• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 24 / 45 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.01. 17:42

KM esemény [Lorin]: Vacsora egy különös vendéggel
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-Este
Résztvevők: Xavios

-Nem hiszem.... amenyiben nem a véráztatta Szent földröl jőn -és nekem nagyon úgy tűnik- nem lehet olyan vad, vagy barbár.
Ezt követő mondandódra kicsit elhelagat és szembefordul a pult mögött álló hugával.:
- Hoznál nekem egy kis bort? Tudod azt a fajtát amit mindig is szerettem...- az szinte azonnal pattan és elsiet majd kezében egy poros üveggel és két kristálypohárral visszatér. Lerakja az asztalra a butéliát és kihúzza belólle a dugót majd tölt, de csak az egyik pohárba.
A hölgy felemeli a poharat kcist megforgatja benne az italt majd belekortyol és leteszi az asztalra.
-Ugyan miért? Nincsenek barátai? Társi akik elkisérik útján? Egy magafaja vándornak biztos sokfelé van ismeretsége.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.01. 18:42

(Lernun)

-Na úgy látom kezd éledezni. Jó estét álomszuszék. Jól kipihented magad? Ne mocorogj mindjárt megérkezünk és rendbetesznek.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.01. 19:55

KM esemény [Lorin]: Az értelmetlen kérdések ideje...
Helyszín:Eatira- Az utcákon
Résztvevők: Lernun, Bredon

Bredon
Nagyon nehezen jutnak el hozzád a külvilág zajai, de csak megérted őket. Öcséd szólt hozzád, szavait nagynehezen megérted. Szerencsére nem kell sok idő is szűnikaz émelygésed főleg mivel megállt az a valami amin vagytok.

Lernun
Bátyád egyenlőre nagyonkótyagosnak néz ki. De legalább él. Közben megérkeztek a kirurgüs műhelyéhez.
-Na segíts lepakolni őket!-mutatja felád kicsit foghijjas mosolyát a boszorkánymester.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.01. 23:03

Bredon

<<Ahogy hallom most egy városban lehetek. Ha pedig itt vagyok, akkor vagy öcsémék nyertek és nem követtem el végzetes hibát, vagy nagyon pancser alakokkal hozott össze a sors, akik csak harcolni tudnak nem gondolkodni. Merthát mi értelme lenne vinni minket idáig... Ááá, öcsém. Akkor biztonságban vagyok... Megálltunk. Ez jó, legalább nem érzem magam olyan rosszul.>>

Mikor megáll az a valami amin vagyok, akkor megpróbálkozom újból kinyitni a szemem és szétnézni.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.02. 9:37

(Lernun)

<Na végre megjöttünk. Bredon..gyönyörű nő..Bredon..gyönyörű nő..ez van Bredon :D >
Leemelem a szekérről a nő testét.
<Nem valami nehéz, de ha már több 100 méteren át hurcolni kéne akkor igencsak. Egész jó erőben vagy bátyám.>
Beviszem az üzletbe. Közben igyekszem a bal lábamra támaszkodni, a jobbat nem nagyon terhelni. Ha a gyógyító is bejön:
-Hova tegyem?
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.02. 10:13

(Xavios)

-Barátaim vagy ott maradtak szülőföldjükön vagy pedig más messzi területekre tévedtek. Jelenleg nincs sok hír róluk. - ismét belekortyolok sörömbe, majd folytatom. - Hosszú utamon találkoztam olyanokkal, akik később társaim lettek, de egy idő után útjaink külön váltak, kivéve azzal a kettővel, akikkel jelenleg vándorlunk. Ők is itt vannak. - kis szünetet tartok, majd hozzáteszem - Itt vannak, de nem a fogadóban.
A másik pohár remélem nem nekem lesz. Furcsa ez a hölgy. Egy pillantást vetek az idegen férfira, aki talán ismeri a két félelfet, majd tekintetem az üres pohárra téved, de utánna visszatér a nőre. Talán frissen szerzett barátjának lesz. Őt már pár szavával elkábította. Ha a eltátja a száját, akkor tudni fogom, hogy barátnője mekkora befolyással lehet rá. Remélem erős az akarata és gyorsan észhez tud térni. Magambaan elhatározom, hogy a kezemben lévő korsó tartalmát olyan lassan fogom inni, amilyen lassan még nem feltűnő. Ha a hölgy illedelmes addig nem kínál meg semmilyen itallal. Kezd az az érzésem lenni, hogy ő veszélyes fajta. Biztos nem akar megmérgezni, de valami célja csak van ha már italt ad nekem. Egy röpke pillanatra ismét a mellette ülő férfira nézek. Az is lehet, hogy neki szánja.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.03. 15:47

Lernun
Lelemeled a nő testét aki még mindig nincs eszméleténél. Nyakából a földre hullik vallami, egy kis bőrszíj ahogy nézed de most nincs időd ezzel foglalkozni. Krechant követve bejutsz az ispotály egy hátsó részébe azon egy hatalmas és nem kevésvbé véres "munkapad" szolgál fekhelyként nőnek. Rámutat te lerakod és látszik rajta hogy egyből kezelésbe is veszi. A vesszük ütötte seb kötül először levetkőztetti. Mivel hogy ez a melkasán van és elég kényes terület a kirurgus rádmosolyofg és finoman megkér.:
- Menyé má! Hozd be a bátyádat is ... ne bámészkodj!

Bredon
A világ lassan kitisztul. Először a csillagokat látod magad előtt, gyönöyrűek, talán szebbek mint valaha voltak eddigi életed során. Aztán kicsit megemeled fejed és szétnézel.Egy kicsi eléggé lepukkant faépület előtt van a szekér amin fekszel, valahol egy városban.Az utcákon nincs senki.Az épületből enyhe kesernyés szag árad kifelé de lassan megszokod, aztán hallod ismét öcséd hangját.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.03. 16:00

A nő csendben iszogatja borát közben hallgatja amit mondasz. Szemei elkeekednek rajtad és nagyon megmosolyja mondandódat.
- Akkor... ön aféle kaalandozó ugye? Akikről a krónikák regélnek. Ugye? Bár nem értem miért lesz egy ilyne emberből mint maga, kalandor. Persze megértem... a kalandvágy.- legyint.- Tudja ez az ami a normális éppeszű férfiakat arra készteti hogy vasat ragadjanak és fejjel rohanjanak az ellenségnak mindenféle gondolkodás nélkül.- arca kicsit eltorzul, mosolya lalohad és tekintetét is eltereli róllad, a pult mögötti teret kezdi vizslatni.
Korsód tartalma jelenleg a felénél tart szóval még kitart egy ideig. Lassan érzed az ital kelemes bizsergető érzését a fejedben, nem csiptél be csak érzed.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.03. 17:20

(Lernun)

<Ha ezt tudom én is felcsernek álltam volna :D >
Egy kicsit morgok, de aztán kimegyek.
-Látom kezdessz magadhoz térni. Várj mindjárt segítek.
Elkezdem keresgélni az a bizonyos dolgot ami leesett a nőről. Remélem ennyi idő alatt nem keveredett el. Ha megtalálom megnézem mi az majd elteszem és lesegítem a bátyám a szekérről, majd betámogatom.
-Hát el sem tudod képzelni miről maradtál le. Már megint. De majd ha végez velünk a kirurgus a kocsmában majd megbeszéljük.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.03. 18:15

(Xavios)

- Még nem mondanám magam kalandornak, hiszen alig volt részem igazi kalandban. - mondom neki mosolyogva. - Csupán vándor vagyok, aki ha kell megvédi magát. - Ismét iszok a korsóból. Úgy tűnik kezd elmenni a kedve tőlem. Legalább tudok a feladatra koncentrálni. Emlékek jutnak eszembe. A múlt nyomai elmém tárházában. Pedig ha valaki tudná, hogy miben volt részem biztos, hogy kalandornak titulálna. Ilyen eseményekben nem sok embernek lehet része... Nem szeretek hazudni, még akkor se ha veszélyben vagyok. És most ráadásul nem is voltam veszélyben... csak beteges fantáziám küldött rám rémképeket.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.03. 20:53

Bredon

<<Na végre kezdek magamhoz térni. Ilyen szép égbolt alatt más körülmények közt elővenném a hangszerem és játszanék valami szépet... De most nem hiszem, hogy képes lennék rá. És igazából így kedvem sincs hozzá. Itt van már öcsém, mindjárt felvilágosít mi történt míg nem voltam magamnál.>>

- Hát kezdek magamhoz térni, de még nem vagyok túl jól- mondom Lernunnak- Amúgy hol vagyunk? És mi mindenről maradtam le? Mit keresel a földön?- kérdezem mikor lehajol és elkezd keresgélni- Rendben, majd ott megbeszéljük- válaszolom és rátámaszkodva megyek amerre vezet.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.03. 22:54

Lernun

Lehajolsz,megtalálod amit keresel egy alig 2 arasznyi véknyka bőrszíj, ami láthatólag el van tépve és kicsit kopottas is. Talán valamilyen nyakbavaló lehetett. Közben hallod amint bátyád nyögdécsel majd megszólal.

Bredon
Öcséd egy bőrszjjal a kezében emelkedik fel a földröl. Aztán kcisit tnulmányozza.

Minketten
Bentről zajoakt hallotok, egy két aszisz nyelvű szitkot majd egy éles kiálltást.
-Valaki segítsen!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.03. 23:01

-Értem... szóval ön nem az a tejfölösszájú hencegő alak.-mosolyodik el ismét.- Csak tudnám akkor miért ezt az ő számukra kitalált italt issza?-érinti meg jobbmutatóújjábal(melyen érdekesen csillog egy fekete gyűrű) kupádat.
-Miért nem iszik velem egy valódi italt? Ez egy igazi déli bor, Shadoni. Ugye elfogad tőllem egy pohárral?-kérdezi kissé lágy hangon miközben hatalmas szemivel rád néz.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.04. 10:32

(Lernun)
-Nos úgy látom elég jó bőrben vagy ahhoz, hogy egyedül is betalálj.
Besietek(amennyire tudok) az üzletben és megnézem mit tudnék tenni.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.04. 17:26

(Xavios)

Nem lep meg, hogy a sört nem éppen a legjobb italnak találja egy ilyen finom hölgy, de kezdem kellemetlenül érezni magam, hogy még mindig rám figyel.
- Hosszú ideig csak vizet és bort ittam és már kezdtem megunni. Kell egy kis változatosság is. - felelem neki. - A sör nem a kalandorokért van, de legtöbbjük ezt issza. Nem egészen értem, hogy miért mindig sört, de nekem most jólesik, hogy végre nem édes vagy sós ízt érzek a számban. - Ezt a kijelentésemet megerősítem azzal, hogy iszok egy keveset a már fogyóban lévő folyékony kenyérből. Mikor a hölgy megkínál borral gondolatban már előre tudom mit fogok válaszolni neki.
- Köszönöm hölgyem, de nekem mára ennyi alkohol elég lesz. Szeretem ha a fejem tiszta ezért igyekszem kevés szeszes italt fogyasztani. - felelem neki. Akkor azt a poharat nekem kérte. Nem baj, mert most nem én fogok belőle inni. Ma estére meg kell elégednie a másik oldalán ülő emberrel. Ismét iszok a korsóból, ezúttal többet, mint eddig, de még hagyok benne.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 24 / 45 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...