• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A yankari légiós [D20]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
392 hozzászólás • Oldal: 3 / 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27

Re: A yankari légiós

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.23. 22:30

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Haonwell, A Rózsafüzér-székház, kert
Idopont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/2. nap, késő délután
Esemény: A Prológus eseményei (Haonwelli események)
Résztvevok: Xue
________________________________________________________________________________

A puma elrugaszkodik, és teljes testének súlyával pontosan telibetalál, elsodorva téged székestől mindenestől, az állat leteper és a földre visz.

Játéktechnikai információk:

-Elfelejtettük, hogy Készületlennek számítasz. Tehát a VÉ: -2 és az Ügyesség módosító nem számít bele a VÉ-be az első harci körben. Tehát túlütöttek.

Az állat súlyának becsapódásától és az eséstől veszítesz 2 Ép és 6 Fp-t.

Dobj Fizikai ellenállást dobást!

Cészám: 15

Ha sikeres: nem történik a Ép és Fp veszteségen kívűl egyéb
Ha sikertelen: ebben és a következő körben Kábutnak (302. old) minősülsz és nem vagy képes cselekedni. (De védekezni igen.)

Vége a körnek.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.23. 23:21

//A felejtésért bocsi - hisz még fel is hívtad rá a figyelmem. :oops:
Karlapon levontam a sebzést.

Fizikai ellenállást nekem kell dobni? Nem úgy van, hogy az ellen dobja - s a célszáma az én Fizikai ellenállás értékem? (Esetemben ez 10. Vagyis ha így van, akkor érvényes lesz rám a 2 körön át tartó kábulat.
Ha mégis kellene dobnom: d20=2 (esküszöm, hogy ez a kockageneráló nem szeret :P :D
Vagyis 2+10=12 - ugyan az a helyzet - kábulat hatás 2 körön át//

(Xue)

*Bizony csorba esett a tegnapi "nagymellényen", amikor ezt a varázslatot nem sikerült létrehozni, és nincs is időm reagálni bármi mást - az állat ugrik, telibetrafálva engem.
Fájdalmasan felkiáltok, kissé megszédülök, elkábulok az elszenvedett sérüléstől, valamint az állat súlyától együttesen.
Tudva, hogy már csak a két puszta kezem van az állat ellen, elkeseredetten próbálom a fejét - fogait - távoltartani magamtól.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.24. 10:43

Helyszín: A Pentád, keleti vidéke, Daerim városa
Idopont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/1. nap, este
Esemény: A Prológus eseményei (Csata Daerimben)
Résztvevok: Dormak
________________________________________________________________________________

//Off: Bővebben a felszerelésről:
A quarrokat a következő felszereléssel engedték el:
-félvértezet
-légiósszabalya (értékei az Ívkard értékei , 346. old.)
-3 db dobótőr

Neked ugyanez van a következő módosítással:

- mivel nem vettél fel Nehézvért viselet képességet, csak Könnyűt, ezért neked sodronyinged van.

- a sodronyingen, a légiósszablyán és a 3 dobótőrőn kívűl van 5 aranyad; amiból egyéb „apróságokat”, kiegészítő felszerelést vásárolhatsz, az ETK árai alapján.

-Pajzs nincs nálatok.//

1. kör

Szövetséges NJK-k kezdeményezése: 29 (20-at dobtam nekik! :D)
Dromak kezdeményezése: 24
Ellenséges NJK-k kezdeményezése: 18

Az események sorrendje:

1. Elsőként a lövész cselekedhet, aki Dormakot vette célba. Az íjász egy kicsit előttetek lévő ház tetejéről, biztos féltérdelő állásban, egy kémény takarásából lő.

Dormak Távolsági VÉ-je: 12
(10+Ügy. mód.+pajzs mód.+egyéb mód.)

Az orvlövész Távolsági támadódobása: 13

A nyílvessző surrogva szeli át a levegőt és megállapodik az oldaladban, az ereje elakad a sodronying szemei között.

Sebzésdobás: 7 Fp-SFÉ:4= 3 Fp

A lövész a támadás után visszahúzódik a tető takarásába.

2. A szövetséges NJK-kon a cselekvés sora.

Fedezékbe húzódtak, és felmérik a terepet. (Észlelés képzettségüket használják)

-Még 2 íjász előttünk, a fel mentén két oldalt! –kiáltja az egyik
-Kettő mögöttünk a szökőkútnál Dormak! –kiáltja egy másik

Majd dobótőrt rántanak és kettő becélozza az előttetek lévőt a harmadik pedig a szökőkútnál lévőkből egyet. (De csak a következő körben tehetnek támadódobást.)

3. Dormakon a cselekvés sora

Mivel a többiek előbb cselekedtek, és kiszúrták az újabb ellenségeket, -akik egyébként jellegtelen szürke-fekete ruhába öltözött alakok- neked is át kell értékelned a cselekvési tervedet. Valamelyest többé-kevésbé fedezékbe húzódtál egy kapualjban (1/4-ed takarásod van.) és ingerülten kirántod a nyílvesszőt az oldaladból.

A következő lehetőségeid vannak még ebben a körben:

-végrehajtasz egy Mozgás értékú cselekedetet
vagy:
-végrehajtasz egy Egyszerű cselekedetet
(természetesen Szabad cselekedetet korlátozás nélkül végezhetsz)

4. Ellenséges NJK-kon a cselekvés sora:

a) Elöttetek lévő két íjász két szabad célpontot keres:

Távolsági támadódobások:

18 (találat az 1. szövetségesnek)
19 (találat a 2. szövetségesnek)

Sebzésdobások:

9-SFÉ:7= 2 (1. szövetséges)
11-SFÉ:7=4 (2. szövetséges)

b) Mögöttetek lévő két íjász célpontot keres:

Távolsági támadódobások:

22 (találat a 3. szövetségesnek)
23 (találat Dormaknak)

Sebzésdobások:

9-SFÉ:7=2 (3. szövetségesnek)
10-SFÉ:4=6 (Dormaknak)

Még nincs vége az 1. körnek, mert Dormaknak van lehetősége cselekedni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.08.25. 8:09-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.24. 14:35

Időpont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/2. nap, késő délután
Esemény: A Prológus eseményei (Haonwelli események)

Xue élete folyamán előszőr került közvetlen életveszélybe. Ha a misztikus varázsereje kifejtésére már nem is maradt idő, a saját teste erőforrásaiban nem kellett csalódnia. Vérében tűzgolyóként robbant az adrenalin, még az emberi faj fiatalkorából örölklött ösztönök –életösztön- vette most át az irányítást a teste felett. Xue észre se vette de az önkéntelen vészreakcióba teste belesajtolta minden izom és minden idegszála pszichikus erejét.
A puma fejét talán távol tudod magadtól tartani, de a karmait nem. A vicsorgó pofa és a félelmetes agyarak az arcod előtt csattognak, a torkodat akarják árharapni. Az állat döghússzagú szájbűze, és sűrű nyála az arcodra folyik.

Sebzésdobás: 8

Játéktechnikai információk:

-a végszükség diktálta szituációban, a karakter idegrendszere aktivált egy Pszi-Tulajdonságjavítás diszciplinát. A karaktered összes pszí pontja az izomerőd támogatásába áramlott. 2 Pszi pontért 1-gyel növekszik az Erőd, de maximum 18-ig mehet. (A diszciplina leírásánál van ugyan egy ilyen kitétel, hogy 2 pont módosító után a pszi-pont költsége a kétszeresére nő, de ettől most kivételes esetben eltekintek.)
Ezen kívűl a Fájdalomtűrés pontjaid ideiglenesen az elérhető maximális pszi pontjaid számával nőnek. Azaz a mostanihoz add hozzá a max pszídet.

Dobj Erőpróbát a Puma ereje ellen!
(d20+Erő módosító)

Puma Erőpróbája: 10 (Mákod volt, 7-et dobtam. :D)

Megjegyzés: Amennyiben a pszível növelt Erőd meghaladja a Puma 16-os Erejét, úgy abban az esetben használhatod az Erőpróbában a 10-es szabályt, ha akarod.

Ha többet dobsz, kiszabadulsz a szorításból, helyesebben ellent tudsz a pumának állni, hogy a fogazatával ne, csak a karmaival tudjon marcangolni. És akövetkező körben Kezdeményezhetsz és cselekedhetsz. A pszi támogatás 10 körig marad fennt.

A kör véget ért.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.25. 13:36

//Erő 14 (ideiglenesen) mód. +2

Erő próba:
d20 + Erő mód. / 14 + 2 = 16 - sikeres//

(Xue)

*A gondolkodás feleslegessé vált - az életösztön elnyom mindent.
Nem törődöm mással, csakhogy a puma fogazata ne érjen el, hogy valahogy megszabaduljak tőle. Ha tehetem megrúgom az állatot - térddel.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.25. 14:55

Időpont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/2. nap, késő délután
Esemény: A Prológus eseményei (Haonwelli események: Harc a Pumával)

//Off: Én nem tudom hogy számoltad a pszi-pontjaidat Yvett de az én matematikám szerint 14 pszi pontod van, ez azt jelenit hogy 7 pontértékkel emelkedett meg az erőd; tehát most 17(+3) és +14, adódik ideiglenesen az Fp-idhez, tehát most van: 26 Fp-d//

Sikeresen eltartod magadtól az állat fejét, sőt picit le is gördíted magadról, most féloldalasan bírküztok ehymással a földön.

Őrüt nagy ordítozással, hörgéssel és zajjal vagytok. A puma bömböl dühében.
Xue már csak abban bízhat, hogy valami jótét lélek a környékről, vagy a háziak felvigyelnek a puma bömbölésére.

2. kör.

Dobj kezdeményezést!

A puma kezdeményezése: 15

Esély arra hogy felfigyeljenek a zajra: 25%

Dobj a húszoldalúval!

Ha a dobott szám: 4, 8, 12, 16, 20; akkor siker! :D
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.25. 15:25

//Bocsánat! Igazad van - a zárójelet nem vettem figyelembe.

Erő 17 (ideiglenesen) mód. +3

De az Fp:
volt 20 Fp-m. Sebesültem egyszer 6-ot, majd 8-at, tehát 6 Fp-n voltam amikor a Pszi aktivizálta magát, ehez 14-et adva most jelenleg 20 Fp-m van ismét...

Kezdeményező dobás:
d20 + KÉ / 13 + 3 = 16

Támadó dobás:
d20 + aTÉ + Ügy.mód. + méret mód / 1 + 1 + 2 + 0 = 4
(sebzést nem dobtam - térddel nem tudom mennyivel kellene)

Az esély, hogy felfigyeljenek: 6-ot dobtam (ide se bagóznak :D)//

(Xue)

*Ahogy a fejét sikeresen eltartom magamtól, s még mozdulni is tudok valamennyire tőlle térdeimmel próbálom rúgni, hátha érzékeny pontot találnék el valami vakszerencse miatt, és így elmegy, itthagy. Nem a tudatos gondolkodás eredménye ez, hanem az életöszötné.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.25. 17:47

//Off: Yvett félelmetes dobásokkal kápráztatsz el....:D//

A puma rutinos vadász volt, a térdelésed meglehetősen gyengére sikeredett, nincs látható eredménye.
Az állat a karodba mélyeszti fogait.

Puma támadódobása: (Harapás +7)=14

Sebzésdobás: 14

Vége a 2. körnek

3. kör

Puma kezdeményezése: 21

Esély arra hogy felfigyeljenek a zajra: 50%

Dobj 20-oldalún ha párost dobsz siker!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.25. 19:18

// :P

Kezdeményező dobás:
d20 + KÉ / 8 + 3 = 11
(de a harc alatt nem csak egyszer kell dobni KÉ-t?)

Esély a felfigyelésre:
d20 / 19 (tud ez a kockagenerátor nagyot is "dobni" :lol:) - sikertelen//

(Xue)

*A harapásra felüvöltök, legalább is az agyamban a saját hangom dübörög - hogy ebből mi jött ki a számon nem tudom. A testemben a kínzó fájdalom cikázik minden fele, s érzem már nem sokáig bírom, testem tartaléka hamarosan le fog merülni.
Nem tudok mást csinálni mint megpróbálom elkeseredetten hárítani a támadásokat, most már csak a védekezésre összpontosítva.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.25. 19:27

//Egy egyszerü cselekedet formájában: leadok egy dobótörös támadást a tetön lévö íjász oldalán, fal mellett velem szemben lévö íjászra, majd egy a sebességemmel megegyezö értékű mozgást végzek felé, a szablyám két kézre fogva. A kövi körben pedig ha még nem értem el, akkor elötte mozgok utánna megtámadom, ha elértem akkor megtámadom és még nem tom mit csinálok :D .Fegyvereim eröböl forgatom
Dobótör
TÉ:dobás:17+7=24
Sebzés:dobás:5+3

Ívkard(kövi kör :D )
TÉ:dobás:18+7=25
Sebzés:7+4=11(másfélszeres eröbónuszt vettem a két kézzel forgatás miatt, lefelé kerekítve)//

(Dormak)

-Támadás! Ordítok eldobva a töröm és kirobbanok a kapualjból, a szemközti fal tövében várakozó íjász felé és a töröm után vetem magam. A kardom két kézre kapom és rohanok ahogy a lábam bírja.
< mi a fene most a Daerim kötözködik vagy csak szórakoznak velünk :evil: .... nem baj kutyák most megdöglötök >
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.25. 19:56

//Off: Igen Yvett, igazad van, valóban csak egy kezdeményezést kell dobni, azaz most abban a szerencsés helyzetben, vagy, hogy előbb cselekszel mint a puma. A 3. kör tehát helyesen://

3. kör

Xue már csak az életét védi. Amíg még tartja erejéből, amíg még lélegzik. A nő rémáloma illő elkeseredett élethalálharcot vív, csak idő kérdése, hogy a ragadozó mikor morzsolja fel az ellenállását, hogy egy torokharapással elhalgatassa.

Javíts ki ha tévednék de én az utolsó hsz-edből azt a következtetést vontam le, hogy a Teljes Védekezés-harci taktikát alkalmazod. :roll:

A puma támadódobása: 16

Xue védekező harcmodorának hála a Pumát sikerrel tartotta távol, jelentős vérveszteséget nem kap. Pár pillanatnyi haladékot kap még a haláltól...

//Off: Kicsit irreálisnak éreztem a bekapott sebzést, vedd úgy, hogy az előző körben kapott "be van osztva" erre a körre is.//

Esély arra hogy felfigyeljenek a zajra: 75%

Dobj a 20-oldalúval! Csak akkor sikertelen, ha a dobott szám: 4, 8, 12, 16, 20. Minden más esetben sikeres!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.08.25. 20:53-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.25. 20:46

Helyszín: A Pentád, keleti vidéke, Daerim városa
Idopont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/1. nap, este
Esemény: A Prológus eseményei (Csata Daerimben)
Résztvevok: Dormak

//Off: Félreértettél valamit Herold. Mikor azt írtam, hogy milyen lehetőségeid vannak még a körben úgy írtam hogy: "VAGY" és nem azt hogy "ÉS"
Azaz VAGY támadsz VAGY mozogsz, de a kettő együtt nem megy.

Ennek a következő oka van:
A kezdeményezésedkor cselekvési tervet jelentettél be. Az embereid előbb cselekedtek, az új információk és új szituáció értelmében annak a tervnek már nem volt értelme. Sorry. Így jártál. A nem megfelelő döntés miatt elvesztegetted a kör-idő -és a jó kezdeményezésből eredő taktikai előny- egy részét. Annyit nem; hogy ne legyen még egy egyszerű cselekedetre VAGY egy mozgás értékű cselekedetre időd, de semmiképpen sem vagy már olyan szituációban, hogy abba a mozgás is és a támadás is beleférjen! Ezt elkerülendő ajánlom figyelmedbe a Készenlétbe helyezésről és a Késleltetésről írtakat a 282-283. oldalon. Én most úgy veszem, hogy a dobótőrrel való támadás mellett döntesz még ebben a (1.) körben.//

Az 1. kör zárása:

Dormak céloz, és eldobja a tőrt az íjász felé, aki tőle kb 15 m-re áll. Szép távolság. A kiváló dobás talál, mert az ijász megrándul, de azért a távolság miatt korántsem átütő erejű.

Vége az 1. körnek.

2. kör.

Az események sorrendje:

1. Szövetséges NJK-kon a cselekvés sora:

A katonatársaid nyugtázzák a parancsot; némán és fegyelmezetten megrohamozzák az elöl álló két íjászt, a rajparancsnok (Dormak) utadításának megfelelően, miközben szabadon hagyják a hátatok mögött lévő másik kettőt. Dehát a légiósok nem tesznek fel kérdéseket, csak végrehajtják a feljebbvaló utasításait.
//A légiósok a kör végére érnek oda és akkor támadhatnak.//

2. Dormakon a cselekvés sora

//Miután az előző reagodban leírtad mit akarsz csinálni.//

Megindulsz te is az embereid mögött rohamozva; kissé lemaradva, vad dühvel markolva a légiósszablyát amely a sötétben bújkáló gyávák vérére szomjazik.
//Most épp rohamozol, majd a kör végén leszel támadópozícióban.//

3. Az Ellenséges NJK-kon a cselekvés sora:

a)

Az megrohamozott két íjásznak összevillan a tekintete. És gyors döntést hoznak: sarkon fordulnak és kétfelé szaladnak a sötét sikátorokba, hogy eltűnjenek oda, ahonnét jöttek. Nem fognak a Yankaraon katonáival közelharcot vívni....

b)
A hátul hagyott és a tetőn posztoló íjász viszont teljesen szabadon lőnek rátok. Már azt is tudják ki a tiszt aki az utasítást adja; akire lőni kell. Mindhárman Dormakot célozzák.
//off: A szabálymodósítások majd a csata után lépnek életbe.//

Dormak Távolsági VÉ-je: 12

Az orvtámadó íjászok támadódobásai:

1.- 18 (találat dormaknak) Sebzés:10-SFÉ:4=6
2.- 11 (sikertelen)
3.- 14 (találat Dormaknak)Sebzés:5-SFÉ:4=1

Még nincs vége a körnek, Dormaknak és a légiósoknak van lehetőségük mozogni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.25. 20:54

//Igen, jól vetted ki - a Teljes Védekezés-harci taktikát alkalmazom pontosan (legalább is próbálom :P)

Esély a felfigyelésre:
d20 / 15 - sikeres (véééégre :))//

(Xue)

*Az életösztön, élniakarás nagy, de minden hiába, ha szegmensről-szegmensre morzsolják fel az erőt, hogy a biztos halált távoltartsam. Érzem, hogy már nincs sok hátra, halálfélelmemben még a könnyem is kicsordul szememből, de küzdök míg van erőm.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.25. 20:59

(Dormak)

-Vadbarmok! Kettö itt marad a sarkon és fedezéket keres! Ha ezek visszajönnek, levágni öket! Értve?!
-Te meg Cingár(féllef) jössz és a nyakára lépünk a többinek mielött tűpárnának nézik a seggem! Közben kirángatom a nyílvesszöket és fedezékböl, fedezékbe ugrálva közelítem meg a másik kettöt. Mikor a házhoz érünk ahol a tetön lapul a rohadék:
-Cingár menj fel a tetöre és hozd le! Légyszíves!
< na mocskok kezd elegem lenni belöletek>
//ha nem megy(Cingárnak) az ajtón bejutás betöröm neki(készenlétbe helyeztett cselekedet :D ), pls akkor mennyi és milyen dobást kérsz?//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.26. 18:02

Végre valaki felfigyelt a zajra. Karcsú, hosszú sólyomtollas elf nyívessző szeli át a levegőt; ami a levegőben fordul egyet görbe ívben és az állat szemébe fúródik nyílközépig. A nyílvesszó után még finom aranypor szitál.
Az állat azonnal elenged és elernyed.
Azonnal elhagy minden erő. Még elködösülő tekintettel látsz egy karcsú, légies alakot a lugas felé közeledni. Túlságosan nyúlánk és magas ahhoz, hogy ember legyen.
Aztán az öntudatvesztés sötétsége.
Nem tudod meddig feküdtél így, de mikor résnyire szétnyílnak a szemhéjaid, Carinnia aggódó arcát látod és hűs kezek cserélik a karodon a kötést.

-Cssss. Pihenj még Xue. Nagyon sok vért veszítettél. Ezt idd meg. Aludd még át ezt a napot.

Valami meleget és bódítót itetnak veled, amiben megérzed a fájdalomcsillapításra használt ópium enyhe ízét. Azután már nem feneketlen sötétségbe, hanem aktív és pihentető álomba merülsz.

Mikor felébredsz, teljesen meztelenül fekszel az ágyadban, a karodon, a hasadon sőt a melleiden kötések. A sajgásukból érzed, hogy borzalmas nyílt sebeket vartak össze rajtad. Carinnia biztos ismeri a módját a hegek eltűntetésének, mert ezek nem fognak elmúlni nyom nélkül.
Az asztalon kis kézitükör. Belenézel. Borzalmasan nézel ki. Mint akit egy puma szájából húztak ki. A hajad töredezett és elveszítette ragyogását, szemeid alatt karikák, arcodon zúzódások, foltok és kisebb karmolásnyomok. Viszont a sebeid nem fertőződtek el és elég erősnek érzed magad a felkeléshez. A gyomrod óriásit kordul. Túlélted.
Az első olyan élményed amikor valóban csak pár centiméter és pát pillanat választott el a haláltól. EZT soha nem fogod elfelejteni míg élsz. Most már tudod mit érez a gladiátor, a harcos, vagy az egyszerű fegyverforgató ki a létéért küzd. Csak neked nincsenek olyan hajókötél szerű izmaid és harci gyakorlatod hozzá.
Egy mondás szerint ami nem öl meg az erősít. Ahogy Xue az összetört testét nézi, keserű fintorra húzódik a szája; de való igaz: már tudod mit jelent az életért küzdeni pillanatról-pillanatra, és szívdobbanásról szívdobbanásra.
És abban is biztos vagy: siha nem akarod átélni még egyszer!

Jutalmazás:

-a karakter első halálközeli élménye: 1000 Tp
-a karakter első élethalálharca (a test-test elleni küzdelem merőben szokatlan a Boszorkány kaszttól, ezt az - csak az első - élményt nem felejti el soha) 200+5d100 Tp
- pszi-használat d100 Tp
-minden elveszített Fp 2 Tp (a max Fp-vel számolj, mert mindent elveszítetted)
-minden elveszített Ép 5 Tp (amit harc közben veszítettél)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
392 hozzászólás • Oldal: 3 / 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27

Vissza: Régi Kalandok...