• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 17 / 28 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.16. 19:56

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: dél
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

* Riel az íróasztal mögé nem ül be ismét, inkább mellette áll meg, hátát a falnak veti, úgy tekint a lányra...*
- Két oka is volna. Az elsõt már tudja. Hamarosan megérkezünk a randevúpontra, a Biztosok pedig a legénység és a kalandorok készségeinek megfelelõen újratárgyalják a tennivalókat. Fel fogom vetni a dolaminokkal való egyezkedés ötletét. Eldwyr már megtette a szükséges lépéseket hogy 100%-osan sikeresek legyünk. Bûvdallamokkal fogj elkápráztatni a patriarchájukat... azonban addig el is kell jutni. Álruhában fogunk a városba lejutni, éjjel. Azonban... hogy keresztüljussunk a városon, hogyha esetleg lefülelnének minket, kell valaki, aki ismeri a dolamin hagyományokat, az ottélõk attitüdjét, hogyan is kell velük beszélni. Szükség van a segítségére Glammy.
* Azzal komoran a lányra tekint... rövid szünet után folytatja...*
- A másik oka, hogy beszélni szerettem volna magából úgyszint magától értetõdik: nem vet jó fényt a feladat sikerére, hogy ön és én személyes problémákkal küzdünk. Nyílvánvalóan magát zavarja a helyzet protokoláris mivoltja, engem azonban annak hiánya... ez esetben * mosolyodik el...* tegezhetnénk is akár egymást... nyílvánvalóan zavarja magát a rideg elutasításom, még hogyha társaságra vágyott volna is, engem azonban a túlzott közeledni vágyás, közvetlenség ejt zavarba... mi lenne ha eztán barátibb csevelyekkel lennénk el? Minden szélsõség a centrumba redukálható, ha maga is benne an... * itt arca zavartnak tûnik...* azazbenne vagy, bocsáss meg. Kérdés, hogy hajlandó vagy-e kicsit idomulni... azt hiszem én már megtettem mindezeket a magam részérõl. A dolaminokkal kapcsolatba pedig számítok a segítségedre. Ha már ennyit teszel, jogos kérés lehet a jutalomból való rész...
* Azzal kérdéseire a választ várva tekint a lányra...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.16. 20:12

(Glammy Zansane)

<Miafranc, miafranc. Minden sínen? Erre nem számítottam. Azok után, amik odafenn történtek, el sem merem hinni, hogy most... itt vagyok vele, és... hát persze, hogy segítek neki. Nem lenne szívem veszni hagyni minden munkáját...>
-Hát... -a lány zavartan pislogott. Lehajtotta a fejét, és tûzvörös arccal bámult egy nem létezõ bogarat az ölében. Lángolt, ilyen is régen volt vele. Alig tudott megszólalni.- Én eddig is tegeztelek... nem értettem, mi a baj azzal, amit teszek, s ahogyan teszem. Én nem akartam semmit... -Glammy orrcimpája vészesen remegni kezdett...-... csak... közeledni feléd. Mint ahhoz az emberhez, aki lebonyolítja az... ügyeket. -az utolsó szót megnyomta a lány, majd felnézett. Arcáról eltûnt a pír, csak apró foszlányokban takarta el a lány hamvas, üde bõrét. -Ne értsd félre, amit teszek, kérlek. Ember vagyok, vele jár... de hisz ezt te is nagyon jól tudod... természetesen segítek, hiszen azért vagyok itt, nem igaz? Szám,íthatsz rám... Riel Forg. -a lány kedves mosolyt vetett az elõtte magasodó férfire. Gondolatban a szeme megtelt könnyekkel.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.16. 22:56

(Eldwyr)

*Felváltva nézi a kapitányt és Riel kihült helyét. Az arckifejezésébõl ítélve nem igen érti a helyzetet. Egyik kezében a ládával a másik kezében lakat kulcsával mered a meglepettségén jót derülõ kapitányra, majd megvonja a vállát és a kulcsot odanyújtja neki.*

-Ezt odaadom Önnek. Nem árt ha két külön helyen van a lakat és kulcsa. Nehogy idõ elõtt kinyissa valaki a ládát, mert azt esküszöm felkoncolom.... Ez meg,.. Ez meg itt maradt. Azt hiszem megkeresem Rielt az én kabinomban még lába kél.

*Ekkor lép oda hozzá Mina.*

-Én is éppen Õt keresem. Az elõbb még itt volt, aztán elrohant a kabinok felé. Ha gondolja keressük meg együtt. *Csak most veszi észre a lány feldúltságát* Vagy szeretne egyedül maradni vele? ...Ezt mindenképpen oda kell adnom neki. *dugja a lány orra alá a ládikát* Valami gond van?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.17. 21:37

KM esemény [Tysson-Lar]

*Riel vizsgálódóan méri végig a lányt nyugalommal... vörös arcán elidõzik... majd derült arccal lép köelebb és csókol kezet a hölgynek...*
- Értelek Glammy. A baráti közeledéssel nincs gond. Gyönyörû vagy... és tudod hogy kell ezt használni a férfiaknál. Ez nem bûn, készség leginkább. De vannak, akik tolakodásna veszik ezt. Kétségkívül gyönyörû...
* Azzal végigsimít a lány lábán, hiszen majdhogynem mellette térdel a kézcsók után...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.17. 21:53

(Glammy Zansane)

Heves szívdobogás és hányinger tört a lányra. Hihetetlen érzés volt. Furcsa, felkavaró, érzéki, borzalmas, gyönyörû, undorító. Mégsem tört ki semmi Glammybõl. Csak egy halk sóhaj távozott a gyorsan emelkedõ-süllyedõ mellkasából, egy sóhaj az érintésért, ahogy Riel ajka a kezéhez ért, s forró csókot nyomott rá... teljesen beleszédült a szavakba -az érzintéssel együtt úgy hatottak a lányra, mint valami kõkemény drog, teljesen elkábították...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.18. 11:13

// Ferditesz, te mondtad, hogy nem kell semmi az egészhez, elég, ha msnen kifejtem. Mellesleg ott is sokkal többet mondtam el annál amit irtál, jó lenne, ha kicsit fejlesztenéd a memóriádat. Glammyrõl pedig csak annyit, hogy ha van is neki képzettsége rá, nem tûnt úgy, mintha használta volna, sõt... És nem azt mondtam, hogy Mina lángész, de nem esett a feje lágyára. A naivitás és az intelligencia nem áll ellentétben egymással, erre én vagyok az élõ példa.

Nagyon tetszik, hogy ilyen gyorsan vagy képes változtatni a véleményed a lerirás és stb. szükségessége terén. Játszani meg akkor kezdek el, MINT MÁR MONDTAM EGYSZER, ha tartósan lesz netem. Most is az iskolából irok, ahol nincs a billentyûzeten hosszú "i" és nincs idõm, hogy komolyabb reagot irjak. Köszönöm a megértésedet.

U.I.: Ezen nem kell besértõdni, mert látom, az elõzõ meghatott. Gondoltam, elõre szólok.//
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.18. 11:50

(Edvin)

*Glammy visszatértére csak bátorítólag rámosolyodik*
- Ugyan már, semmi baj - én biztosan nem haragudtam meg, és nem is tudnék egy ilyen csodálatos nõre....- *nem bírta folytatni, hisz újabb kopogás... és Glammy újra elviharzott. Felsóhajtott, ez bizony nem az õ napja, na de lesz ez még így sem... :)
Fütyörészve ment ki a kabinból, és felment a fedélzetre egy kicsit szellõzni.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.18. 19:39

(Glammy Zansane)

Halk sóhaj tört fel a lányból. Hosszan, elnyújtottan csengett, benne volt minden érzelem, félelem és fájdalom, ami ezen rövid idõ alatt összegyûlt benne. Nem tudta, bgeleszeretett-e Rielbe -nem ismerte azt a forró, lángoló érzést, mely elöntötte õt, a feje búbjától a lábujjáig... beleborzongott a férfi érintéseibe, majd halkan nyöszörögni kezdett. A kétely szinte megfolytotta.
-Csak játszadozol velem, Riel Forg. Eltaláltam?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.18. 22:02

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel mélybarna szemeit a lány tekintetébe fúrta... ez után felegyenesedik, majd az asztal széléhez sétál, majd odaül...*
- Nem áll szándékomban Glammy. Attól tartok azonban, Mina képtelen velem egy síkon gondolkodni. Te képes vagy. A gond viszont az, nem tudom eldönteni, hogy a heves érzelmi kitöréseid intenzitása összhangban van-e azzal, amennyire én vonzódok hozzád. Mert ha így van, azt hiszem nincs helye kettõnk között barátságnál komolyabb kapcsolatnak. Mint ahogyan az néhány órája is kiderült, képtelen vagyok mindazt kezelni. Márpedig mint férfinek vannak bizonyos elvárásaim a nõk felé. Ahogyan egy nõnek is a férfi felé... a kezdetektõl fogva észrevettem a vonzódását hozzám Glammy. Rég érzett érzelmeket keltettél fel benem, melyekhez foghatóakat Mina képtelen volt ezidáig. Ámde akármilyen erõs vágyat is érzek... maga iránt... visszafogja a kezeimet az a tudat, hogy túlságosan sodródsz. Egyszer fenn, egyszer lenn... ha fenn vagy megmutatod mennyire ragaszkodsz, mennyire vagy vidám, társasági ember. Ha lenn, azonnal magányos és midnenkitõl elfordulnak érzed magad... ez pedig nem mások hibája. Vívódás él bennem jelenleg... megérné-e...
* A mondat végét a levegõben hagyja csüggni a férfi... reméli, hogy egyenességével és becsületességével rokonszenvet vált ki a nõben...*

//... Figyelj Chris, csakis arra való tekintettel hunytam szemet az elõtöri felett, hogy közölted, nincs idõd se kedved írni, ráadásul nem olvasnám el a 4-5 odlalas litániáidat ha egyszer fölösleges annyi. Mellékesen az, hogy elmondod mikor, hol mit scinált a karid az nem ugyanaz, mint az a személyiségrajz, amit elvárnék tõled. Nézd vissza a beszélgetést... ha 6 mondatnál többet írtál arról milyen Mina, megkövetlek. Mellékesen távolról sem vagy olyan naív, mint amilyennek Minát mondtad. Bizonyos fokú mujaság után képtelenség elképzelni az embert intelligensnek. Maximum emberi lexikonnak nevezném az ilyeneket, mert a magas intelligenciahányados feltételez némi életképességet is... hacsak nem valami durva autista többkromoszómás akárki, vagy 2X redõzöttebb aggyal született zseni. Innentõl kezdve bizonyítottnak veszem, hogy az intelligencia és a naivitás kizárja egymást bizonyos fokon túl... Mina pedig az elmondásod alapján túl is lépte ezt a fokot. Sajnálom, hogyha nem vagy képes pontosan fogalmazni, én ezt vettem ki a szavaidból. Az edigi szerepjátékod során ráadásul semmilyen olyat se villantottál, ami a te teóriádat igazolná. Megintcsak mellesleg egy dolog, hogy mit mondassz el és természetesen más, hogy a karid képességei között ez indokolt-e. Ha azt mondod, hogy Mina hihetetlen gyors, de mondjuk 13 lenne a gyorsasága, nem ért semmi hogy azt állítottad hogy mozgékony, hiszen nem indokolt a számszerûsített adatok alapján. Nézd meg mekkora az érzékelésed, azstrálod, akaraterõd és csak azután papolj a naivitás dologról... utána vess egy pillantást az intelligencia értékedre, utána vesd szépen össze a kettõt... világosan látszik majd, hogy kettõnk közül nekem van igazam.
Melesleg... a KM-nek midnig igaza van.
Szóval lefutott téma Chris...
És megintcsak mellesleg: nem kötötted ki azt se, hogy mit csináljak a kariddal, mire kérdezhetek rá és mire nem. Az, hogy "Vigyem NJK-ként" számomra azt jelenti, hogy játsszak vele úgy, ahogy leírtad és ahogy a karakterlapod indokolja. Hát drága Chris, így indokolta....
Off party vége, ezennel kihírdetem magam a vita nyertesének, nem szeretnék több visszaszólást látni, mert modeárlom és kész... ha szúrja a szemed a dolog, majd X nap múlva, ha lesz neted, közlöd.
Melesleg megintcsak: nincs harag, de nem kell minden miatt hisztizni :wink: ...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.19. 15:15

KM esemény [Tysson-Lar]
Idõpont: délután
Résztvevõk: Edvin Duriff (Ralog Gebbro)

* Ed Glammy távozása után egyedül marad... hamarosan itt az ideje annak, hogy midnenki felkészüljön a találkára... fegyvert felkötni se ártana... ezen godnolatok midnen bizonnyal Ed fejében járnak már, amikor a tiszt érkezik vissza a lakosztályhoz, aki nem is olyan rrég ment el. Heramnak nevezték ham idnen igaz... a férfi kérdõn néz Edre...*
- Hol van a szép hölgy, akinek a tulajdon kabinjában ücsörögtünk ezelõtt... nem sokkal?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.19. 16:35

(Edvin)

*Elõször kicsit furcsán néz a tisztre, majd elvigyorodik.*

- Dolga akadt a Biztos Úrral. De biztos fontos volt, mert az úr nagyon fel volt dúlva. S ha most megbocsájt - *hajolt meg egy kicsit a tiszt elõtt mímelkedve, majd felvonult a fedélzetre.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.19. 19:58

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Edvin Duriff (Ralog Gebbro)

* Ahogy Ed a hajógyomron keresztül a fedélzetre lép, rögtön a hajóorrban magányosan ácsorgó Pelin üti meg a szemét... Eldwyr és Mina párosa a fõárbóc környékén látszik, õk egymással elmélyült konzultációban látszanak... a kapitány és gárdája a taton serénykedik... a távolban Teur szigetének hatalmasa, mindjárt szemben több kisebb fekete pont... egy fél óra, és a kis pontok már nagy hajókként fognak látszani... de az a két fertályóra eseménydús lesz ha minden igaz... *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.19. 22:07

(Glammy Zansane)

Összetört. Az ereiben dübörgött a vér, a rengeteg vér, és szinte érezte a hangot. Érezte... könnyes szemek. 'Miért, mit vártál?' -gondolta a lány néma kínjai között. -'Mit, amikor sokat jelentesz nekem, nagyon sokat, Riel Forg, rengeteget, és nem tudom kimondani, szavakba önteni, és félek, és remegetk, érted remegek, fogd már fel...' Glammy csendesen lehajtotta a fejét, a szemébõl sós patak folyt végig a piros arcocskáján. A szíve a torkában dobogott. Viszonzatlan szerelem, hát mégiscsak létezik. Mától hinni fog benne, ezt megfogadta.
-Megértelek, de kérlek, érts meg engem te is... semmi mást nem kérek. Ha nem vagyok elég jó, mondd ki. Fel tudom dolgozni. Nagylány vagyok már, voltak nehezebb periódusaim is az életben. Csak egy utolsó kérdésem lenne. Mit akarsz tõlem, Riel Forg? Mi az, amit meg szeretnél kapni tõlem, Riel Forg? Ki vagy te valójában...? -azzal a lány darabokra zuhanva lélekben a férfire nézett.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.19. 22:21

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel csodálkozva nézi végig a lány reakcióit... amikor Glammy könynei elerednek, hírtelen nem tudja minek betudni azokat... amikor azonban felteszi a kérdéseit a csodálat elül és gondolkodóba esik...*
- Akarni? Semmit. Elrabolva kapni, szerezni, összeharácsolni? Semmit. Kérni? Óhajtani? Vágyni rá? Annál inkább... magamat karakterisztikus jellemnek vallom. A mindent másokért elv alapján élek, mindent ehhez igazítok. Nincs szükségem arra hogy az embereim hûek legyenek hozzám ha én hû akarok lenni a feletteseimhez. Nem kell hogy szeressenek ahhoz hogy én szeressek. De ahogyan szolgálni, hûnek lenni se könnyû akkor, hogyha a katonáim hûtlenek, úgy szeretni is igencsak nehéz, hogyha nem érzem magam szeretve, vagy fordítva: igen nehéz olyasvalakibe szeretni, akibe nem lehet, méghogyha az illetõ többször annyira szeret mint valaha is tehetném én... ez él Minára. Rád pontosan az ellenkezõje... szeretniakkoris hogyha nem szeret az illetõ. Szeretnélek szeretni. Ha hagynád. Ha egy kicsit váltanál... makacsul rögzítenéd magad az érzelmek zuhatagában... nem hagynád magad sodortatni. Sokat tapasztaltam már ahhoz hogy olyasvalamibe vágjak bele, ami nem lehet ilyen formán sikeres. Értessz engem, Glammy? Jól tudod mit akarok...
* Néz mélyen a lány szemeibe... megpróbálja a könyneit letörölni onnan és néhány meleg pillantással felszárítani azokat...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.19. 22:39

(Glammy Zansane)

-Nem tudom, mit higyjek. Csak meg akarlak ismerni, Riel Forg, meg akarom ismerni azt az embert, akibe beleszerettem, akaratom ellenére. Nem akartam, hogy így alakuljon. Fáj, hogy ez történt, de nem tehetek ellene, szeretlek, és szerettelek az elsõ pillanatban, amikor megpillantottalak. De mindez kevés. Én egyedül kevés vagyok... ehhez. -Glammy hagyta, hogy a férfi letörölje könnyeit. Már égették a bõrét a sós, fájdalmas cseppek. Fájt mindent kiadni magából, mégis angyali boldogság szállt lelkére. -Bennem biztos lehetsz, Riel Forg, bennem tényleg az lehetsz. Képes vagyok változtatni, elfogadni téged annak, aki vagy, olyannak, amilyennek születtél. De ehhez te is kellesz, értsd meg, kellesz nekem, mert szeretlek. Ha ezt az érzést nem tudod viszonozni, küldj el innen. Akkor tárgytalannak is tekinthetjük a beszélgetést. -Glammy szíve eszeveszetten dobogott a torkában... kimondta. Megtette. Megtette...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 17 / 28 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...