• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 16 / 28 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.13. 21:41

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: dél
Résztvevõk: Mina (Hakea Ello), Edvin Duriff (Ralog Gebbro), Glammy Zansane (Layla)

* Glammyi szavaira Mina csúnyán megszeppen...*
- Én csak... csak... megyek akkor.... ha nem látnak szívesen...
* Azzal görcsösen felpattan és kapkodva az ajtóhoz siet... kinyitja azt és a folyosóra siet... szeme elpárásodik egész gyorsan... miért lett Glammy hírtelen ilyen goromba? Hiszen az egyetlenét el akarta csábítani! A lány sebes léptekkel a fedélzet felé siet, hogy Riel oltalmazó karjai közé eshessék...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 21:44

(Glammy Zansane)

-Jaj, Mina, ne haragudj! -sikította a lány után Glammy. Most tényleg nagy szarban lesz, ha kiderül, mirõl beszélgettek. Márpedig ki fog. Nem akarta, hogy mindenki tudja: neki Riel kell. A félelme úrrá lett rajta.-Ne haragudj, Ed, egy pillanat, és visszatérek. -azzal a vörös lányka futásnak eredt Mina után.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.13. 21:47

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Mina (Hakea Ello) Glammy Zansane (Layla)

* Glammy gyorsan beéri Minát az úton, aki könnyeivel küszködve a fedélzet felé tart... Mina meghallva a lépteket maga mögött hátratekint... szemében egy maréknyi csalódottság és kiábrándultság... annál több félelem... hogy ez a gyönyörû nõ talán elveheti mellõle szeretett Rielét...*
- Mit akarsz most meg? :cry:
* lelassítja lépteit, majd megáll... a lány felé fordul, majd választ vár...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 21:52

(Glammy Zansane)

-Jaj, Mina, ne haragudj. Nem akartalak megbántani, de úgy érzem, megrágalmaztál. Ilyenkor kijövök a sodromból. Szeretnék veled jóban lenni, de mindez nem megy a kölcsönös bizalom nélkül. Hiszen én csak... csak megismerkedtem Riellel. Abban semmi sincs, hogy táncoltunk, hiszen hallhattad, ma estére is elígértem magam egy fiatalembernek. Nem így van? -Glammy megölelte Minát, de a mozdulat tiszta mûre sikeredett.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.13. 21:56

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Mina (Hakea Ello) Glammy Zansane (Layla)

* Mina leszorított kezekkel tûri az ölelést, de láthatólag továbbra se nyugodott meg...*
- igen... ismerkedni szabad... de ne közeledj úgy felé ahogy akartál! Õ az enyém!
* Azzal megfordul, majd a fedélzet felé veszi az útját ismét... sietõsen... Glammy kiolvashatta a lány szemébõl... személyesebb ez a probléma annnál, semhoyg szétkürtölje azt, amit vele kapcsolatban tud...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 22:00

(Glammy Zansane)

<Istenem, de szánalmas... sajnálom magam, amiért ilyen emberekkel vagyok összezárva... gyermeteg emberek, ostoba nõk, hûséges férfiak... mi lesz még itt, kéremszépen, elõre rettegek...>
Glammy elindult vissza, a szobájába, ahol -remélhetõleg- Ed várta...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.13. 22:14

(Eldwyr)

*Enyhén szólva is meglepi, amit Riel a pénzrõl mond. Elképedt arccal néz a férfire néhány másodpercig.*

-Nem. Nem veszem merényletnek, de azért megleptél. Szép dolog ha az ember tartja magát az elveihez, ugyan ez egy kicsit bonyolítja a dolgot, de végülis meg tudom oldani. Most viszont te ne érts félre, de gondolod, hogyha magamnak akrnám a megtartani pénzt, akkor én is jelen szeretnék lenni az átadás pillanatában? Tudom, hogy eddig semmivel nem szolgáltam rá a bizalmadra, de legyen ez a vizsga munkám. *Az utolsó mondatot már vigyorgva fejezi be.* Az álcázásban pedig bizton számíthatsz rám és szerintem Edvinnek is vannak használható fogásai. Nem ártana egy fedõ sztori se. Nehogymár késõbb ránk haragudjanak a bánya nagyok. A ládikára mondhatnánk, hogy ritka Khare-i munka, így nem lenne feltünõ, hogy zenél. .... Ha nem haragszol, akkor én most munkához is látok, de elõbb válltok néhány szót Pelinnel. Ha készen vagyok megkereslek.

*Int Rielnek és odmegy Pelinhez. A mandolint tartó kezével a korlátra támaszkodik, a másikat amiben a pálinkás flaskáját tartja a szájához emeli és meghúzza, majd a flaskát Pelin felé nyújtja. Mindvégig ravasz félmosollyal az arcán figyeli a cápavadászt.*

-Úgy látom kifogytál a rumból. Pálinkát? *függetlenül attól, hogy elfogadja a felkínált italat vagy sem folytatja* Ha jól sejtem nem nagyon kedvelsz engem, és az igazat megvalva te se vagy a szívem csücske. Ennek ellenére lenne egy ajánlatom. Kössünk szövetséget! Soha nem árt ha egy ilyen veszélyes és csatákkal kecsegtetõ küldetésben van aki védje a félelf hátát, és ha már választani lehet akkor inkább a te rumtól bûzlõ leheletedet érezzem a tarkómon, mint annak a mocsok magitornak a tekintetét. Még a magadfajta marcona alakoknak is elkél egy kis segítség olykor-olykor.

*Bármi legyen a válasza bólint visszakéri a flaskáját és egy rövid mondat után távozik.*

-Rendben.

*Megkeresi a kapitányt és kér tõlle egy 50 arany számára elég tágas, díszesebb, lakattal zárható ládikát, majd miután megkapta félrevonul a kabinjába. Kinyitja a ládikát, kitámasztja az egyik dobótõrével. koncentrál és felszabadítja az elméjében tárolt energiákat veszi a mandolinját és eljátszik egy két perces dalt. Az egész csak néhány percet vesz igénybe. Mandolinját a kabinban hagyja és elindul a fedélzetre, megkeresni Rielt és a kapitányt. Mindvégig ügyel rá, hogy a ládika fedele ne záródjon le. Amikor meglátja Rilet odamegy hozzá.*

-Készen vagyok.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.14. 10:25

(Pelin)

*Nem fordul a félelf felé és nem mutat érdeklõdést a pálinkásüveg után sem. A félelf mondandója után hallgat egy sort, majd lassan megszólal rekedt torokhangján.*

-A magitort meg kell ölni. Túl sokat képzel magáról a sehonnai féreg. A hajón senki tetszését nem kívánom. Ha eljön az ideje meglátjuk megéled-e a kalózok rohama közben, hogy a hátamig juss. HA sikerül mögém keveredj, ígérem védelek majd félelf.

*Egy hosszúra nyúló hatásszünet alatt Eldwyr már éppen nyugtázza a választ, amikor a cápavadász a válla felett ránéz és egy gonosz félmosoly társaságában még tesz egy megjegyzést.*

-Ha pedig a szíved csücske kéne, hidd el már az enyém lenne és te nem beszélgetnél a magitor segítsége nélkül.

<NA mégegy békülõs fazon. Itt mindenki össze vissza hadovál és aztán azzal múlatja az idõt, hogy kimagyarázza a saját szavait?! :twisted: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.14. 21:41

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: mindenki

* Riel a tatfedélzet alatt eltûnik... Eldwyrt minden kérésében segíti a kapitány: a ládát és az 50 aranyat is szervírozza, ekkor megjelenik Riel is, aki azonban láthatólag nagy sietség van és ismét távozik... nem sokára Riel Glammy ajtaján kopogtat... amint a lány ajtót nyit, rögtön jelzi, hogy bezséde van vele, jöjjön a szobájába...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.14. 23:15

(Edvin)

//jóval elõbbrõl//
*A kopogást hallván, összeráncolt homlokkal várja, hogy ki az már megint. A belépõ katona láttán lemondóan felsóhajt. A köszönését még viszonozza egy biccentéssel, majd szép lassan elmélyül magában. Szemeit valahová a falakon túlra fókuszálja, látszik, hogy agyilag nincs a kabinban, csak ül és bámul.*
- Mi?... Hogy? ... Jó.... - *eszmélt fel ültében, amikor Glammy kiviharzott a kabinból.* <Ezek vajon hová tûntek?> Ránéz az otthagyott üvegre és jó alaposan meghúzza tartalmát (ha kevés van benne mindet megissza). Türelmesen várja vissza a nõt, amikor megérkezik feláll feléfordul aggódó tekintettel.*
- Minden rendben van?
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.15. 19:30

(Glammy Zansane)

-Ó, Ed, ne haragudj. -a lány csendben a helyére roskadt, a mostmár teljesen üres borosflaska mellé. Valahogy minden olyan... sötétnek tûnt. Olyan szürkének, javíthatatlanul rossznak. Ez a világ el volt átkozva a csupa örökmozgás, a színtiszta bolondos élet mellett -melyek viszont Glammyhez tartoztak. A lány borús arccal meredt maga elé, nem tudott mit mondani.- Tényleg ne haragudj az elõbbi színjátékért, nem így terveztem... -mondta ismét, majd egy kopogás hasított bele a fülledt levegõbe. Glammy kelletlenül, elszontyolodva felállt, majd kinyitotta az ajtót...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.15. 21:56

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: mindenki

* Riel a szobájában, vaskos babérfából készített íróasztala fölött görnyedve valami papírra irkál kacskaringós betûkkel... a penna csak úgy serceg az egész mûveletbe... Glammy ekkor iramodik meg a szobája felé... ha a lány bekopogtat, nyomban felpattan, majd az ajtóhoz siet. Komoly tekintettel üdvözli a lányt...*
- Köszönöm, hogy eljött... fáradjon beljebb kérem...
* Majd az íróaszttala elõtti vörös kárpittal borított párnás székre mutat...*
* Eközben Mina párás szemekkel érkezik a fedélzetre... kedvesét keresi szemeivel, õt azonban nem találva Eldwyrt szúrja ki... amaz éppen Rielt keresi valami ládikával a kezében.... odalépked hozzá, majd zavart hangon Riel után érdeklõdik...*
- Nem látta Rielt, Eldwyr úr? Kérem segítsen... nem találom... :cry:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.16. 9:35

//Khm.

Látom, remekül elszórakoztatok és a kaland konjunktúrája jelenleg a topon van. Azonban Tyss, ha nem tudod kijátszani a karakteremet, vagy szimplán lusta vagy arra, hogy figyelembe vedd a szempontokat amiket leírtam neked, akkor inkább tedd talonba, helyezd olyan helyzetbe amiben nem kell foglalkozni vele vagy mit tudom én. De ez már kicsit sok.

Mina nem ostoba. Rohadtul nem az. Naív és még kislány, de lelkének egyszerûsége nem egyenesen arányos az intelligenciájával. Amilyen kérdéseket pedig Glammynek föltettél az egyszerûen röhej volt. Ilyet Mina nem kérdez. És bízik Rielben, csupán meg akarta hallgatni a másik felet is. Másik az, hogy érzi, ha valaki hamis. Glammy pedig nem nagyon tudja álcázni érzelmeit, legalábbis ez jött le az elõzõekbõl. Jó lenne, ha nem tennél nevetségessé.//
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.16. 16:22

//... Chris drága, mivel se karilapod, se karileírásod nincs, ezért foggalmam sincs milyen a karid. Amit eddig játszottál, abból nem a hatalmas intelligenciahányados jött le, mellékesen se lélektan képességed nincs, amibõl le tudnád vonni Glammy dolgait /neki pedig színészete és lélektana is van..../ ráadásul nem is olyan nagy az érzékelésed hogy megtedd. Mindezeket figyelembe véve bocsásd meg, hogy butának játszottam ki mégha nem is az, viszont ne ródd ezt fel nekem. Akkor tehetnéd, ha kézhez kaptam volna a leírásod. Az hogy msn-n ennyit mondassz róla: "Nagyon muja, aranyos kiscsaj..." Szóval ebbõl sokat nem tudok levonni. Tök midnegy, tanulság: ne legyél lusta megcsinálni a leírásodat. Másrészt ha nincs lélektanod, nincs nagy érzékelésed ne várdd el hogy olyan infókat adok a karid kezébe, amiket nem is tudna megszerezni. EGyébként csak úgy mellékesen... a naivitást te minek neveznéd, ha nem ostobaságnak? "Naív de nem ostoba..." Ez kissé ellentomndásos. Mindegy. Offok innentõl kezdve lerázva, kezdj el játszani. Ha nem tetszik, írd meg karigodnolatokban hogy újraértelmezi azokat, amiket õ tett és amit Glammyrõl gondol...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.16. 19:41

(Glammy Zansane)

-Öhm. -a lány belépett a szobába, amelybe Riel vezette. Minden olyan... furcsa volt. Olyan rieles. Tipikus, gondolta Glammy, miközben végiglépkedett a padlón karcsú, légies járásával, majd leült a székbe, melyet Riel tisztességtudóan felajánlott neki. Tébnyleg tipikus. Kérdõn nézett a férfire, majd megszólalt.
-Miért hívtál ide...?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 16 / 28 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...