Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)
- Két oka is volna. Az elsõt már tudja. Hamarosan megérkezünk a randevúpontra, a Biztosok pedig a legénység és a kalandorok készségeinek megfelelõen újratárgyalják a tennivalókat. Fel fogom vetni a dolaminokkal való egyezkedés ötletét. Eldwyr már megtette a szükséges lépéseket hogy 100%-osan sikeresek legyünk. Bûvdallamokkal fogj elkápráztatni a patriarchájukat... azonban addig el is kell jutni. Álruhában fogunk a városba lejutni, éjjel. Azonban... hogy keresztüljussunk a városon, hogyha esetleg lefülelnének minket, kell valaki, aki ismeri a dolamin hagyományokat, az ottélõk attitüdjét, hogyan is kell velük beszélni. Szükség van a segítségére Glammy.
* Azzal komoran a lányra tekint... rövid szünet után folytatja...*
- A másik oka, hogy beszélni szerettem volna magából úgyszint magától értetõdik: nem vet jó fényt a feladat sikerére, hogy ön és én személyes problémákkal küzdünk. Nyílvánvalóan magát zavarja a helyzet protokoláris mivoltja, engem azonban annak hiánya... ez esetben * mosolyodik el...* tegezhetnénk is akár egymást... nyílvánvalóan zavarja magát a rideg elutasításom, még hogyha társaságra vágyott volna is, engem azonban a túlzott közeledni vágyás, közvetlenség ejt zavarba... mi lenne ha eztán barátibb csevelyekkel lennénk el? Minden szélsõség a centrumba redukálható, ha maga is benne an... * itt arca zavartnak tûnik...* azazbenne vagy, bocsáss meg. Kérdés, hogy hajlandó vagy-e kicsit idomulni... azt hiszem én már megtettem mindezeket a magam részérõl. A dolaminokkal kapcsolatba pedig számítok a segítségedre. Ha már ennyit teszel, jogos kérés lehet a jutalomból való rész...
* Azzal kérdéseire a választ várva tekint a lányra...*