• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 17 / 70 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 70

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.28. 21:08

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Dwyll Únió, Davalon, Barakk
Idõpont: Adron második hava, nyár, este
Résztvevõk: Aries den Morgan

Belefeledkeztek a csókokba és az ölelésbe. Igazi együttléthez jelen állapototokban sem neked, sem Christinnek nincs kedve, de ledõltök az ágyra és összebújtok.
Miután Christinben egy kicsit elült a viszontlátás felett érzett öröm, megkérdi:
-És mondd kedvesem merre jártál és mit csináltál nélkülem?-cirógatja a fejedet.
Annyira ismered Christint, hogy tudod róla, hogy mélyérzésû lány. Õ valóban hozzád akarta kötni az életét. Nem valószínû hogy jól fogja viselni ha az igazat mondod...de vajon Aires képes hazudni élete igazi nagy szerelmének, akit úgy szeret?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.28. 21:26

Helyszín: Eren, Sub-Fer Ested megye, Eren felé az Ezüst Erdõben
Idõpont: Adron második hava, nyár, nappal
Résztvevõk: Victor Fredrick Faren

Majdnem egy teljes percig megfagy számodra az idõ. Akárha egy népes szoborparkba csöppentél volna, amit egy õrült mûvész alkotott. A kifreccsenõ vér rubincseppjei megállnak a levegõben, egy katonád ki épp zuhan, megdermed ég és föld között. A két fejvadász le tudod ütni. Amikor álcsúcson vágod õket, akárha igazi szobrokat ütnél. Még nem dõlnek fel, hisz az idõ áll. Azonban az ütéseid ereje rádöbbent: tüdõlövéssel nem lehet tréfálni. Az erõs izommunkától még jobban beindul a vérzés, és mostmár nagyon rosszul vagy, vért köhögsz, egy pillanatra térdre is esel. Egyéb erõs izommunkát igénylõ feladatot: nyílpuska összetörést, az ellen cséplését már érzed nem lesz elég szuflád véghezvinni. Talán fél perc és elveszted az eszméleted. Talán ideje lenne a gyógyital tartalékodhoz hozzányúlni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.28. 21:35

Helyszín: Kelet- Dwyll Únió, Davalon
Idõpont: Adron második hava, nyár, kora este
Résztvevõk: Bethsebath Nan Sifro

- Seba te most komolyan beszélsz....én nem is tudom mit mondjak...én.....köszönöm.-Emeryk nagyon zaklatottá válik és most elõször hozzád is ér, végigsimítja kézfejét az arcodon.
Ugyanakkor látszik hogy megkönnyebbült és nagy tehertõl szabadult meg.
-Nem hinném, hogy sor fog kerülni rá; de azt beszélik tizenöt légió állomásozik a déli határon. Majdnem mindenki ott van Seba, nem hinném, hogy Toron ezúttal képes lenne áttörni a Sárkánygerincet. Az az erõdrendszer egyszerûen bevehetetlen.
De örûl a szívem, hogy ilyen nagylelkû maradtál.
Egyébként mint keresel itt nálunk? Nem úgy volt hogy Kapuvárban maradtok a szakasszal a nyár végéig?-kérdezte Emeryk, aki azért láthatólag figyelemmel követte a sorsod alakulását.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.03.28. 21:52

(Hatarasima)

- Ismeretlen elf asszony a gyakorlással töltött évtizedek mint azt te magad is tudod nem csak a testet edzik acélnál keményebbre, hanem az elmét is. Mint már mondtam a Dorcha – Tiadlan hadúrnõjének – sóguna, hadvezére vagyok <ugyan nem túl régen :roll: > és bár nem tudom miféle szerzetek az általad említett fekete sereg katonái gyanítom nem úrnõm csapatairól beszélsz. Valószínûnek tartom, hogy nem is az országunkkal határos dwoon földi lovagokat láttatok, tekintettel Napkultuszukra a feketeség nem lehet túl jellemzõ rájuk. Legrosszabb sejtésemet igazolná, ha toroni csapatokat értenétek a fekete jelzõn... Most minthogy válaszoltam kérdésedre tiszteletreméltó Liadan, kérlek felelj te is az enyémekre. Te és társaid az országot irányító triumvirátus tudtával és engedélyével tartózkodtok tiadlani földön? Foglyokat említettél talán segítségetekre lehetnék az azonosításukban.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.28. 22:58

Aries den Morgan

Kissé elszomorkodik mikor arra a témára tévednek,hogy miket csinált egyedül...

-Tudod Christin,nem tudtam elviselni atyád döntését akár helyes volt akár nem...ezért jöttem el otthonról.Probáltam elfelejteni az egészet,mert talán igy volt a legkönnyebb,de nem ment.Sok helyen jártam,sok mindent láttam s tapasztaltam.Probáltam megélni abból,amihez értek és késõbb abból,amit tanultam :roll: Amint megtudtam Erigowba,hogy láttak téged Dwyll unió felé rögtön indultam a térkapun keresztül.Sosem gondoltam volna egy egy barakban látthatlak viszont.Szivem örül,hogy látthatlak,de nem egy barakban képzéltem el a találkozót,ahol további 3 évet kell leszolgaálni és már az elsõ nap is igen keménynek bizonyult...

Add egy puszit Christinnek és végig simit az arcán a kezével,aztán a nyakán majd a vállán áll meg.Kinyitja a száját mintha mndani akarna vmit,de végül nem jönnek ki a hangok.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.28. 23:43

(Bethsebath Nan Sifro)

-Pedig szükség lesz rá-*dõlt hátra a nõ.*-Délrõl várjátok a vészt s nem onnan fog jönni. Kapuvár ostrom alatt van, 6000-8000 toroni katona van a falaknál. Erõsítésért jöttem a nagymesterhez, s ha nem kapok, felvágom az ereim és Kapuvárat felrobbantják a mieink. Úgy hogyha egy kicsit is érdekel asszonyod és leányod sorsa, csomagolnak és elindulnak a birtokomra, mert ami itt lesz, nem nemesasszony és gyermek szemének való, értettél engem?-*nézett komolyan és erõs foganattal a férfira. Nem viccelt s nem esett túlzásokba.*-Emeryk, háborúszagot érzek. Nem félek a haláltól, ahogy a szakaszom sem, de már a szomszédban kopogtat. Igen rossz a dwoon hírszerzés mostanság, ha semmirõl sem tudnak sem Davalonban, sem másutt, s ez szégyen. Ha figyelni akarod az ellent, ne elõre nézz mereven, hanem a hátad mögé is. Ám ha már kibukott, hogy egy nagyon fontos részlet elkerülte a nagyok figyelmét, megyek és megcsapdosom az asztaluk, s leseprem elõlük dél térképeit, s felébresztem õket, ha kell, fülükbe kürtölök közvetlen közelrõl, hogy értsék: nem vészkárogás ez, hanem segélykérés!-*észre sem vette hogy átszellemülten magyaráz a férfinak, emeltebb hangon, az se érdekelte, ha erre felkel a kislány és megijed merev arcától.*
-Jól nézz meg s õrizz meg így: mert lehet, most látsz utoljára élve, vagy méltón élve. Vidd el innen a családod, erõsítsd meg magad, mert lehet, napok kérdése, s elfelejted, hogy nyár van, s teljes vértben látod majd, miként hömpölyög feléd Toron barmainak hulláma!
*Ezután kifogyott a szóból. Gátat vetett neki. A javát a nagymesternek tartogatta. Megadja neki a tiszletet, ahogy kell, de ha emelni kell hangján, megteszi, kerüljön bármibe!
Már nem foglalkoztatta önnön sorsa, sem a férfié, akit valaha szeretett s aki dédelgette kicsit a múltat keserû szájízzel. Már áthangolta magát küldetésére, s hogy üzenetét átadhassa.*
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 7:18

Helyszín: Kelet- Dwyll Únió, Davalon, Belsõ Város

Emeryk némán bólint hogy érti, figyelmesn végighallgat, arcán nem látszik meglepõdés vagy döbbenet, majd elszántság tükrözõdik; tudja ilyesmivel nem szoktál viccelni, nem vagy az a vészmadár fajta.
Megdöngeti a hintó oldalát, jelezve, hogy a kocsis hajtson gyorsabban.
- Itt MINDIG háború van Seba te is tudod, csak átmeneti fegyvernyugvást kapunk béke gyanánt. Mindenki, még az egyszerû nép is érzi, hogy ez több egyszerû határvillongásnál. Ral da Ranga ugyan még nem hírdetett hadiállapotot, bár ez csak napok érdése, de ha megviszed a híreid Kapuvárból már biztos a szükségállapot az ország területén. Véres nyarunk lesz, és szomorú ünnepünk.
Az ajánlatodat köszönettel elfogadom, de azért még nem esek pánikba, idõben el fogják hagyni az országot ha a szükség úgy hozza. Hm...Kapuvár...Nemigen értem Toron hogy tudott ott ekkora sereget felvonultatni, keletrõl a szövetséges Tiadlan, délrõl övék a föld az igaz, de ott vannak a hegyek! Nem lehet ezreket átdobni a hágókon ilyen rövid idõ alatt. Hacsak...-gondolkodik el Emeryk-...nem valami igen nagy tudású térmágus szolgálatait nem fizették aranyakkal...Ranilra mondom nem bánnám ha ezek a praktikák kivesznének a világból egyszer, és mindenkorra és nem maradna más csak a Napúr és a lovagok ereje...
Ne aggódj az erõsség sorsa miatt. A Vörös hadúr meg fogja találni a módját, hogy segítséget küldjön a védõknek.-mondja Emeryk, miközben a hintó begördül Belsõváros dupla fallal és szintén rácsos kapukkal zárt területe elé. //Amolyan "dwoon kormányzati negyed".//
Miközben kiszállsz, Emeryk még megfogja a kezed:
-Seba ha a nagymesternél végeztél...tudom hogy azonnal indulnál vissza Kapuvárba, de kell egy kis idõ talán két nap, mire a vezér megfelelõ számú és kiképzettségû emberekeket tud összetoborozni egy gyorsreagálású segédcsapathoz. A ma éjjelt még biztos itt töltöd.
Aludj nálunk. Rendezünk egy kis vacsorát, egyrészt Amber harmadik születésnapját ünnepeljük, másrészt nálam fog vendégeskedni eren követe, kinek oszága nagy mennyiségû fegyverszállítmány behozatalát ígérte a városba a mai nap. Én látom vendégül.
Szeretném viszonozni a szívességet szívességgel. ...és Arianne is örülni fog, hogy láthat....
-Akkor várunk este, nem számít milyen késõ lesz, kopogj nyugodtan.

Kilépsz a hintóból és egyenesen a lezárt -és gyalogosforgalom számára fenntartott- kiskapuhoz mész.

-Papírokat.-mondja az õr köszönés helyett.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 7:19

Helyszín: Dwyll Únió, Davalon, Barakk
Idõpont: Adron második hava, nyár, este
Résztvevõk: Aries den Morgan

Christin a szemedbe néz.
-Jól van Aries, nem bolygatom a múltat, ha megígéred innetntõl kezdve tested-lelked csak az enyém. Engem nem rémít a három év. Ha a dwoonok elesnek Ilanort is eléri a tûz. Azt hiszem azzl tehetek a legtöbbet a hazámért ha itt felajánlom az íjamat...de ez a Joen akkor is egy nagy tapír. Biz isten szeretném szarba nyomni a fejét. Egyébként te hogy bírtad ezt a szadista barmot? Engem a 31.esek lövészeihez osztottak be, mert ott állítólag kevés van belõlük. Van ötleted hol lehet itt megfürödni? Gondolom meleg vízrõl nyáron egy barakkban csak álmodhatunk, de legalább a mocskot letisztíthatnák magunkról és ágyba dölhetnénk...te is nyúzottnak látszol.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 7:19

Helyszín: Kelet-Tiadlan és a Dwyll Únió határa, Kapuvár közelében
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel
Résztvevõk: Hatarasima

Liadan és társai elmosolyodnak, sõt felnevetnek a szavaid hallatán!
-Triumvirátus?-kacag fel a nõ- Ország?- nevetnek a többiek.
-Tudod te mióta élünk mi-e hegyek között? Mi még láttuk az óidók ember elõtti teremtményeit, kik egymás húsát tápve acsarkodtak ezen a földön, mikor itt még nem volt más létezõ, csak a Föladnya és mi! Országok, uralkodók, népek jöttek-mentek itt az elmúlt húszezer év alatt. Elmúltok majd ti is, akár a többi. De mi mindig itt leszünk és mindig is itt voltunk, akár a sziklák. Nem kell nekünk percemberkék jóváhagyása a létünkhüz! A csontjaid hamarabb el fognak porladni, minthogy egy anya közülünk kihordja a gyermekét!
Elf vér folyik ereidben, tudhatnád.
Mi nem ejtünk foglyokat. Az az utóvéd szórakozásból nyilazta a kõszáli kecskéinket. Nem is voltak éhesek, nem azért kellett nekik hogy életben maradjanak; akkor még talán el is tûrtük volna nekik. De õk pusztán gyilkolásvágyból öltek. Nem érdemelték meg hogy a Földanya tovább vigye õket a hátán.
De érzem az aurádon, hogy te más vagy. Mivel rokonvérrünk vagy, segíthetünk neked, hogy bejuss abba az ember emelte kõrakásba, ha te is akarod....Hatarasima-tetre hozzá a nõ.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 7:21

Helyszín: Dwyll Únió, Davalon, Rendõrfõnök hivatala
Idõpont: Adron második hava, nyár, késõdélután,
Résztvevõk: Eran dha Sado,

Épp zárzád be a rendõrfõnöki iroda ajtaját, mikor egy álmos szemû fiatal lovag jön jelentést tenni. A tizenhatórás kapuszolgálata végén van õ is, kicsit nyomottnak néz ki.
Tiszteleg.
-Bayard hadnagy vagyok a Belsõ Város kapuörségétõl. Uram, egy bizinyos Betsebath Nan Sifro akarja bejönni a negyedbe. Ez még önmagában nem rendkívûli, de magától a Nagymestertõl kér azonnali kihallgatást, de most csak ön az egyetlen elérhetõ ember, akinek joga van bemenni hozzá, a kapitánnyal.
Ezekkel a papírokkal és ezzel a gyûrûvel igazolta magát.

Bayard átad egy menlevelet, amit személyesen Hallbrand Perez tábornok -a tanács egyik nagy öregje- és Amalchor de Gelal, kapuvár beosztott parancsnoka is ellátott kézjegyével.

A menlevél a következõket tartalmazza:
-Kapuvár ostrom alatt. Több mint hatezerfõs toroni sereg a kapuk elõtt. A levél felmutatója Betsebath nan Sifro kapitány mentelmi jogot élvez. Kérjük az illetékes dwoob hatóságokat segítsék hogy átadhassa Ral da Rangának szóló személyes üzenetünket.
Aláírás:
Hallbrand Perez tanácstag, a dwoon folyami flotta nyugalmazott parancsnoka
Amalchor de Gelal, Kapuvár ezredes parancsnoka

Bayard átadja Hallbrand tanácstagi gyûrûjét! Ez nem vicc, itt háború lesz! Azonnal be kell juttasd a nõt a Nagymester elé!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.29. 8:31

(Bethsebath Nan Sifro)

-Köszönöm a meghívásod, de a ráérésem sokban függ attól, mire jutok a nagymesternél. Rühellem a mágiát, akkor sem a szívem csücske, ha ami sorainkat gyarapítja pár mágiás. De azt tudom...Ha 2 napon belül nincs ott az erõsítés, a feljebbvalóm kiadja a parancsot és alágyújtanak Kapuvárnak. Menj most, várnak otthon, én pedig most teljesítem a parancsom!
*Az õrnek rezzenéstelenül átnyújtja elébb azt a levelet, amiben róla van szó és hogy milyen ügyben jár. Ha akadékoskodna, összevonja szemét és felmutatja a másikat is, ami le van pecsételve, de át nem adja:*
-Ral da Ranga saját kezébe, engedj, nem veled van dolgom!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 8:40

//Navar nem 2 nap, hanem nyolc! Mivel Égi Szekér is segítette a jöttöd, még nagyon idõbe vagytok a nagy bummig! Azért az még odébb van, nagyon rövid idõn belül ideértél! Almachor ezt csak akkor lépi meg ha az erõd valóban menthetetlen és nem tudják tovább tartani.//

Az õr átolvassa a menlevelet.

-Ezt meg kell beszéljem a feletesemmel, nem egyszerû dolgot kér kapitány!

Fiatal karikás szemû hadnagy érkezik.

-Jó estét. Bayard hadnagy vagyok. Az õr azt mondja magával a Vörös Hadúrral van dolga. A menlevele rendben is van. De ön idegen, nem állampolgár. Szükségem lenne még valami bizonyítékra szavainak alátámasztásához, ugyanis az egyetlen ember, aki most azonnal beviheti a Nagymesterhez, az a rendõrfõnök, Eran da Sado. Neki többet kell mutassak egy okmánynál, ami akár hamis is lehet. Ne értsen félre, kapitány semmi bajom magával, és nem feltételezek semmit, de én nem ismerem önt. Maga a Dwyll Únió elsõ emberéhez akar bejutni és már jónéhány merényletet kíséreltek meg ilyen formában. Adjon valami biztosítékot, hogy tényleg Hallbrand Perez tábornok küldte!

//Ha átadod neki Perez gyûrûjét.//

-Hm. Egy tanácstag gyûrûje. Azt hiszem ez több mint elég. Kérem várjon itt, míg értesítem a rendõrfõnököt az érkeztérõl.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.29. 8:50

(Bethsebath Nan Sifro)

<Nyomaték kell? Mi lenne ha a szemed közé illeszteném az öklöm lendületbõl? Üldözési mániás, fontoskodó õrség! A felettesével....argghhh>

Szeme alatt rándult egy izom, mikor a felettes került szóba, de még türelmes maradt. A kapitány jöttére azért már hangot adott türelmetlensaégének.
-Jó estét, Bethsebath Nan Sifro, a 31. szabadcsapat kapitánya vagyok. Én se ismerem magát, és ha ezzel a gyûrûvel (amit ekkor fel is mutat) most elmegy és elissza a józan eszét, megkeresem és olyan áldást kap tõlem, amin még Ranil is meglepõdne!
<Seggberúgás...Ha azzal jön, hogy a gyûrû is hamisítvány, hát felrúgok valakit!>
-Igyekezzen, nem várakozhatom! Engem nem érdekel, ki vezet a nagymester elé, tõlem aztán egy ötéves gyermek is tehetné, csak hamar, ellenkezés nélkül tegye!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.29. 9:06

(Eran dha Sado)

*Maga is eléggé álmos arcot vág, ami enyhe meglepettségbe csap át, mikor meghallja, hogy a keresett parancsnok épp rajta keresztül akar az éjszakában a Nagymester elé járulni. A levelet elolvasva és a gyûrût megnézve egyszerre lesz komor és izgatott. Az irodát gyorsan bezárva öles léptekkel indul el a 31.-esek parancsnokához.

Az õrségre érve felméri, hogy milyen állapotban van a nõ. Illetve gyorsan próbál túlesni a bemutatkozáson.*

-Jóestét. Eran dha Sado vagyok a II. Légió ezredese és jelenleg Davalon rendõrfõnöke. Ön pedig a 31.-es parancsnok Betsebath Nan Sifro. Menjünk szedjük össze a városban lévõ két emberét és induljunk a kihallgatáskérésre.

<Tehát még az Ünnepek befejezte elõtt eljött a Háború ideje. Remélem Ranil kegyelmébõl kivezényelnek a harcoló alakulatokhoz és a városi forgataqot jobban ismerõ Titkosszolgálat kapja az ópium ügyét.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 9:24

Résztvevõk: Bethsebath Nan Sifro, Eran da Sado

//Eran//

Lesietsz a belsõváros kapujához. Ott találod a kapitányt, kissé morcos és feletébb türelmetlen lelkiállapotban, látszik nem érti minek elõszobáztatják, mikor nyakatokon a háború. megfordul a fejedben, hogy talán az új 31.-esek összszedése ráér a meghallgatás után is.

//Seba//
Tényleg nem kell sokat várnod, nagy öles léptekkel robog feléd egy ezredesi rangú lovag.

//Off: Megkérném a két JK-t hogy írja le vagy illesssze be a karakterleírást a külsejérõl ismét, mert ti még nem találkoztatok! Köszönöm. Akinek elérhetõ kép az aláírásában, annak nem szükságes, csak ha akarja.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 17 / 70 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...