• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 19 / 28 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 11:46

(Glammy Zansane)

-Gonosz vagyok? Ezt most komolyan gondolod? Mondd el, mi a szívtelenség abban, amit teszek. Mondd el! Hallani akarom a hülye, naiv kis gondolataidat, Mina. Szükségem van Riel Forgra, érted? Szükségem van a kedvesedre -akivel egyszer csókolóztál csak. Milyen meghitt kapcsolatotok lehet. -Glammy lenézõ mosolyt intézett Mina felé, majd folytatta. -Neki vannak igényei. Nekem is. Úgy nem jó neki, ha nem küzdhet valakiért. Teljesen az övé vagy -mit vártál? Nincs bennetek semmi titok, semmi különlegesség. Így semmi értelme.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 11:54

(Mina)

Nem bírta tovább. Úgy érezte magát, mint a gyermek, akit kivertek az atyai házból. A haragnak már nyoma sem volt, csak a keserûség maradt hátra. Fejét mellkasáig süllyesztette, majd sarkon fordult és elkullogott. A világ számára elvesztette értelmét, szemei üresek, tekintete homályos. A felfelé vezetõ lépcsõn megbotlik, és estében fájdalmasan bezúzza térdét, de nem foglalkozik sebével, bizonytalan léptekkel tér vissza a fedélzetre.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 11:57

(Glammy Zansane)

Elõször komoly tekintettel, kményen néz az elkullogó vörös lányka után. Aztán szívét eltölti valami furcsa érzés. Szánalom. Szomorú, fájdalmas, kínzó érzés. Mina most miatta szenved. 'Ezt akartad elérni, te buta lány?'- kérdezte magától, majd nagyot sóhajtott. Odabenn kereste a választ, de hiába. Már mindegy, már elrontotta. Nagy levegõt vett, majd visszament a kabinba, ahol Riel várt rá.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.20. 19:43

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: délután
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

//... Áú. Néhány észrevétel: Glammy nem tudhatta hány csók csatant el Mina és Riel között... és Glammy se ismerheti Riel érzéseit, ahogyan Mina se. Elsõ azért mert nem ismeri, ásodik azért mert nem beszél róla. Szóval... mindezt úgy veszem, hogy az ilyen tárgyú offok el se hangzottak...//

* Riel felkapja a fejét a koppanásra... felállna, hogy ajtót nyisson, ám Glamy közelebb van az ajtóhoz, így amaz lép oda és nyitja fel Riel nagy döbbenésére... Mina az. Mire feláll és az ajtóhoz lépne a két nõ éles szócsatába keveredik, majd fél perc után Mina elviharzik... Riel a két lány szavaitól sokkoltan, sóbálvánnyá meredve áll a szobában... elgondolkozni látszik... hamarosan Glammy becsukja az ajtót, majd felé fordul... Riel megrázza a fejét...*
- Utána kell mennem. Hûségem köt hozzá. Bocsáss meg Glammy. Elmondtam, hogy érzéseim feléd sokkal mélyebbek annál, semmint vártam volna... nem is tudtam azokról a határokról, melyeket téged meglátva hágtak át érzelmeim... dekadencia, kihívás... tûz. De túl sok mindebbõl... túl sok. Bocsáss meg Glammy... nem rég óta ismerlek. Ha nem lenne Minám, most...
* Itt elhúzza a száját... mélyen a lány szemeibe néz... a férfi tekintetébõl csak úgy süt le a testi vágy és a megismerni vágyás, hogy mennyire tetszik neki Glammy...*
- De nem tehetem.
* Ismétli meg önmagát... az ajtóhoz lép... nyitná ki de habozni látszik...*
- Még.
* Majd kilépked az irodából... megvárja, míg Glammy is követi õt, majd kulcsával bezárja... Mina után eredne, ha a lánynak nincs kifogása...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 20:54

(Glammy Zansane)

//Ejnye, Tysson-lar, nem olvasod figyelmesen a kalandod? Mina elmondta Glammynek, hogy hány csók csattant el. És ghj.//

-Riel? -a lány kilépett a férfi nyomában az irodából, majd a nagy barna szemekbe meredt, melyek sötéten, gondterhelten csillogtak. -Csak annyit, hogy képes vagyok változni. Érted képes vagyok megtenni ezt, és lemondani arról az életrõl, amit eddig éltem. Mérlegelj, kérlek. Azt hiszem, egy beszélgetéssel még tartozol nekem errõl a témáról. Köszönöm...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.20. 21:18

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

* Riel arca igencsak gondterheltnek látszik... a lányra néz keserûen...*
- Nem könnyíted meg a dolgom Glammy... én pedig azt kérem, várj.
* Megrázza a fejét...*
- Sietek Mina után. Légy a fedélzeten. Hamarosan kikötünk. És még egy: ha változol értem kérlek... Ne bántsd Minát. nem érdemli meg... fõleg ha ellene döntök.
* Azzal felhúzza Glammy kezét, megcsókolja, majd Mina után ered sebes léptekkel.. fel a fedélzetre, majd megkeresi szemével kedvesét... odalép hozzá...*
- Bocsáss meg Mina. Beszéljünk...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 21:22

(Glammy Zansane)

-Megértelek... nem bántom Minát. De akkor õ se bántson engem. -Glammy szelíd arca most mentes volt mindennemû kegyetlenségtõl, gonoszságtól. Eddig sem érezte magát bûnösnek azért, mert érzett. -Várok rád, Riel Forg, nem lesz semmi baj. Megígérem. Dönts mellettem... ha szeretnéd érezni a tüzet, mely most is lángol benned...idáig érzem... vigyázz magadra. -azzal a lány egy kedves csókot lehelt a férfi homlokára, majdf elindult vissza, a kabinjába. Még játékosan hátrakiáltott a válla felett. -Tíz perc múlva a fedélzeten!
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.21. 16:03

(Edvin)

*Pelin alakját meglátva a fedélzeten feléje veszi az irányt. Amikor melléér rátámaszkodik háttal a hajókorlátjának.*
- Mi a helyzet? Látom hamar vége lett a bulinak.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.21. 16:26

(Pelin)

*Lassan Ralog felé fordul. Enyhe unalom játszik az arcán.*

-Buli?! Már több mint két napja nem ontottam vérét semminek és senkinek. *Halovány félmosolyra húzódik a szája széle.* De azért nem volt rossz a mulatság. A táncikálás és egyéb kelletés ugyan valami iszonyatosan idegesítõ volt. De utánna következett a jelenetes rész! :twisted: Egyébként mi történt a nagy leviharzások alatt? Kíváncsi lennék, hogy miért rohangálnak úgy a Biztosúr meg a körülötte legyeskedõk, mint a veszett hangyák? Végre történik is valami és harcba bocsátkozunk valakikkel?!

*Az utolsó mondatot nem kis várakozással és talán reménykedéssel mondja. Szinte süt róla, hogy tényleg nagyon vágyik már a vérre. Majdnemhogy elvonási tüneteknek mondhatná lassan az õt szemlélõ. De ki hallott már olyat, hogy valaki függõségbe került az öléssel... :twisted: *
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.21. 20:49

(ELdwyr)

*Elég sok fanatikus hívõvel találkozott már, de azt sejtette, hogy Mina nem a tenger elhagyása miatt viselkedik furcsán. Érezte, hogy a lány nem õszinte hozzá, de egy cseppet se zavarta. Mivel Rielt keresésére indult, tudta mi lehet a problémája, így a sajátját egy kicsit hátrább sorolta.*

-Persze, menj csak.

<Jobb ha minél elõbb tisztázódnak a szívügyek, nehogy gond legyen belõlle késõbb. ... Ezzel most mit csináljak. Jobb lesz ha magamnálé tartom, amíg nem tudom átadni Rielnek.>

*Néz ismét a ládikára. A hajóorrba megy és leül egy csöndes helyre. Várja a találkozó idõpontját.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.21. 22:16

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Mina (Hakea Ello), Eldwyr (Eldwyr)

* Ahogy Riel Mina elé áll a fedélzeten, a nõt a legközelebbi mellékárboc közelébe tessékeli, hogy ott beszéljenek majd, aho lsenki se hallja õket... Eldwyr ekkor meg is pillantja a Biztost és viszont... *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.22. 12:33

(Eldwyr)

*Ahogy megpillantja Rielt azonnal odasiet hozzá.*

-Bocsássatok meg egy percre, de azt hiszem ez jobb helyen van nálad. *Mondja szét tárt karokkal, és odanyújtja a ládikát Rielnek.*
A lakat kulcsa a kapitánynál van. *teszi még hozzá röviden.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.22. 19:14

(Glammy Zansane)

A lány dobogó szívvel huppant le kabinja kissé kényelmetlen ágyára. Tudta, hogy nincsen sok ideje megemésztenie az eseményeket, de ez most a legkevésbé sem érdekelte -lelke szárnyalt az eddig soha meg nem tapasztalt erejû boldogságtól. Valami megváltozott benne, és tudta, ez éppen elég ahhoz, hogy Rielt a kedvesének mondhassa. Vett még egy utolsó mély levegõt, majd megcélozta kbinja ajtaját: igyekezett a fedélzetre a nagy találkozás céljából.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 21:47

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: mindenki

* A fedélzeten lévõk a sziget kisebb öblénél három hajót látnak horgonyozni. Midnegyik a Harcsához hasonló kisebb csatahajó, naftavetõvel és ballisztákkal felszerelve: a fõárboc csúscán, az árbockosárban ücsörgõ katona különös zászlójelekkel kezd el kommunikálni a többi zászlóssal, minekutána a kapitány a hajóorrba sétál a magitorral az oldalán. A tisztek gárdája - egy tucatnyi díszesebb uniformisú aszisz - a korlát mellé sorakozik fel: hírtelen nagy sürgés-forgás támad; úgy tûnik midnenki nagyonis jól tudja hol a helye. Hajlított pengéjû szabályákkal és gyalogsági lándzsákkal felfegyverzett harcosok tucatjai lépnek elõ a tat mélyérõl, felsorakozva a tisztek mögé rendezett sorokban... a kapitány a magitorral való disputa után a tisztek elõtt jár-kel... Riel már a mozgolódás elején Mina elé letérdel, kezet csókol, majd sûrû elnézések közepette megrendülten közli, hogy neki most a tanácsban lesz a helye, addig húzódjon vissza a kabinjába és vigyázzon magára...*
* A kormányos és segédei ügyes manõverek segítségével a hajók együtteséhez kormányozza a Harcsát... egy másik hasonló hajó érkezik nemsokára, annak az árbocai már látszanak is... a hajók kisebb szigetet formálva pallók segítségével összekapcsolódnak, kötelekkel rögzítve egymáshoz magukat. A Biztosok a kapitányok oldalán, no meg a katonák nagyjai mellett a középpontba lévõ hajóra, a Krákra szálnak át... Riel tekintetével megkeresi Minát, kezét ökölbe szorítva jelzi "kitartás". A kapitányok és a Biztosok hamarosan üdvözlik egymást, majd elvonulnak.... midnen hajón a katonai gárda visszavonulni látszik... a kalandorok, akik sszegyültek midnen egyes hajón visszatérnek kabinjukba... a néhánytízperces ceremónia, az üdvözlés és a rövid csevely után midnenki egy élménnyel lehetett gazdagabb... igazi aszisz tengeri seregszemlének lehet a bámuló a szemtanuja...*
* A hajók fedélzetén az élet pislákolni látszik...a Harcsán egyedül a kormányos, néhány segédtiszt, az orrban néhány katona beszélget... Glammy, Mina, Pelin és Eldwyr ácsorog itt... a szürke-fekete ruhába öltözött külhoni pedig az árbocnak dõlve egy lámpással bíbelõdik...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.22. 21:51

(Glammy Zansane)

A lány vörös, hullámos hajába kapott a szél, ahogy a fedélzeten társai között állt. A szívébõl immáron kiûzött minden gondolatot, személyes érzést és vágyat, és csak afeladatára koncentrált. Tudta, mi a dolga, de azért még gyorsan Riel fülébe súgta.
-Egészen pontosan... mit is vársz most tõlem?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 19 / 28 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...