*Könnyes szemmel és megkönnyebbülten rámosolyog Shanilra.* - Köszönöm, hogy ilyen megértő vagy velem. Olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy az érzelmeitekkel játszadozom. Pedig nem direkt csinálom.
*Szorosan a férfi nyaka köré fonja magát, és forró csókot ad neki. Meztelen testük valósággal összeolvad. A férfi felé eső combjával is átöleli azt. Szinte rámászik.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
be sem tudja fejeni a mondadóját mikor a lány forrón megcsókolja.teljesen belemerül a csók gyönyörébe és szinte megszünik a számára a külvilág és az is,mit igért Minunak.mind két kezével megmarkolják Minu csipőjét( és ami alatta van).Hosszasan vissazcsókolja a lányt hátradől és rá huzza Minu ágyékát az övére és bent hagyja Minuban.Jobb kézvel Minu meg fogja Minu nyakát,hogy ne szabaduljon ki a csókból mig a ballal továbra is markolja....
*Kezet nyújt Flammnek* - Én is örülök a találkozásnak a nevem Joe Lyon, a társamé pedig Brakwak. Hmm. tényleg nagyon izletes volt a vacsora. Rég nem ettem ilyen finomat. < Na végre egy barátságos figura. Shanilhoz képest pedig egy isten áldása>
* Megvárja még Brakwak elbúcsúzik az orkoktól, majd ő is követi példáját. Odalép Graughoz:*
- Köszönök mindent bölcs harcos! Ígérem Brakwaknak jó sora lesz! Jó utat és sok szerencsét hazafelé. * Megvárja még az orkok össze pakolnak és elindulnak, majd mikor eltűnnek a látóhatárról Brakwakhoz fordul:*
- Na barátom az életed mostantól merőben átalakul! Most már a magad ura vagy és azt teszel amit csak akarsz! Én mindig melletted leszek és remélem vállvetve minden akadályt leküzdünk! * Ezzel barátilag jól hátba veregeti az orkot, kurjant egy nagyot, majd miután a pap beszélt velük letelepszik Brakwak fekhelye közelében lévő fa alá és nyugovóra tér.*
- Pihenj barátom te is, mert nem tudom mit hoz számunkra a holnap.
*Egy kissé elmereng saját szavain< Hát remélem nem vittem Brakwakot valami nagy szarba. A dartonita eléggé titokzatos, bár látom rajta, hogy segítőkész. Jó embernek tűnik a maga módján. Remélem nem csalnak a megérzéseim.> Ezután elszendereg. Reggel korán kel, gyors összepakolja holmiját. Ha van még eszik az esti őz húsból, majd a pap információit várja a küldetéssel kapcsolatban*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.01.22. 23:13-kor.
*Mikor Shanil keze lecsúszik a csípőjére, még azt hiszi, hogy simogatni akarja csak. Aztán a combjait széthúzza. Ezt betudja annak, hogy mégjobban magához akarja ölelni. Teljesen meglepi Shanil behatolása. Teste még mindig nedves és a legkisebb szellőre is libabőrös lesz, egyszóval fázik. Izmai még kicsit össze vannak húzódva. A hüvelyizmai sem jelentenek kivételt, úgyhogy most az átlagnál is szűkebb. Mivel Shanil magáhozköti és tovább csókolja, a sikoltása elfúl. Teste megfeszül, és első természetes reakciója a menekülés. A tarkójára tett kéz azonban visszatartja. Shanilt nagyon nehezen bár, de befogadja. Ajkait még mindig a férfiéra tapasztva elkezd zihálni és várja, hogy Shanil engedjen a fogásból.*
A hosszú csók után elengedi Minut és befejezi a mondandóját,amit nem tudott a csók miat.
-CSak annyit akartam mondani,hogy dönts minél hamarabb,mert nem biztos,hogy tudok nélküled élni....
Aztán lenéz és látja,hogy mi történt a csók alatt.
-Sajnálom Minu nem...nem tudtam kontrolálni magam és az egész mintha tudat alatt történt volna...
Majd megprobál felkelni és leemelni Minut magáról.
*Mikor elengedi a férfi, elemi erővel szakad el tőle és felül. Ezzel csak azt éri el, hogy még mélyebben karóba húzza magát. Megint felnyög és tovább kapkodja a levegőt. Az arcára kiül a fájdalom, és egy kicsit meg is szédül. Az ágyékához kap, és esetlen mozdulattal oldal irányban lecsúszik Shanilról, majd elhemperedik a fűben. Mindkét kezét a combjai közé csúsztatja, és úgy fogja az ágyékát mint egy tökönrúgott férfi. Nyöszörög egy kicsit, aztán kezd magához térni.*
*Felkászálódik a földről, és visszatartóan előretartja a kezeit Shanil felé. Felkapja a ruháit és Shanil felé fordul.* - Azt hittem, hogy össze tudunk bújni, meg beszélgetni, simogatni egymást. Az én hibám. Ne haragudj. Jobb ha máshol alszom.
*Megfordul és elbotladozik onnan. Egy távolabbi fánál felveszi magára a ruháját. Csak a csizmáját viszi a kezében. Mikor a táborba ér körülnéz, hogy ki van itt. Még fázik egy kicsit ,úgyhogy keres magának valakit, akihez hozzábújhat. Kiszúrja Joe-t és elindul az irányába. Nem akarja felkelteni. Ciki lenne magyarázkodni. Mielőtt odaérne ,hasra esik valaki csomagjában. Valószínű ezzel felzörgeti a közel levőket. Tovább négykézláb jut el Joehoz, és a hátához bújik. Nekiáll szipogni a nemrég volt sírás miatt, aztán kezdi jólérezni magát a testmelegtől, és elszundít.*
Elmereng,hogy minu otthagyta és csak anynit mond halkan távozó Minunak,aki valószinűlg meghllja még a rendkivüli hallása miatt
-Sajnálom.Tényelg nem akartam....Aludj jól....
hangjában megbánást és szomorúság érezhető.Majd elmereng abba az airányba,amerre Minu ment....Ruháit nem veszi fel hiszen azok még vizesek.Felkap a füves földről egy hosszú hajszálat,ami vha a minué volt és az ujja köré csavarja azt....Elmereng a napokban történtekről és csak remélni tudja,hogy Minu tudja majd szeretni.Nem tudná igazán elviselni azt a látványt,hogy Minu egy másik férfi oldalán legyen,de ha tényelg megtalálja a másik férfinál a boldogságát,akkor nem lenne szive bele avatkozni sem...
* Felriad Minu botlására, de úgy tesz mintha aludna. Mikor megérzi, hogy a nő mögé bújik, és a szipogást hallva hátára fordul és suttogva megszólal:* - Remélem a ficsur nem bántott! Gondolkodj el azon, hogy mit teszel, mert így mindenki cafkának fog nézni.*< Pfuu.. ez lehet, hogy durva volt> Pár pillanatnyi szünet után folytatja:* - Bocsáss meg nekem az előbbi szavaimért! Nem akartalak megbántani! Most pihenj és, majd ha tanácsom megfogadod holnap gondolkodj el azon, hogy mit is akarsz kezdeni az életeddel.* Takaróját a medve bundát megemeli és Minura is terít belőle. < Nagyon jó ez a nő, de még ő sem tudja mit akar. Szívem szerint „ megvigasztalnám”, de az adott szó kötelez Shanil felé.> Azért annyit megenged magának, hogy közelebb bújik a lányhoz. Mivel neki is jól esik a másik testmelege. Majd nyugovóra tér*
- Nem b..bántott. *Ez nem sikerült valami meggyőzőre.* - Igazad van. A végén mindenki kurvának néz majd. Pedig csak egy kis gyengédségre vágytam. Hogy valaki megértsen, és ne kelljen egyedül álomra hajtani a fejemet. De mindig elrontják a pasik. Miért kell mindig rámmászniuk. Shanil is. Próbáltam vele megértetni, hogy szeretem, de nem úgy ahogy azt ő gondolja. Legalábbis még nem. Nekem nem megy olyan gyorsan. Flamm megtudta érteni, és tudott időt adni, hogy tisztázzam magamban az érzelmeimet. Shanil miért nem?
- Nem bántottál meg. Köszönöm, hogy őszinte vagy velem. Arel sokmindenre választ ad, de arra nem, hogy mit kezdjek vele. Nem hiába vagyunk vándor papok, akiket sok helyen csavargónak néznek. Köszönöm a takarót. Jó meleg.
*Mégjobban Joehoz bújik és át is öleli.*
- Látod? Csak ennyit szeretnék. Olyan nehéz megállni, hogy ne dugj meg? *Úgy mondja, mint ha tényleg egyszerű dolog lenne.* - Néhány nő már azzal is megelégszik, ha szuszog mellette valaki, és érezheti egy férfi testmelegét. Ezt neked nem hiszem hogy kell mondanom. Néha biztos hónapokig nem jutottál hasonlókhoz egy-egy portya alatt. Te is szereted a természetet. És a természetben sokszor magányos az ember. Sokszor egy jó szó is megteszi.
* Mikor a lány közelebb bújik hozzá és átkarolja szíve hevesen kezd verni < Istenem több, mint egy éve nem voltam nővel.>( Akaraterő próba: 6, Tehát megvan). Erőt vesz magán és egy mély lélegzet után szavait vissza folytva , hogy ne hallatszódjon bennük a remegés, suttogva mondja:* - Nagyon jól esik, hogy megérted milyen is lehetett nekem az orkok közt. Nagyon rendes lány vagy te, csak még nem tudod a helyed a világban. Remélem minél előbb megtudod.
- Na most már tényleg jó éjt és szép álmokat Arel papnőjének!* Ezzel befejezi a beszélgetést. Nagy sokára sikerül is neki elaludnia. Álmában Minu foglalja el a központi szerepet*
Mitán Minu elment megprobál elaludni,de nem igazán megy neki...Mindig csak Minun jár az esze...Egy idő után megunja a dolgot igy felveszi a ruháit elméje segitségével felmelegiti a testét,hogy a ruhái minél hamarabb megszáradjanak és hogy ne fázzon annyira,majd lefekszik oda,ahol Minu is feküdt és becsukja a szemeit....Hála a kiatartó probálkozásának végül sikerül elaludnia,de álmába is csak Minut látta maga előtt...Látta,hogy egy csuklyában burkolozó emberszerű lény elragadja tőle és ő tehetetlen ez ellen...És hirtelen a csuklyás leveszi magáról a csuklyát és saját arcát látta...Hirtelen felriad az álomból.A hideg verejtéktől szintem ár vizes a föld.Körülnéz és miután megbizonyosodik,hogy nem fenyegeti veszély visszafekszik és probál ismét elaludni...
*Szorosabban hozzábújik Joehoz, majd motyog még valamit.* - Majdnem négyszáz év, és nem volt elég. Aludj jól.
*Gondolatai egyre jobban elmosódnak, majd elalszik ő is.* <... Amekkora nagy melák, annyira kedves. Ja és ugyanolyan őszinte mint Flamm. Azt hiszem újabb barátra akadt a csapat. És én is. A zöldike sem zavar annyira. ...>
KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Fás ligetecske
Időpont: reggel
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon
*Az atya elmélyét korai ébredésre állította. Éjközép után pontban 3 órával kelt. Társai javában aludtak még, hiszen sötét volt. Rövid meditatív állapotba süllyed. Testének energiáit gondolatátvitelre használja el. A távolban egy sötét köpenyes alak emeli fel fejét. Igencsak kormos a barlang, ahol másodmagával ücsörög. A másik személy zöldes árnyalatú harcosokhoz illő bőrruhát visel. Nyakában Arel szent szimbóluma lóg. Az illető nő.*
*Arakan így szól társához:*
- Radogin üzent. Azt mondta, indulhatunk. Ideje szólni az Embervadásznak és Lertosnak. Megkapta az Embervadász üzenetét is. Toroni kémet fogott el. A szemét bestia a lget Ny-oldalába akart surranni. Kém van a felbéreltek közt!
*A nő fáradtan bólint, majd megindul figyelmeztetni őrségben lévő társait.*
*Az atya végig meditatív állapotban marad. Késöbb finom léptek zaja üti meg a fülét. Egy tőr szegeződik a nyakának.*
*Az atya rendkívül halkan megszólal:*
- Tudod Trisha, nem vagy már a régi. Most az tolsó pár lépedet meghalottam. Pár éve még arra se maradt volna időm, hogy megmukkanjak.
*Az atya kinyitja szemét, majd mosolyogva hátrapillant. A zöld ruhás nő áll mögötte apró díszes tőrét nyakának szegezve. A nő is elmosolyodik, majd visszatolja tőrét tokjába. Mint két régi barát üdvözlik egymást, összeölelkezve, egymás hátát veregetve álldogálnak egy pillanatig. *
- Ha tudnád mi történik odahaza Radogin... kész őrültekháza. Az ellenség dühöng az akcióink miatt, Mofik érzi lassan kicsúszik a keze alól az irányítás. hamarosan vége, el se hiszem.... Mutasd magad! Legutóbbi találkozásunk óta nagyon....megváltoztál. Minden szempontból pozitívan.
*A nő elvigyorodik, majd sietve hozzáteszi a pap gyászos képét látva.*
-jaj nem akartalak megbántani. Tudom, szörnyű ami történt, senkise hibáztat érte.
- De igenis, minden miattam van. Ha én nem....-itt elcsuklik a hangja- Nade koncentráljunk a jelenre. A többiek?
*A nő még szélesebbre húzza mosolyát. Hátra mutat, ahol a Krad lovag próbál elég szerencsétlenül minnél csendesebben utat törni magának.
Az atya szintén elmosolyodik. A mögötte csörtető fekete ruhás alak láttán röviden meghajol. A díszes öltözetű fürge harcos a másik irányból érkezik, ugyancsak meglepve az atyát. *
- Kit tisztelhetek benned idegen?
*A zöld ruhás nő közbevág.*
- Erigowi Embervadász. A Szövetség küldte segítségképp. Semmit sem árult el magáról, pedig hidd el hogy kérdezgettük rendesen. Annyit modott el, hogy a megbízói érdekével egyezik a mi lázadásunk célja.
*Az embervadász biccent, majd odaveti az atyának.*
- Hol van?
*Az atya a fák közé mutat.*
- Ha nincs itt, akkor bizonyára a forrásnál aludt el. Ki nem juthatott, ti vigyáztatok álmunkra.
*Az ork a beszélgetés közepén fel is riad. Hiába volt a pap és társainak találkoója 3-4 m-re alvóhelyétől, sajátságos képességei miatt könnyen felriadt. Fel is emeli maga mellé támasztott csatabárdját, majd Joehoz settenkedik. Megrázza vállát, majd az atyáék felé mutat.
A fekete köpenyes varázsló az ork felé fordul, majd a fák között el kezd felé lépkedni. Az atya, és a többiek követik. Az Embervadász megkerülve a társságot a forráshoz siet. Az ork megmarkolja csatabárdját, majd éles kiálltást hallatna, de elötte történik valami. *
*Az öreg fekete köpenyes alak mélyen néz rá, szeme szinte vág. Az ork fejében egy hang szólal meg. *
<... Most leteszed a csatabárdod, és leülsz a rönkre. Csendben hagyod, hogy a körötökbe érjünk, majd figyelmesen végighalgatsz minket...>
*Az ork így is tesz. Egy szót nem szól, visszaül a tönkre. A jövevények az Embervadász kivételével a körbe érnek. A csapat tagjai a jövés-menés zajából riadva kelnek. A kék köpenyes férfi a pappal folytat elmélyült beszélgetést, majd látva az ébredező embereket, az atya hangosan megszólal.*
- Itt az ideje az eligazításnak.
*A zöld ruhás nő az egyik üres tönkre ül le, maga mellé invitálva az atyát. Le is ü, majd figyelmesen várják hirtelen felbukkanásuk hatását. A kék ruhás férfi, és a fekete köpenyes öreg középen marad. Az öreg szólal meg elsőként.*
- Üdvözletünk, az Ertuctas nevében. hamarosan itt lesz a másik társatok, a Shanil nevezetű is, ne aggódjatok. Radogintól tudjuk, mi történt veletek az előző napokban. Azért vagyunk tt, hogy segítsünk titeket küldetésünk további szakaszában. Bizonyára tudjátok, mit is kell tennetek. Elsőként kíváncsi vagyok, tudjátok-e...nem ez nem jó szó....sejtitek-e mibe csöppentetek. De ami még ennél is fontosabb... mi vette rá Mofikot hogy éppen Erionban keressen zsoldosokat? Nem ti vagytok az elsők, nem is az útolsók akiket felbérelt. Kíváncsian várom véleményetek a dologról. Miról tudtok egyáltalán? Jaj, bocsássatok meg, Jornus Arakan vagyok. Tudós, és a mágia misztériumainak ismerője. mellettem társam, Kervin Lertos áll, Krad rendíthetetlen lovagja.
*Szélesre húzza mosolyát. A kék ruhás féri széles mosolyra húzza száját, biccent a körülötte állóknak. Oldalán hosszúkardja csak úgy csattog az oldalán lévő finom köpenyen. Alatta bizonyára valamilyen könnyebb páncélzat van.*
- Radogin melett csapatunk gyönyörű Arel papnője, Trisha Lera, a gyógyítás és egyébb tudomyányok képviselője, mindemelett kítűnő harcos.
- Jaj arakan, már megint zavarba hoztok.
*Az öreg rekedtes kacajt hallatt.*
-Hamarosan megérkezik társoságunk negyedik tagja is.
Mindeközben a forrásnál:
*Shanil zavarosan alussza, kisebb felnyögések közepette. A környezetében lévő apróbb bokrok közt egy férfi lopódzik a közelébe. Shanil mellé érve elővonja kardját, melet a férfi mellének céloz. A fém hidege, és egy piciny lőkés magához téríti a férfit.*
- Indulj. A táborban már várnak rád. Nem hagyhattuk, hogy megszökj. Nem az én módszerem, de ezuttal kényszerítenem kell téged, hogy térj vissza. Ha nem ellenkezel, sőt magad is arra fele tartanál, nincs semmilyen gond. csupán elővigyázatosság.
*Azzal másik kezét nyújtja. Szeme végig ugyanolyan hideg, számító marad. kardját tovbbra is a férfinak szegezi.*