• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 17 / 51 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.02. 19:36

( Nasha Verdon )

* Az újabb kísérletem megint sikertelen volt. De szemem sarkából észreveszem, hogy a harcos fickó nagyon jó passzban van, mert a második cicus is csontvázként végzi a földön. Bár, még mielőtt ujjonganék egyet örömömben, látom, hogy a harmadik mocsok megsebzi a combján. *

< Na ne, most már nagyon unom ezt a kínlódást, amit én művelek. >

* Nagyon dühös leszek és ennek megfelelően minden erőmet és ügyességemet bedobva, fordulva támadok a dögre pszi rohammal megfűszerezve. *

- Hogy dögölnél meg, te átkozott!!

// Off: támadás pszi rohammal: TÉ: 46 + Dobás: 71 + 12 ( Pszi pont 6 ) = 129 Sebzés: 2, vÉ: 103. //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.02. 20:55

(Wenla)

Lefáradt arckifejezéssel nézem Ryelt:
-Látom, formában vagy. Hullák nem beszélnek, hörögnek. Meg mondjuk bammeg futottam el a búsba, és nem az első sorban pattogtam. Megbézhetem a sebed? Vagy el akarsz vérezni? Úgy is lehetsz hulla, de nem fogsz járkálni csak heverni. Szóval? Egyébként istenek akkor is vannak, ha szarsz a fejükre, max nem érdekli őket, mikor és hol dobod fel a pacskert.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.02. 22:15

Ryell

<<Hát nincs valami jó humorérzéke....>>
Az arca egyre fokozatosabban húzódik mosolyra ahogy a nőt hallgatja.
-Ha-ha-ha... muhahahahaaaa... te komolyan azt hiszed nem tudom eldönteni ki hulla s ki nem? Ha-ha-ha..áuu .- szisszen fel ahogy kicsit felszakad az amúgy is alig perces sebecske.
- Csak vicceltem ezzel bár látom te nem vagy jó kedvedben. Egyébként szóval sem mondtam hogy nem ismerem el azt hogy nincsenek istenek. Csak úgy látszik ők percenként magukhoz kivánnak venni... ezt meg én nem hagyhatom. :lol:.
- A sebemet? Miért te talán felcserkedni is tudsz?
<<Mik ki nem derülnek!Persze azért az erdőben kicsit bátrabb volt... "én vagyok a gyorsabb" hehe...>>
A fájdalom és a fáradság ellenére végig vigyorogja amíg Wenla ellátja a sebét.

Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.03. 6:06

(Chin)

*Most már tényleg morcos vagyok. Nincs pia, megsebeztek és ez a dög nem akar lefeküdni végleg. Látom, Nasha is elszántan fel akarja aprítani a macsekot, ezért megvárom, míg kiderül: sikerül e neki. Ha a macsek továbbra is talpon marad, akkor én jövök, és először egy egyenes rúgással nyitok, majd kifordulva a másik lábammal, sarokkal duplázok.*

//off: KÉ: 4+35=39, TÉ: 32+56=88, VÉ: 102, sebz: 5
második támadás TÉ: 69+56= 125 , sebz: 6 //
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.03. 10:51

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, reggel
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox
Harc: 4.kör

Nasha látván az ellenfél támadását összeszedi minden erejét és támad a vágása kissé elcsúszik de a macska combját eltalálja, közben Chin újra megsorozza az első ütés levegőbe megy a másik viszont vállon találja az ellent.Aki ennek hatására Chin felé szúr ám csak a felső ruházatát lyukasztja ki sebet nem okoz.Ekkor érkezik Ragdox és a kardjával végigvág a macska arcán aki felé fordul.De a sebeiből továbbra sem folyik vér.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.03. 11:07

(Chin)

*Na most lett elegem! Az ellenfelemtől nem zavartatva, magamból kikelt arccal fordulok Nashához.*

- Ugye nem baj, ha most kezdek el anyázni? Elegem van ebből a dögből.

*Aztán lendületből perdülök hátra és helyezek el két ütést a szőrcsomón. Első ütésembe belesűrítem az elmémben feszülő energiákat is.*

//off: KÉ: 5+35=40, TÉ: 78+56+12 pszi rohamból = 146, VÉ: 102, sebz: 6
második támadás TÉ: 37+56= 93 , sebz: 2 //

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.03. 11:40

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap dél
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

Ryel átnézi a hullát de semmit nem talál nála csak azt állapítja meg hogy oszlófélben van.Majd kimossa a sebét a pataknál és nagy ívben elkerüli a hullát még a végén vérmérgezést kap.Ezután Wenla segít bekötözni az egyetlen nyílt sebet a többi az csak zúzódás a bottól.Pár perc alatt elkészül.Mikor végez ott áll Ryell bekötözve egy szakadt véres felsőben, körülöttük az erdő éli életét madárfütty szól és fúj egy kis gyenge szél.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.03. 11:44

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, reggel
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox

Chin megáll egy pillanatra és koncentrál kicsit ideges lesz hogy a ruhája is tönkrement mindenkit megelőzve újra támad.A támadás végén a macska eltűnik és a helyén egy csontkupac marad.Nasha és Ragdox ott áll kezében fegyverrel és nézi az eredményt.

//off 1TP a harcért mindenkinek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.04.03. 12:30-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.03. 12:05

(Wenla)

Faarccal hallgatom a pasast:
-Neked nincs humorérzéked és igen, határozottan gyengeelméjűnak tartom azt, aki nem hallgat az életösztönére és leáll hadakozni természetellenes izékkel. Ha te csak poénból is felém ütöttél volna a fegyvereddel, megkíséreltelek volna megölni.
Nézem a sebet, cinikusan megjegyzem:
-Úgy érzem, nem érezted a helyzet súlyát, ha így vihorászol nyílt sebbel és halottak mellett. Szerintem sokkot kaptál. Általában a normális emberek nem jókedvtől viháncolnak ilyesmik után. Nem is tudom, segítsek-e neked, biztos azon is jót szórakoznál, ha elfertőződik a sebed, vérmérgezést kapsz és lázzal fetrengesz.
Segítek de fanyalgok.
-Te tényleg komplett hülye vagy-mondom neki a végén, hisz végig vigyorgott.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.03. 13:41

(Ragdox)
- Na végre végeztünk ezekkel a rusnya dögökkel...- mondom, majd elrakom a kardot.
- Köszönöm a harcot, ha nem bánják, akkor kedves egészségünkre! - mondom, meghúzom a törp-pálinkát, majd kérdőn Nasha felé nyútjom.
- Amúgy valamelyikük tudja miféle macskák voltak ezek? Bár a reakciókat tekintve úgy gondolom, Önöket is váratlanul érte...Talán a csontokat és a kardokat össze kellene szedni, nem?
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.03. 18:10

( Nasha Verdon )

* Chin kiakadására csak vigyorgok egyet. Többre nincs időm, olyan gyors. Az eredmény önmagáért beszél. *

* Majd Ragdoxhoz hasonlóan én is elrakom a fegyvert. *
< Hát, sok hasznát nem igazán vettem most elméleti és harci tudásomnak. Majd legközelebb, bár nem szívesen találkoznék ilyenekkel többet. >

- Én is köszönöm a harcot, az oroszlánrészét ellenben Önök végezték. De ha meg nem sértem, megkérhetném Önt kedves Ragdox, ugye jól mondom a nevét, hogy tegeződjünk?
* Majd átveszem a kezéből a felajánlott itókát, és jól meghúzom. Ha nagyon erős, összerázkódom egy pillanatra. *
- Brrrr, ez nagyon jól esett.

* Következő mozdulattal odanyújtom Chinnek a piát, és huncutul rámosolygok. *

- Tessék, hoztam neked italt, ahogy kérted. A helyedben jó nagyot húznék belőle, de azért becipelni nem akarlak az ágyadba.

- Amúgy nagyon jók voltatok fiúk. Le a kalappal előttetek.

* Majd visszafordulok Ragdox felé. Mivel még nem reggeliztem, érzem az alkohol jótékony hatását, ahogy felpezsdíti a véremet, kicsit kipirosodik az arcom, és tompán zsong a fejem. Ennek fényében még meg sem várom a kérdésemre a választ, úgy folytatom a mondókámat. *

< Na, már megint nem bírom befogni a számat. >

- A cicák? Hát nem normális dolog ez egyszer biztos. Tuti, hogy mágia van a dologban. Csak tudnám, hogy ki és miért csinál ilyeneket. Cseppet sem tudom díjazni a humorérzékét a készítőjének. Amúgy mi a frászt akarsz kezdeni egy rakás csonttal és rozsdás karddal? Majd eltakarítatjuk a fogadó személyzetével. Nekem van jobb dolgom is. Például a te és Chin sebeinek ellátása majd a lovaim. De először a kötözés. Ebben pedig nem nyitok vitát.

* Mindezt egy kissé bosszús hangnemben hadarom el, de nem nekik inkább a helyzetnek szánva haragomat. Megvárom a válaszaikat, és közben körbenézek, hogy a lovaim az istállóban vannak e, és hogy miben tettek kárt az átkozott macskák. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.03. 18:11

Ryell

-Hülye? Ugyan ki nem az? :lol: Amúgy eddig is kék volt a hajad vagy csak belemásztál valamibe?- kérdezi Wenlától hátha ragad valami jókedv a nőre.
- Amúgy meg mit tehettem volna? Ha elfutok s hagyom hogy ez a kettő koboróljon az erdőben s minden ártatlan emberre rátámadjanak akkor a lelkiismeretem nem hagyna nyugodni.Minden egyes emberért akit megöltek magamat okolnám... akkor már inkább a halál. Elvégre egyszer meg kell halni nemde?- most már visszafogottabban mosolyog és ezt a monológot is teljesen komolyan mondta.
<<...valamiben meg kell halni nemde?...>>
Jókedvéből a vérveszteség és a zúzódások okozta fájdalmas lépések hozzák ki.
Arca kicsit elfehéredik, léptei is lassúbbá vontatóbakká vállnak.Szeméből is kiveszik az olykor olya hevesen táncoló láng.
- Javaslom akkor menjünk tovább. Ezeket nem temetjük el...-bök a támadóira.
Mielőtt tovább indulnak az erdőből kerít egy jó erős botot amire rá tud támaszkodni ha szükségvan rá.
<<Remélem több ilyennel nem találkozunk... csak a vakszerencsének köszönhetem hogy túléltem... meg kell tanulnom használni a kardom mert mi lesz ha a varázserőm legközelebb cserben hagy?>> Ahogy haladnak az úton az övén függő kardra tekint.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.03. 18:34

(Wenla)

-Őszintén: ki nem szarja le, hogy vadidegen emberek azért halnak meg, mert felbuknak és betörik a fejük egy kőben, vagy két zombi cseszegeti őket? Mi vagy te, valami megváltó?-nyihogok fel-Egyik se a véred, szeretőd, haverod, akkor meg? Ne pazarold az erőd és az életed olyanokra, aki keresztben szalmát nem tettek neked, én azt mondom. Jótékonykodjanak csak a lágyszívűek meg akik azt hiszik, mindenki eredendően jónak születik! Méghogy forgolódnál miattuk! Frászt! Meséld be ezt a tenyeremnek! Az én lelkiismeretem rohadtul csendes jószág, előttem meg nem kell villogni :D
A csávó lesápad, félrebillentem a fejem:
-Egyáltalán tudsz te most menni? Igyál vizet, és pihenni kéne, vagy nagyon lassan menni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.03. 19:20

(Ragdox)
- Igen, jól ejti a nevem! Tegeződés? Rendben, én már tegnap este is felajánlottam. Akkor most meg is ihatjuk rá a pertut.
- A dícséretet köszönöm szépen, a sebim semmiségek...Pár karcolás csupán!
<<Persze azért nem fogok annyira ellenkezni...Egy nő ápolgatása sosem jön rosszul...>>
<<De ezek a macskák azért még mindíg aggasztanak...Jó lenne egy gyors reggeli után, elindulni Zentonba...Nem szeretnék ezen az átokverte helyen sokáig időzni...>>
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.04. 6:38

(Chin)

*Nasha sikeres "pálinkahazatalától" a szó legszorosabb értelmében seggre ülök és bambán nézek rá egy másodpercig.*

< Ez most komoly?> - egyre jobban tetszik a stílusa.

*Aztán ültő helyemben elfogadom a pálinkás üveget és fenékig húzom. Nagy késése volt már az itókának, meg vérzek is és fájok. Majd az üres üveget visszaadom Ragdoxnak.*

- Hát ez nem rossz, csak kevés. Legközelebb jobban feltankolhatnál...

*Nashára nézek és ellenállhatatlan nevetési kényszer jön rám.*

- Nasha! Remek voltál, de tartozol némi magyarázattal. Addig is menjünk vissza és igyunk végre valamit. Apropó! Varrni tudsz? - mutatom a vállam és a ruhám ebben a sorrendben. Aztán felhemperedek a nevetéstől.
Hiszen túléltük!
Gyorsan összekapom magam, de megint eszembe jut valami, és Ragdoxra nézek:*

- Minek szedjük össze a csontokat? Rozsdás bökőre nincs szükségem, csontokból meg nem lehet pálinkát főzni, én legalábbis nem hallottam róla... - és mesmeg felhemperedek a nevetéstől. Majd keljfeljancsi módjára talpra imbolygok és Nasha elé tántorodom, de pont egy orrhosznyira előtte cövekegyenesen megállok. Mélyen a szemébe nézek:*

- Érdekes utunk lesz, nemde? Szép az idő. Hol vannak a lovaid? - Majd gyors mozdulattal beleborzolok a hajába...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 17 / 51 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 51