*Irul, pirul*
- Ez jól esett. <...Mivel tudnálak megfogni...>
- Ha elmúlik a rosszidő, akkor hová akartok elmenni?
- Van valami jó hely a közelben?
- Végre akarok egy jót táncolni. <...Igen. Veled...>
- Tudsz itt valahol olyan helyet ahol pénzre válthatnám a tudásomat? Nem állok olyan jól anyagilag. <...Remélem nem nézel kurvának...>
Hát a fogadós szerint rendkivüli a könyvtár és a főnix kertje vagy mi is nagyon szép...Szerintem elmegyünk biztosan majd a szorakozó negyedben is mert már hiányzik egy kis szorakozás ... Ha lenne vmi bál szerűsség oda is szivesen betérnék.Régen jártam már oylan helyen ahol nem csak a lersézegedés a volt a cél.Egy kis tánc...ohh milyen régen is tácoltam vkivel... ... Pénzre váltani a tudásod?Mire gondoltál pontosan?Maszörszalont akasrsz nyitni?Lehet,hogy állandó vendég lennék ott De ahhoz is kell egy kis induló tőke...
- Megmasszíroztalak, és ezzel gúnyolódsz. Nem tudtam hogyilyen jól csinálom. <...persze, persze. Még szép hogy tudom milyen jó vagyok...>
-Ezért most te masszírozz meg. <...jó vagyok...>
- Fordulj el
*Felkel az ágyról és elkezd vetkőzni ha a pasi elfordul, majd elhasal az ágyon.*
- Az olaj ott van a széken.
*sejtelmes mosoly, és várja a kényeztetést.*
-Fére neértsd a helyzetet.Ne makartalak kigunyolni.Ha azzal megköszönhetem a maszásodat,hogy ln is megmaszirozallak szivesen megteszem.De előre szólok,hopgy nincs olyan nagy gyakorlatom benne.
Finom kezek érnek a lány bőréhez.Nme túl nehéz észrevenni,hogy nem a fizikai munkával foglalkozott életében a legtöbbet.Megpróbálja óvatosan megmaszirozni a lány hátát néha felderitve,hogy vajon hol lehet a határ
-Mégis mire gondoltál?Hogyan szeretnéd pénzre váltani a tudásod?Talán segithetek...
*Elnyujtózik az ágyon mint egy jóllakott macska, és megadóan hagyja magát*
- Háááát. Mondjuk nem tudsz olyan helyet ahol túl lehet adni pár gyógyitalon, vagy más készítményen. Vagy ahol szükség lehet vajákosra vagy gyógyítóra.
- Kicsit lejjebb. *és megborzong a férfi érintésétől*
A lány kérését örömmle teljesiti és "lejjebb" is elkezdi maszirozni/simogatni
-Hát mivel most értünk mi is csak ide sajnos nem ismerek ilyen helyeket.De szerintem a piac az mindig egy jó hely arra,hogy az ember mindenféle dolgokat eladjon.És szerintem ha annyira jok a gyógyitalaid,akkor a gladiátor viadalnál kellene megpróbálkoznod a nemeseknél...Sok pénzt kiadnak egy-egy ilyen csodaszerért...
na ja vha én is milyen sokat költöttem ilynekre...-gondolja magaában.
*Mikor leér fenéktájékra, hagyja egy kicsit elidőzni itt, majd feljebb irányítja.*
- Légyszi a tarkómat meg a nyakamat is. *Most akármilyen masszázs megtenné. Egy éve nem volt férfival, és ezt nem szokta meg. Ráadásul jól is csinálja*
- Jó vagy. <...de még mennyire. Mindjárt elfolyok. Koncentrálj. ...>
Már épp kezdett örülni neki,hogy még mindig nem szól lány és ment volna lejjebb még egy kicsit mikor a lány mekérte,hogy feljebb...
no fene...-gondolja magában
FEljebb megy és a lány tarkóját és nyakát kezdi el maszirozni ahogy kérte.
-Köszönöm.Nem tanultam senkitől sem maszást,de úgy néz ki,hogy ezekszerint egy született tehetség vagyok Mondcsak te mit szeretnél leginkább megnézni itt Erionon belül? Esetleg tudsz vmi jó látványopsságot? CSak ne lenne iylen hideg az idő...Biztos vagyok benne,hogy az Erioniak sem ezt szokták meg
- Mondjuk elmehetnénk Rattikani fogadójába. Azt mondják ott sok híresség van és ha nem vaksi az ember, csurran cseppen valami. Sok kalandozó indult onnan mielőtt híres lett volna.
- Masszírozhatsz erősebben is. Annyira nem vagyok törékeny mint amilyennek látszom. <...Masszírozhatnál máshol is. Csak hogy vezesselek rá. ...>
-REndben van.Aztán nehogy azt mond,hogy túl erős volt
kicsit erősebben kezd el masszirozni a lány nyakát és a tarkóját illetve még mindig a hátát ...egyelőre
-És hol van ez a Rattikani fogadó?Furcsa,hogy sok hires kalandozó indult el onnan...nem hinném,hogy véletlen lenne...egyre jobban érdekel ez a hely és egyre érdekesebb ez a város...
Ahogy elmerül a saját gondolataiban kicsit abba is hagyja a lány maszirozását csak piheteti a kezeit a lány hátán...
<...Na mutassunk is valamit neki mert még itt lelohad az érdeklődése. ...>
*Hanyattfordul az ágyon, közben ingét a melle elé, a takarót az ágyékára húzza. Természetesen úgy hogy lehessen látni a lényeget egy futó pillantásra.*
- Most a hasamat. *majd elégedett mosolyt dob és lehunyja a szemét*
<...Gyerünk már. Kezdeményezz. Jobban már nem tudom felszolgálni magam feltűnés nélkül. ...>
A lány győnyörű látványa visszahozza a férfit a jelenben kicsit el is időzik rajta majd óvatosan a hasát kezdi el masszirozni,bár a hirtelen felkinálkozás kicsit furcsa a számára...
-Mondcsak mit csináltál mikor Toronban és Abasziszban jártál?Úgy hallottam,hogy ott igen csak rossz olykor a közbiztonsság az utcákon és egy ilyen lány igen csak komoly veszélybe kerülhet nem?Nem is beszélve a civilizálatlan barbárok földjéről.Hogy sikerült megvédened magad ilyen kegyetlen helyeken?
Közben végig a lány szemeibe néz(még mielőtt becsukná a szemeit) és pillantása igen csak furcsa...Mintha úgy hatolna át a dolgokon mint forró kés a vajon...