• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tiadlan-Lighan és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 19 / 51 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 51

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.20. 22:59

KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Gro hegység lába
Időpont: este
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon

*Graug szinte őrjöng, hogy eshet meg ilyen. Nem tehet semmit, hiszen Joenak igaza van. *
<...Bárcsak meg se kötöttem volna azt a rohadt egyezményt! Most saját véreim kell feláldoznom, csakhogy szavahihető ezető lehessek! De se baj, szerzek én majd sokkal jobb felderítőket...>
*Az orkok egy fertályórán belül lenyugszanak, Graug szétoszlatja a csapatot, és megtiltja még egyszer a jövevények bántalmazását. Figyelmeztetőn még csatabárdját is kivonja, és megfenyegei az alatta lévőket, hogy azzal néznek majd szembe, ha bántódása esik valamelyik embernek.*
*Az atya eközben a forrásig sétál, majd ott egy elhalt faronk után kutat. Szerencséjére éppen egy megfelelő darabot talál az egyik fa alatt. Vélhetőleg villám hasította még régebben le. Az atya felkapja, majd lefarigcsál belőle pár darabkát, és már kész is az ő rögtönzött ásója. A földbe mélyeszti, és elégedetten tapasztalja, hogy a föld rendkívül laza, így könnyű dolga lesz. Alig fél óra alatt kiás egy jókora gödröt, amelyet akkorráa tágít, hogy mindhárom holttest beleférjen. A sírfát több kővel kiékeli, és felállítja a gödör elé. Már kezd téglalap alakot felvenni az árok.
Mikor befejezi művét, már igencsak estére jár az idő. Visszamegy az orkokhoz, és szól Joenak, hogy készen áll a temetésre.*
<...Remélem megértette azokkal az ocsmányságokkal, hogy nem szórakozhatnak velünk...>
*Visszatérve azonban semmi rendkívülit nem lát. Graug és pár harcosa üldögél a rönkökön, és ősi legendákat mesélnek egymásnak. Némelyik résznél elégedett dörmögés hangzik, olykor-olykor kedéjes kacaj-már amennyire kacajnak lehet nevezni azt a rekedtes mormogást-. *
*Az orkok a pap léptére felszisszennek, Graug sötéten pillantgat rá. Az atya állja a tekintetét, és mire Joe elé ér, már rá szegezi minden figyelmét. *
- Minden készen áll. A sírokkal egyedül is bodogultam, minden elő van készítve. Nem tudok sokat a harcosaidról, így beszédet sem fogok mondani. Ha te azonban úgy látod jónak, szólhatsz pár szót az égieknek a holtak érdekében. Ki venne részt a szertartáson? Hívj, akit akarsz, addig én felszentelem a sírhelyet, és megáldom a holtakat.
*Előbb a három tetemhez lép, és rövid szertartásos mormogást hallat, majd piciny szütyőből valami furcsságot szór rájuk. Szótlanul tovbbáll, és a sírokhoz megy, ahol el kezdi a hosszasabb szentelési rituálét. Ez lényegében az előzőhöz hasonlatos, bár jóval bonyolultabb, és összetettebb eljárás. Végeztével az atya csendben leül a forrás sziklájára, és az égre bámul.*
<...Darton, sikerült. Már úton vagyunk, köszönöm a jelet, melyet az orkok révén küldtél. Elnyertem a bizalmuk. Remélem, nem lesz okom csalódni bennük...>
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.20. 23:40

* Joe nyugtázza, hogy Graug kiáll mellette. Leengedi fegyvereit és átadja az irányítást a törzsfőnek. <Pfúúú ezt megúsztam. Jól rábasz..tam volna, ha ezek egyszerre rontottak volna rám elégtételt venni a sérelmeiken. > Magára hagyja az orkokat és elindul a pap felé, ki most tért vissza a sírásásból.Végighallgatja, majd :*
- Atyám! Köszönöm segítségét és nagy lelkűségét. Én mást nem szeretnék elhívni a temetésre. Beszédet sem akarok tartani. Tudja nem vagyok én a szavak embere, meg szerintem az a lényeg, hogy az emléküket sose felejtse az ember míg él. Ez a legfontosabb számomra és szerintem számukra is.
- Ja, segítőm Brakwak lesz, kivel testüket a sírhelyhez visszük. Ő az az ork atyám, ki velünk szeretne tartani a küldetésben. Ő nem olyan vérszomjas, mint a többi és az esze is a helyén van. Vállalom a felelőséget érte. Jó hasznát vehetjük az esetleges harcokban. Ja a többi ork még pihen két órát azután visszaindul Gro Ugonba. Jobb is lesz, mert kezd nagyon feszültté válni a helyzet.
* Szavai befejeztével a testeket elviszik a sírhelyhez, az atya szertartása és a temetés után Joe visszatér a táborba, ahol a kalandozók közelében letáborozik, eszik és elgondolkodik elhunyt társain és az együtt eltöltött időn.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.21. 0:39

KM esemény

*A tetemeket Joe és Brakwak belehelyezi a verembe, majd a pap rövid szertartásos mormolásba kezd. Örök nyugalomra helyezi a holtakat, hogy azok istenének birodalmába juthassanak. Az atya a szertartás befejeztével el kezdi a gödörbe túrni a nagy halom kiásott földet. Két újdonsült szövetségese segédkezik benne.*
<...Ez a Joe rendes fickónak méz ki. Remélem az is. Az orkkal meg fölösleges törődni. had maradjon a kis ölebe. Dédelgesse, babusgassa, úgyis meg fog halni. De addig is jó szolgálatot tesz majd...>
*Az atya széles mosolyra húzza a száját, majd hátralép művét megtekintve. Újabb imát mormol el a sírfára akaszkodva, majd Joe-hoz fordul.*
-Itt végeztünk. A holtak immáron Darton kebelén nyugszanak. A barátod, ez az ork, tud közös nyelven beszélni? Úgyszólván eléggé kockázatos lenne magunkkal vinni ezt.
- Nem vagyok állat. És beszél ork közösül. kicsit. hallani Joe beszél közös sok, és megtanul. Késöbb, jobb lenni, de egyenlőre kicsit. majd több.
*Az ork láthatóan nehézkesen formálja a hangokat, aminek oka minden bizonnyal a furcs arcberendezés, és az egyébb fajbéli sajátságok. A pap bólint egyet, majd elkalandozik pár pillanatra.*
<...Végülis, mért is ne? nagy valószítűséggel megállja majd a helyét. Úgyis csak a szektáig kell eljutnia. Ott felőlem ki is purcanhat. Addig is kelleni fog az izomerő. Ahogy látom, csak egy hajítóbárd és egy kisebb csatabárd van nála. Bizonyára pusztakezes harcos....>
-Jól van ork. velünk jöhetsz. De minden esetben követed az utasításomat. Joe fog felelni érted, így vigyázz, mert ha te galibát csinálsz, a barátod ugyanúgy bűnhődni fog érte! Világos?
*Az ork bólint, majd gyorsan hozzáteszi:*
-lenni nagyon erős. nem csalódni énbennem. harcolni szív és lélek!
*Az ork azzal a tábor felé bök, és még hozzáteeszi:*
-Elbúcsúzni törzs, és kérni engedély. Távozni Látók nehéz, Graug is fafej. Nem érteni meg menni akar én. majd meggyőzni!
*Azzal az ork el is indúl. Az atya a forásból iszik valamicskét, majd megint rövid imát mond, kérve dartont töltsse fel lemerített mágikus energiáit.
A pap újra frissen kel fel, majd Flammot, Shanilt és Minut kezdi el keresni.
Immáron beesteledett, félhomály üli meg a tájat. Az atya rátalál Minu és Flamm kettősére, majd hamar Shanil is csatlakozik. Az atya vesz egy keveset a sült őzből, és nagy élvezettel kezdi el falatozni.*
- Had kérdezzem mek, kinek a szakácstudományát illeti a megtiszteltetés? És ha nem vagyok tolakodó, előrevetítem, hogy holnap reggel indulunk. Joe, és egy ork is velünk tart. Többnapi járóföldre vagyunk még Lighantól, de úgy érzem az út nehezén már túl vagyunk.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.21. 3:24

(Shanil Argus)

Érkezéskor még:
Amikor Joeval egymás mellet elmennek meglepi,hogy Joe miket mondott neki.Mivel csak egy pillanatra mentek el egymás mellet,igy nem fordult vissza válaszolni neki,de nyugtázta magában,hogy korrektnek tünnik.Bár látszik,hogy az orkok közt élt sokat.
<Meg bizom Minuban és ha ő nekem azt mondta,hogy sokat számitok neki,akkor bizonyára igy is van.És nem fog rögtön egy másik emberrel kavarni...nem tekintem hol mi féle tárgynak igy nyugodtan beleköphetnél..Minu ugyis is nemet fog mondani....>

Liget:
Az liget belsejében kóborolva nem igazán találja és már kezd beesteledni is.
<Ha már itt vagyok,megnézem,hogy milyen füvek nőnek erre felé.>
Ha talál olyan füvet,amit ismer és könnyen hasznositható,akkor azokból gyüjt egy keveset.( majd beszéljük meg msn-n).
Pont akkor tér vissza mikor Flam-vel ül Minu a tüz mellet egymásra mosolyogva és Flam éppen egy készre sült őz húsdarabbal kinálja meg a lányt.A látvány láttán elkezd sanyargni a szive és nem tudja ezt mire vélni.
<Talán tévedtem volna?nem is szeret hanem csak megköszöntötte az éltmentést?Biztosan nem...nem lehet ő nem ilyen,hogy mindent a testével köszön meg.De msot Flammel együtt van és mosolyog és boldognak látszik...Lehet,hogy most én lennék a nem ide illő?De akkor Minu miért mondott nekem olyan szépeket?Direkt hagyta volna,hogy azt higgyem,hogy szeret és most ezzel akar fájdalmat okozni nekem?>
Odasétál a tüzhöz s üdvözli őket.

-Sziasztok.Bocs,hogy megzavartalak titeket remélem nem baj,ha csatlakoznék én is a hússütéshez?

Egyhangúan beszél.hangjában csöpnyi szomorúságot és egy kis elveszetséget lehet érezni.Eddig sosem lehetett hallani ilyen hangnemben beszélni.
Közben végig Minu gyönyörű szemeibe néz és probál vmi jelet találni,ami arra utalhat,hogy szivesen lenne vele együtt és Flammel csak véletlenül ültek le húst sütni és rosszul gondolja,hogy Minu Flamet szereti.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.21. 22:55

* Joe egy kis pihenést követően lemegy a patakpartra, egy szál ágyékkötőre vetkőzik, majd jól megmártózik a frissítő vízben. Miután végzett visszaveszi ruháját és elindul a táborba. Út közben megpillant egy kőris fát. Odalép a fához és vág egy marék kb. 10-15 db. 1 méter hosszú és kisújnyi vastag egyenes gallyat. A táborba visszaérve látja, hogy Minu , Shanil és az eddig szótlan harcos ( Flamm) a tűz mellett beszélgetnek. Odalép hozzájuk és megszólítja őket:*
- Bocs a zavarásért uraim , de a hölggyel szeretnék beszélni.* A válaszukat meg sem várva Minuhoz fordul*
- Szép hölgyem bocsánat az incidensért! Tudod ezek * és az orkok felé bök fejével* szabad prédának néznek minden nőt aki mellett nem áll baszott nagy fegyverrel egy harcos. Náluk a farkastörvény uralkodik. Rangsor van erő és harci képesség szerint. Na ők téged hírtelen a legalján láttak.
- Ja, hoztam egy két nyílvesszőnek valót. Én magam nem értek a vesszőkészítéshez, de az orkoknál megtanultam, hogy miből is készítik. Remélem a csapatban van olyan ki ért hozzá. * Átadja a gallyakat, majd Shanilhoz és Flammhez fordul*
- Na, ha minden igaz mostantól egy oldalon állunk. Én vérem adom értetek, ha szükség úgy kívánja, remélem én is megbízhatok bennetek! *Mondandója közben Shanil szemeibe fúrja tekintetét*
- Az ork is jön velünk. Nála jobb harcost keresve sem találhattatok volna. Beszéli egy kissé a közöst, úgy hogy jól gondoljátok meg miket beszéltek róla. * Ezután leül melléjük és ő is vág az őz húsból. *
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.21. 23:04

(Shanil Argus)

Mikor Joe odamegy hozzájuk:
<el sem hiszem most kartam leülni Minu mellé és erre itt van ez is...>
Joe beszédét meghallgatja.Iszik egy korty vizet a kulacsából:

-A fegyver és a test méret nem mindig jelenti azt,hogy az ember meg is tudja védeni,azt ami a legközelebb áll a szivéhez.

Itt Minura nézz fürkészve az arc kifejezését majd ismét Joe ra tekint.

-Természetesen.Ha egy oldalon harcolunk,akkor bennünk is megbizhatsz.nem egy kalandba volt már részünk és ahogy láttod eddig túléltük.Csak egymás segitségére számitunk és tudjuk mi az a csapat munka ha arra célzol...
...
Fellőlem jöhet a barátod,bár Tiadlanban nem fognak neki örülni.Talán jobb lenne vmi nagy csuhát ráteriteni,hogy kevesebb embernek tünjön fel.Bár egy szekér még jobb lenne....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.01.21. 23:16

KM esemény

*Az atya szótlanul üldögél végig, majd Joe érkeztekor megtöri a csendet.*
- Nos, ideje lenne végleg eldönteni, ki tart velem. Eljött az a bizonyos pont, Shanil. Aki velem tart, az elött fellebbentem a küldetésünk további részleteit. Elmondom azt is, Mofik mit akar hogy tegyünk. Természetesen én és a felkelők külön tervet készítettünk. Nem éppen könnyű vállalkozás, de kivitelezhető. Sőt, terveink szerint ha jól összehangolta cselekedünk, emberáldozatok nélkül bejuthatunk a szentélybe.
*Az atya továbbra is egy rönkön ücsörög, majd maga mellé mutat Joenak, hogy üljön le.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.22. 0:31

(Minuial Líin Miphileg)

*Mosolyogva szemez Flammal, amíg Shanil meg nem jön. Kérdésére elképed.*
- Ne hülyéskedj már. Nektek csináltunk vacsorát. És szerintem nem is lett olyan rossz. Flamm meg én hamar összedobtuk.
*Shanilra meg kedves mosollyal néz, úgy hogy szívesen látja őt. Kis kacérságot is észrevehet benne.*

*Joe közvetlenségén és mondandóján megintcsak meglepődik.*
- Köszönöm a vesszőket. Bár egy szertartás közben szoktam kiválasztani, és a fa szokta felajánlani nekem, de azt hiszem ezek is megteszik.

- El is felejtettem, hogy az orkoknál a nőknek, bocs nőstényeknek, nincsenek jogaik. Szóval tényleg szabad préda voltam. Majd észben tartom. De azért majd kérlek világosítsd fel a "barátodat", hogy hogyan kezeljen. Tudniillik szeretek egyedül gondolkodni a természetben, és nem szeretném folyton azt lesni, hogy mikor ugrik rám. Előre is köszönöm.
*Ezt nem szemrehányóan mondja, tényleg kérelmező hangnemet üt meg.*

*Utána visszafordul Shanil felé, megfogja az egyik kezét, és lehúzza maga mellé a földre.*
- Mit ácsorogsz? Ülj már le!
*Vág le neki is egy jó szelet húst, és odaadja. Joe felé néz és megint megszólítja.*
- Szívesen látunk téged is ... és a barátodat is. Egy csapat leszünk, úgyhogy viselkedjünk is úgy. És jut mindenkinek a húsból. Üljetek közénk.
*Ingéből előveszi a kissé kormos furulyáját, hanyatt fekszik, fejét Shanil ölébe teszi, és rákezd valami vidám dalocskára*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.22. 0:44

(Shanil Argus)

-Köszi.Nem is tudtam,hogy tudsz főzni :D biztosan nagyon finom lesz.

Majd nyel egy nagyot és visszamosolyog Minura.Joe szavaira halkan motyog vmit valszeg csak azok hallják,akiknek sokkal élesebb a halásuk mint egy emberré.

-És ráadásul nem is szabad....Majd adok az orknak ha meg meri probálni...

Amikor megkapja a húst egy darab kenyérrel el kezd falatozni belőle.Beleharap majd odanyujtja Minunak,hogy egyen ő is ha a kezében nincs éppen étel majd ismét beleharap.

-Ilyen finomat még nem ettem. :D

Amikor Minu az ölébe fekszik nagyon legbelül nagyon boldog és ez az arcán is meglátszik.
<no nincs mitőltartanom....>

-Sajnos a lantom elveszett a tüzben...és a többi felszerelésem.Pedig szivesen játszanék én is.Olyan jó hangulatot van itt most a tábortűz mellett.
<És főként Minu mellet 8) >

Mikor befejezik a vacsorát:
-Köszönöm Minu és Flam nagyon finom volt.
Közben végig Minura néz.Egy kicsit megtörli a kezét a felsőjén,ami már igy is eléggé koszos a reggeli hempergetés miatt majd Minu egyik hajtincsével kezd el szorakozni.2 dal között halkan megkérdezi tőle:

-jobban érzed magad?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.22. 1:10

* Elfogadja az invitálásokat és leül a tűz mellé. A neki szánt mondatokra csak ennyit válaszol:*

- Kezességet vállalok Brakwak-ért. Ő nem olyan mint a többi. Ő megtanított engem a vadonban élni, én meg őt a nyelvünkre és a mi kultúránkra. Persze mindkettő hagy maga után kívánni valót, de teljesen másként gondolkodik, mint az orkok általában.
- Köszi, hogy őt is meghívtátok a tűz mellé, de szerintem ő még azon szorgoskodik, hogy Graug elengedje.* Ekkor az orkokra pillant, ahol Graug és Brakwak épp megvitatják a távozás lehetőségét*
- Köszönöm az őzet* Mondja és azon nyomban falni is kezdi. Pár pillanat múltán veszi csak észre, hogy mindenki őt bámulja. Kissé zavarba is jön.*
- Bocs, de ahonnan jövök ott mindenki annyit eszik amennyit csak bír és gyorsan is, mert másképp éhen marad, vagy rághatja a csontokat.* Ezután lassabban folytatja a falatozást.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.22. 1:31

(Minuial Líin Miphileg)

*Halkan odasúgja Shanilnak.*
- Már lassan rendbejövök. A fürdés jót tett.
*Folytatja a furulyázást, és közben néha lopva Joet figyeli. Nézi, hogyan játszik a tűz fénye a hatalmas izmain. Beleborzong néhány perverz gondolatba. Tényleg beindítja a fantáziáját a férfi. Mindig is szerette az izmos férfiakat, bár még maga előtt is szemérmes volt, hogy beismerje.
Hasra fordul és fejét a keresztbe rakott karjaira fekteti és énekelni kezd.
Lágyan, elf nyelven énekel.*

Menel luin, Salque laiqua
Eldawende na'anvanya
álye lahta alt'aldannar
anta limpe lanculvannar
Helinille, marillotse
Quendi as laureloxe
Anta ninna málya titta
An ulyan cárelya melda

*Mikor befejezi, hanyatt viszafekszik Shanil ölébe, és betakargatja magát annak kezeivel.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.22. 1:40

(Shanil Argus)

A tüz körük összegyűlt társaságot figyeli.
<1 ork 1 ember 1 fél elf 1 ember 1 idegesitő pap....jó társaim vannak és milyen veegyes csapat jött össze..már csak egy törpe kellene...>

Minu éneke megnyugattólag hat rá.
<Nem csak a teste szép hanem a hangja is>

Mikor Minu visszafekszik és magárahuzza a kezeit meglepődik,hogy csak igy a többiek előtt teszi ezt...Eddig nagyon érzelmet nem mutatott még ki..mindig harcosnak tüntette fel magát most meg olyan...olyan mint egy nő...Egyik kezével Minu hasát mig a másikkal a fejét simogatja..lassan..és közbe odasúgja neki:

-Örülök,hogy jobban érzed már magad.Rosszul éreztem magam egész délután...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.01.22. 1:57

* Hallgatja a gyönyörű dallamot. Rég nem hallott ilyen szép zenét. Evés után előkotor egy darab szarvasbőrt és tisztogatni kezdi fegyvereit. <Hmmm. Nagyon jó ez a nő, kár, hogy a ficsúr felé vonzódik. Mi lehet benne oly izgalmas. Na mindegy szépen megtisztítom a bárdokat. Nem tesz nekik jót a párás levegő> Mikor a lány incselkedni kezd Shanillal dob egy nagyobb darab ágat a tűzre, persze „véletlenül” olyat, amin sok levél van. Pár pillanat múlva a tűzből felszálló füstszag elviselhetetlenné válik. Ezután felkel és kinyújtóztatja végtagjait. Meg persze ki akar maradni a füstnyelő akcióból. < Na ezt a szép kis etye-petyét remélhetőleg egy időre megszüntettem. Kezdet már nagyon zavarni a társaság elötti enyelgés>*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.22. 2:14

(Shanil Argus)

Mikor Joe rádobja a fadarabot a tűzre és sűrű füst száll fel felsegiti Minut átkarolja és elindul vele kifelé a tüz sugarán kivülre.

-Mit szólnál hozzá ha keresnénk egy kényelmes helyet az alvásra vhol a tó parton a fák tövében,ahol senki nem zavarhat minket és a csodás égbolt alatt aldunánk egyet?Éppenséggel nem egy erdő,de talán jobb mint egy sziklás ;) Egy sima ksi alvásra gondoltam semmi olyanra mint ma reggel...Nem akarok megint fájdalmat okozni neked....

közben Minu arcát fürkészi tekintetével.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.22. 2:23

(Minuial Líin Miphileg)

*Felugrik a füstre, és hagyja hogy Shanil kimentse. A javaslata tetszik neki.*
- Jólvan. Mehetünk.
*Int a többiek felé, hogy lefekszenek aludni, aztán elindul Shanillal a forrás felé. Tapasztalata révén keres maguknak egy bokrokkal övezett pázsitos részt és befekszik. Megvárja amíg Shanil is melléfekszik, és a férfihoz bújik. Átöleli a derekánál, és a vállára teszi a fejét.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
760 hozzászólás • Oldal: 19 / 51 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...