• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 25 / 70 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 70

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.06. 13:01

(Hatarasima)

//Ezt jól elbaltáztam! A franc sem gondolta, hogy ilyen hamar választ kapok :? Gondoltam, majd a játéktechnikát a módosított Kari lappal együtt küldöm meg. Most már mindegy... kitalálok valamit, és most rögtön ide is írom a számháborús részt is 8) Mennyire komoly a sebem ép? fp?//

<a büdös francba, hogy ezek a vasfejûek nem értenek eszembe sem jutott, ki innen de gyorsan!!! ez nagyon fog fájni!>

Nincs ideje a szellemi energiáit erejének fokozására fordítani, így a kardjával hatalmasat súlyt a lándzsa nyelére. Ha kiszabadul akkor testében a fegyvercsonkkal szellemi energiái segítségével hihetetlenül felgyorsul //belsõ idõ -10 Pp.//és eltünik az arcvonalból egy félreesõ zugban. Ahol kiszedi a lándzsát vagy ha nem jön valamivel mozdulatlanná kötözi a testéhez, majd amennyiben képes rá visszatér a harcba. //most küldön a játéktechnikai rész a harci cselekedeteire vonatkozóan.//
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.06. 13:20

//Mielõtt továbbmennék, jó lenne ha tudnám azt is, hogy kinek az alakulata akar elõszõr belépni Boreas térkapujába. :roll: Meg persze Schinter reagját is bevárnám, ha ez nektek nem gond...8)//

//Nem offolok külon hsz-be. Én is úgy gondoltam, hogy számsorrendben megyünk. :wink: 1. -> 2.//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.04.06. 13:24-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.06. 13:22

//Lépjen az Elsõ Vihargárda elõször, aztán a második...//
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.06. 14:01

Aries den Morgan

Ráteszi a kezét a Krisztin ijjára.

-Ne siesd el.Legalább kiderül,hogy a vezérek mire képesek...Mert ha egy térkapú felelõst sem tudnak rendre utasitani,akkor nem méltóak,hogy vezetõk lehessenek ;)

Aztán a borély emlitésére kissé elkerekedik a szeme s ezt szóvá is teszi miután elment a kapitány.

-Tényleg elmész borbélyhoz Krisztin? :shock: Sokkal szebb vagy hosszú hajjal :wink:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.06. 21:36

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Dwyll Únió, Marakesh-szurdok, Kapuvár
Idõpont: Adron második hava, nyár, délután
Résztvevõk: Hatarasima

//Hatarasima//
A Slan kard éle csengve csapódik a lándzsa nyelének és lemetszi azt. Óriási erõfeszítésedbe kerül legyõzni a véredben lüktetõ adrenalint, hogy a sárkány idejébe lépjél. ez…nem is sikerül rögtön! Fokozatosan és nagy kínnal csikorogva lassul le körülötted az idõ folyása. //Off: Javíts ki ha rosszul tudnám, de ugye a belsõ idõ használata hosszab távon megbosszulja magát? Úgy értem rémlik mintha azt olvastam volna az ETK-ban, hogy igazából a harcmûvész az élete hosszát rövidíti meg ilyenkor, olyan sok energiát éget ez a technika.//
Sikerül egy raktár épülettömbje mögé húzódjál. Azonban a fegyvercsonk kirángatása nem fog menni belsõ idõben. Ez azért egy slan testi-lelki képességeit feleslegesen és nagyon túlterhelné. Kilépsz a sárány idejébõl. Elkezdet húzni a lándzsa fejét. Az elsõ rántásnál éles, görcsös fájdalom hasít beléd. Nem vagy felcser, nem értesz ahhoz, hogy kell egy beletört acélhegyet szakszerûen kihúzni a húsból. Lehet hogy nagyobb kárt teszel magadban, mint amilyen állapotban most vagy. Kérdés, hogy Hatarasima mennyit hajlandó kockáztatni a térkapu épségben tartásáért? //Off: 1 Ép sebzést kaptál//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.06. 21:38

Helyszín: Dwyll Únió, Davalon, Alakulótér
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel
Résztvevõk: Mindenki, kivéve Hatarasimát

//Seba//

Boreas meg se moccan, végül rád emeli tekintetét. Hogy az orra elejére szaladt okulárét a szeme elé emelje, felhúzza a felsõ ajkát, furcsa grimasszal, felemelt fejjel válaszol:
- Csak nyugodtan te trampli, ha a hátralevõ életedet svábbogárként, százlábúként, vagy valami egyéb csúszómászóként óhajtod leélni. De nagylelkû leszek és megadom neked a választás jogát…
-Csak úgy mégis, hogyan fogtok Kapuvárba jutni, ha én nem lennék ha?- int egyet és talpra levitál, mert túl dagadt ahhoz, hogy maga kecmeregjen talpra.
Teátrális mozdulatokkal hadonászik, miközben körbelebegi a kaput, úgy festve, mint egy nagy lebegõ lila gömböc.
- Nélkülem nem tudtok átmenni!-fontoskodik tovább- Egy térkapu átthangolása komoly feladat ám! Én nem valami spádét lengetek ha nem látná! Itt komoly munka folyik!- majd végül miután majd szétdurran a feje saját fontosságának tudatától, megérinti az egyik zafírkövet a nyakékjében, mire az szétporlik.
- Épp egy húsz arany értékû követ tettem tönkre a maguk türelmetlensége miatt,úgyhogy most már csak kibírnak még öt percet.
Megérinti a térkapu faszerkezetébe vésett rúnákat, mik most vörös fénnyel izzanak, közben dünnyög magában:
- Pfff…Fapicsa…ahelyett hogy ellené a kölykeit sorba, ide jön pattogni nekem…
Végül törökülésben leül a kapu mellé a földre, arcán elmerült koncentrációban csukkot szemmel.
Fogai közt szûri még a szót feléd:
- Na jól van kapitány, mehetnek; pontosan egy órájuk van az átkelére egy perccel sem több, igyekezzenek. Ha beszarnak odaben a járatban, vagy pánikba esnek, és letelik az óra, nos így jártak…csúnya haláluk lesz.. Nem kell mást tenniük, mint pontosan és egynesen menni elõre. Ez nem olyan mint a Nagy Térkapuk, amiket maga is ismer, ez kicsit rázósabb lesz, de egy darabban fognak kijutni a túloldalra, ne izguljon.

Kiegészítés a 31.-esek külsejéhez:
Különös és mindenképpen megjegyzésre érdemes, hogy az Erigowi Talpasok, szolgáljanak bármilyen ezredben, mindig csupaszra borotválják arcukat, hajukat viszont vállig, vagy még jobban megnövesztik. Oh, ki érti az erigow hegyei népének furcsa szokását?

//Eran//
- Fényhozó-szakasz. Vettem.
- Farkas-szakasz. Vettem.
- Sikoltó-szakasz. Vettem.

Hangzik fel a nyakperec kövébõl harminc visszaigazoló jelentés. Elgondolkodsz vajon miért a nyaklánc. A válasz praktikusan egyszerû: a dwoonok háborúra terveznek. Ha mondjuk karlánc lenne, csatában elõfordulhat, hogy lecsonkolják valamelyi végtagod. Ha azon volt az eszköz, amivel a szakaszparancsnokokat irányítottad…régen rossz. Egy fél karral még lehet parancsot adni.
Csak egyetlen logikus hely van, ahová ezt az eszközt érdemes tenn; mert ha ott csonkolnak már úgyis mindegy….
Az 1. sz Vihargárda másodpercek alatt rendezõdik négyes menetoszlopba. Talán ha öt szívdobbanásig tartott.
Boreas elkészült, Seba is visszatért az egységéhez.
A kapu ezüst-higanyszín tükre ott kavarog elõtted. Kiadhatod a parancsot az indulásra.

//Faren, Aires//
A 31.-esek egyre feszültebbek.
Föleg a gianangi alabárdosok zúgolódnak:
- Ti bele fogtok menni abba a kapunak nevezett trutymóba, amit ez a disznó dorani gányolt?!
- Én ugyan inkább megyek gyalog!
A zúgolódásban társara találnak az erigowi íjászok soraiban, akik mint mindenbõl ebbõl is viccet csinálnak:
- Nem gond Trevor, majd a segged lesz a fejed, és a szádon fogsz szarni ezentúl…-nagy röhögés.
- Ja, ja, úgyis régen akartam már magamnak ciciket…vigyorognak Krisztinre. –Hölgyem, ha átléptünk a kapun és a nagrágjában lennének a tökeim, kérem szolgáltassa vissza.-nyerítõ röhögés.
Krisztint most más köti le:
-Én ugyan le nem vágatom a hajam, születésem óta növesztem. Inkább meghalok. Ha az a szuka egy ujjal is hozzámér én kinyírom!-mondja sötéten.
-Bezzeg azok a néma szõrös majmok ott –mutat az erigowi talpasokra- nekik még hosszabb a hajuk mint az enyém! Õket miért nem b****szogatja!?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.06. 21:52

Victor Fredrick Faren

-Nyugalom emberek, már megindulta vihargárda. Mindenki fogja be a pofáját, és rendezõdjeneke, négyes oszlopba, különben én magam cserélem fel a fejüket a seggükkel értehtõ, és legyen már elég a zugolódásból. Kuss legyen.

<Nem tudom mi ez a cécó a hajuk miatt, tök mindegy, hoyh mekkora, nem hinném, hogy valaki direkt a hajuknál fogva fogja õket himbálni.>

-Ahmed gyere velem.- És ezzel beáll a szakasz elejére. És felügyeli a rendezõdést, tudja jól, hogy nem lesz olyan zökkenõ mentes, mint a vas öltözékse fickóknál. De ki tudja. És hál istennek, már megindultak.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.06. 21:56

(Bethsebath Nan Sifro)

Olyan cifrákat hallott már a sajátjaitól, hogy a varázsló szitkait kezdõ próbálgatásnak érezte és csak az orra alatt piamszul mosolygott.
<Lenne erõd, ha nem minden pillanatban mágiával emelgetnéd a tulajdon segged. Tuti emiatt ilyen disznókövér, mert elfelejtett járni!!!>
Ez a gondolat tökéletesen kielégítette csúfolódási vágyát. Melegen remélte, hogy nem csesz ki velük a férfi úgy, hogy rossz helyre teszi át õket, mert akkor...!Visszafelé menet elismerõ pillantással méltatja az elsõ gárda beállását. Valami ilyet kéne nekik is produkálni. Menet közben felteszi azt a nyavajás nyakperecet is, de kis híja hogy el nem vakkantja magát. A saját szakaszánál, a veteránokkal biztos megcsinálta volna, már csak a hecc kedvéért is.
<Ékköves pincsi lettem, ha ezek engem meglátnak Kapuvárban! Remélem, meglátják és már csak nem a halotti névsorukat nyújtják át nekem. Ó, Ranil, és Krad, add, hogy javuk élve várjon s még számos hónapot harcolhasunk együtt s lássák a gyõzelmet, amit együtt aratunk!>
Köddé vált az újonc nõ hiú arcrándulása is, mikor közölte vele a hajnyírás szükségességét mielõtt felrúgni indult volna Boreast. Köddé vált a félelme, amit a vihargárda iránt táplált. A szitok is, amit a varázslótól kapott, a magány is, amit az elbúcsúzásnál érzett a téren, s a hangok is a nagymester ajtaja mögül, amint egy sebzett asszony kérte számon férje szerelmét. Amint visszaért a gárdájához, bizalmatlanul elfordította a követ a nyakörvön és megszólalt:
-Itt Nan Sifro! Négyes menetoszlopba fejlõdni, amint az elsõ Vihargárda átért, mi következünk!
Észreeszi az ezüstös tükörfényt és elhúzza a száját. Mágia. Fúj.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.07. 8:48

(Eran dha Sado)

<Jólvan. A varázsló nem mert szájalni. Bethsebath parancsnoknak isgen, de lám azért mégis egykettõre teljesíti a feladatát. :twisted: >

*Nem foglalkozik a nyakékkel, ki lett próbálva és a csata zajában jól is fog jönni. Most viszont tuljadon hangját ereszti ki a kézenfekvõ pararancshoz.*

-Elõre Ranil dicsõségére!!!

*Ezzel megindul gyors, magabiztos léptekkel a kapu energiaviharába. Elsõként lép be és elszántan tör elõre. Tudja, hogy a katonái ugyan ilyen elszántsággal és hittel fogják szó nélkül követni. Akár a biztos halálba is. Kétségei soha nem is voltak és most sincsennek. Halk imába kezd, hisz Ura így is hallja, nem kell ordítania. Azt emgteszi fanatikus tûzben égó lelke a porhüvely helyett.*

-Ranil fáklyái vagyunk! Teljesítjük kötelességünket és elhamvadnak ellenségeink a perzselõ Nap tüzében! ...
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.07. 10:55

(Hatarasima)

A raktár épülettömbje mögött kilép a sárkány idejébõl, és szemügyre veszi sérülését. Ugyan nem felcser, de harci jártasságai mellet idejének jelentõs részét a gyógyító mesterség elsajátítására fordította. Számba veszi a lehetõségeit elsõként marad a kényelmes megoldás, hogy végképpen kivonul a csatározásból megkeresi lovát a felszerelésével és megfelelõképpen ellátja sérülését. Viszont ekkor nagy valószínûséggel ugyan túlélné a dolgot, de valószínûleg hadifogolyként végezné, és nem valószínû, hogy ilyen minõségében a tábornok közelébe jut, vagy kimenekül a várból és magányos árnyharcosként próbál végezni a toronival. Ez a megoldás kevés sikerrel kecsegtet, mert valószínû olyan harcosok vigyázzák akik a egészen kis gyermek koroktól fogva az árnytaktikát tanulták. A másik esélye, hogy a lehetõségekhez képest rögtönzött kötést rittyent a sebére valamelyik kendõjébõl, vagy a ruhájából szakított gyolcsból és visszatér a harcba a védõk oldalán. Ugyan elõfordulhat, hogy kileheli lelkét a küzdelemben, de talán elég idõt nyer a védelem megszervezéséhez. Ha meghalna a Dorcha valószínûleg másik szatát küldene aki talán szerencsésebben járna, viszont Kürtvár és a térkapu nem veszhet oda, mert ezzel nem csak a bosszú késlekedne, hanem fontos stratégiai pont is az ellenség kezébe kerülne. Egy harcosnak mindig készen kell állnia a halálra, csupán azt sajnálja, hogy ha véget érne az élete, abban az estben legyõzõi joggal vethetnék a szemére ápolatlanságát, ugyanis az utóbbi napokban nem volt alkalma borotválkozni és körmét haját rendesen ápolni. A fentieket végiggondolva a következõket határozza el. Összpontosítja szellemi energiáit, amely által ügyessége megnövekedik (+4), és nekilát a lándzsa kivételének. A sebbe gyolcsot tömköd és leköti övével, majd visszatér a harcvonalba, remélve most már lesznek pajzsos gyalogos kísérõi is.

//Off: a Belsõ idõ leírásánál az általad említet dolgot nem találtam, meg viszont annyi kört pihenni kell utána ahányat a diszciplína hatása alatt töltött. Az aktuális pszi-pontjai: 49 a belsõ idõ után, majd a képességjavítás követõen 41. Ugyan a Sebgyógyítás képzettség Af nem gyógyítja az Ép sebeket, de a fertõzést és az elvérzést megakadályozza. a hatcban a pm-ben leírt taktikát alkalmazza.//
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.07. 11:33

Aries den Morgan

A viccelõdéseken jó kedvûen szorakozik.

-Ciciket szeretnél?Tessék és élvezkedj rajta.;)

csettint egyet és a fény hálójából egy illuziót teremt a férfira.Nem nagy erõfeszités már neki egy ilyen mûvelet azonban jól tudja,hogy be kell tartalékolnia estéig a hatalmát vagy még több idõre ha az égiek más hogy akarják.

-Ahogy átérünk szeritem menj az elõs sorban,hogy elcsábitsd a toroniakat :lol:

Aztán Krisztinhez fordul.

-Ne aggodj.Láttod a több embernek is hosszú haja van,majd velük is el kell beszélni annak a kapitánynak ha nem akar kivételezni senkivel 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.07. 13:25

Helyszín: Dwyll Únió, Davalon, Alakulótér és a Térkapu belseje
Idõpont: Adron második hava, nyár, kora délután
Résztvevõk: Mindenki, kivéve Hatarasimát

//Eran//
Elszántan lépsz be a kavargó energiaörvénybe, nyomodban a dwoon Vihargárda négyes oszlopba rendezõdött soraival.

//Seba//
Óriási röhögés koncert harsan fel a 31.-esektõl a hátad mögött, miközben az elvonuló 1.-eseket nézed. Az erigowi íjászok nagyon jól szórakoznak valamin.

//Seba, Faren, Aires//

Az íjászok Aires illúzióját láttán harminckét foggal röhögnek!
- Ez kurva jó! Ilyet én is akarok!
- Mmm. Cukibaba, úgy elnyalogatnám a kis rózsás bibbódat…
A megszólított katona akinek Aires fénybõl szõtt melleket, veszi a lapot és belemegy a mókába, ujjai hegyével megdörzsöli a mellbimbóját , után a pödör egyet a bajszán:
- Tudom hogy kívánosd a testem!- cincogja elváltoztatott kappanhangon és kicsit megriszálja magát.
Na az erigowiaknak se kell több! Az egyik mögé áll párzó farmozdulatokkal, és kétmarokra fogja az ál-cicket! Az erigowi íjászok teljesen bepörögnek ebbe az idétlensége:
- Ez az bébi!
- Te dalnok! Nekem is kell!
-Én seggfejet akarok!-tódítja egy másik a könnyeit törülve
- Én meg lófarkat az orromra!- lelkendezik egy másik.
A válladat veregetik nagy kuncogva. Airesnek sikerült két másodperc alatt tíz barátot találnia.
Sebában felötlik a gondolat, hogy ez az infantilis dalnok, amilyen hülye, meg amekkora fogadókészséget talált a mókázásra és hülyeségre mindig kapható erigowi íjászok körében még képes és tényleg ellátja a kíván „kiegészítõkkel” a katonákat!
Lehet hogy õk ezen baromi jól szórakoznak, de a tér szélén áldogálló hozzátartozók, kinek családtagja megy a halálba már kevésbé. És mindenki tudja, hogy a 31.-esek hozzád tartoznak. Ó, ismered te az erigowi íjászoat, milyen szertelenek tudnak lenni, de azt nem gondoltad volna, hogy a dalnok és õk ilyen hamar egymásra találnak, és ekkora balamának fognak kitenni, nyilvánosan!
Az erigowi talpasok nem szállnak be a mókázásba, csak az orruk alatt somolyogva és a fejüket csóválva állnak a helyükön.
//Faren//
Az egyik gianangi megböki az oldalad:
-Atyám; ezek maguktól ilyen hülyék, vagy különórákat vesznek valahol?

//Mindenki//

Utazás a térkapuban:
//Ezt a részt mindenkinek egyszerre mesélem el az egyszerûség kedvéért, mert minden karinak hasonló élményei és tapasztalatai lesznek a „féregjáratban” való utazáskor.//
Mikor a tested érintkezik az ezüstszínû emergiaörvényléssel, hangos zizsgõ hanggal magába ránt.
Hát Bores térkapuja nem olyan mint a Nagy Térkapuhálózat, amiben egyetlen lépéssel egyszerûen és tisztán meg lehet tenni mérföldek ezreit. Ezt Boreas a maga erejébõl, egyedül hozta össze, és legyen bármilyen nagytudású férfi, azért meglátszik, hogy a járat nyitása csak egy varázsló munkáját „dícséri” és nem segítették kollégák.
Hasonló ahoz, mintha egy olyan alagútban mennétek elõre, aminek nem látjátok a végét. Annyira nem, hogy a járatban gyalogolva utoléri az 1.-es Vihargárdát Seba alakulata! gyakorlatilag egy hadoszlopban vonul mindenki! Egy fehéren világító utacska az, amin menni kell, és ami kapaszkodót ad. Ugyanis ezen a fehér csíkon kívûl úgy háborog a magából kifordított természet, mintha nem térkabuban, hanem egy galandféreg hullámzó gyomrában haladnátok elõre. Szédítõ színkavalkád örvénylik az út körûl és ez az örvénylés adja az alagút „falait”. A megerõszakolt természeti törvények, a manavázra görbített tér tömbolva rázza a láncát, hogy levesse magáról ezt a paradoxont. Minden hatást minden erõt az átutazók nyakába zúdít, hogy valamiképpen Boreas zabláját elszakítsa. Hirtelen súlytalannak érzitek magatokat, majd a következõ pillanatba meg úgy, mintha három ember ülne a nyakatokban. Egyszer úgy tûnik, a tömegvonzás a talpatok alól jön, máskor meg a fejetek fölül, vagy oldalról. Egyszer metszõ, hideg szél sûvít rajtatok, máskor rekkenõ a hõség. Hol jégesõ hullik nyakatokba, hol köd homályosítja a látást, attól függõen, hogy az összegyûrt tér éppen melyik szelete türemkedik be a járatba átmeneti vendéngént. Majd forgoni kezd veletek a járat, miközben a saját lábatoon haladtok elõre. Hol a fent irány vált hirtelen lentbe, hol egyszerûen elfordul a járat derékszökben és ami eddig oldalt volnt, az lesz a talpatok alatt. Lépnétek, de hirtelen a szabadesés sebességével kezdtek a járatban zuhanni, LEFELE, -visítva ordít minden torok- majd minden visszaáll újra a régi mederbe és újra a fehéren izzó utacska van a lábatok alatt, de úgy elnehezülnek a tagjaito a nehézségi erõtõl, hogy szinte nyégykézláb roskad a gárda.
-Boreas! Te kis gané!!
-Ha ennek vége én leszakítom a tökeit!
-De csak elõttem Dirk!
-Hohó, szakíts egy számot fiacskám, mert elõbb én nyúzom meg!- fogadkoznak a gárdisták mindendelõl.
-Nem baj gyerekek koncentráljunk…-broooáfff- dobja ki az illetõ a taccsot- …a toroniakra.-teszi hozzá.- ba***ák meg az anyjukat, ez is miattuk van, ha õk nincsenek nekem se kéne itt szopnom a nagy..-brooafff!!!
//Off: Akinek az egészsége nem éri el a 14-et az nem bírja ezt az „ûrhajóskiképzést” és nemes egyszerûséggel összehányja magát a járatban.//
De a Gárda ezen túlmenõen fegyelmezett marad, káromkodnak és hánynak, szidják Boreast, de tartják az alakzatot és nem engedik le a fegyvereiket!!!
Nem úgy a 31.-esek! A babonás erigowi talpasok! A hegyiembereken ettõl az életidegen környezettõl úrrá lesz egy kis pánik! (Amúgy ez a csatatéren egyátalán nem jellemzõ rájuk.)
- Kegyelmes Arel!
-Mentsd meg lelkünket! Az Abyss bugyraiba megyünk és elkárjozunk! Lelkünk nem üdvözülhet-kiabálják rémülten.
-Forduljunk, testvéreim, forduljunk azonnal! Gyertek ti is, -bíztatják az íjászokat- nem háborúba visznek minket, hanem a Kráni Tizenhármak kondérjába! Ki tudja nem az õ ügynökeik-e? –ezdenek egyre jobban berezelni.
Az erigowi íjászok még most is idétlenkednek(!) baromira be vannak rezelve és úgy fordulnak a szarkazmusuk felé, mint a mentõõvhöz:
- Remélem a kapuváriaknak akad egy tésztaszûrõjük, amivel megtisztíthatják a maradványainkat…
- Pfff.- Selwyn….apám!!! ez sunyi volt! Te most befostál, fingottál, vagy csak rohad a beled?
- Én nem is fingottam!
- Nem az apád f***-t! Tán biztos Boreas dûti a seggét a hátunk mögött lapos bosszúra készülve!
- De én tényleg nem…
- Istenem Selwyn ez bûntet! Ez csípi a szemem!

Nagy sokára felizzik egy fehéres tojás alakú derengés az alagút végén! Újúlt erõre kapva tódulnak felé az emberek, hogy vére vége van ennek a lidérces utazásnak.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.07. 13:26

Helyszín: Dwyll Únió, Marakesh-szurdok, Kapuvár
Idõpont: Adron második hava, nyár, délután
Résztvevõk: Hatarasima

Gond nélkül kihúzod a sebbõl a lándzsát, de ami eddig kiékelte a sebet, ott most szabad folyást enged a vérzésnek (8 Fp-t veszítesz). Úgy ahogy betömködöd a sebet, majd újra az ütközet sûrûjébe mész. Már látod, hogy a vértesek is gondban vannak. A csata a várudvaron zajlik teljes erõbõl! Egyre több toroni elitharcos özönlik be a kapun! A dwoonok vitézül állják a sarat, egyenlõre állóharc alakult ki.
Egy óriási hústorony áll a térkapu mellett egy fabunkóval! Ami gyakorlatilag egy kisebb fatörzs megvasalva! Feje fölé emeli a taglót, hogy kiverje a térkapu egyik oszlopát. Számtalan halott körülötte, és nyílvesszõk állnak ki belõle. Felismered: egy ogre harcos! Testát láncingre erõsített fémlemezek kusza halmaza védi. Feje hatalmas, hombárszerû, sárga szemei akár a dülledt almák egy tökre erõsítve. Oszlopszerû lábai és cobnyi vastag karjai nem hagynak kétséget benned: ha találatot mér a kapu akárcsak egyik oszlopára az be fogja a járatot omlasztani. Üvöltve vesz lendületet, a térkaput romba döntõ csapáshoz!
Jelen pillanatban õ most a legnagyobb veszély ami a szövetség ügyét fenyegeti. //Off: Talán négy-öt szegmensed van cselekedni. Támadási tervet kérek, hogy hol támadod és hányszor. //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.07. 14:00

Aries den Morgan

Elkacagja magát a többiekkel együtt,látván,hogy mégsem annyira vészes ez a sereg.

-Nyugalom emberek...-aztán halkra fogja a hangját,hogy csak a körülötte levõek hallhassák-fogjunk vissza magunkat,mert még a végén büntetni fog a kapitány :lol:

Aztán megprobál komoly arcot vágni...nos kisebb nagyobb sikerrel :roll:
A térkapúban jön csak rá,hogy valójában miét is utálhatják Boreast s bár õ csak most látta elõször,de máris megutálta.Szája elé rakja a kezét és küszködik a taccs ellen.Talán most elõször reggel óta még Krisztin kezét is elengedte.Akár mennyire küszködik csak nem birja ki az út végéig,igy már csak 1 dolog maradt.Probál nem feltünöen kidobni a taccsot :roll: A lehangoló-menkülõ s gyáva beszédre reagálna vmit,de fel-feltörekvõ gyomor tartalma ebben megakadályozza.Amint meglátja a fényes pontot rögtön arra veszi az irányt.Mind1,hogy hol lyukad ki csak legyn vége ennek az egésznek és soha többé nem megy Boreas által nyitott térkapu közelébe....hányózacsi nélkül :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2007.04.07. 19:00-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.07. 16:04

(Bethsebath Nan Sifo)

<Mi a túrónak van ott az a külhoni férfi, ha nem csinál rendet?!>
Seba a nevetõ mag felé indul. Hisz van idõ, nem öt perc alatt slisszol át a kapun 1500 fõ. Odaérve megnézi, mi a vigyor tárgya. Aztán az ott álló rokonokra.
-Szép, anyád csecsekkel vés emlékébe, hogy le nem szárad a bõr az arcodról-mondja ingerülten, de NEM idegbeteg mód. Pillantása rebben, hogy keresse a bûnöst. Megakad a szeme a kezét fogó gerlepáron.
<Ezekkel még lesz gondom. Tuti azt fogják lesni, mikor vonulhatnak félre üzekedni. Ki az a marha aki ezeket egy szakaszba osztotta? Amint megérkeztünk, az egyiket áthelyezem egy másik szakaszba.>
-Milyen bájos, mint a dedóban. Mik a neveik? Ki csinálta ezt? Szüntesse meg aki felel érte, vagy kipenderítem a szakaszomból végleg.
Viktorhoz lép:
-Tartson rendet. Arra a kettõre figyeljen. Efféle rendbontás nem szívesen látott még a szabadcsapatban sem.

Az utazás eme formáját rühellte. El is hányta magát. Valami cifra erv röppenet is elhagyta száját, amiben Boreast "méltatta". Alig várta, hogy elhagyja ezt az istentelen helyet. Nem értette, hogyhogy kap levegõt, hogy min sétál egyáltalán... de részletkérdés.
<Csak legyünk már kinn!>
Aztán meghallja, a szakasza egy része úgy megrémült, hogy hátra arcot csinált. Az õ gárdája rendben van -a hányás smafu- megtörölte a száját és mint egy bábu, amit rángatnak újra a 31-esekhez ment.
-Ajókurvaéletbe! Tele van magukkal a picsám! Vihognak, mint a félkegyelmûek, ahelyett hogy beismernék, összeszarták-vizelték magukat az ijedelemtõl! Mi van ha Toron ilyet mutat,he? Gyáván majd ugyan ezt csinálják? Nem akarnak csupasz segget mutatva kiállni az elsõ sorba, hogy lelõjék magukat, csak azért, mert olyan vicces? (ez az íjászoknak szólt). Maguk láttak már segglukba visszamenõ szart?! Mert én nem! Pedig pont azt csinálják! Ezen a járaton vissza NEM lehet menni, mert cafatokra szakad a testük!Ki akarnak ebbõl a fémesszín pokolból jutni? Azt csak elõre menet lehet! Anyuci ölét el lehet felejteni! Maguk szerint ez az elsõ mágia, amit majd látni fognak? Láttak korábban is, az tetszett, mi? Jaj de kár, hogy nem olyan pajkos, mi?! Ha egy hasadt lábközû cafka mint én meg az új közlegény kibírja, maguk is kibírják!
Lássák hogy néznek magukra a gárdisták? Na ezért néznek ránk úgy, mint a szarcsimbókra a kutya seggén! Mutassák meg, van vér abban a pucában! Mi az hogy nincs?! Van !!! (süvölti) Azt akarják, hogy a többi seregrész lábtörlõi legyenek? Halljam! Azt?! Csicskázni akarnak nekik, sõt, szappanért is lehajolni, hadd avassák be a farukat, he?!!! Nem hallom! Ki akar a többi seregrész köcsögje lenni?! Mert én aztán nem akarok!!!
Az utóbbi a berezelt visszafordult bandának szólt aztán pedig globálisan az egész szakasznak. Seba haragudott rájuk. Mi lesz itt ha Toron mágiát vet be? Akkor is hazafutnak mamihoz s szétzilálnak? Remélte az invizítor befejezi az abrittot, mert nem lehet egy seggel két lovat megülni, azaz egyszerre a szakaszát is pátyolgatni, meg a gárdát irányítani!
-Viktor!!! Tudja mi a dolga, lássam is! Átadom a szakaszt, tegye rendbe! ha eretnekekkel elbírt, velük is el kell bírnia!
<Na, most meghallotta, itt kígyó-béka folyik a vezetõ száján is...>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 25 / 70 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...