• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 24 / 28 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.01. 22:33

(Edvin)

- Menjünk ... - *azzal levonul Pelinnel. Útközben nem nagyon szól hozzá, valahogy olyan érzése van hogy nincs rá igény. Odalent õ is elvesz egy üveg bort ha van, és jól meghúzza. Pelinnel ellnetétben õ nem eszik, nincs étvégya egyenlõre - másra éhes... Hogy ne legyen oly nagy a csend kérdezgeti a cápavadászt kicsit.*
- Jól bánsz azzal a késsel, mint aki azzal született. Egész életedben csak a cápákra vadásztál? Egyáltalán hogyan adtad ilyenre a fejed?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.01. 23:18

(Mina)

Mintha egy pohár, jéghideg vizet csaptak volna az arcába. Sõt, egy hordónyit.

-Antoh lányánál hiába keresel tüzet. A szívem vörös kóc, érted dobog. Miért nem elég ez neked? Úgy szeretlek és te csak bántasz...bántasz.

Ekkor a férfi mellkasához bújik, egészen erõsen megöleli és hatalmasat szipog. Könnyei kicsit meg is nedvesítik Riel ingét.

-Glammy nõ már, én még nem...és tudom hogy szebb, sokkal. Én egy kicsit lassabb vagyok Riel, nekem te vagy az elsõm. A habok másképp csókolnak mint a férfiak, de ha megtanítasz rá...én hû maradok hozzád.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.02. 10:27

(Eldwyr)

*Krom válaszára csak bólint egyet és megvonja vállát.*

-Akkor a legelõször a varázstudót kell kiiktatni, majd a mi „kedves” magitorunk kezelésbe veszi.

<Egész sokmindent megtudtam. A többirõl megkérdezem Rielt, vagy ha a ládikás trükk bejön, akkor kiszedem a Dolamin vezetõbõl, amit tudni akarok.>

*Nem tudja nem észrevenni Krom Pelinnel kapcsolatos reakcióját. Önkéntelenül is a cápavadászra és Edvin felé néz. Majd a feltûnést kerülendõ körbe tekint a helységben, mintha csak kíváncsi lenne, hogy kik vannak még bent, mindezt unott képpel teszi. Végül visszafordul Kromhoz.*

-Jól sejtem, hogy nem kedveled? Nem az a finomkodó, barátkozás típus, de ha igaz amit magáról állít, akkor veszélyes ellenfél lehet test-test elleni harcban.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.02.02. 12:04

(Pelin)

*Egyik szemöldökét felvonva rezzenetlen, teljesen kék szemeivel rábámul Edvinre. Látszik azt latolgatja, hogy válaszoljon-e egyáltalán. De végül visszafordítja pillantását az elõtte lévõ ételre, de halkan beszélni kezd. Eléggé egykedvû hangnemben, mintha csak arról lenne szó, hogy mi van a tányéron.*

-Korán megtanultam az alapokat a késrõl és a cápákról egyaránt. Voltan tengerész is, de ott valahogy nem sikerült beilleszkednie a tiszteknek a világképembe. 8) A cápavadászat pedig a megélhetés mellett egyfajta csendes elmélyülés is számomra és a hozzám hasonlók számára. Te a pillangófüleken kívül miben utazol?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.02. 12:24

(Edvin)

*Ed állja a kék tekintetet, arcára kis kíváncsiság ül ki. Amikor Pelin visszafordul a tányérjához halkan sóhajt, majd a megkezdett beszédet figyelmesen hallgatja. A kérdésére elvigyorodik, meglóbálja az asztal mellet a lábát.*
- Csizmában szoktam. :D Kivéve ha egy szép nõ ágyából csapot-papot otthagyva kell elmenni. Merthogy még a gatya feljön, de a lábbeli már nem midig. Egyébként mikor mit csinálok, amikor ami épp adódik és kedvemre való. Ezért is vagyok itt. Már untam a vásárok forgatagát, kellett egy kis válozatosság.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.02. 14:16

(Glammy Zansane)

Ismét kiért a hidegbe... de élvezte, ahogy a szél játékosan meglegyintette kihevült arcát. Most nem volt kedve semmihez, jól érezte magát kinn, a hûvös levegõ szorításában, nem kívánt most semmit és senkit, nem vágyódott álmok, cálok után. Nézte a zavaros vizet, és ez nagyonis megfelelt neki...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.02. 18:09

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: délután
Résztvevõk: Mindenki

* Riel hírtelen nem tudja mihez kezdjen... szorosan magához öleli Minát, a feje fölött halkan beszél hozzá...*
- Antoh lányainak attitüdjétõl nem is áll olyan messze az a hév, amire vágyok... tudom, még gyerek vagy. De értsd meg, én férfi vagyok... asszonyra van szükségem és nem tanítványra... nõre, aki megmelengeti a szívem, hogyha megfáradok... társra, aki nem csak hû hozzám de dacol ha kell, hogy harcolhassak érte, fáradhassak miatta ha kell... olyan valaki, akit úrnõmnek hívhatok, mert méltó a megnevezésre. SOkat kell még érned ahhoz, hogy úgy tekinthessek Rád... félre ne érts, nem a te hibád mindez. Vannak olyan emberi helyzetek, ahol nincsenek hibások... egyszerûen a sors szól közbe... ahogyan egy ereni lovag hiába hõsszerelmes egy toroni leányzóba... egymáséi nem lehetnek. Hiába kedvellek, ha a kor és az igények szabta gátok közénk állnak... óh Mina milyen jó is lenne, ha elég érett lennél már hozzám...
* Riel szomorkásan simogatja a lány vállát, fejét mellkasához szorítja, majd a semmibe révedve godnolkozik...*

* Krom tekintete elkalandozik... közelebb húzódik Eldwyrhez, úgy suttog...*
- Megvetnivalóak az olyan egyszerû valakik, akik elõbb ütnek mint gondolkodnak. Akik számára a vérontás éltetõ erõ, akiknek ha leszáll a vörös köd állati szintre süllyednek. Állatkét gondolkodnak de emberi testbe vannak zárva... ösztönlények. Undorítóak... az a Pelin is ilyen. Érzem rajta... midnen mozzanatán... mint a farkas...

* Eközben mindenki érzi hogy a hajó horgonya felvonódik... a lánc kattogása messzire hallik, majd néhány kiáltás után a lvegõ a lehúzódó vitorláknak feszül... a hajó elindul. Glammy szemtanúja lehet annak, ahogyan a kapitány utasítást ad a vitorlák kiengedésére, majd annak is, amikor a fedélzeten végzett gyors ténykedések után a kormányos megpörgeti a nagy kereket... szorosan kezébe fogja annak kapaszkodóit, majd a HArcsa megindul... a flotta többi tagja a Harcsa mögé látszik rendezõdni... a magitor a taton áll, ujját halántékára téve elmélyülten gondolkodik... a kapitány dolgát végezve lesétál Glammy mellé...*
- Áhh... nincs is szebb a tengernél a világon. Fõleg ha ilyen szépen süt a nap... ebben az évszakban még sincs meleg. Tökéletes...
* Majd arcát a nap felé fordítja, szemeit becsukja és sütkérezik a nap fényében...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.02. 18:35

(Mina)

Megérti Riel szavait, azonban szíve dacol elméjével.

-És Glammytõl szerinted megkaphatod azt amire vágysz? Tud úgy szeretni majd ahogy azt Vörös Mina tette és még mindig teszi?

Hosszú csend következik, amit aztán a lány suttogása tör meg.

-Elveszek nélküled Riel. Árva vagyok.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.02. 19:15

(Eldwyr)

*Krom válaszát hallgatva elmosolyodik*

-Tengeri farkas. Ha már cápavadászról van szó. Hát igen nem kell napokat tölteni a lelki élete boncolgatásával, de amíg nem köt belém vagy nem árt nekem engem nem érdekel. Az utolsó beszélgetésünk alkalmával ugyan elégé surolta határokat, de nem vagyok olyan érzékeny fajta.

*Ekkor mintha megmozdulna a hajó. a kinti kiáltozásra és a vitorlák csattogására az ajtó felé fordítja a fejét.*

-Elindultunk. Ha jól sejtem a biztosok határoztak és kezdetét vette a hajsza. Nem megyünk fel a fedélzetre? Vihetnénk egy kis harapni valót is magunkkal.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.02. 22:17

(Glammy Zansane)

-Igen. -a lány lehunyta szemeit, és úgy élvezte a friss szél illatát. Megfogta õt a tenger látványa, ezt nem is tagadhatta. A kapitány még akár kellemes beszélgetõpartnernek is bizonyulhat. -Engem lenyûgöz ez a nagy kékség itt, alattunk... -mormolta Glammy, a tengerre mutatva. Kezét meglegyintette a távolság mélysége...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.02. 22:28

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: délután
Résztvevõk: Mina (Hakea Ello), Eldwyr (Eldwyr), Glammy Zansane (Layla)

* Krom bólint...*
- Ha gondolod...
* Majd egy borosflaskát felemelve az ajtónak indul... hátrafelé Eldwyrnek:*
- Engem már megkeresett a Biztosunk az ércbányai ügyleteket iletõen. Kockázatosnak ígérkezik. Mesélt valamit valami biztos meggyõzõ eszközrõl, amit te szolgáltatsz... mi is lenne az?

* Eközben Riel és Mina... a férfi nem tudja mit is mondjon... hosszabb szünet után akadozva kezdi el....*
- Nem tudom, Glammyitõl megkapom-e azt, ami innen hiányzott. De meg kell próbálnom... aki nem keres az nem is talál. Azt tudom, hogy így nem jó... nincs referenciám arra, hogy Glammyvel más lenne. De meg kell próbálnom... és drága... midnig itt leszek melletted. Jóval mélyebb a kapcsolatunk annál, semhogy csak úgy elmenjünk egymás mellett. Ha párra nem is, de lelki társra találtam a személyedben. nem szeretnélek elveszíteni akárhogy is alakuljon... nem vagy árva Mina.

* A kapitány a távolba mutat.... a hajó hátlja felé...*
- Az ott egy kisebb zátony. Mondják régen szirének lakhelye volt... körötte vagy 10 hajó rpiptyára tört maradványa... micsoda furcsa egybeesés. Mondja: maga hisz az ilyen mesékben?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.03. 0:43

(Mina)

Mancsaival elkeseredetten löki el magától a férfit. Szavaiból érzi, hogy végleg elvesztette, a szépség gyõzött a jóság felett. Keserû volt neki a világ, az ágy, a takaró, a kedvese. Összetört.

-Mit tudsz te az árvaságról.

A kabin sarkába vonul, majd fallal szembe fordulva összeroskad és némán zokogni kezd.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.03. 7:37

(Glammy Zansane)

A lány érdeklõdve hallgatta a kapitányt, majd a zátony felé pillantott. Igen. Lehet valami a legendában.-Nos... bár nem hiszek az ilyen történetekben, de azért azt mondom, jó lesz vigyázni a környéken. A szirének, úgy tûnik, veszedelmesebbek, mint a jól képzett kalózok. -Glammy elhúzta a száját, majd elképzelte a jelenetet, ahogy egy szirén erõszakosan lehúzza õt a mélybe, hogy áldozatát örökre megpecsételje. Valahogy nem volt ínyére a dolog. -Na és ön, kapitány úr? Hisz az ilyesfajta mesékben? -kérdezte a lány, szemei huncutul csillogtak üregükben...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.03. 20:57

(Eldwyr)

*Az ételekkel, italokkal megrakott asztalhoz lép. Egy nagyobb tányérra gyümölcsöket és némi húst szed, melléjük rak egy közepes méretû cipót, magához vesz egy nagyobb flaska gyümölcsökbõl és zöldségekbõl préselt és kevés alkohollal tartósított italt és elindul Krom után.*

-Te is benne leszel a különitményben? Ez igazán remek. ... Hmm A meggyõzõ eszköz csak egy olyan különleges ajándék, amitõl öszinte barátságot remélek. *mondja kicsit hamiskás mosollyal.* <Végülis ez a lényeg.> Szerinted mikor érünk oda? *A fedélzeten állva körülnéz és elindul a hajó orra felé. Az ott található öszzetekert vastag köteleket használja asztal gyanánt. Falatozni kezd és figyeli a tengert.* Imádom a tengert illatát. Mindig meghozza az étvágyamat.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.02.04. 7:21

(Glammy Zansane)

<Milyen furcsa a tenger... ahogy a hajónk átvág rajta, szinte megerõszakolva a hullámait, mily vadul háborog alattunk... tényleg kiszámíthatatlan. Vagy talán a szirének közt dúl viszály... én nem tudhatom...>
A kapitány válaszát meg sem várva, még magának feltesz egy kérdést.
-Egyáltalán... mi számít mesének...?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 24 / 28 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28

Vissza: Régi Kalandok...