amikor meghhalja, hogy ezt 40 aranyból költötte így még jo harminccal bejjebb van, megkönyebbül kihuzza magát.*

-Akkor megbeszéltünk mindent?
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.02. 14:04

Rayamancor (Dreego con I'Garno)

*A nő szavai hallatán kissé megnyugodok bár a marhacsontos akció elég mély benyomást tesz rám kissé meredek magam elé majd a történések befejeztével megszólalok*

-Tőőlem akár indulhatunk is ..Te leszel a kísérőnk?

*Nézek kérdően Leonra *

-De hol lehet Vipera? ..Na mindeggy én kész vagyok ha megérkeznek a többiek is szerintem indulhatunk bár azt is jó lenne tudni hová!
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.06.02. 14:06

Leon

-Ténylkeg mi is ez a kisérgetősdi, miről van szó?

*Ugrik be neki, hogy nem minden tiszta még a fejében, főleg ez a feladat nem.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.02. 14:27

Rayamancor (Dreego con I'Garno)

-Hahahahaha na szépen vagyunk ,azthiszem én iszok még eggy sört míg végre letisztul mi a fene lessz is itt ..
-Amúgy üdv Treego vagyok

*Nyújtok kezet az állítólagos kísérőnek majd a tál levest kezembe fogva elindulok Franki irányába lerakom elé a tál levest ,kicsit gusztustalan de csak kutya vagy az volt és mint sokan nem tudják én bizony imádom a kutyákat és kicsit értek is hozzájuk.

-Egyél szépen Franki ...
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.06.02. 14:30

Leon con maratinho

-Leon

*válaszolja és kezet ráznak.*

<ez a ficko se normális, legközelebb majd a halott kilogó szeművvel fog kocsma dalokat énekelni? bár ki tudja lehet hogy tegnap még én énekelgettem vele.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 14:34

KM: [Dreemer], A kisérő emlékeztetése...
Helyszín: NAGY KASZÁS fogadóban
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat túl korai reggeli órák :?:
Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir),Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Elégedett mosoly továbbra is jégcsap arcán ragyog, kimért mozdulatokkal elővesz egy papirost zsebéből.*

(Pyar)
-Nem csodálom hogy nem emlékszel semmire. Retenetesen bűzlesz még mindig a szesztől. Még szerencse hogy hozzá vagyok szokva az efféle szagokhoz...*ekkora veszi kezébe a papirost*
Remélem tudsz olvasni, tessék itt a szerződés egy példánya, amit kötöttünk. Nyugodtan lehányhatod, van több is előre látó vagyok. *feléd nyújtja a papirost*
*Mindezeket nagyon lesajnáló fölényes hangnemben mondja, továbbá mérhetetlen elégedettség sugárzik felőle... kissé aggasztó, lehet ismét felrémlik a halál képe?*

//ha tudsz olvasni ez áll benne://

Szerződés mely Darton előtt köttettet, és az ő áldását bírja:

Én Leon con Maratinho szolgálatába állok 1 hétre Nirmaje mindenkori Darton Főpapjának, cserébe 50 aranyat kapok. A fennálló hét alatt mint idegenvezető állok szolgálatára, akár holtam után is.

Aláirás:Leon con Maratinho
Darton főpapja: *alig olvasható szignó*

//ha nem tudsz olvasni felolvassa, ebben az esetben nagyon előzékeny :roll: :twisted: :vigyor: //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 14:38

KM: [Dreemer], Franki mutatványa és egyebek
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás-Dreego szobálya
Időpont: 3692.01.14.Szombat valamikor reggel
Résztvevők: Vipera (con Claudius)

*Látod amint bemegy Franki és csontot kap... hát nem egy lélek nyugtató látvány, ezek után fűl tanúja vagy a bent szóváltásoknak, továbbra is néma árnyként settenkedsz előre. Láthatóan nem vettek észre a bentiek...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.02. 14:53

Vipera

Mikor meglátom h Dreego a "kutyát" eteti feladom.
Kintről kard csörömpölését halljátok ahogy a kövezetre hull és valami hüppögés félét
-Nekem ez sok, nekem ez sok. Azzal besétálok az ajtón senkiről sem véve tudomást és vizes cuppogás kíséretében megkeresem az első alkohol tartalmú tároló edényt talán pont valamelyiktek kupáját és kiiszom, majd tovább keresem és azt is kiiszom és ez így megy addig míg jól nem lakok vagy ájultra nem piálom magam.

Saggaras!
Vipera egy rendkívül unszimpatikus figura bár most láthatóan kissé maga alatt van. Arcán néhány napos, csúnya és kezeletlen sebhelyek sorakoznak, ruhája sok helyen kifeslett, szakadozott és csurom vizes. Bárhol ahova lép kissebb vízfolt marad utána a kövön, bakancsa alig hallhatóan tocsog minden lépésénél. Ráadásul az egész testét befedi valami ragadós mocsok ami foltokban lóg rajta, mintha csirkeszarba kevert tehéntrágyával dobálták volna meg mielőtt nyakon öntötték poshadt vízzel. Ám ahogy elcuppog melletted rájössz, hogy ez nem igaz, a szaga ugyanis olyan mint az ázott kutyaszőrnek...igen...jut eszedbe, mint Frankinek. (Talán azért ilyen csalódott mert ő nem kapott levest meg csontot? Ránézésre lehetne akár ő is valami zombilény bár a tekintetében volt egy kevés értelem.)
A kupa megszerzési, edény tartási és folyadék befogadási rutinjához valamint az ebből következő masszív piás múlthoz egy szemernyi kétség sem férhet. Ez csak ember lehet, zombit nem láttál még így piálni.
Alaposan szemügyre véve nehéz eldönteni undorodj tőle vagy csak sajnáld.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 15:27

KM: [Dreemer], Vipera akcióban :)
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat túl korai reggeli órák :?:
Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir),Dreego con'IGarno (Rayamancor),Vipera (con Claudius)

*Dreego ott áll kezében a tányér étellel a kutya előtt, Franki láthatóan nem vesz a dologról tudomást. Legalábbis egy átlagos kutya ilyenkor minimum rád nézne, de Franki nem! Kisvártatva valami hasonlót produkál:

-Asraagh, hööörzzs efffgkkke hheers, hholpr.

*Egyáltalán nem tűnik fenyegetőnek, bár kétségkívül rémisztő egy jelenség...*

(Vipera ismét azon a különös nyelven beszél Franki, bár lehet csak sokat ittál?)
-Dreego, nem vagyok kutya, engem ezzel nem tudsz meghatni.

*Vipera eközben minden az asztalon lévő kupát ki űrit, majd egy a fal mellett lévő hordót támad le, láthatóan vér profi az ilyesmiben, nem teketóriázik kupával meg korsóval! Kinyitja a hordó csapját, fejét aládugja és egyenesen a szájába ereszti a bort...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 15:35

KM: [Dreemer],A táborázás-látogatok :!:
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Gallain tábora
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek-Szombat valamikor este
Résztvevők: Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

Tala Mörök(Godorak)

*Nesztelenül lopózol, látod a gyanús árnyék a közeli sátorhoz megy, késével rést hasit rajta és beoson.*

Revo (Pelso)

*Lassan halálra rémülve még mindig, és csurom vizesen ébredsz a rém álomból...*

//A következő HSZ-t nézd meg tőlem... abban folytatódik az antiss//

Leisan de La'erten(Lorin O Krell)

*Kint a sátor előtt állsz, biztosan, látod a tőled 30 lépésre lévő bokrot, megfeszíted ijadat, Arel nevén ajkaidon útjára engeded a süvítő halált. Nyílvessződ hallod amint átfúródik valakin... az illető egy halál ordítással add hangot ebéli sérelmeinek.

Mindenki:
*Lesian hangját halljátok riadót kiált! Az örök eszeveszett gyorsasággal fegyvert ragadnak a sátrakból, mozgás zajai hallatszanak. A Tábor feléled!*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.02. 15:37

Vipera

Ugyanazon a nyelven továbbra is magam elé motyogva két korty között-Akkor mi a szar vagy b.meg!
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 15:50

KM: [Dreemer],Az utolsó reggel
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-1 napnyi távolságra
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök Hajnal 4 óra felé-délig
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)

*Erigowban egy Nirmajébe tartó karavánhoz csatlakoztatok, a hosszú út vége felé jártok. Számosan csatlakoztak utazók közül a karavánhoz, senkinek sincsen mersze egyedül nekivágni ennek az ezernyi veszéllyel tűzdelt útnak. Háborítatlanságotokat minden bizonnyal a titeket kísérő Dreina lovagoknak is köszönhetitek. Az utolsó nap reggele van, a karaván lassan tábortbont az induláshoz, mint eddig oly sok napon át.Most mégis valami egészen más, érzed te is valami van a levegőben, vajon i lehet az?*

//Ha teszel különleges előkészületet, említsed meg.//

*A a déli pihenőig semmi érdekes nem történik, eddig ismeretlen utazó társad most kezd veled beszélgetni, eddig soha egy árva szót nem szolt hozzád, ellenben a többi utassal láthatóan igencsak beszédes volt.*

(Pyar)
-Jó napot, én Serrdo vagyok, nem tetszett hallani a legújabb hírt?

//ne feledd ez a többi jk-nak már múlt...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 16:06

KM: [Dreemer],Menekülés az álmok tengerén :wink:
Helyszín: Antissz-Vezafiliész álma,
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők:Revo (Pelso)

*A jegyzetekel el játszadozol, Vezafilész érdeklődve nézi mit teszel, mikor a jegyzeteit rongálgatod, picit összeszid, de amúgy játékosan, kedvesen viszonyul hozzád. Mikor távozol utánad szól:*
-Gyere vissza legközelebb is egy kis itókára!

*Alig röppensz ki az álomból mikor érzed a sík fodrokat vet, a közelgő orkán szele ez... Ahogy körbetekintesz egy nálad ezerszer nagyobb sárkányt pillantasz meg, biztosan érzed a hullámzás középpontját ő jelenti... A sárkány sebesen szárnyal, igen messze van, de mintha feléd közeledne, talán akar valamit :?: *

*Ahogy közeledik az álmok úgy változnak meg, ezernyi kéz, marok inda indul el feléd mindenhonnan közben a sárkány elüvölti magát:*

-Hát itt vagy, most nem menekülsz! Tegnap szerencsés voltál, de ma...

*az indák egyre közelednek feléd, valamit tenned kell... különben menthetetlenül beléjük gabalyodsz...*

//írd le ha változtatod a téged körülvevő világot, ne feledd megteheted, amit akarsz úgy változik, de légy körültekintő, a sárkány is megteheti ezt!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 16:32

KM: [Dreemer], Vipera beszéde :)
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat reggeli órák :?:
Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir),Dreego con'IGarno (Rayamancor),Vipera (con Claudius)

*Azt haljátok hogy vipera a következőket hörgi két korty között majd folytatja önmaga padlóra küldését:*

-Seerüüüh jehug feerzu negjestrrrrreghiuddddd.

*Az egészben az igazán borzalmas az hogy Franki valami hasonló hörgéssel válaszol rá:*

-Ferghuuuu jeeeeeeeek, kje,lllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssnug llllerrrs bruhöööögggh.

(Ismeretelen nevű nyelv)
-Franki vagyok, Darton és Reyna szolgája, a Sirok őre!

*Mindeközben Vipera bortól zakatoló fejében felrémlik egy mondat töredék:"...hogy legyen az élők közt..."*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 28 / 76 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...