• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 3 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.12. 16:09

Ryell

-Mit? Dehogy füvezek.-ocsúd fel átmeneti kábulatából.
-Honann szedi ezt az ostobaságot?

<<Most pedig olyan szvesen kérdeznék! Kik ezek a személyek?Nincs más választásom meg kell kérdezzem ezt az embert...lehet ő tudja merre kell mennem.>>

-Hölgyem véletlenül nem tudja hogy merre van az a Zenton nevű hely? Vagy azt hogy ki az a Wenla? vagy az a Thurza Dephriton? -kérdő tekintettel néz a nőre.

<<Honann olyan ismerős?>>
Próbál emlékezni.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.03.12. 18:52

Keresek egy pihenésre, gondolkodásra alkalmas helyet és leülök.
<< Muszály gondolkodnom egy kicsit. Nagyon könnyűnek tűnt eddig minden...De vajon mi lesz az a súlyos titok, amelyre fényt kell derítenem? >>
Iszok egy kis vizet, majd, miután pihentem, tovaindulok, hegynek fel, a város felé.
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.12. 19:12

(Wenla)

-Onnan, hogy baromságokat beszél és kérdez. Ne hölgyemezzen, vágja ki a rezet, honnan tudja a nevem?-szalad össze a szemöldököm és nem voltam jó kedvemben.
-Nem érdekel, hol az a seholsehallott falu, sem az a másik, hanem az jobban érdekel, kitől és hol hallotta a nevem?-veszem elő a késem.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.12. 19:21

Ryell

<< Ha tudná hogy annak nem sok hasznát veszi :) ...>>
Mosolyog magában ezen gondolatsoron.
Miután látja hogy a nő nem viccel felsóhajt.
<<Ez nem titok elárulhatom neki, és sok felesleges kérdéstől kimélem meg magam...>>
- Nézze csak!- dobom felé a tekercset.
- A kérdés inkább az hogy ki az aki mindkettőnket ismer?
<<És hogy miért olyan ismerős nekem? Mielőtt elolvastam volna levelt semmit sem éreztem... talán mágia? Majd utánna járok. Majd...Mindenesetre bizom a mesterben.>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.12. 20:09

(Wenla)

Megnézem az írást, és fogam csikorog:

-Hát ez jó! Valami elborult agyú a nevemmel dobálózik! Itt vagytok mind a ketten, jó, hol, az erdő közepén?! De elmés! -kezdem, el fennhangon olvasni a levelet, belefűzve a véleményem.- Ki ez a tökfej, aki olyanokat ír, ismeretlenül, hogy kötelességem van, he?! Azt se tudja, ki a lószar vagyok és ilyennekkel dobálózik? - húzom fel magam teljesen, már a fejem is vörös.
-Aláírás nuku! De kötelesség az legyen nekem! Zenton! Életbe nem hallottam ezt a helyet, és ez a Thurza azt se tudom, fiú-e vagy lány! Bocs haver, valaki itt kavarni akarja a szart, benne engem is, és látva az arcod, te ezt úgy benyaltad, mint a cukrot! Részvétem! Szépen vagyunk!-dobom vissza a levelet.
-Tudod mikor veszem be az ilyen szózatszerű üzeneteket, hapsikám! Ha majd újra pelenkát kell viselnem vénségemben! Vagy ha hozzámvágnak pár aranyat, akkor másképp állunk, de ingyen aztán Darton se jöjjön elém!!!
Aztán még szederjesebb lesz az arcom:
-Csak nem azért írtad ezt, hogy megismerkedj velem?! Honnan és kitől tudod anevem, mi, vazz?!-villan a késem.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.12. 20:25

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 0.nap dél.
Résztvevők: Ragdox

Annyit tudsz hogy Zentonba kell menned egy kisváros a Sheral egyik eldugott hágójánál egy kis firgalmú karavánúton fekszik.Miután pihentél egy kicsit indulsz tovább az utadon.Körülötted csend van egy óra múlva a távolban egy hídat látsz és ahogy özeledsz felé egy táblát is látsz a híd előtt alatta pedig egy agyag üstszerűséget.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.12. 20:35

KM esemény [Togar]
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang

(Nasha Verdon)
Odamész az ajtóhoz semmit nem hallasz, talán csak a hallásod tréfált meg.Kimész a folyosóra é ahogy szétnézel.Látsz jobra még egy ajtókeretet ajtó már nincs és azon keresztül látod az erdőt.Bal oldalra egy lépcsőt látsz lefelé.Ahogy elindulsz a folyosón le a lépcsőn eléggé nyikorog. A lépcső felénél jársz mikor látod hogy a fogadórészbe jutottál, az sincs sokkal jobb állapotban mindenütt por és törmelék.Majd hirtelen meglátsz egy alakot az egyik ép asztalnál amint iszik egy üvegből és téged figyel.

(Chin Chüang)
Leülsz és csendben iszol, készen a harcra szinte lépésről lépésre hallod ahogy közeledik az ismeretlen feléd le a lépcsőn.Majd a felénél megáll és szétnéz. Aztán hirtelen meglát téged és az arcára kiül a meglepetés.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.12. 20:51

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall

(Ryel wes Nortendall)
Nem éreztél semmilyen mágiát a tekercsen.Nézed ahogy elolvassa a levelet és szinte számítottál rá hogy ez lesz a reakciója tudtad.Ahogy hozzádvágja simán elkapod és elrakod ezen magad is meglepődsz.Valahogy megkellene találnod azt embert

(Wenla)
Nem igazán érted miért adta oda a levelet de abban biztos vagy hogy nem ő írta, láttad az arcát mikor elolvasta nem erre számított ő sem őszintén meglepődött.Mikor hozzávágtad a levelet elkapta és eltette és tudtad hogy ez fog történni.Mert direkt ugy dobtad mintha ezt már gyakoroltátok volna vagy megtörtént volna valamikor, de vajon honnan tudod.Abban is biztos vagy hogy nem akar tőled egyenlőre semmit nem az ő trükkje. Zenton ezt a nevet olvastad az útjelzőtáblán és arrafelé is tartasz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.03.12. 21:24-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.12. 20:53

(Chin)

*Alaposan megnézem magamnak az alakot, bár nem bámulom meg. Az udvariatlanság volna. Inkább nyelek még egy korty bort, és szé lassan az asztalra teszem az üveget. Megpróbálom felmérni a jövevényt: támadó szándékkal jött, vagy csak éppen olyan eltévedt "bárány", mint én?*

// off: Az asztalnál ülő alak úgy 184 cm magas, közepesen testes, inkább szíjjas izomzatú, barna mandulavágású szemű, barna haja és enyhén aranysárga bőre van. A ruházata egy zárt vászoncipő, bő nadrág, egy szövet ujj nélküli ing. Meg egy hasonló anyagból készült kabát hozzá... A bal alkarján valamilyen minta van rajzolva. A ruházata a fehér és a halványkék variációi. Egy üveg van előtte az asztalon, a felett néz figyelmesen. Halvány mosoly az arcán... Mellette málhazsák, és egy széles karimájú szalmakalap...//
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.12. 21:18

( Nasha Verdon )

* Ahogy kimegyek a szobából és kicsit körbenézek, elmerengek egy pillanatra. *
< Biztos, hogy mágia van a dologban és nem a képzelőerőm játszik velem. Vajon ez az épület az a fogadó lenne, ahol pár pillanattal ezelőtt voltam, csak időben egy kicsit a nagyon túl távoli jövőben? Ahogy megpillantom az erdőt, el is vetem ezt a gondolatot. Erion kellős közepén nem fog erdő nőni. >
* Ahogy megyek lefelé a lépcsőn és meghallom nyikorogni a korhadt fát, óvatosabbra fogom a lépteimet. Nem óhajtom összetörni magam a leszakadó lépcső alatt. *

* Olyan látvány tárul elém a lépcső felénél járva, amit nem lehet nevetés és szó nélkül hagyni. Elnevetem magam egy pillanatra, majd megszólalok. *
- Hát ez mulatságos. Egy ismeretlen erdő közepén, egy lepukkant rozoga viskó földszintjén egymagában nyugodtan iszogat. Elismerésem. Gondolom maga sem tudja, hogy hol vagyunk, és hogyan kerültünk ide.

* Beszéd végén lemegyek a lépcső aljára, megállok és várom a válaszát. *

// Kinézet: 175 cm, vékony testalkatú nő. Fekete hosszú dús haj, ami rafináltan van most összetűzve Hosszú, elf fülek. Kissé napbarnított bőr, hosszúkás arc, ívelt vékony fekete szemöldök. Nagyon enyhén mandulavágású smaragdzöld szem. Fekete bőr csípőnadrág, felül vékony spagetti pántos világosbarna top, nőies kivert bőr mellvért, alkar és lábszárvédő, fekete, bokáig érő nőies szövet csuklyás köpeny. Nyakamban egy medál. Lábamon puhatalpú cipő. Baloldalon a kard, jobb oldalon a combomra szíjazva a tőr. Hátamon egy kicsi hátizsák, jobb oldalamon egy övtáska. //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.12. 22:53

(Wenla)

Elveszem a kést, nem úgy fest a férfi, mint aki így akar a közelembe férkőzni.
-Khm. Nos. Tudom hol van Zenton, és ha fizet nekem egy komplett ebédet, elvezetem oda. De egy szót ne halljak erről az irományról. Csak hamisítvány lehet. Az íróját se ismerem önt se, nem kérdéses, mi valós és mi nem. Ami ezt a késes közjátékot illeti, ez a fétisem, és rühellem, ha rám akarnak mászni. de maga nem akar. Ugye? -kérdezek vissza, de a kést már eltettm és távolabb álltam tőle.
"Úgy viselkedem mint egy pszichopata. Még szép, nemrég vér tapadt a kezemhez, mire legyek angyali békés?"
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.13. 6:42

(Chin)

*Megnyugodva lazítom el magam és visszanevetek a nőre...*

- Hát nem, hölgyem... Fogalmam sincs merre lehetünk, csak azt tudom, hogy lekéstem e miatt - mutatok körbe, de az egész helyzetre célzok - a meleg és tápláló reggelimet...

*Jobb szemöldököm a homlokomra szalad, a mosoly tovább bújkál a szájzugomban.*

< Hmm, csinos... bár még nem ittunk együtt... de ezen segíthetünk>

Felállok a székről, padról vagy amin ülök - siettemben meg sem néztem mire tettem le a fenekem - és kerítek egy ülőalkalmatosságot a nőnek velem szemben. Látványosan széles mozdulatokkal poroló célzattal leveregetem a helyet, majd visszaülök az asztal túloldalára.

- Velem tart? - bökök a palackra. - Sajnos poharat elfelejtettem csomagolni...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.13. 7:41

( Nasha Verdon )

* Örömmel nyugtázom nevetését. *
< Tehát nem kell tartanom tőle, és még humora is van. Nagyszerű. >

* Látványos arckifejezésére csak mosolygok egyet. Ahogy felkínálja a helyet, kicsit meglepődök. *
< Nem szívbajos. Úgy látom, jól meg fogjuk érteni egymást. >

* Leülök, és ahogy felkínálja az italt kicsit felhúzom a jobb szemöldököm. *
- Attól függ, mi van benne. Pohár? Minek. Na jó, adja. Erre a helyzetre inni kell.

* Jól meghúzom a flaskát. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.13. 8:07

(Chin)

*Mivel alapvetőleg nem vagyok rosszindulatú, ezúttal a borosüveget ajánlottam fel iddogálás céljából. Úgyhogy egy közepesen édes, nem túl fiatal, de nem is öreg vörösbort kóstolhat a hölgy... Elégedett vagyok a dolgok ilyetén alakulásával. Ha már iszunk együtt, akkor akár beszélgethetünk is. Ezt gyorsan az előttem ülő tudomására is hoznám.... ha nem merülnék el a nézésében.
Hiába no, eddig nem sok lánnyal voltam ennyire közeli kapcsolatban. Eddig valahogy sosem került rá lehetőségem...
Elnézegetem a nyaka ívét, a furi füleit, - ilyet nem is emlékszem hogy láttam-e életemben - a nőies vértjét.*

- Szavamra hölgyem, Ön nagyon csinos! Mi szél hozta ebbe a világvárosi fogadóba? - s visszaveszem az üvegem egy korty erejéig. Aztán elvörösödve pattanok fel és hajlok meg felé derékból, két kezem felé nyújtva kissé. Egyik ökölben, a másik alatta nyitottan...

- Elnézését kérem modortalanságomért. Chin Chüang vagyok, Si-fu Yo Fei tanítványa. Megtisztelne ha megverekedne velem...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.13. 9:00

KM esemény [Togar]
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang

(Mindketten)

Miután látjátok hogy egyenlőre nem lesz harc és leültök beszélgetni közben jobban körbenéztek. A fogadó részben, az asztaltól nem messze még látszik, hol volt a pult. Egy része még egészben van, bár azon is látszik nem sok hiányzik, hogy szétessen.Mögötte van egy ajtónyílás ami sötét, valószínüleg emiatt nem tünt fel elsőre. Közben egy ló néz be a bejárati ajtón, majd miután meggyőződött róla, hogy Nasha megvan békésen legelészik a fogadó előtt. Látszik az ajtón keresztül. Odakint gyenge szél fújdogál hallatszik a fák leveleinek surrogása, de ahhoz képest, hogy a fogadón sem ajtó sem ablak nincs, odabent egy porszem sem mozdul.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 3 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...