KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Miro, Bedal, Nichen, Carolina
-Sosem szerettem az intrikát és sosem voltam benne jó.Ivoria kisasszonynak ajnlottam a kardom,igy nem fogom megkéreőjelezni a döntéseit.Az hogy Bedal mire készül nem tudhattom.Elvégre pap és úgy tudom,hogy a papok körében a hazugság vagy a fülentés is igen nagy bünnek számit igy nem hinném,hogy hazudna...Más dolog ha csak nem mond igazat

Láthatóan elgondolkodik egy kicsit....
-Örülök,hogy megismerhetem Nichen de Azadyr.Nem haragszom,ami történt.Yllinor szülötje vagyok és a kardommal járom a világot kalandokat és nem utolsó sorban egy kis pénzt keresve.Azt hiszem egyelőre ennyi elég és ha nem haragszik elég későre jár már az idő.Lefeküdnék aludni....
Ásit egyet,de a szája elé rakja a kezét.
Miután elbucsuzott Nichentől megvárja mire a harcos bemegy a szobájába majd elindul kifelé.Kimegy a fogadóból és Ivoria kisaszony abalaka felé veszi az irányt.....
Carolina:
Kényelmesen lógsz a viharban olykor olykor váltogatva a kezed csak hogy ne unatkozz.Aztán egyszer egy hangra leszel figyelmes,ami nagyon emlékeztet arra,mint ha egy kötélt elszakadna.Felnézel és már csak azt láttod,hogy távolodsz egy kötél darabbal az ablaktól.
Hatalmas menydörgés hallatszik és azt várod,hogy a kemény földre huppanj....Meglepetésedre férfi karok közé esel és egy ismerős hang szólal meg.
-Jóbban kellene vigyáznod magadra.Nem hogy veszélyes ilyenkor lógni ott fent egy emlékezetét elveszetett lánynak,de meg is fázhatsz ilyen időben