• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 13 / 28 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 22:33

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: dél
Résztvevõk: mindenki

* Riel megbotránkozva mered Minára...*
- Drága Minám, azért rendeztem úgy a dolgot ahogy, hogy veled lehessek. De ha te ezt az örömöt megszándékszol tagadni azért a nõért aki megpróbált megcsábítani ám menj. Legközelebb talán nem leszek ilyen óvatos.
* Azzal Eldwyr mellé telepszik le...*
- Nõk. Az egyiknek látszólag semmi baja, a lelke mégis háborog a más szeretetéért. És mirefel? Az ember a kedvében jár és el lesz küldve. A másik nõ akiért ezt etszi, akihez a hûsége köti pedig arra se méltatja hogy vele törõdjön ha csatát vívott az érzéseivel érte. Én mondom Eldwyr... nem értem õket. Az egyik csábos és rá is játszik erre... kelleti magát, a szememre veti ha elutasítom. Ezután férfiúi becsületembõl adódóan a nõt kiengesztelõ táncot járok vele... minek utána megtagadom tõle hogy elvegye Minámtól a vele töltendõ idõt. Majd õt kiengesztelendõ ismét utána viharzok és ismét megkapom ugyanazt... majd a kedvesemtõl se kapom meg azt a figyelmet, amit a légyott után várnék tõle. Te érted ezt Eldwyr?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.09. 23:40

(Eldwyr)

*Figyeli a táncból kibontakozó cívódást. Mivel nem hall semmit az egészbõl nem igazán érti mi történik.*

<Nem tetszik már neki Mina? Vagy mindkét nõt akarja egyszerre. .. Nem is lenne rossz, de egy hajón nehéz alkalmas ablakot taláni, ha menekülõre kell venni figurát. Én inkább csak zenélgetek, meg figyelek. Az utóbbi idõben túl sok volt a nõkbõl, és a férjeikbõl.>

*Amikor eltünnek a nõk a fedélzetrõl, Pelin kérésének megfelelõen jóval hétköznapibb dalamokba kezd. A szép nõkrõl szóló és a pajzán dalokat kerüli. Így is elég sokkoló lehetett Glammy tánca, a fõleg férfiakból álló legénység között. Inkább olyan témához nyúl, ami a szolgálatban lévõ katonákon kívül mindeki szamaára elérhetõ, és majdnem olyan vígsztaló, mint egy megunt asszony öle: a borhoz. Ismert és kedvelt bordalokat kezd el játszani. A siker nem marad el. A katonák és néhány kalandozó is énekelni kezd. Amikor Riel leüll mellé, minden megerõltetés nélkül játszik tovább, még úgy se véti el a dallamot, hogy rá figyel és válaszol neki, de elõbb odakiált Pelinnek.*

-Na, ezek már jobban tetszenek?

*Majd ismét Rielhez fordul.*

-Kedves barátom! A nõket megérteni? Viccelsz velem. Elõbb innám ki ezt a tengert, minthogy ebbe belfogjak. A mestermtõl tanultam egy nagyon hasznos szabályt. A szabály neve "De, ne túlságosan*. A lényeg, hogy amilyen "jó" tanácsokat a nemes házakban hallasz a nõkrõl, ahhoz mindig tedd hozzá ezt a rövid mondatot. Például. Tiszteld a nõt! De, ne túlságosan. vagy Mindig tégy a kedvére! De, ne túlságosan. És így tovább. *várakozik kicsit aztán, folytatja*
Meg ne bántódj, de nagyon veszélyes játékot ûzöl. Ha elfogadod a tanácsomat, a legénység elõtt ne menj bele mégegyszer egy hasonló helyzetbe. Ezek az emberek a te döntésed alapján fognak harcolni. Jópáran a tenger mélyén végzik majd. Ne bizonytalanítsd el õket azzal, hogy szoknyák után rohangálsz, mert annak nem lesz jó vége! Itt Te élet és halál ura vagy, és az embereid bizalma a legerõsebb fegyvered! Kérlek bocsáss meg ha túl bizalmaskodó voltam, de higyj egy sokat tapasztalt igricnek!
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.10. 7:56

(Pelin)

*Miután letisztul a fedélzetrõl a fehérnép valamivel jobban kezdi érezni magát. A karcos bordalok is elnye4rik tetszését. Elégedett vigyora még mindig eléggé vérfagyasztó, de egyrészt nem érdekli ki mit gondol, másrészt a fentmaradók elvileg edzett harcosok. :P :D Csak csöndben hátradõl a korlátnál és ellazítja izmait valamelyest. *

-Ezek már inkább tetszenek. De nem túlságosan.

*Kissé kárörvendõn néz Eldwyrre az általa adott kiegészítést használva. A nõkrõl való elemzéseket nem igazán kíséri figyelemmel. Nem értette, nem érti és nem is akarja megérteni az asszonyok furcsaságait. Csak egyszerûen elveszi azt ami adódik, ha eljön az ideje. :twisted: *
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.10. 11:06

(Glammy Zansane)

A lány mosolyogva vette ki Ed kezébõl a bort, majd mohón kortyolni kezdte. A jeges, finom folyadék végigperzselte torkát, és öröm-hullámot indított el a testében -Glammy kedzett feloldódni. Minden gondját feledve nyújtotta át Minának a bort, majd édesen átölelte az aprócska lányt. Az ital kezdte kifejteni a hatását.

-Igyál, drága Mina, a holnap úgyis sokkal rosszabb lesz... élj csak a mának!
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.10. 13:36

(Mina)

//Utólag...//

Kedvese szavainak hallatán megtorpan, aggodalmasan tekint felé. Furdalja a bûntudat amiért nem használja ki a lehetõséget, amire oly sokat várt, de megembereli magát, és nemet int kedvesének.

-Csak egy pillanat, tényleg nem tart sokáig, de te is mondtad, szükségünk van rá.

<El akarta csábítani? :? :? :?>

//Jelenben...//

Az ölelést nem veszi rossz néven, ám mivel még nem ismeri a nõt, a viszontölelés eléggé bizonytalan részérõl. Mégis megejt egy vígasztaló mosolyt felé, nem akarja, hogy habozását az ellenszenv jelének vegye. A felkínált helyre leül és miközben a padlót vizslatja, hallgatja a lány beszédét.

-Én szívesen, csak...nem tudom, hogyan kezdjem és pontosan mire gondolsz :oops:

<Valami itt nincs rendben. Riel amióta ismerem sose bántott volna meg egy lányt, még akkor se, ha az rászolgált. Mibe keveredtem már megint :(>
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.10. 16:41

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Eldwyr Bournies (Eldwyr), Pelin (Quator)

* Riel megrázza a fejét...*
- Gondoltam teszek egy gesztust Glammynek, ha magányosan érzi magát. Ha nem értékeli, legközelebb nem fogok utána menni. Igaza van Eldwyr... nem éri meg egy valakiért az egész gárda morálját eljátszani. De tudja igazán bántó lehet rám nézve, ha midnezt és a kedvesem meglétét kockáztatva mégis segítek neki... és így kapom mindezt, amit. De! Minden nap tanul az ember valami újat. Legyen a mai nap tanulsága ez.
* A kapitány közelebb lépked...*
- Egy óra és ott leszünk. Látják az urak azt a körvonalat a távolban?
* Majd a hajóorron túlram utat.... egy sziklás oldalú csúcsos sziget körvonalai rajzolódnak ki...*
- Nem is olyan sokára...
* Riel bólint...*
- Figyelembe véve a legénység készsségeit, a kalandorok attitüdjét javasolni fogom hogy a dolaminoknál kezdjük az információszerzést.
* A kapitány nyájasan elmosolyodik...*
- A Biztos úr minden bizonnyal most is jól döntött, ahogyan eddigis. Remélkük minden szerencsésen fog elsülni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.10. 17:43

(Glammy Zansane)

Leült Mina mellé, és visszamosolygott a lányra. Tudta, hogy Minának nem valami szimpatikus, ugyanakkor megértette õt -lehet, hogy félreértette, amit odafenn, a fedélzeten látott... bár már õ sem volt biztos benne, mit akar Rieltõl...
-Akkor kezdem én a bemutatkozást. -azzal Glammy Edvinre kacsintott.-Glammy Zansane vagyok, északról jöttem szerencsét próbálni -vagyis, mondhatjuk úgy is, pont a kezetekbe sodort az élet... szerencsém volt, nektek is, nekem is. -a lány egy cseppet sem szégyenlõsen széttárta apró karjait, majd folytatta.-Fiatal vagyok, de sokat tapasztalt, és ez, azt hiszem, felírható számomra jópontka is, akár... fogalmazzunk úgy, hogy nehéz életem volt, és korán a saját lábamra kellett állnom, ha nem akartam hazátlanul, lelketlenül meghalni. Mesélhetnék, de azt majd csak akkor, ha létrejön valamiféle... bizalom, vagy hogy mondjam... -a lány elvigyorodott.-És ti? Én már mindent elõadtam, amit elõ tudtam... egyelõre ennyit rólam.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.10. 18:54

(Eldwyr)

-Ha már tanulságot is le tudsz vonni a történtekbõl, akkor már megérte.

*Végig hallgatja a kapitány és Riel párbeszédét, és Riel utolsó mondatára ismét eszébe jut, amit az ebédlõben akart mondani az informáci szerzés harmadik módjáról.*

-Mennyi idõ alatt érünk a dolaminokhoz? *Kérdezi a kapitánytól, majd megvárja amíg elmegy, akkor közelebb hajol Rielhez, és gondosan ügyelve arra, hogy más ne hallja, felvázolja a tervét.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.10. 20:24

(Pelin)

*A mutatott irányba néz, miközben felkel a korlát mellõl és rátámaszkodik. Egy kissé még be is árnyékolja a szemét, hogy jobban kivehesse a sziklákat.*

-Gondolom a találkán nem árt, ha mindenki felfegyverkezik rendesen, mert az ilyen közös vircsaftokon hamar késre szaladhat a vigyázatlan, aki másik hajóról való gazfickók gyûrûjébe keveredett. :wink:

*Megtornáztatja az izmait kissé és lassan visszafordul a társaság megmaradt két tagja felé, nomeg a kapitány felé. Biccent jelezve, hogy ezzel egyenlõre végetért a társasági élet és elindul a kabinjába. Útközben bedobja a második adag maradékát és a szinte berögzött mozdulattal ezt a flaskát is a vízbe dobja. Leérve szépen elõveszi és felölti keményre edzett bõrpáncélját, mely a felsõtestet elõl és hátul egyaránt takarja, illetve csíkokra hasított szélû vállvédõvel van kiegészítve. Valamint szegecsekkel veretes alkarvédõit is felcsatolja. Hátára felkerül még a hegy felé deltoid alakban kiszélesedõ pengéjû rövidkardja is, melynek markolata így jobb válla felett kandikál ki.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.11. 21:34

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Eldwyr Bournies (Eldwyr), Pelin (Quator), Glammy Zansane (Layla)

* A kapitány elmerengni látszik...*
- Hmm... fél napi hajóút sincs a rabaszolgatartók telepe a randevúponttól. A magitor jelezte, hogy a többi Biztos más jellegû információgyûjtésre hajolna inkább... ha így van ez, akkor azt hiszem szét fog válni az öt hajó együttese. Ami nem baj... a kapitánynak így nehezebb a dolga és nem kockáztatná meg a támadást... ha egy hajót el is süllyeszthetne, a magitorok révén a másik négy már tudná hogy hol is van és könnyedén megtalálhatná és a túlvilágra küldhetné az egész pereputtyot... *Quatornak bólint...* A fegyverre semmi szükség, de az igazán nagy urak még a tárgyalóasztalhoz is fegyvert kötnek. Jól teszi én azt mondom...
* Majd ekkor a háttérben két katona indul meg a tatfedélzet alá... meg se állnak Glammy szobájáig és bekopogtatnak... a kopogó férfi pirospozsgás arcú, északi vágású férfi, külhoni származásra utal fehérebb színû bõre. Karján a Karnelian címer díszeleg, a tengermellék zászlajából ismert színû egyenruháján csupán néhány rangjelzõ látható: karján egy ezüstszínû csík látható jelezve, hogy alacsonyabb rangú tisztessel van dolga a vele társalgónak. Társa magas aszisz férfi, ugyanilyen egyenruhában, mely azonban szétgombolva, hetykén félrecsapva viseltetik. Ugyanolyan rangjelzõje van, neki oldalára rövidkardja is fel van kötve... miután bekopogtak várják a választ...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.11. 21:38

(Glammy Zansane)

-Igen? Egy pillanat... -a lány minden elõzetes nélkül felpattan az ágyról a kpogást meghallva. Igazából nem tudta, ki az, aki kíváncsi rá... Riel kilõve... Glammy szívszorongva nyitotta ki aprócska szobájának ajtaját. Mikor megpillantotta a két alakot, felvonta a szemöldökét, és kérdõ pillantással meredt a két Karnelian-szalagos fiatalemberre.-Segíthetek... esetleg valamiben?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.11. 21:43

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

* A magas aszisz tisztes kihívó mosolyt ölt fel, enyhén elõretolva kisebb termetû társát... amaz kezét tördelve kezd neki...*
- Bocsásson meg öhm.... úrnõm... láttam magát fenn táncolni arra a fülbemászó muzsikára, melyet a zenész uraság csiholt a szerszámából... és arra gondoltam.... talán... ha volna kedve táncolhatnánk egyszer...
* A férfi fülig elvörösödik a beszéde alatt... láthatólag fiatal még, 17-18 éves lehet még... tapasztalatlan lehet a lányokkal midnen bizonnyal, bezsédébõl ez erõsen kilátszik... a másik férfi ezalatt vigyorogva figyeli társának szerencsétlenkedését...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.11. 21:47

(Glammy Zansane)

-Nos... -Glammy elmosolyodot, és szeretet töltötte a fiatal férfi irányába. Olyan kis... szerencsétlen volt. És õ bármennyire is sokat tapasztalt, nem nézte le azokat, akiknek mindennemû kaland kimaradt az életébõl. -Egy táncról esetleg lehet szó, ha uraságod ennyire óhajtja... de miért nem fáradnak be hozzánk egy kicsit? Baráti csevejt folytatunk éppen, ha gondolják, csatlakozhatnak. Maga meg ne vigyorogjon annyit, majd egyszer rájön, hogy mit hagyott ki most. -Glammy a magasabb tisztre nézett, de a szemében pajkos fény csillant a furcsa, de megszokott irónia helyett.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.11. 21:52

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

* A fiatalabb tiszt arca felderül...*
- Ohh köszönöm asszonyom... de nem, nem mehetek be tudja...*oldalra mutogat...* még sok a teendõm, de amint megvagyok, sietek is ide le.
* Az idõsebb tiszt...*
- Ohh én csak midnenféle jókra tanítom drága barátomat. Bár ahogy elnézem a dolgokat...
* Azzal kihívó tekintetével végigtekint a nõn... szemével mintha levetkõztetné azt...*
- Én azért bemennék, ha nincs társasága...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.11. 21:55

(Glammy Zansane)

-Óh, maradjon csak nyugodtan, én Glammy vagyok, de sajnos, vagy szerencsére, meglátogattak a barátaim is. -a lány rákacsintott a férfire, a tekintetében már nem csak pajkosság, hanem valami furcsa, érthetetlen báj, szenvedély is bujkált. A szemei csak úgy izzottak a félhomályban. -Nos, jöjjön be, ne legyen szégyenlõs... magát meg visszavárom... drága. -Glammy megeresztett egy mosolyt a kisebb fiú felé, majd magával vonszolta a másik Karnelian-tisztet a szobájába.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 13 / 28 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...