• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 15 / 28 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.12. 21:30

(Glammy Zansane)

Heramra néz, és mérhetetlen düh tölti el. Miért ront el mindent valaki...? Most még faggathatta volna Minát, és... áh, de nem, nem is baj, hogy így alakult. Elvégre, ha Riel boldog vele... mert tényleg annak tûnik... akkor legyenek csak boldogok, együtt... a lány egy pillanatra megremegett, a testébe mintha millió tût szúrtak volna, a fájdalom íze szétáradt a szájában.
-Nézze, ha ennyire érdekli... tolvaj vagyok... erre fanyalodtam. Soha nem volt életem, ne várjon tõlem mást senki.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.12. 22:31

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: dél
Résztvevõk:Glammy Zansane (Layla), Mina (Hakea Ello), Edvin Duriff (Ralog Gebbro)

* Heram kissé megütõdve néz a nõre...*
- Nem is gondotlam volna, hogy úgy kereste a pénzét egy ilyen gyönyörûséges teremtés... de a szükség nagy úr igazából...
* Mina helyeslõen bólint, bár láthatóan ez utóbbi nem igazán tetszett neki...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.12. 22:34

(Eldwyr)

-Az a helyzet, hogy meg kell fordítanunk a dolgot. A ládikában elõször el kell helyezni az összeget, majd gondosan le kell lakatolni nehogy véletlenül, vagy szánt szándékkal felnyissa valaki. Majd ezután jövök én. Ha elvégeztem a mûveletet akkor vissza is adom a mi kis furfangos ládánkat. A lényeg, hogy a felnyitás pillanatában én is jelen kell legyek, méghozzá elég közel a ládához. Akár én is átadhatom, így ha valami rosszul sülne el, akkor annak én iszom meg levét. Elvégre is az én ötletem.

A magitorral kapcsolatban:

-Résen leszek az egyszer már biztos, de ha jól sejtem Pelin is szemmel tartja betolakodót. *kis szünet után* Lenne egy kérésem. Lehet, hogy még korai, de nem tegezõdnénk?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 9:20

(Glammy Zansane)

-Nos, igen, a szükség nagy úr, drága Heram. De ez nem áll az élet minden területére, ha ért engem. -Glammy arcocskáján egy piros foltocska jelent meg. 'Elpirultam, a francba!'- gondolta, de a célzás akkoris félreérthetetlenül csapódott a szobácskába. -Ööö... mi lenne, ha innánk egy kis bort? -kérdezte végül a lány, immár teljesen bíbor acszínnel, a csendet megtörendõ.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.13. 11:24

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk:mindenki

* A fedélzeten:*
* Eldwyr kérésére Riel elmosolyodik...*
- Tegezõdhetünk Eldwyr. Csak tudod a megszokás... ami a ládikát illeti... szólok a kapitánynak, hogy 50 aranyat helyezzen bele. Ha jól sejtem, akkor a varázs úgy hat, hogy efogadja a pénzünk. Így, nagyobb összegre nincs szükség, nemdebár?

* Eközben lenn Glammy szobájában...*
* Heram elmosolyodik... huncut láng gyullad a szemében, majd a bort is elfogadva jól meghúzza a flaskát.. rekedten krákog egy kevset... Mina húzódni látszik, nemlegesen int a fejével a kínálásra...*
- Én... nem iszok...
* Heram kérdõn néz a lányra...*
- Az pediglen hogy lehet? Ilyen varázsszert sehol se talál... pírt varázsol az arcra és még a kedvet is nagyban megjavítja...
* Mina fejét megrázza...*
- Nem szeretem az ízét :oops:
* Heram ismét megcsóválja a fejét, majd Glammynek visszaadja a flaskát...*
- Hamarosan megkérkezünk. Megbocsássanak, de a fedélzeten a helyem. Ha gondolja Glammy, esetleg este összeülhetnénk...
* Azzal a nõre kacsint úgy, hogy a többiek ne vegyék észre... feláll, majd midnenkinek biccentve kisétál, ha senkinek sincs ellenvetése...*
- További szép napot!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.13. 13:57

(Eldwyr)

-50 arany? Igen 50 arany elég lesz. Gondolom amúgy is áldoztál volna ennyit egy használható információért, de amennyiben a varázslat hatásos lesz, akkor biztosak is lehetünk az igazságtartalmában, és akár a pénzt is visszakérhetem. A lényeg, hogy nekem kell feltennem a kérdéseket, ezért nem árt ha megbeszéljük elõre, hogy mire is vagyunk kíváncsiak De ha rögtönöznünk kell, az se baj, mert akkor te kérdezel én maximum megismétlem a kérdést. ...Hogy fogunk bevonulni? Fényes pompával, vagy rangrejtve, álruhában?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 18:49

(Glammy Zansane)

<Mit tegyek? Nem hinném, hogy Rielt elfogná a féltékenység, ha megpillantana ezzel az... alakkal... És amúgyis, nem értem, miért nem becsülöm meg magam, minek kell nekem leállnom egy ilyen jöttmenttel, ha egyszer sokkal jobbat érdemelnék...>
-Nem, Heram, azt hiszem, nem jó az este, de ha mégis úgy alakul, akkor megkeresem magát... -mondta a lány, fura pírrel az arcán, kezében a boros flaskával.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.13. 20:52

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk:mindenki

* A fedélzeten...*
* Riel elmerengni látszik...*
- Ha hivatalos emberként érkeznék a szigetre, azzal nagy feltûnést keltenénk... ha viszont... úgy tennénk, mintha léket kaptunk volna és a kijavításra engedélyt kérnénk... majd álruhában látogatnánk meg a város feletti bánya nagyjait... úgy sokkal siekresebbek lehetünk. Sõt, biztosan. Szólj ha a ládika elkészült... a kapitánnyal egyetemben ott lennénk a pénz belehelyezésénél... nem mintha nem bíznék a kalandorokban, így benned, de elv nálam, hogy minden a lehetõ legjobban ellenõrzött legyen. Remélem nem veszed merényletnek a személyed ellen...

*Lenn Glammynél...*
- Heram kifelé menet bólint, majd maga után becsukva az ajtót néhány pillanatnyi csönd ül a szobába... Mina remegõ hangja szólal meg...*
- Nem szeretem a nagy hangú katonákat... te igen, Glammy?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 21:06

(Glammy Zansane)

-Nem, Mina. Én nem szeretem a nagy hangú katonákat. De a férfiakat igen, nem tehetek róla. Neked megadatott a szerelem, nekem meg a testem, amit felhasználhatok szinte akármire... ne érts félre, persze, hogy nem 'úgy 'gondoltam. -a vörös lány lehunyja a szemeit, és gondolatban kezet fog magával, amiért így megmagyarázta az érzelmeit.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.13. 21:12

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Mina (Hakea Ello), Edvin Duriff (Ralog Gebbro), Glammy Zansane (Layla)

* Mina elgondolkodni látszik... látszik hogy valami zavarja...*
- Hogy érted, hogy 'úgy'? :oops: Meg akartam kérdezni... ne vedd sértésnek kérlek... de.. R-Riel azt mondta fenn, hogy megpróbáltad elcsábítani... miért tetted volna? :oops: Igaz ez?
* A lány dacosan Glammy szemébe néz, ám néhány pilanat után midnez kihuny a szemébõl, majd ismét a lány vála fölötti falterületet pécézi ki magának...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 21:18

(Glammy Zansane)

-Nem, nem igaz. -felelte Glammy Minának, rövid mérlegelés és gondolkodás után.-Az igaz, hogy kíváncsi voltam, mennyi ideig képes ellenállni nekem, és hûségesnek maradni hozzád, de biztosíthatlak, semmi rosszindulat nem vezérelt cselekedetemben. -a lány remélte, hogy remegõ orrcimpái nem árulják el õt Minának. Mindig ez történt, amikor füllentett, a fenébe is. -Szerintem ezt te is sejtetted... nem vagyok én olyan lány, aki más kedvesével enyeleg. -Glammy biztatóan Minára nézett, de érezte, hogy a lelke odabenn darabokra hullik a hazugság hullámai nyomán.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.13. 21:26

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Mina (Hakea Ello), Edvin Duriff (Ralog Gebbro), Glammy Zansane (Layla)

* Mina lehajta fejét...*
- Ühüm...
* Hangzik a nem túl bíztató válasz...*
- Csak tudod... láttam hogy táncoltatok... :oops: Azt hittem hogy próbálsz tetszeni neki... nem? Olyan kedves vagy... nem gondolnám hogy elviszed õt tõlem, de nem esik olyan jól...
* Majd szomorkásabban a padlót kezdi el vizsgálgatni...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 21:30

(Glammy Zansane)

<Jajj, ezaz, ez hiányzott csak. Most aztán mindenki meg fog vetni. Mindenki Minának fog hinni. Nem akarom lejáratni magam, sem együtt dolgozni egy olyan csapattal, amely majdhogynem kidob magából. Meg kell gyõznöm õt. Remélem, sírni nem fog, annyira azért nem értek az ilyen reménytelenül hõsszerelmes esetekhez.>
-Ugyan, Mina. Úgy nézek én ki, mint aki szemet vetett a kedvesedre? Ha így lenne, nem ülnék itt melletted, és nem beszélgetnék veled. -Glammy orrcimpája vészesen remegni kezdett....
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.13. 21:34

KM esemény [Tysson-Lar]

* Mina arca kicsit derültebbnek tûnik...*
- Igen... igazad lehet... akkor talán szégyenél a közelemben lenni. Nem? Csak nem értettem Riel miért mondta azt. Sose hazudik... nagyon becsületes... de miért kóstolgattad akkor?
* A kezdeti derû kissé lelohadni látszik...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.13. 21:37

(Glammy Zansane)

A lánynak kezdett elege lenni Minából. Azt tudta, hogy kicsit butuska, de pont ez teszi õt olyan aranyossá, de már kezdte õt idegesíteni a vöröske ostobasága. Mert annak találta Minát -ostobának. Hangja kimérten csengett, amikor válaszolt.
-Ha kóstolgatni akartam volna, megkaphattam volna. De ha nem hiszel nekem, talán jobb is lenne, ha kimennél innen, és kettesben hagynál Eddel, talán vele lehet beszélgetni...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 15 / 28 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...