• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 12 / 76 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.07. 7:04

Vipera

Rayamancor beszólására válaszul változatos szitkokat küldök felé de amíg meg vagyok győződve róla, hogy csak félig komoly amit mond addig én is csak félig komolyan fenyegetem.

Meglepődök rajta milyen ügyesen lovagolok és még az út elején átkutatom a nyeregtáskát itóka után kutatva majd csalódottan szénézek a táérsaságon, de most h Ansen itt van nem merek piát kuncsorogni, valószínűleg úgysincs senkinek. Micsoda béna banda, inni se tudnak gondolom keserűen.

Az út elején próbálok valahogy társalogni életem párjával de a kínzó nap és szomjúság hatására kezdek hisztissé válni így inkább nem kompromittálom magam és a sor végére maradok, nem beszélek. Kissé unatkozva úgy döntök ha a többiek nem látják elkezdem átkutatni a felszerelésem, hátha találok valamit ami segít. Közben figyelem a környezetemet és egy alkoholista világbölcsességébe sűrített keserű kacajjal konstatálom, hogy nemcsak idióta, alkoholista, mocskos de paranoiás is vagyok. Nem is biztos, hogy annyira akarok emlékezni...
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.07. 9:10

*Jót nevetek azon amit a szél fülembe juttat a Vipera szitkaiból ,majd vigyorral arcomon tovább ügetek némán ,hol formás kísérőnkön hol pedig az éppen elvonási tüneteit produkáló viperán jártatom szemeim .
Látom milyen nehezen viseli az alkohol hiányát így én is táskámba nyúlok hogy elővegyem és jól megtömjem jó öreg pipámat,meg is gyújtom jókorákat pöffentek belőle ,majd mikor már biztos vagyok benne hogy nem alszik el lelassítok és mikor Vipera mellé érek átnyújtom neki majd megszólítom*

-Tessék ezzel foglald le magad,két fuldoklás kzt legalább nem gondolsz az italra .

*A továbbiakban a vipera mellett haladok próbálok vele beszélgettni megtudni ezt azt és kissé elnyomni az unalmas út hangulatát*

//off: az uton nem kívánok tenni semmit csak beszélgetek viperával,elvagyok gondolataimmal és legeltetem szemeim kísérőnkön.//
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.07. 14:26

Vipera

-Nem is rossz ötletmondom vigyorogva köszönöm
Majd jó méllyet szippantok a pipából és a hirtelen fejfájással meg fuldoklással el vagyok egy darabig, utána ha nem kéred nem is adom vissza, gyakorlom a pipázást. Ha elkéred kissé vonakodva de megköszönve visszakapod.
Mikor meglátom, hogy Ansint nézed
-A szemedet is vedd le róla! Nem közösködöm és hát tudod a Hölgy már engem választott mindentudó kissé önelégült mosoly
Egyébként te miféle szerzet vagy? Úgy értem honnan jösz, mit csinálsz? Gondolom kardforgató lennél te magad is...?
Mit is akartál mutatni nekem a fogadóban?

//A cuccaim között találok érdekes dolgot? Ezt úcs csinálom h senki ne lássa lehetőleg.//
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.07. 14:39

KM: [Dreemer], Pihenés, Ansin csodálása :shock:
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Pihenő hely
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Déli 12. óra után
Résztvevők: (Másnapos) Vipera (con Claudius), Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Az út eseménytelen, pusztán lovagoltok. Mindannyian fáradtak vagytok. Ez alól lovaitok sem jelentenek kivéltet.*

*Viperát pokoli másnaposság és lassú kijózanodás egyszerre kínozza, nem is beszélve olthatatlan szomjúságáról... Csak pár csepp szesz kéne hogy enyhítse.. de olyat nem leltek.. ellenben a nyeregtáskában tejet találtok :!:*

*A vidéken rekkenő hőség van, legalább 35 fok árnyékban... Kísérőtök és ti magatok is kénytelenek vagytok nekivetkőzni. Ansin megszabadul köpenyétöl, és ingét kigombolja... 8) *

*Egy fa árnyékában leltek menedéket, lovaitok elcsigázottan legelik a száraz füvet. Akácfa árnyékában ebédeltek, szárított élelemet.*

*Ansen némi pihenés után fegyvereit kezébe fogja és lassú gyakorlatozásba fog. Minkét kezében Marafisz hosszú kardjára emlékeztető fegyvereket fog, ezek ezüstösen csillogó acélból készültek. A gyakorlat idejére a hőség ellenére (és nagy sajnálatotokra) fémvértet ölt, mely hibátlanul követi teste idomait. A vértezet 4-5 centiméteres fém darabokból van összeróva, ennek köszönhető hogy alig akadályozza viselője mozdulatait. A vértezet majdnem egész testét beborítja.*

*A gyakorlatokat mindkét kezével végzi álmatag lassúsággal, csiszolt, hibátlan mozdulatok ezek. Fegyverei és mozdulatai közt hibátlan harmónia uralkodik.*

// ha nem tesztek semmi különlegeset akkor a következők jönnek://

*Pár órácska nyugodt pihenés után útnak indultok, nyugodtan haladtok lovaitokkal. Délután 5 óra fele járhat az idő mikor az első falucska mellet elhaladtok, távolról. A falu halk zsivaja üti meg fületeket. Tovább haladtok, Már esteledik mikor a távolban meg pillantjátok Nirmajét. Eleinte csak egy kicsiny pont, majd a lemenő nap fényében megcsodálhatjátok eme roppan erődvárost. Olybá tűnik mintha nem is egy hanem két vár lenen egymás mellet fallal összekötve. A várak közt 5-6 méter magas falak húzódnak, bástyákkal megtűzdelve. A falakon őrök róják útjukat. Sajna nincs sok időtők csodálni a várost, a nap utolsó sugara lassan kihunynak...*

// Vipera: kotorászás közben találsz fiolákat amikre valaki pici x-eket rajzolt...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.07. 14:46

KM: [Dreemer], Ébredés ( :?: ), baj van? :wtf:
Helyszín: Egy hordágyon
Időpont:3692. 01. 13. Péntek ( :?: )
Résztvevők:Tala Mörök (Gorodak)

*A talaj jelen esetben össze tákolt, fa rudak halmaza, amire pokrócot terítettek. Most hogy jobban körbenézel lóvak szagát és paták zaját hallod. Lassan megérted, téged hordágyon szállítanak, a hordágy két ló közé van kötve. A hordágyon vagy te betakarva ezért meg a nap melege miatt izzadsz. A hogy forgolódsz, mögötted baktató nomád lovassal nézel farkasszemet.*

*A lovas jellegzetes bőr ruhákba van öltözve, hátán íja keresztbe vetve. Egyenesen téged néz...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.07. 14:54

KM: [Dreemer], Elalvás előtt, közben
Helyszín: A puszta - sátorban
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 6 óra eleje
Résztvevők:Revo (Pelso)

*Vendég látóid viselkedéséből annyit le tudsz szűrni hogy, Marafisz ideges. A többiek éberek de nyugodtak. Jó eséllyel valamifélre rendszerben élnek, melynek mindannyian a részei. Láthatóan össze szokottak. Több adathoz beszélgetned kellene velük...*

//off: Antisz :twisted: biztos hogy akarod :eek: :?: Nem ismerem fejből az ottani szabályokat... legfeljebb majd valamit rögtönözök, elvégre az álmok világában bármi megtörténhet... :vigyor:
Felőlem mehet... <Imádom a merész JK-kat> Ha Antiszra mész akkor párhuzamosan mesélek neked és a reggel ébredőknek, nem biztos hogy te köztük leszel...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.07. 15:04

Harass

*Seerin kiabálását ugyan hallom, de nem reagálok rá, inkább az apjára koncentrálok.*

(Elf)
- Nem uram, te érteni félre! Én nem akar utazni, se ma, se holnap. Én akar menni rögtön oda, ahol volt. Én nem akar... Én nem kérni... Nem kérni, hogy jönni ide. Ezér vagy rögtön apád küldeni vissza minket, vagy... Vagy vállalja felelősség!

*Hangom még mindíg határozzot, csupán a nyelvi akadályok hátráltatnak.*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.07. 15:33

KM: [Dreemer], Marafisz beszédeután, beszélgetis Seerinel- a vita
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 6 óra eleje fele
Résztvevők:Harass (Huor Aikanáro)

*Marafisz végigmér, láthatóan el tűnődik... egy keveset*

-Nem tud viasza küldeni már próbálta, talán egy hónap talán 200 év múlva jön rá mi kép lehetséges... Addig én mindent megteszek hogy biztonságban és minél hamarabb vissza térhess oda ahonnan jöttél, Seerin nélkül. A felelősség alatt mit ért? Talán össze akar velem verekedni? Nem lenne tanácsos a puszta veszélyes vidék, és ez semmit nem oldana meg. Persze maguknál ha ez a gyakorlat... nem csodálom hogy Gorvickal annyi bajuk van...

*Utolsó sértő szavainál kissé elmosolyodik.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.07. 19:22

Vipera

//Jaj de nehéz ez de muszáj kijátszanom az alkoholért epekedő idiótát...brühühühühühüh//

Beledugom a nyelvem abba a fiolába, hátha van benne egy pici szesz.... :bruhuhu:
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.07. 19:42

KM: [Dreemer],Vipera kóstolgat :eek:
Résztvevők: (Másnapos-józanodik?) Vipera (con Claudius), Dreego con'IGarno (Rayamancor)

Vipera (con Claudius)
*Észrevétlenül leveszed a tetejét, remegő kézzel akaidhoz érinted és meghúzod, lovad rossz ütemben lép ezért a teljes adagot lenyeled. Ami azt illeti, roppant keserű íze van. Az izéből ítélve van benne némi szesz származék, nem valami sok... ellenben valami borzalmas a keverék íze.*

*Feltételezem ösztönösen kiköpöd, ha nem nem gond... :roll: *

*Most hogy így elgondolkozol eszedbe jut hogy valami fontos dolog miatt jelölik így ezeket... csak nem jut eszedbe miért... nekem az ugrana be hogy vigyázat keserű...*

//kérnék egy egészség próbát, -1 el
Ha nincs meg:
-Gyomrod görcsbe rándul és alig bírod visszatartani a róka komát... (milyen kellemetlen lenne a nő előtt... :twisted: )
Ha megvan:
-Böfögsz egy nagyot a gyomrod kavarog, de kezed remegése enyhül...lehet az a kevés alkohol segített rajtad???
Ha további adagokat fogyasztasz el, ismételd az egészség próbát minden fogyasztás -1 et ad hozzá...//

Dreego con'IGarno (Rayamancor)
*Feltűnik neked hogy vipera valamit lenyelt...aztán arca összerándul, lehet nem ízlett neki?*

//Vipera: ezt nem bírom, sírtam a röhögéstöl...amúgy te akartál alkesz lenni 8) //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.07. 23:22

Revo

<… No… Térjünk nyugovóra… Meg is látgathatnám a vendéglátónk…>
*Szépen elvackolom magam a hálózsákomban. Lehunyom a szemem és felkészülök az éjszakára. Lelki szememmel vetek egy utolsó pillantást a tábor lakóira. Az öreg elfet különös figyelemben részesítem./Abszolút látás/

Antiss
*Megérkeztem. Lassan végighordozom tekintetem az ismerős vidéken.
<… Mint mindig…>
/Zöldes árnyalatú alkony. Sűrű vörös erdőség. Erdei útszéli tábor. Középen kék fénnyel ég a tűz. A tűztől háromlépésnyire sárga kő, rajta fehér moha tenyészik. Egy ezüst holló szemlélődik ép rajta./
<… Nos, akkor keljünk útra… Nézzük meg magunknak közelebbről ezt az öreg elfet...>
*Megrázom tollaim. Felkészülök az indulásra. Felszállok a magasba. Elhagyom a saját kis szegletem az Antiss-en.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.05.28. 20:40-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.08. 4:49

KM: [Dreemer],Kirándulás az antisszon...
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel; késöbb Antissz
Résztvevők: Revo (Pelso)

*Sajna sehol nem látod az öreg elfet a táborban... (Öregelf= Varázsló elf (?))*

Antissz:

Az álmok tengerén szállsz tova, szárnyalva elhagyod álmodat. Ezernyi veszedelem lakja a tükörvilág azon szegletét ahol most lépdelsz... illetve repülsz...

Ezernyi álmodó lelket szemlész meg, de nem leled az öreget sehol. Magasan szárnyalsz a gomolygó álmok szőtte tengeren, egyenlőre csak a külső peremen. A táborhely antisszbeli mását is megleled, ahogy a környező vidékét is, roppant különös dolgokat látsz: A vidék is álmodik közel hozzátok, mintha a világ egy szelete élne, és most álmodna. Egy hatalmas erdőség az mely álomba ringatta magát.
Sárkányokról, rettenetes tán korokkal ezelőtti háborúkról álmodik. Amiben sosem látott fegyverekel viaskodtak... az elfek és egyéb teremtmények. Az égen sárkányok tucatjai szárnyalnak, pegazusok ,rontanak démoni teremtményekre, az eget belengi a mindent átható mágia, kis híján téged is földre szorít. Érzed ezt az álmot nem irányíthatód, az álmodó ragaszkodik álmához, nem engedi ki kezéből...
A kép változik, a harcnak vége halottak mindenfelé. A szomorúság és keserűség mindent eláraszt...az elfek elbuktak, a sárkányok meghaltak, a démonok.. nos a démonok maradnak, beássák magukat a földbe, rejtett várost építenek mélyen a felszín alatt.
A kép ismét változik, az erdő gyökerei lassan megfojtják az utolsót is. Az egykoron sötéten fénylő város immár üres. A vidék, az erdő megújul...
Mindenütt új csodaszép fák sarjadnak, a elfek egy csapata várost alapit. A város békésen együtt él az erdővel, az elfek megértik a múlt szellemét. Kiváltképp vezetőjük, akit mindenki csak "ősz öregként" tisztel...
De a fényes napoknak is vége szakad, eljő a sötét éj, fehér hajú népség lepi el a környező vidéket. Pusztítja a fákat, vadásszák a vadakat. Az ősz öregnek pedig lassan távoznia kell...

A különös álomnak ekkor szakad vége, lassan elenyészik az álom utolsó foszlánya is.

Az idős varázstudót még mindig nem leleted meg... biztos vagy benne hogy rengeteg időt töltöttél az álmok világában...

//off:soha nem meséltem eddig Antisszon sajnos...//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.05.08. 5:13-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.08. 5:12

KM: [Dreemer], Különös ébredés
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 6 óra eleje fele
Résztvevők:Leisan de La'erten(Lorin O Krell)

*Madarak lágy dallamára ébredsz fel, sátradban, melletted társad békésen alszik. Pokoli forróság önti el a sátrat, ezen kívül szomjas is vagy. Ahogy körbetekintesz minden aranysárga fényben úszik... különös...Mindezek ellenére érzed valami vonz kint, menned kell... lábaid, akaratod ellenére mozgásba lendülnek, pár lépés és kint vagy.

A sátorból kilépve nem a tábora érsz ki, hanem egy kis erdei tisztásra, baloldalon egy villám sújtotta fa, még lángol. előtted véres fűcsomó, ez a hely.. ismerős! Még ma kora reggel, pontosan itt volt az a borzalom! Ösztönösen szent szimbólumod után kapsz, de kezed csak hűlt helyét leli.

Tőled 6 lépésnyire a földön, meg pillantasz egy meseszép íjat. Formájára nézve hosszú íj, arany díszítésű, az aranyozás körbefutja a teljes íjfát. Acélból van az íjhúr.

Az íjjal együtt megpillantod szent szimbólumodat is, az íjhoz van kötve.*

//A táborban lévők fele alszik, lassan akkor mindenki ébred...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.08. 7:26

*Pipámat viperánál hagyom bár olybá tűnik kis idő múltán újj játékszert talál magának,mivel mellette haladok gondolom látom mit művel ,persze nem teszek semmit csak teszek eggy pár megjegyzést magamban,majd mikor meglátom a hatást úgy elkezdek röhögni hogy majd lefordulok a lórol,két röhögés közt válaszolok az előbb feltett kérdéseire*

(Pyar)-Hahaha látom nem bírsz magaddal,finom volt legalább hahaha?? Ha gondolod legközelebb szerezhetek neked eggy kis kobranyálat garantáltan földhöz vág hahahaha.
Amúgy hogy válaszoljak kérdésedre Erionból jövök és igen értek a kardforgatáshoz és még véletlenül sem szeretném lecsapni a kezedről ezt a szépséget haha..Viszont a meglepetésemmel várnod kell míg meg nem érkezünk.

*A nap gyorsan eltelik akadt látnivaló is bőven,pihentünk is eggy kicsit és a nap hátralevő részében megpróbálom pihentetni rommázúzott rekeszizmaim,napnyugtakor megpillantjuk eggy hatalmas erődítmény falait ezt követően előrébb ügetek kísérőnk mellé először a kigombolt dekoltázson akad meg szemem de gyorsan szemébe nézek majd megszólítom.*

(Pyar)-Kérlek mond ez már Nirmaye?

*A kérdés után akarva akaratlan megakad szemem a gyönyörű testen és bájs arcon egyszerre gyönyörű és szívbemaróan fájdalmas a látvány*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.08. 8:38

Tuti kijózanodó Vipera

//Elveszett az előző hszem grrrr//

Nem sokat gondolkodok mi az a fontos. Rossz az íze hát rossz, biztos valami alkoholban oldott gyógynövénykivonat. És EZ a lényeg. ALKOHOL VAN BENNE. Összeszorítom a fogam és lehúzom arcomon démoni grimasz és artikulálatlan hörgéssel kapkodok levegő után...

//Valóban én akartam alkesz karit de eddig bejött nem? :)
Átveszem Rayamncor írási sítulást így legalább mindenki látja h egy csapat vagyunk, ha valakinek nem tetszik bocsika...//
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 12 / 76 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...