• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haláltusa[OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 3 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10

Re: Haláltusa[OM-UT]

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.26. 14:57

Krongrtz Zisnulth

<hmm mi van itt? Lehet hogy az érzékeim még se csaptak be? Akkor most nagy baj van.>

Kezemet leveszem Werdon válláról, és odafordulok az asszonyhoz.-Megnézem nincs-e még mindig bent. Mintha a raktárba ...

Gyors léptekkel elindulok a raktár felé, de mielőtt, elindulnék Werdonra nézek.
-Segítenél nekem! Lehet, hogy egyedül nem találom meg.

A válaszát meg se várva, elkezdek futni a magtárba
<Hú jó nagy bajban vagyok. A gyávaságomnak köszönhetően, most lehet, hogy...>

Ha odaértem a magtárhoz. Bemegyek és az imént látott, nyomokat elkezdem követni, és közben nagyon figyelek.

-Pisti, hol vagy?
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.26. 18:56

(Werdon)

<Hát ez elég gáz. Szegény Pisti ha nem jön ki onnan ottmarad örökre. Micsoda menjek be oda? Nem vagyok én hülye. De ha nem megyek az egész falu gyávának fog tartani. Zisnulth ha ezt túlélem megfizetsz ezért.>
Követem Zisnulthot a magtárba. Nem futok, de szaporán szedem a lábam. Benn nem megyek az ajtótól túl messzire és én is elkezdem szólongatni Pistit. Annyira azért bemegyek, hogy kívülről ne látszak.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.27. 11:23

KM: [Dreemer], Elveszett gyermek keresése
Helyszín:Nefrisz-Összedölés szélén álló Magtár :twisted:
Időpont: 3680.02.14. Hétfő-Reggel
Résztvevők:Werdon (Lernun), Krongrtz Zisnulth (Wolftern)
NJK: Patkányok?
Időjárás: +6 fok; felhős égbolt; erősen szeles idő... :twisted:

*Zisnult lép be elsőként az omladozó recsegő magtár bejáratán. Eközben kint a szél felerősödik. A széllökésekre újabb idegölő ropogásáll felel a Magtár, mindkettőtöknek olyan érzése támad mintha az egész tákolmány elkezdene dőlni oldalvást, a szél akaratának engedve.
Zisnult végigtekint a talajon, azt tapasztalja hogy a magtár belseje felé végig tekintve ezernyi lábnyomot lát mintha valaki össze vissza rohangászott volna itt. Szemlélődésének egy újabb heves szélroham vet véget, a betörő szél fölkavarja a magtár száraz porát, vastagon beborítva és elfedve a lábnyomok legtöbbjét.*

*Mire Werdon belép és kikerüli a leszakadt gerendát csak a lassan leülepedő port látja. A nyomok immár semmivé lettek...*

*Zsinult éles szaglását megzavarja a felkavaródó por, prüszkölni kezd...//

//Wolftern amíg ekkora por van a karaktered szaglása csak fele olyan jó hatásfokkal működik.//

//technikai megjegyzés: Ha valakinek valami különleges képessége van, vagy csak hátér tudása és az nem olyan leven működik hogy jelege miatt mindig érvényesülnek hatásai csak akkor veszem figyelembe ha bejelentitek hogy használjátok.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.27. 12:08

Krongrtz Zisnulth

-Szerintem itt nincs senki. Ideje innen kimenni, mert pillanatokon belül összedől.

Mikor befejeztem a mondandómat, elindulok kifelé.

<Érdekes. Több nyom volt bent, mint amikor kijöttem. Valakinek el kellene mondanom, de még a végén azt mondják megőrültem.>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.27. 12:44

(Werdon)

<Na végre egy értelmes ötlet. Már be se kelett volna jönni.>
Én is sietve elindulok kifelé. Odakint Teréz mamának:
-Nem találtuk bent Pistit. Szerintem már rég kijött csak elkószált valamerre. Nyugodj meg.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.29. 18:48

KM: [Dreemer], Megkerült a gyermek :?:
NJK: Patkányok?
Időjárás: +6 fok; felhős égbolt; erősen szeles idő... :twisted:

*Rövid nézelődés után (kb 1 perc) távoztok a csűrből, és jelentitek a keresés nem vezetett eredményre!*
(Valaki a tömegböl)

-Akkor hl van a gyermek? Werdon te vagy a nyomolvasó, keresd meg!

*Érezhető a falusiak soraiban a zaklatottság és az elégedetlenség... mit tesztek?*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.29. 19:27

(Werdon)

<Hát igen én vagyok a nyomolvasó. Na lássuk Pisti itthagyta-e a patájának a nyomát? Vagy egy vaddisznó csülkeit örökölte? Lehet, hogy a Nergonnal jobban jártam volna.>

-Odabent semmi nyom nincs, ha lett is volna a por mindent eltüntetett. De a magtár körül szétnézhetek. Mekkora lába van körülbelül Pistinek?
Majd a leírtak alapján elindulok a magtár körül. Arra is odafigyelek, hogy ha esetleg mégis dőlne nehogy agyonüssön és nyomok után kutatok. Először a bejárat körül nézek szét. Ha megtalálom a magtárbavezető nyomait reménykedem jönnek ki is különben könnyen megjárhatjuk Zisnulthtal.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.29. 19:43

KM: [Dreemer],Nagyon nehéz ébredés 8)
Helyszín:Valakinek az ágyában :)
Résztvevők:Thun(Ruyan)
NJK: Alvó (?) társ
Időjárás: lepedő alatt 34 fok, a szobában 16 fok

*Hosszú volt a tegnap estéd... nagyon hosszú Werdonnal versenyt ittatok a kocsmában, ennyire emlékszel valahol a 8 pohár tájékán elszakadt a film... Az biztos hogy jó nagy buli volt!*

*Egy meleg puha helyen eszmélsz magadra, igen ez egy ágy semmi kétség! Ami azt illeti kellemes meleg, az egyedüli probléma hogy nem tudod kinek az ágya! A másik érdekes dolog hogy nem egyedül vagy az ágyban! Sőt ami azt illeti meztelen vagy... ez szokatlan ebben a hideg időben miért feküdnél le meztelenül az ágyba ennek így semmi értelme! Vajon kivel vagy egy ágyban :?: * :twisted:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.29. 21:25

Krongrtz Zisnulth

-Bent szerintem biztosan nincs. Valahol kint kell lennie.

Válaszolom a megijedt néninek. Majd a tömeg felé nézek, hátha észreveszem Pistit.

-Nem tudjuk, hogy hol van de biztosan meglesz.

Próbálom nyugtatni az embereket

<Remélem, tényleg nincs bent. Azok a nyomok... már nem is emlékszem mifélék lehettek. Biztosan nem gyermek lábnyomok. Remélem jól emlékszem. >

Majd követem Werdont és segítek, neki a nyom keresésben. Orromra hagyatkozva, a levegőbe szagolok, hátha megérzem a fiút. Közben én is ügyelek, nehogy az összedőlni készülő magtár, rám essen.
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.29. 22:14

Thun

<<Húh, nagy buli volt tegnap este. Remélem lenyomtam Werdont, sajnos már arra sem emlékszem. Meg arra sem, hogyan kerültem ide. Meg hogy hol van az az itt.>>

Óvatosan körülnézek, sőt próbálom megnézni azt is kivel is alszom együtt.

<<Talán nem ébred fel. Ha mégis, akkor meg fel tud világosítani, hogy mi történt tegnap este>>

//Na, megjöttem én is :D//
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.31. 7:46

KM: [Dreemer],Ki van az ágyban???
Helyszín:Valakinek az ágyában :)
Résztvevők:Thun(Ruyan)
NJK: Alvó (?) társ
Időjárás: lepedő alatt 34 fok, a szobában 16 fok

*Alvó társad meztelen, ezt onnét tudod hogy a takaró alatt hozzád dörgölőzik, kezével pedig álmában átölel, a kéz egy középkorú női kéz. Különös vajon mi történt itt éjszaka? Fogalmad sincs! Ami azt illeti az ilyen dolgokról nem nagyon beszélt neked eddig senki...*

*Szerencsére a ruhádat megpillantod, pontosabban a ruháidat valamiért össze vissza szét vannak szórva a szobában... hihetetlen rendetlenség uralkodik itt, vajon miért?*

//ne feledd a középkorban a fiatalok szinte semmit nem tudtak az ilyen dolgokról!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.31. 7:54

KM: [Dreemer], Megkerül a gyermek :!:
NJK: A falú népe
Időjárás: +6 fok; felhős égbolt; erősen szeles idő...; szemerkélő eső :twisted:

*Szavaitok nem hatnak túlzottan megnyugtatólag... ennek mégsem adnak hangot a falusiak, a csőrből érkező kétségbe esett gyermeki sikoly elejét veszi minden mondatnak... úgy tűnik vissza kéne mennetek... bár a csűr falai továbbra is befelé dőlnek, erős a széllökések sólya alatt... újabb gerendák ropogó hangját hajátok, majd a széllökés után nagy robajall további gerenda törik el, és nagy robajall vágódik a földbe és hirtelen a sikításnak vége szakad. Rémületében az anya felsikít:*
-PISTI!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
*Kétségbe esetten botladozva elindul rohanva a düledező csűr felé.*

//Mit tesztek? :twisted: //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.31. 8:36

(Werdon)

/Mondtam már hogy utál a karim? :) /

Összerezzenek a sikolyra, majd kiráz a hideg mikor elhallgat.
<Lehetetlen. Ha így tudott ordítani miért nem szólt amikor szólítgattuk? És ez a rohadt eső. De vissza biztos nem megyek,minek halljunk meg mindketten?>
Tanácstalanul állok és kérdőn tekintek Zisnulthra.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.07.31. 9:32

Krongrtz Zisnulth

Mikor a gyerek felsikolt, én is összerezzenek. Egy pár pillanatig az ijedségtől és a meglepetségtől nem mozdulok

<Ez lehetetlen. Biztos észre vettem volna, ha bent van. Ha én nem, akkor Werdon. Nem halhat meg. Most mit csináljak?>

A csűrre nézek. Majd Werdonra, és végül az egész tömgre.

<Ha most be megyek biztosan meghalok. De ha nem megyek be, a gyerek is biztos meghal. És mindenki gyávának tart majd, mondjuk nem sok barátom van, akik előtt ezt szégyelnem kellene... Egyáltalán tudnék tovább élni ilyen gondolatokkal?.......Nem nem hinném. Gyerünk Kron, be kell menned. >

Ismét Werdonra nézek, és gyors elmondom neki mit szeretnék utolsó perceimben. Majd ahogy a lábam bírja elkezdek futni a csűrbe a gyerekért

-Szívesen venném, ha segítenél, de nem akarom, hogy meghallj miattam, ezért gyorsan döntsd el segítesz vagy nem. Én bemegyek, akár mi lessz is. Ha meghalok, hamvaimat vigyétek a népem, a khálok hazájába.
WOLFTERN

Ordwick Atar -Krán
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.31. 10:47

(Werdon)

<Bátor ez a Zisnulth. Jobban mint én. De egyedül neki van most esélye kihozni Pistit.>
-Menj, ha ezt tartod helyesnek. Ha meghalnál igyekszem majd teljesíteni kívánságod.
Továbbra is a helyemen maradok és figyelem ahogy Zisnulth bemegy a magtárba. Közben magamban szurkolok, hogy sikerüljön.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 3 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10

Vissza: Régi Kalandok...