• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 19 / 20 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.10.15. 11:05

(Ipox)

*Mikor Ybon leül mellém egy kedves, de kissé álmos mosolyt eresztek felé és jó reggelt köszönök neki.Miután õ is elmesélte az õ különös álmát, kicsit elkomorult az arcom és biztosra tartottam hogy ez nem véletlen!*

<Mi a fenét jelenthet ez?Fogadni mernék hogy Gerkd is álmadott valami különöset. Mostanában semmin sem lepõdök meg.Ki a fene játszadozik velünk?>

*Pillanatnyi elmerengésem után ismét Ybon felé tekintek.*

-Szerinted ezzek után is elmenjünk a találkozóra az idegennel?Ki tudja talán õ tud magyarázatot adni a különös álmokra.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.15. 17:26

(Ybon DiNael)

*Kicsit elgondolkodik, és csak azután válaszol.

-Hmm... nem tudom. Lehet, hogy nem kellene. De szerintem mgis menjünk el, csak sokkal jobban figyeljünk, mint egyébként tettük. Bár meg kéne kérdezni Grekdet is nem?

*Kérdõn tekint a másikra, majd idõnként a lépcsõ felé, hogy jön- e már a fejvadász.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.10.17. 7:20

(Grekd Welbyrd)

*Fegyvereimet bámulva, kimerülten beletúrok rövid hajamba, miközben hatalmasat nyújtózok, és azon gondolkodom, hogy mi köze van az álmomnak Litheanhoz.*

<Remélem csak a képzeletem játszott velem.>

*Hírtelen eszembe jut a mai találkozóm a lánnyal, és árnyalatnyival jobb kedvel kelek fel az ágyból. Gyorsan lecsutakolom magam, megborotválkozom, majd a szokásosnál hosszabb idõt fordítok az öltözködésre. Végül a bõrnadrág, a vörös ing és a könnyû kabát mellett döntök. A sodronyingemet természetesen az ing alá veszem. Sorban ellenõrzöm a dobótõröket, felkötöm a hosszúkardomat és a tõrömet az oldalamra, elrakom a fejvadászkardokat. Az összes pénzemmel a szokásos rejtekhelyeken elindulok az ajtó felé, és menet közben fejembe nyomom a kalapomat. Kilépek a szobából, miközben nagyot sóhajtok.*

<Úgy izgulok, mint egy kamasz. Csak észre ne vegye.>

*Lemegyek a fogadóba. Odamegyek a többiekhez.*

- Hát ti nem aludtatok az éjjel? Úgy néztek, mint akik egész éjszaka dorbézoltak. – *mondom enyhe mosollyal.*

- Nem láttátok Litheant? – *nézek körbe a helységben.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.17. 10:05

(Ybon DiNael)

*Ahogy tekintget a lépcsõ felé, egyszer csak észrevszi a lefelé lépkedõ Grekdet. Biccent neki, majd mikor az asztalukhoz ér, és felteszi a kérdéseit, cinkos mosoly jelenik meg az arcán.

-Nem, nem dorbézoltunk... ezeknél az álmoknál pedig lehet, hogy jobb lett volna... te is álmodtál valami furcsát?

*Ipoxra tekint*

-Te mondod el neki!...
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.10.18. 6:47

(Grekd Welbyrd)

*Leülök az asztalhoz és belekezdek*

-A fúrcsa szó egy kicsit enyhe kifejezés. - *elmondom mit álmodtam/i]* - Fúrcsának inkább azt mondanám, hogy Lithean is szerepelt ebben a rémálomban. Vele kapcsolatban más fajta témában álmodnék. *mondom kajánul vigyorogva*

- De mit akartok elmondani? Nektek is volt hasonló kellemetlen élményetek? *[i]kíváncsian várom a választ
*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.10.20. 18:06

(Ipox)

*Kicsit komolyabban néztem Grekdre, mivel várhatóan nem fog örülni annak amit mondok.*

-Grekd! Lithean elment! Elvitte egy fickó aki állítólag az apja lehetett. És nekünk is volt két igen furcsa álmunk!

*Elmondtam részletesen Ybon és az én álmomat majd folytattam.*

-Éppen azon tanakodtunk hogy ennek tükrében is elmenjünk a találkára az idegennel vagy ne, mivel lehetséges hogy van kõze az álmokhoz!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.10.24. 14:03

(Grekd Welbyrd)

-Elment??? *Nézek döbbent arccal Ipoxra. Mire a mondokája végére ér, addigra összeszedem magam és nem mutatok semmilyen érzelmet az arcomon. De testbeszédem feszültségrõl árulkodik..*

-Ha engem kérdeztek, akkor biztos vagyok benne, hogy köze van a találkozóhoz álmoknak. Már csak az a kérdés, hogy meggyõzni akarnak az álmok, vagy eltántorítani. Szerintem az elõbbi. De a találkozón való részvétel még nem kötelez semmire. Tehát én elmegyek. ... Vajon hogy nézett ki Lithean állítólagos apja? *teszem hozzá röviden*

*Rendelek valami reggelit, gyorsan befalom, majd utasítom az új felszolgálót, hogy készítsen össze egy három napra elegendõ élelmiszer csomagot, szárított húsokból, aszalt gyümölcsbõl, valamint 3 napra elegendõ zabot, egy tömlõ vizet, és három palack bort. Ezután kérem a számlát. Ülök még egy kicsit a többiekkel és aztán felmegyek a szobámba.*

-Ha nem gond, akkor én most felmegyek összszedni a felszerelésemet. A pultnál várok rátok.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.10.28. 20:39

(Ipox)

*Miután elmondtam Grekdnek a szomorú hírt hogy a lány aki tetszett neki elment, kicsit kínos volt a további beszélgetés ezért nem is eröltettem. Igen jól lepleszte, de azért valamennyire észre lehetett venni hogy nem hagyta hidegen a dolog. Csendben üldögéltünk és eszegettük a reggelinket, majd mikor Grekd kikérte az élelmét én is a homlokomhoz csaptam.*

<De hülye vagyok! A kaját majdnem elfelejtettem. Ki tudja hogy mi fog történni a találkozó után. Lehet hogy azonnal útnak kell indulnunk valahova és élelem nélkül messzire nem jutunk.>

*Mikor felment Grekd odaszóltam neki.*
-Rendben akkor fél óra múlva itt találkozunk a pultnál!

*Odafordulok a csaposhoz és én is kikérek 2-3 napi élelmet, de én csak szárított húst, egy vetni kenyeret és 2 tömlõ vizet hogy valamennyi pénzem is maradjon. Ezután Ybon felé fordulok.*

-Hát akkor készüljünk fel mi is az indulásra. Mennyünk és rámoljuk össze a holmiainkat és mennyünk el erre a találkára. Fél óra múlva itt!
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.29. 18:24

(Ybom DiNael)

*Figyeli a párbeszédet két társa között. MIkor Grekd elment, majd Ipo hozzá szól, egy pillanatig elbambulva válaszol.

-Igen, valóban össze kéne pakolni. Akkor mindjárt itt vagyok.

*Azzal sietõs léptekkel megindul a szobájába. Fent gyorsan összepakol, felcsatolja a kardját, majd megindul lefelé. Odalent kér a fogadóstól némi szárított élelmet. Ezeket gyorsan eltünteti a zsákjában, majd a bõrszütyõt letéve az egyik székre, maga is letelepszik mellé és várja a többieket.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.10.30. 16:44

(Grekd Welbyrd)

*Mielõtt a felmennék a lépcsõn, még odaszólok a személyzetnek, hogy a lovamat készítsék elõ az útra, majd a szobám felé veszem az irányt. A folyosón és a szobában miközben pakolok a lány hírtelen távozásán gondolkodom. Miután a holmimat az ágyra pakolom, mégegyszer körbejárok, nehogy valamit a szobában felejtsek. A könnyû kabátot lecserélem a bõrkabátra, a fejvadászkardokat a kabát belsejébe rejtem. Lefelé menet ismét eszembe jut Lithean.*

<Talán jobb is így. Van egy olyan sejtésem, hogy a következõ idõszakban tiszta fejjel kell meghoznom a döntéseimet.>

*Lepakolom a batyumat az asztal lába mellé a fegyvereimet a székre. Közben megkérdezem a Ybontól*

-Mit szólnál egy kupa borhoz indulás elõtt? … Nem kéne elköszönni a Ifhartól?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.30. 18:57

(Ybon DiNael)

*Az asztalához lépõ Grekdre pillant. Kérdésére egy kicsit elgondolkodik, majd lassan bólint.

-Nem tudom... nem látam még ma, talán elment... de azért nézzük meg a szobájában... tegnap nagyon nem akart velünk jönni... köszönjünk el tõle.
De azért várjuk meg mindezzel Ipoxot.

*Továbbra is ülve marad. Amikor megkapja a kupa bort, jól meghúzza. Egy székre mutat társának. Közben továbbrta is ereget pillantásokat a lépcsõ felé, hogy lássa, ha jön a másik társuk.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.11.04. 8:55

(Ipox)

*Mikor a szobámba érek, összeszedem a kevés holmimat ami a szobában volt. Az élelmet amit a kocsmárossaml összeállítattam berakom a táskámba, magamhoz veszem a fegyvereim és szétnézek hogy nem hagytam-e itt semmit. Ha mindent rendben találok kilépek a szobából és kényelmes lassúsággal indulok a fogadó, bár részébe, mert a fél órának kb. a fele telhetett le.
Mikor meglátom hogy a többiek már lent várnak a pultnál, elcsodálkozok egy kicsit, majd leülök melléjük, és egy mosolyal mondom nekeik.*

-És még azt hittem hogy én fogok a leggyorsabban végezni az összepakolással. :wink:
-Na, indulhatunk?
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.11.06. 16:06

(Grekd Welbyrd)

-Még megisszuk a borunkat indulás elõtt és arra gondoltunk elköszönünk Ifhartól. Guríts le te is egy kupával, nehogy már a város szélénél megszomjazz! *mosolygok Ipoxra, majd odaszólok a csaposnak*

-Szeretném rendezni a számlámat. ... Ezt a kört én fizettem.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.11.09. 10:43

(Ifhar Gor Dilach)

A Rémálomból fölébredvénlelke háborog, és ez kiül egész lényére, néhány másodpercig lihegve, kapkodva szedi a levegõt, majd lehunyja szemét, mély lélegzetet vezs, és az ágyban ülve transzba mélyed, hogy kicsit lenyugtassa háborgó elmélyét. Meditálásra van szüksége. Gondolkodási idõre. fölkel, és hálóköntöst kerít, majd lemegy, megkersvén valakit, aki ébren van a fogadó személyzete közül. (Az mindegy hogy kicsoda) Ha talál, megkéri, hogy gondoskodjon mihamarább meleg fürdõvízrõl és valai könnyû reggelirõl, lehetõleg sok gyümölccsel, forró teát rendel, ha van ilyenük, ha nincs elég lesz egy kis sriss víz is, majd visszmegy a szobájába. Türelmesen megvárja, amíg kéréseinek eleget tesznek kérésének, majd viszonzás képpen a fáradalmakért néhány rezet ad annak, aki a fürdõviet és a reggelit felhozta neki. Kényelmesen megfürdik, megmosdik, majd megreggelizik, felölti szokásos úti ruházatát, magához veszi fegyvereit, egy üvegcse tintát, egy lúdtollat és némi pegament tesz még el, majd lehetõleg észrevétlenül a hátsó ajtót, igénybe véve, távzik. Ha közben találkozik valakivel a csapatból, akkor persze megáll vele beszélni, de ha csak a fogadó valamelyik "alkalmazottjával" akkor azt még meg is kéri, hogy mutassa meg neki merre van a hátsó ajtó, mert nem szereti a tömeget, és arra hivatkozik, ilyenkor már biztosan sokan vannak a korcsmarészben. Az épület elhagyása után az istálóba megy, felszáll a lovára, és lehetõleg gyors ügetéssel távozik, és egy parkot keres a közelben, remélve, hogy talál is...
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.11.11. 7:55

(Ipox)

-Hát miért is ne! Igyunk egyet az út elõtt.
*Majd oda nyomom a többiekhez a csapostól kapott korsót és koccintok a többiekkel.*

-Elakartok köszönni Ifhartól? Én még nem is láttam a mai nap során. Lehet hogy már elment valahová.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 19 / 20 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Vissza: Régi Kalandok...