• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 27 / 51 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.20. 21:41

(Chin)

*Egy pillanatra meghökkenek, nem tudom: üssek, vagy nevessek?

Aztán elvigyorodom, és leszámolok Wenla elé 10 rezet.

- Majdnem jó! Csak sajnos nem ismersz, így nem elég jó! Na pá!

És visszamegyek az asztalunkhoz befejezni a reggelit...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.20. 21:55

(Wenla)

Lenézek a pénzre, felcsillan a szemem:
-Zsír! Tökre megéri úgy tenni, mintha ismernék valakit és lököm a sódert!
"Aki engem komolyan vesz, az se komplett, aki pedig nem, még ne örüljön :D"
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.20. 22:37

( Nasha Verdon )

* Wenla válaszát végighallgatva rájövök, nincs kivel kötözködni. *

< Meggyőzni nem fogom tudni, stílusán változtatni nem fog, de nem is várom el tőle. Hát mindig lehet az életben mit tanulni. Így jártam. Vagy megszokom, vagy megszökök. Majd elválik. >

* Ekkor lép oda Chin, békítő és figyelemelterelés szándékkal Hálás vagyok neki. Az ő jelenlétében kicsit lehiggadok. Senkinek nem hiányzik egy reggeli verekedés. *

* Ragdox magyarázkodására csak egy kis mosoly a válaszom. *

* Ekkor ér a számomra sokkoló Wenla általi közjáték. Meghökkenek egy pillanatra, majd mielőtt megkérdezném, hogy mi a franc volt ez, Chin leszámolja a pénzt Wenlának. Döbbent arccal nézek utána, ahogy visszamegy az asztalunkhoz. Visszanézek a nőre, majd a többiekre, hogy ők mit reagálnak erre. Aztán csak legyintek egyet, és én is visszamegyek az asztalunkhoz, majd csendesen leülök és szó nélkül befejezem a reggelit. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.21. 7:35

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, reggel
Résztvevők: Mindannyian

Miután a fogadósnak mindenki kifizette a pénzét ő visszamegy a pult mögé és vigyorog ezen a közjátékon.Majd nyílik az ajtó és három alak lép be rajta.Mindhárom ember, olyan 180cm magasak láncinget, hosszú kardot és íjat hordanak.A ruháik strapabíró anyagból készültek, és a színeik különbözőek de mind sötétebb színárnyalat, sötétzöld, barna, szürke és felette zöld köpenyt viselnek mindannyian. Ketten odamennek a fogadóshoz és beszédbe egyelednek vele, a harmadig körbenéz, megnéz titeket is alaposan. Majd odamegy az egyik falhoz amin papírok lógnak és olvasgat,a másik kettő közben befejezi a beszélgetést és leülnek egy üres asztalhoz, hamarosan csatlakozik hozzájuk a harmadik is.Vigyorogva magyaráz a többieknek és a falon levő papírok felé mutogat.Ti közben befejeztétek a reggelit.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.21. 8:16

(Wenla)

A kapott 10 rézhez kettőt adok és törlesztem a tartozásaimat a fogadósnak.
"Piszok ingyenélő vagyok." :D
A három magas alak jöttére nyakam nyújtogatom, fogaimon keresztül szűröm ki somolyogva:

-Kapitány, három óránál magasan cirkálnak a fejek!
Aztán odalibbenek én is a fecnikhez, vajon mi olyan izgi a rajtuk.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.21. 9:39

Ryell

-Orákulum? Jaj szentséges Krad smost segíts... legközelebb mi leszek? oFakardos dalia vagy kisisten? Eddig vicces volt de azzal a szóval nem kéne így dobálózni...

Nashaék közeledtére felsóhajt.
<<Megin megin kezdik...kijelentem:útálom a nőket!!! Nagyon ... és egyre jobban!Főleg ha szerelemről meg a társairól kezdenek vittázni.>>
Mikor Chin is odajön megropogtatja ujjait majd mielőtt felre értené szándékát hátradől a székben, hintázni kezd és mintegy páholyból figyeli azon három ember civakodásást, ellenben meghökkenésében majdnem leesik a székről mikor meghalja a Thurza nevet. Miközben Wenla szaval a plafont kezdi el vizslatni trekintetével de agya folyomatosan zakatol.
<<Milyen érdekes? Ragdox barátunk rég nem látot - talán soha?- rokonát keresi. A kis ferdeszemű pedig ugyanazt akit én. Ketten ugyanazt keresik valószínűsítem.Ezekszerint nem véletlen hogy találkoztunk... na ideje lesz teríteni a lapokat,minek huzzuk az időt? Ha nincs igazam legfeljebb hülyének néznek... megint :? >>
Wenla versére előre hajol ismét az asztalhoz és tapsolni kezd.:
- Remek volt, de szeritnem hagyd abba mielőtt valaki rád nem borítja az asztalt! Elvégre még van rajta kaja...Mellesleg hova akrsz velem jönni? Jah várostnézni... jó felőllem mehetünk de előbb még váltok pár szót szakállas barátunkkal.

Ragdoxhoz fordul.:
- Milyen különös? Az ifjú Chin egybizonyos Thurzát keres... te pedig egy elveszett rokonodat akinek nevét sem tudod. Valahonnan nekem is ismerősen cseng ez a név... Lehet hogy mégis igaza van a kedves Wenlának, a kiszámíthatalan sors miatt keveredtünk volna ide?- modnadndója után sokat sejtgetően elmosolyodik
<<Erre vajon mit lép?>>

Mikor bejön a három alak feléjük néz. Végigméri őket majd amikor a harmadik is így tesz mélyen a szemébe néz, állja a tekintetét.
<<Városőrök? Ha ilyen komoly őrség van a városban miért nem tisztitják meg az erdőt??? Ezt meg kellene kérdezni tőllük. De előbb megnézzük ezt a Thurzát. Ha kell egyedül, de szerintem ez a Ragdox velem tart majd, és ha nem tippelek Wenla is.>>
Érdeklődésel figyeli Wenlát ahogy a fecnikhez lép. Közben feélszemmel a katonákat vizslatja.
<<Mi van ha ellenségesen fogadnak?>>A láncing láttán kicsit megborzong.
<<Utálom a vérteket! Nagyon... hogy lehet talpig vasban járni? Néha úgyérzem hogy a köpenyem súllya képes lenne megfolytani pedig tudom hogy nem így van.>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.21. 15:14

(Ragdox)

*Ismét pörögnek az események...Próbálom én is kivonni magam közülük, figyelem mi történik, közben halkan megreggelizem. Mikor végeztem válaszolok Chinnek.*

- Úgy érzem az ivóverseny ismét csúszik :S Rokonlátogatásom lesz, de elkísérem újdonsült barátainkat is egy kis városnéző túrára...

*Ryell monológjára*

- Hm...Hát igen, eléggé érdekes, hogy így összetalálkoztunk, de hát ez a Sors, nem igaz? :)
- Várj egy pillanatot beszélek Chinnel...Ők is valami Thurzát keresnek...

*Átszaladok Chinékhez és előadom nekik is. Megvárom a választ, majd odamegyek a pulthoz, és kifizetem a fogadóst. Visszabattyogok az asztalhoz és leülök. Ekkor jönnek a láncingesek.*

<<Ó...Gyönyörűek ezek az ingek. Imádom az ilyeneket, szeretnék én is egy ilyenben járni. :) Érdekes, hogy tanulmányozzák azokat a lapokat...Eddig észre sem vettem őket...>>
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.21. 22:07

(Chin)

Megvárom míg Nasha is helyet foglal, majd halkan, hogy csak Ő hallja, megkérdem:

- Mi bánt ma reggel? A tegnap este? Vagy csak nem ittunk még eleget?

Megpróbálok kedves lenni, és nyugodt. De valami fontosat el kell intéznem:

- Fogadós! Egy üveg bontatlan pálinkát kérek, egy üveg bort és egy varrónő címét!

Visszafordulok Nashához.

- Igazából még nem ismerem a tökéletes masszázs tecnikáját, az alapokhoz is alig konyítok. De szeretném megtanulni, mert megígértem Neked. Biztos, hogy nincs szükséged tetoválásra?
- Mikor akarsz elmenni ahhoz a Thurza alakhoz?

A belépő trióról nem veszek tudomást... Nasha sokkal érdekesebb náluk. Főleg a szemében gyönyörködöm megint... Igéző.

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.22. 18:28

( Nasha Verdon )

* Miután kifizettem a reggelinket, alig ülök le, először Chin majd pedig Ragdox rombolja le illúziómat a csendes, nyugodt reggeliről. Sóhajtok egyet, majd kiengesztelő szándékkal lágyan rámosolygok társamra. *

- Nem Chin, nem a tegnap este bánt. Csak tudod, utálom azokat az embereket, akik gúnyt űznek mások érzelméből és még büszkék is erre. Na mindegy, majd kiheverem. Ne is foglalkozz most a lelki állapotommal, a te társaságod és egy kiadós reggeli biztos segít felvidítani. * mondom mindezt olyan halkan, hogy senki más ne hallja rajtunk kívül. Elég volt a balhéból mára. *

* A lassan rendszeressé váló piarendelést már fel se veszem. Az ő gondja-baja, hogy mennyit iszik. *

- Hidd el, lesz időd és lehetőséged gyakorolni a masszázst, arról én gondoskodni fogom. Pláne, ha a fáradtság ellen is tudsz gyógymódot. * mosolygok rá huncutul. *
* A Thurzával kapcsolatos kérdésére nincs időm válaszolni, hisz ekkor lép az asztalunkhoz Ragdox, aki meglepő hírekkel szolgál. Elgondolkodok ezen egy pillanatra, majd válaszolok neki: *

- Légy szíves mond meg asztaltársaidnak, hogy a reggeli után csatlakoznánk hozzájuk, ha nem gond, már amennyiben ők is meg szeretnék látogatni Thurzát. Szerintem nem menjünk külön-külön.

* A három belépő alakra rögtön felfigyelek Chinnel ellentétben, aki változatlanul csak velem foglalkozik. Nem bánom, csak aggódom, hogy ha harcra kerül sor, mennyire fog tudni koncentrálni miattam. Jól megnézem magamnak az idegeneket és végigkövetem a cselekedeteiket. *

< Úgy látom, Wenla sem tétlenkedik. Rögtön megnézi, hogy mit olvastak a falon. Amúgy gratulálhatok magamnak, észre se vettem a falon a papírokat. Na, majd megkérdezem a hölgyeményt, mit olvasott. >

* Amint kellőképpen kibámészkodtam magam, figyelmemet visszaterelem Chinre: *

- Ha nem bánod, szerintem menjünk oda Ragdoxhoz, és várjuk meg Wenlát, majd beszéljük meg a továbbiakat velük. Mit szólsz?
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.22. 19:19

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, reggel
Résztvevők: Mindannyian

Wenla odalép a papírokhoz és elkezd olvasgatni.A legtöbb papíron különféle dolgokat árulnak olyan ez mint egy hirdetőfal. Aztán megakad a szeme egy papíroson amin ez áll:

Vállalkozó szellemű és bátor embereket keresek a környéken történő különös események felderítésére.Magas jutalom üti a markát annak aki megoldja eme rejtélyt.A részleteket Thurza Dephiron úrnál lehet megtudni. Jelentkezni minden nap 8-12 ig lehetséges.

Talál még ezen kívül pár eladó házat, egyéb főldművelési eszközöket.Nasha és Chin közben odamegy Ragdox és Ryel asztalához az indulás után éreklődve.A három idegen is elmélyült beszélgetésbe kezd Wenla hallja ugyan de egy szót sem ért belőle, számára ismeretlen nyelven folyik a beszélgetés.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.22. 19:29

(Wenla)

Hümmögök, vakarom az állam.
"De sok írástudó paraszt van itt, ha dolgait írásban hirdeti!"
Hallom a 3 fő hablatyolását, pár csípős vicc fogalmazódik meg benne, de elszáll az ihlet, ha arra kell gondolnom, céltábláim nem értenék a lényeget nyelvi akadályok miatt. Kár. Visszalibegek Ryelhez, út közben nem túl nőiesen megvakarom a fenekem. :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.22. 21:35

(Chin)

*Beleegyezően bólintok a csatlakozási indítványra. Több szem, többet lát. Vagy sok lúd disznót győz??? Végül is mindegy...
Mivel wenla még bámészkodik a falnál, én is közelebb lépek. Amikor látom, hogy egy hirdetőfal az, nem is megyek közellebb, inkább visszasorolok Nasha mellé. Közben kifizetem a pálinkát és a bort. A pálinkából meg is kínálom a lányt:

- Ne szomorkodj! Egy kortyot? - nyújtom felé. - Mindjárt visszaér az elmebúvárunk, és szerte-széjjel elemez, ha ilyennek lát... - kacsintok rá.
- Egyébként nagyszerű meditációs, és relaxációs gykorlatokat ismerek, bár a masszázs jobban vonz...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.23. 11:46

Ryell

A maradék valamilyen ital fölött elgondolkodva bámulja az asztallapot. Lévén magára hagyták úgy gondolja senki sincs aki megzavarja
<<Hm... na lássuk csak. Ez a Thurza valhonnan ismeri a mesterem. De honnan? Talán ő maga is Pyarronban tanult? Vagy valami távoli rokona esetleg? Ezt majd megkérdezem ha megtaláltam...
Na és Chin vajon miért keresi? Lehet neki is fontos valami miatt? De mégi miért? El akarja püfölni? Vagy ő sem saját jókedvéből van itt... igen ez valószínűbb. De hogy jön ide a két harcos? Mármint a mellvértes hölgy aki Nasha néven mutatkozik, és Ragdox.
Ragdox egy rokonát keresi. Meg sem lepődnék ha a rokona az a bizoynos Thurza lenne. Lassan összeáll a kép. Egyedül Nasha nem illik bele sehogy, na meg Wenla de ő végülis csak az utamba sodródott ... bár nem látom a sors Vonalait valamiért azt érzem a Wenláé és az enyém egy idejig nem vállik még külön. >>
Mikor Wenla leül nem nagyon vesz rólla tudomást, gondolkodik tovább de mivel nem akar tulzottan elmélázni tekintetét a nőre emeli.
- Találtál valami érdekeset?- kérdezi majd kortyol egyett a reggeli maradékát jelképező bögréből.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.23. 18:16

( Nasha )

* Chin beleegyező bólintására válaszként felállok, de mielőtt elindulnék, látom, hogy társam nem a megbeszéltek szerint cselekszik, hanem elindul a hirdetőtábla felé. Így visszaülök és megvárom a fejleményeket. *

< Hová kóricál már megint? Remélem nem ismerkedni akar az idegenekkel? >

* Amint visszajön és felém nyújtja a pálinkát, válaszként megrázom a fejem *

- Köszönöm, de most nem élek vele. Még korán van nekem ehhez. A lélekbúvár meg foglalkozzon csak magával vagy az idegenekkel.

* Következő mondatára csak nevetek egyet. *

- Köszi, de a meditáció unalmas. Engem inkább a masszázs vonz. Ha gondolod, este egy pálinkaparti kíséretében bemutathatod tudományodat. * és sejtelmesen rámosolygok. *

- Na gyere menjünk, mert ezek még a végén nélkülünk indulnak el.

* Majd odamegyek a a trióhoz. Megfogok egy széket, és úgy ülök le, hogy a nő és köztem üljön valamelyik férfi. *

- Jó reggelt. Hallom Önök is Thurzához indulnak. Történetesen nekem és Chinnek is lenne elbeszélgetnivalónk az emberkével. Így ha nem gond, mehetnénk együtt. Apropó, elmondaná hölgyem, hogy mi volt kiírva a falra hirdetésként?
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.23. 18:50

(Wenla)

Egyik szemöldököm felszalad, amikor asztaltársaságunk felszaporodik. Túlcifrázott nemesi kézmozdulatot teszek:
-Oh, magasztos istenek, kik tisztelik meg asztalomat! A férfiak smasszere és erőlefejtője, az ő társa, kinek ruhája alapján nehéz megállapítani a nemét s ennél csak bőre májbeteg színe a feltűnőbb, és végül Kétcsuri, kinek ha a nyelve nem is, de a szakálla feltűnően kétágú! :lol:
Elfolyok a székemen, Nashára emelem tekintetem:
-Ne fogd vissza magad,ha hölgyem helyett a hülye picsa kívánkozik fel, azt jobban díjazom, mert szívből jön :) A hirdetés?-megnézem körmöm gyászkeretét-Nem tudok olvasni-hazudom.-De ezer hála és köszönet, hogy kinézted belőlem :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 27 / 51 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...