• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranoran átka

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 14 / 14 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.05.16. 10:34

Lezian

*Látszik rajtam,hogy kissé elsápadtam a partra úszás hallatán,de gyorsan gondolkodóba esek.*

<Hát ha már eddig nem,akkor most már végképp nem fogok meghalni...>

*És némi töprengés után,levetem a bõrkabátom és az övemet,amit gyorsan a zsákomba rakok,minél kissebb feltûnést keltve.Majd nagy hévvel kezdem leakasztani a kulacsomat hátizsákomról!És az ágyon ülve kiöntöm a vizet belõle és jó szorosan visszazárom a tetejét.Majd kerítek zsineget a hátizsákomból és a kabátom a hátizsák aljára kötözöm a kulacsomat pedig a mellkasomra erõsítem,valami olyan formán mint egy kis hátizsákot,hogy a legkevesebbet akadályozzon az úszásban.És a hátizsákom vállpántjait is összekötöm elõl,hogy le ne csússzon.De csak úgy,hogy ha véletlenül gyorsan meg kellene szabadúlnom tõle,akkor egy mozdulattal el tudjam oldani.
Majd miután kész vagyok,elégedett mosollyal üldögélek tovább az ágyon...*

<Most már biztosan nem fogok megfulladni... :D
A szerencse és az értelem mindíg kihúznak a bajból!
Nem hiába mondogatja az apám,hogy még a csillagok is fényesebben ragyogtak mikor születtem... :D >
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.16. 15:24

Abbahagyja a zenélést a berontó matróz láttán.Felfogja a szavakt,és mint egy gép elkezd dolgozni.

Táskájából az összes(a 3 nagy üveget is) üveget kiüríti és visszazárja õket, egy kulacsot benne borral megtart vész esetére,azt az övére köti.A tõrkészletét sem hagyja ott,és mindet felölti,a megfelelõ helyekre,ugyan nem tud úszni de majdcsak kievickél valahogy,hisz tudja a zsákjában a mérhetetlen sok üveg(a 3 nagy kb 3literes,a borosüvegek kb 7*1liter)majdcsak fennmarad a víz tetején és ez még életmentõ lehet.
Tehát az üres üvegeket visszarakja a táskájába,szortírozni kezdi ruházatát és a lehetõ legkevesebbet viszi magával.rövidkardját és a maradék ruháit (2nadrág,4ing és számolatlan alsónemû).A buzogányát
ott hagyja,tudja úgysem lesz vele nagy jövõje.

*Majd talán vissza jutok még erre az ördögi bárkára,ahol annyi gondom volt.*

Megkéri Archie-t hogy a lantját had tegye fel a páncél mellé.Hiszen anélkül õ mit sem ér, ahogy a lovag sem a kardja és páncélja nélkül.Megkérdezi esetleg fizessen-e érte, ha igen 2 aranyat ad neki,és megköszöni.Majd hozzáteszi az istened remélem nem hív magához idõ elõtt.

-Mit tudtok errõl a szigetrõl azon kívül,hogy.............. kannibálok élnek rajta?-mondja a többi utastársnak.:)
És megenged egy halovány mosolyt.
Ez a mosoly bizalommal és kedéllyel teli.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.05.16. 22:55

(Archie)

-Még szép hogy ideteheted a lantod, csak csomagold vízhatlanra, hacsak nem árt neki a víz, azt a pénzt meg tartsd meg, elfér a lantod, és úgy fogok rá vigyázni, mint a páncélomra :D. Ami meg a kannibálokat illeti, remélem jól fõznek, nem szeretek éhezni :wink:
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.03. 16:02

Ramirez

*Amikor hallaj, hogy partfelé, tartanak, tudta, hogy szükség lesz az õ szakértelmére, is a köteleknél, ezért hát felment, és gyoirsan munka után nézett, talált is magának egy üresen egyedül árválkodó csörlõt. mjd elkezdte tekerni. És aztán parancsra várt.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.08. 21:02

Gyerekek!

Szomorú hírt kell közölnöm veletek
:(

Cymar on-Creel / Shirin Horha a HM-es topikban írta:Hali

Sajnálom,hogy csak most szólok,de megint netproblémám van.És attól félek,hogy mostmár egyre ritkábban tudok feljönni.Ennek okán úgy döntöttem,hogy nem halogatom tovább,lemondok a HM-ségrõl,a KM-ségrõl,de még a játékról is.Mindenkitõl elnézést kérek,akinek esetlegesen ezzel gondot okozok,de nem tudok mást tenni.Remélem gyorsan találtok Cymar helyére egy HM-et...Szeretnélek megkérni még emellett titeket,hogy a kalandomban játszó JK-kat is tájékoztassátok errõl,mivel egy netkávézóból írok...

Kösz...és...hello!

Sajnálom, hogy így kellett megtudnotok, és sajnálom, hogy egy kaland ilyen véghez közeledik.

Azonban, ha valamelyikõtök felvállalná a KM-i szerepet tudnátok tovább vinni a játékot - természetesen az új KM szájíze szerint, az eddigieket figyelembe véve (hozzáteszem, én nem tudom, hogy hol tartotok a kalantban /elején, közepén, végén/ - ha szeretnétek ezt továbbvinni megoldható).
Beszéljétek meg egymás közt ezt a lehetõséget, és bármilyen döntést is hozzatok arról kérnék tájékoztatást.
Ha új KM lesz, akkor azért, hogy a megfelelõ topikban megtörténhessenek a változtatások (és ha nem lenne KM-i rangja az illetõnek megadható legyen), ha nem lesz új KM, akkor azért, hogy ezt a kalandot áttehessem a Régi Kalandok közé.

Köszönöm a figyelmeteket!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

Előző