• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 26 / 51 • 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.19. 16:33

Ryell

Mikor leér harsányan oda vet egy "Jó regeltet" Ragdoxnak és kaját kér a fogadóstól.
Leül a lépcsőtől legtávolabbi helyen a pulthoz és megvárja míg a fogadós kihozza a reggelit.
Mikor a fogadós oda ér.:
-Ha majd befejezte a vendégek kiszolgálását, ami még eltarthat egy darabig, visszajönne ide? Beszélnivalóm lenne önnel...
Halkan mondja nem akarja hogy bárki meg hallja.

Nekilát a reggelinek közben sorra köszönti a leérkezőket. Mikor meglátja a Nasháékat megereszt egy halovány mosolyt.Cseppet sem zavarja hogy Chin levegőnek nézi, inkább örül neki.
<<Remek egy gondall kevesebb. Pontosabban kettővel mert ahogy látom ezek máris jól el vannak. Egyik pirosabb mint a másik. Persze ha nem lené lusta és fáradt ugyanezt láthatnám az asztráltestükön. De én lusta és fáradt vagyok... Remélem este lefárasztotta a leányzó harcias természetű ismerősét mert ha nem volt elég részeg akkor emlékezhet arra hogy, én voltam olyan bárgyú és tettem egy olyan kijelentést hogy,- Majd holnap elverlek... Még mindig semmi kedvem verekedni... :? >>
Gondolataiba merülve reggelizik miközben Wenla észre sem veszi hogy lent van
<<Mi van láthatatlan vagyok hogy nem vett észre? Jah, értem...>>
Figyeli kicsit ahogy Wenla nyakát kezét tördeli, majd mikor elkezdi figyelni Nasháékat inkább elfordul...
<<... ez megin kezdi! Már tegnap is majdnem bunyó lett. Erre most ismét kezdi! Na én ugyan ki nem állak mellette :lol: Hehe fülem farkam behúzva fogok kifutni az ajtón ha ezek itt egymást kezdik ölni :mrgreen: Nem mert félek, csak olyan prózai lenne. >>
Miután Wenla felnevet, a tenyerét a homlokára teszi << Ilyen nincs! Ez már reggel részeg...>>

Befejezi a kaját majd megvárja míg a fogadós is végez a reggeli felszolgálásával és akkor odainti magához.
- Köszönöm fáradozásait. Arra volnék kíváncsi hogy, ki ez a Thurza Dephiron? Valamint hogy hol találom őt?- mindezt halkan kérdi a fogadóstól, megvárja a választ majd megköszöni azt és át ül Wenla mellé.

- Jó reggelt! Na mára azon kívül hogy röhögsz másokon, degeszre tömöd magad, mit terveztél?

//Off: ETK szerint félóránként kapok vissza egy FP-t, ezek szerint most majdnem max-on vagyon (csak hát nem tudom pontosan hány órát aludtam) 25 FP-t írtam fel (szóval nem teljesen max-ra). Mp ot és pszit is felírtam maxra (lásd.:előző reag) . ÉP-t vesztettem a harc során?//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.19. 19:22

(Ragdox)

*Mikor belép a tegnapi idegen visszaköszön neki.*

<<Hm...Hogy is hívták? Valami Ryell...>>

*Várja a fogadóst, mikor eszébe jut, hogy a ruháit a fürdőben is ki tudja mosni...*

<<Ú...Ennyire azért nem lehetek kómás...>>

*Felszaladok a cuccaimért, majd irány a fürdő. Gyorsan kimosom a cuccaim, ezután vissza a szobába lepakolom a ruhákat száradni. Lebattyogok a fogadóba, ott Chin és Nasha már egymásra találtak, nem szeretném zavarni őket, úgyhogy inkább a másik két utazóhoz csatlakozom.*

- Jóreggelt! - köszönök Wenlának, mivel Ryellel már találkoztam... - Mi olyan vicces? - elmosolyodok a nevetőgörcsén...ahogy elnézem Chin és Nasha párbeszédén derül ilyen jókat - Ja már értem :)

- Szóval - próbálom elterelni a beszélgetést másfelé - maguk mivel foglalkoznak? Tegnap, ha emlékezetem nem csal, akkor csak a nevekig és az italokig jutottunk...Meg valami bunyót emlegettünk...De ahogy elnézem Chin erről megfeledkezett :P
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.19. 20:21

(Wenla)

Kitörlöm a szememből a könnyet, ekkor veszem csak észre, Ryel lejött:

-Bocs, nagyon elvoltam. Jó étvágyat! Tervezni valamit? Semmit. Élek bele a világba, ha mindenki ezt tenné, hidd el, kevesebb háború és gyilkosság lenne! Mért, kéne valamit tennem? Ragaszkodsz a korábbi agymenésedhez, hogy -sejtelmes hangra váltok-össze van kötve a sorsunk? Muhaha!
Jön a fonott szakállú, s ezen testrészét ismét megszemlélem:
-Modtam már, hogy az a két kis ficek tetszik? Mi vicces? Csak pár szó erejéig hallgas bele, és megtudod.
"A szerelmesek a legszánalmasabbak a világon és még tudatában sincsenek. Agymosás magas hőfokon :P :D "
-Mivel foglalkozok? Reggelivel-mutatok a tejemre, cipómra.-Csing? Szerintem azóta alsóbb elhelyezkedésű bozótvadászatra specializálódott, és ha harc kerül is a terítékre, az ruhátlan páros lepedőtorna címen fog futni 8) -kortyolok tejembe vállat vonogatva. Csevegő hangnemben tolom a véleményem.-Szerintem már futott is, csak úgy tesznek, mintha nem, de rosszul adják.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.19. 20:50

Ryell

Most rajtan a nevetés sora.
-Mi....? .. mondtam én ilyet? De be lehettem rúgva tegnap... legfeljebb akkor beszélek ilyeket, de még akkor se.-<<A Sors az egyetlen ami kifürkészhetetlen... egy ideig. 8)>>
-Hát ha egész nap csak a reggelivel akarsz foglalkozni...-most a Wenla által használt sejtelmes mély hangra vált.- lemaradsz a sors nagy dolgairól, a kozmosz kifürkészhetetlen változásainak megfigyeléséről és az életről.- fapofával ledarálja ezt az amúgy talán értelmes de most teljesen értelmetlen szöveget aztán ismét elkezd nevetni.
- Hö? És akkor mi van? Úgy beszélsz mintha az olyan rossz dolog lenne...- válaszolja a Chinékre mondott vélemény után.- Szerintem azok akik ilyen, mélyen ismerik egymást nem pirulnak bele a másik minden szavába... de lehet én látom rosszul.- ő is kicsit oda oda néz Chinékre.
<<most úgyérzem magam mint a 70 éves vénasszonyok, gyertek csajok pletyizzünk.>>
Ezen a gondolaton jó nevet, és hogy ne nézzék értetlenül megis osztja asztal társaival.
- Egy reggeli nevetés nagyon egészséges tud ám lenni. Főleg egy fárasztó zombi-harctól terhes nap után. Szóval, hogy a tárgyra térjek, arra gondoltam hogy szét nézek a városban. Talán út közben felkereshetnénk a piacot, hátha találok valami érdekeset ami majd segít hogy megmentsem Satralis gyönyörű világát. 8)

- Ha jól tudom Wenla épp bűnbocsánatot árul én pedig, azon fáradozom hogy reggeltől estig hősködjek.- ismét elmosolyodik.
- Ő fogalmam sincs erre mit válaszolhatnék, csak erre jártam. Apám északi kereskedő én meg... hát én meg egy kellemes éjszakájának félbesikerült eredménye vagyok. Jelenleg azzal foglalkozom hogy leküzdjem a másnaposság a hullaverés és a vándorlás okozta fáradalmaimat.
<<hullaverés... részegség... és a nem inkább szokványos módon történő utazás.>>
Na meg hogy rávegyelek titeket hogy velem tartsatok a várost felfedező túrámon.:)
- Ra...őőőőőő... megbocsáss lovag úr, hogy is hívnak? Az a helyzet hogy,... hát a tegnapi nap... izé... sokat ittam és nem emlékszem. Ja és te mivel foglalkozol?
<<Ragdox,- de azért nem árt ha nem tudja meddig bírom a piát, hiszen ivóversenyről is volt szó tegnap-. Tudom aljas dolog félrevezetni őket de ...de hasznos! :lol: >>

//Off.:Jobbulást Nava!//
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.19. 22:59

(Ragdox)

*Jót nevetek Wenla szövegén.*

<<Remek humora van ennek a csajnak. Ohh és ez a sejtelmes hang :)>>

- Köszönöm szépen! - utalok a szakállra - Nekem is tetszenek :P
Amúgy a szerelemről nem nyilatkoznék így...Te esetleg csalódtál már valakiben, hogy ilyen kritikusan szemléled?

*Újabb nevetés következik Chinre és Nashára tett megjegyzései miatt.*

<<"Alsóbb elhelyezkedésű bozótvadászat" :D ez kész...>>

- A városnézésben benne vagyok...Meg kell keresnem valakit ugyanis. - fordulok oda Ryell-hez - A nevem Ragdox - fejemmel biccentek - és nem vagyok lovag, csak egy egyszerű kalandozó...
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.20. 7:49

(Wenla)

-Sors nagy dolgai!-legyintek Ryelnek-Az agymenésed még mindig porondon van? Te úgy is szeretsz izegni mozogni, ha valami egetverően fontosat megtudsz, úgy is előhúzol, mert ragaszkodsz az összekötött, elrendelt sors históriához és nem hagysz nyugton :)
-Hogy a szex rossz dolog lenne? Nem tudom, nem űzöm ezt a fajta tevékenységet, megtartom azoknak, akik még hisznek a varázsának és nem látják be, minden a babákról szól-iszom ki a bögrém.-Példa erre a te megfoganásod.
Nem sokat mélázok Ragdoxnak szánt válaszomon, lezserül közlöm:
-A szerelem egy szem elé tett színes függöny, ami mögött teljesen átlagos és szürek dolgok vannak. A ciki az, amikor a függöny fakulni kezd és józanodik az ember. Hiábavaló, illúzió azoknak, akik erre még vevők, de aki nem akar problémát és kötöttségeket, az inkább kihagyja.
A kalandozó szóra az asztalra csapok:
-Kalandozó? :D Jahajj, az rosszabb mindennél! Vonzzák a bajt! És mondja, tényleg van mögötte kalandozás, vagy jelenleg az egész nem több ingyenélő csavargásnál? :P Én a csavargás és bűnbocsánatosztás között vagyok, tudja, munakhelyváltás :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.20. 8:53

(Ragdox)

*Wenla kijelentésére csak bólintok...Szerintem jó dolog ez az "illúzió", ha pedig halványul akkor pedig érdemes továbbállni. Mikor az asztalra csap, elmosolyodok.*

- Hát talán a kalandozó lehet, hogy túlzás is egy kicsit :P Régen kereskedő karavánokat őriztem, kísértem, csak aztán beütött a krakk. Szóval elindultam a nagyvilágba és most keresem egyik rokonomat, aki...De mindegy is, nem szeretnélek untatni a problémáimmal benneteket!
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.20. 11:17

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, reggel
Résztvevők: Mindannyian

Szépen sorban megérkeztek reggel a fogadóba reggelizni.A tegnap este látott lány mindenkinek kihozza a rendelését majd távozik.Most reggel sem sokkal többen vannak mint tegnap este.Bejönnek az emberek egy italra vagy egy két szót váltani a fogadóssal és távoznak. Ahogy kinéztek kinn elég nagy a forgalom.Egy két társzekér halad el a fogadó előtt az úton.Miután végzett a kiszolgálással odamegy a fogadós Ryelhez és meghallgatja kérdését majd válaszol.

-Itt lakik nem messze a várostól kb 10 perc útra a kastélyában ilyenkor ott találják meg az urat.Az itt lakók ügyes bajos dolgait intézi délelőttönként.Ha gondolják megmutatom melyik úton jutnak el hozzá.

A fogadós szavait az egész helységben lehet hallani általában nagyobb zaj lehet itt emiatt kissé hangos beszél már ehhez szokott hozzá.Szinte fel se tűnik neki ez.

//off Ryel 3 ÉPt sebződtél. Az eddigi fogadóbeli rendelések fejenként 12 rézbe kerültek.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.20. 12:18

Ryell

Miután a fogadós kikiabálta a dolgot kicsit bosszúsan néz rá majd megköszöni és aztán jön a Wenláékkal történő bájcsevej.
<<Na ez se hallot még titok tartásról...>>

Wenlának.:
erősen elgondolkodik azon amit mondott.
- De én nem is! Basszameg... mikor mondtam én neked ilyet? Hogy a fene ebbe a fránya italba semmire sem emlékszem! Nem baj, max nem ismerem be előtted hogy hülye vagyok. :lol: Egetverően fontos dolog? az meg mi volna? Jah hogy ne igyak annyit hát van ez így. 8)
<<A fenébe! ilyenkor bezzeg nem süket...nem baj elvégre ez nem titok csak nem verem nagy dobra...>>
-De amúgy érdekes ember vagy. Se pia se szex... hát akkor mégis mit csinálsz ha mulatni támad kedved? Vagdalkozol a késeiddel?- kicsit értetlenül néz rá.
- Az előbb csak vicceltem a sorsos hülyeséggel...Tudni illik minden ember maga irányítja a sorsát. Ugye így van kedves nem lovag...harcos!

Ragdoxnak.:
- Kalandozó?Abból sokféle van... van a kitagadott, a szemétláda, az ostoba, és a többi. Te ezek szerint a vándorló fajta vagy. Kérdés miért hagytad el otthonod? Persze h nem akarod nem mondod el.
A "keresek valakit" kifejezés hallatára kicsit felcsillanak a szemei.
- Egy távoli rokonod? Esetleg ha elárulod a nevét talán segíthetek. Amilyen nagy szerencsével idetaláltam... khm... találtunk.-mosolyog Wenlára.

Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.20. 15:55

(Wenla)

-Ha mulatni akarok, énekelek. Józan is maradok és senki nem kúszik a két lábam közé :D
Figyelem, szakállcsuris fickót hogy faggatja Ryel.
-Ez egy szép barátság kezdete-húzom fel jelentőségteljesen a szemöldököm.-Ragdox, bemutatom Ryelt, aki égi sugallatott kapott papíron, írott formában, hogy nekünk egy ügyben kell közösködnünk! Ehhez a keresek-valakit vonal nagyon hasonlít a miénkhez. Ryel orákulum, olyat is ismer, akit igaziból nem :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.20. 16:25

( Nasha Verdon )

* Megkönnyebbülök, ahogy meghallom válaszát. Rámosolygok. Amikor közli, hogy szomjas, csak a szemeimet forgatom. *
< Na, már megint kezdi. Nehéz lesz ehhez hozzászoknom. >

* A fogadós és Ryell hangos párbeszédét figyelemmel kísérem végig, de egyenlőre csak elraktározom magamban az ínformációkat. *

* Eleinte nem foglalkozom a szomszéd asztalnál ülő Wenla nevetésével és vergődésével. Viszont ahogy meglátom Ragdox második belépőjét, és hogy nem a mi asztalunkhoz jön, hanem az idegenekéhez ül le, majd dobok egy hátast. *

< Hát ezt nem hiszem el. Ma reggel mindenki a bunkó viselkedését vette elő? Mi a franc folyik itt? > * láthatóan kezdek feldühödni, de még kivárom a folytatást. *

* A bozótvadászat és ruhátlan lepedőtorna beszólásnál elszakad a cérna. Ránézek Chinre. *
- Na itt untam meg a szomszédos asztalnál ülők bájos szópárbaját. Mindenek van határa. Jól láthatóan dühös vagyok.

* Majd felállok, közben jó hangosan hátratolom a székemet, és odacaplatok a szomszéd asztalhoz. *

- Szép jó reggelt mindenkinek. Örülök, hogy ennyire jól szórakoznak, de mindennek van határa. Megtudhatnám, hogy mi a jó fészkes fenne olyan vicces bennem és Chinben? Normális és kultúrált ember ilyen helyzetben nem vergődik, és röhögi ki a másikat. De úgy látom maga * és itt Wenlára nézek * nem tartozik bele ebbe a körbe. Attól függetlenül lesz szíves és leszáll rólunk? Nem mindenki tudja értékelni az ilyenfajta humort.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.20. 17:18

(Wenla)

Meglepődök Nasha kirohanásán.
-Vicces, ha valaki túlspirázza a párkapcsolatot, akár bimbózó az, akár nem. Ezen én csak kacagni tudok, nem elérzékenyülten pillogni és megértően félrefordulni. :) Igen friss az ismeretség, ha ilyenen fennakad és ad mások véleményére, én a helyében letojnám nagy ívból, ki mit ízetlenkedik, pláne ha biztos vagyok a választásomban és a páromban :P Hülye gyerekes viccnek nem kell felülni. Kicsavart lelkű csóró vagyok, ez az egy örömöm az életben, ha mások vérét szívom-tárom szét kezeim öniróniával de a szemem mosolyog.
"Hű, de tüzes csibe! Csing jó, ha figyel és tanul, mert ez vár rá a dikóban :P, vagy ha egyszer szakítanak..."
-A normális és kultúrált emberek unalmasak és tisztességes munkát űznek valahol beporosodva, hála az isteneknek, hogy egyik se vagyok! Ha zavarja az állítólagos csúfondárosságom, nézzen magába :P Egyébként abbahagyom, ha olyan a kedvem, vagy nincs ami tápot adjon.
"Mindjárt jön a lovagja is hőbörögni dülledő mellkassal, hogy megvédje hölgyét. Ez szokott lenni a klasszikus felállás és erényvédő mozzanat. 10...9...8..."
Valójában semmi bajom a párossal, csak reggeli nyelvköszörülést tartok. Mindegy ki lett volna az a tétova kettős, az éppen aktuélis párocska kapta volna nyakba a csomagot.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.20. 20:17

(Chin)

*Látva Nasha egyre rosszabb hangulatát a szomszédos asztaltársaság beszélgetését hallva, elkomorulok én is. Igazából nem értem az élcelődés poénjait, főleg azt a bozótost... Talán valami nyúlvadászat-élmény lehet Wenla életében. Azt viszont érzem, hogy kicsit irónikus és - hmm - cinikus a hangnem a szerelemről. Bármi is legyen az...
Nasha felpattan, én számolni kezdek
.
7...6...5... - felállok és odasétálok én is - ...2...1... - pár pillanatig csak nézem Wenlát és Nashát. Finoman megérintem Nasha könyökét, és rámosolygok, megrázom fejem.

- Hagyd, problémái vannak, és nem tudja feldolgozni őket... Hallhattad, még a gyümölcsök hevét, a pálinkát és a szőlő zamatát, a bort sem szereti... Egyébként mi az a "szerelem"? - nézek rá csillogó szemmel, enyhe zavarral tudatlanságom miatt.

Aztán Wenlához fordulok:

- Hát úgy látom az életed nincs a mennyei magasságokban... meg kellene találnod a wá-dat. Talán tetoválhatok neked egy szép mintát, amely segít az élet szépségeit és ami a legfontosabb: önmagad! megtalálni... - és kedvesen rámosolygok.

Aztán Ragdoxra nézek:

- Nos? Akkor megtartjuk a versenyt?

Újra Nasháé a figyelmem:

- Befejezzük a reggelit? Aztán talán szánhatunk 5 percet a versenyivásra. Utána viszont azonnal indulhatnánk is ahhoz a Thurzához... Mit gondolsz?
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.20. 20:30

(Ragdox)

Ryellnek:
- Igen, igen, egy távoli rokon, de - itt homlokon csapom magam - a nevét meg sem kérdeztem...Hát igen kicsit balf*sz vagyok néha...Nembaj, a fogadós ismeri. Majd vele kell konzultálnom erről...

*Wenla kijelentésén megeresztek egy halk nevetést*
<<Ezek a szövegek...:)>>

- Ohh, az orákulum - mosolyodok el

*Ekkor azonban odaér Nasha, kicsit felbőszülve, közbelép.*
<<Wenla ismét remekül kivágja magát...Remélem Nasháék nem sértődnek meg...Beszélek is vele...>>

- Bocsánat Nasha, hogy ideültem újdonsült ismerőseinkhez, csak tudod nem akartalak zavarni benneteket!
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.20. 21:35

(Wenla)

Mosolygok, az efféle lelki ráhatás rendszerint lepereg rólam.
"Apám ez a fickó az alkoholból merít önismeretet és bölcsességet? Az igen böfögős lehet... És azt hiszi, attól valaki, mert idegen nyelvvel tűzdéli tele a beszédét?"

-Visszadobom a labdát: a bor testi élvezet, a szellemhez semmi köze, max felhőt von elé. Szerelem? Nos, ha kérdezned kell, és nem ugrik be magától, ha a melletted álló csinos nőre nézel, akkor gond van. Továbbá ha neked rendben lenne a saját önismereted, nem piából merítenél bátorságot, nem azzal tompítanád az életet és akkor megmondanád ennek a nőnek bátran, teszetosza toporgás nélkül, büszkén, hogy ég érte a tested, lelked s minden vágyad az, hogy eggyé válj vele minden úton, ahogy csak embernek lehetséges és az nem csak egy futó lobogó kéjszomj erejéig tartana. Mért nem lehet ilyen egyszeráen letudni? Ah...Még valaki? Bűnbocsánat után okostojás agymenéseket árulok! Ryel, szerinted helyes lenne a tenyerem nyújtani és közölni, 10 réz volt? :P Ellenben a tetkót meggondolom, nem rossz ötlet...
Hallva, hova készülnek:
-Ha jobb ajánlat nem akad, lehet, hol elmegyek veled Ryel, mert ők ketten örökzöld témát szolgáltatnak dalos vénámhoz. Amúgy Duplacsuri ti össze vagytok nőve, hogy mielőtt másokkal ismerkedsz, engedélyt kérsz tőle? Ó, hát háremed van? Ravasz!-hunyorítok Nashára, majd minden rosszindulatú felhang nélkül felnevetek.
-Köszönöm a legyen-más-ez-a-reggeled!-ben való élethű közreműködést, remélem senki nem szívta mellre-vigyorgok.-Pezseg az élet!
Felállok, elszavalom:

Ha mi árnyak nem tetszettünk,
Gondoljátok, s mentve tettünk:
Hogy az álom meglepett,
S tükrözé e képeket.
E csekély, meddő mesét,
Mely csak álom, semmiség,
Nézze most el úri kegy,
Másszor aztán jobban megy.
S mint emberséges? Wenla
A nevem: ha megkapjuk,
Hogy most kímél a fulánk,