• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 107 / 120 • 1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 120

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.20. 21:25

(Dzsana Khadde)

*A lépcsőn lesiető társai miatt gyorsan kilép a fogadóból. A kezébe nyomott térképet gyorsan a nadrágja zsebébe gyömöszköli, nem érdekli milyen gyűrött lesz. Kandúr utasítása szerint besorol középre. Kivont hosszúkardját erősebben markolja meg, úgy érzi hamarosan szüksége lesz rá. Az előre rohanó nőre és Kildarra értetlenkeve néz, majd a folytott szópárbaj a két férfi közt riadalmat kelt benne mégjobban.*
<Vajon mi történhetett? Mit fedeztek fel?> *Tartja a lépést a többiekkel. Ám a sötétben alig lát valamit, néha meg-megbotlik.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.21. 5:53

(Kandúr)

* Kandúr megrökönyödve mered Shanilra...*
<... Szóval zendülés, ehh? :evil: Nem elég, hogy a klán felbéreltjei nem etszik amit tenni kell, most egy senki papocska is játsza az eszét, és parancsokat ostogat a nagy lóról? Ez így nem mehet tovább...>
* Állj csak meg! :evil:
* Fenyegetően kezével Shanil felé mutat... újabb dobótű kerül elő...*
- Emlékezz: feladatod van! Mi szabjuk meg a játékszabályokat és nem te! Sajnálom a nődet, én is elvesztettem valakit. Vagy el fogok. Azonban... ha nem keresünk fel titeket, már MIND halottak lennétek. Ahelyett, hogy hőzöngnétek inkébb hálát kellene adnotok az égnek, hogy még léteztek egyáltalán! Jól véssétek az eszetekbe a szavaimat: ha most nem enegdelmeskedik, ha akármelyikőtök is kockáztatja az akció sikerességét: innentől fogva ne számítson a Testvériség jóindulatára. És nem csak a Kobrák fognak rátok vadászni, de az Egyetlenre mondom jómagam és az összes testvérem is a halálotokat lesi majd! EHHEZ mit szóltok? HM? Kildar? Egy ilyen alakért kockáztatnád az életed? Gyere te is ivssza és rángasd vissza azt a nőt is! Ha nem akar dobótőrrel átjárt torokkal a földre omlani... akkor jöjjön csak vissza! Megmondtam: mindenki egyszerre. A harcosok a középen, hátul két harcmester én elől. MI vár ránk jöhet a kérdés? Néhány párnyi fejvadász. Egyenest gorvikból. Nem hinném, hogy bármelyikőtök is hallott az orszgáról, nem is ez a dolog: átkozotul jól bírják az ölés művészetét. A terv az volt, hogy majd mi arcba ocsátkozunk, azalatt a klán fejvadászai hátulról lecsapnak. Hát improvizálnunk kell most. Kildar és Rikku fog lecsapni. MI... * Mutat ekkor Shanilra, Dzsanára luure-ra és magára...* Leszünk a golyófogók. Egyszerre bocsátkozzunk harcba? Biztos kudarc... és... nem midnenki ért a lesvetéshez közülünk. Kizárva a mindenki orvtámadjon megoldás is. Ezt fogjuk tenni, vagy tagadjátok meg a parancsom, és a Testvériség előtt feleljetek! :evil:
* Majd szigorú tekintetét végighordozza a társasáágon... ha Rikkut még nem irányította volna KIldar vissza, maga iramodik meg a láyn után, és vállán jókorát ránt...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.09.21. 11:26

(Kildar Cossagor)

*Shanilra pillantra, amikor hallja, hogy a pap is beleszól a dologba. Pillantása lesajnáló, de nem szól a paphoz. KAndúr kis okfejtő, kioktató monológjára bosszús tekintettel mered a féfira.

-Én nem megyek utána. Jó, rendben. Ha nagyon akarod. Legyen neked igazad. Lássuk, mennyire is tudnak a Szürkecsuklyások... és rossz hírem van: igenis tudok egyet s mást a gorvikiakról.

*Azzal bosszúsan a csapat végére vonul, és várja, hogy a lány is kövesse a példáját. Látja, hjogy Kandúr utánamegy, és visszarántja, csak tekintetével követi az események folyamát.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.21. 14:20

Shanil Argus

Látván,hgoy kandur fegyverhez nyúl csak még jobban felhuzza magát.

-na mi van már rántod is elő a fegyvert,hogy a saját csapat társaid ellen fordulj még ha oly kis időre is együtt kényszerülünk dolgozni?Ennyi vagy...Hibáztál és be kellene ismerned és végre hallgatni arra akinek az előbb is igaza volt...És a nőd meg nem fog belehalni,amugy is olyan gyenge volt lelkileg...Rakd el azt a dobótűt,mert nem biztos,hogy te nyernél... :evil:

Kildar szavait hallatán egy gyors gondolat merül fel a fejében.
<Undoritó gyáva alak...Mindig csak engedelmeskedni...egész életében csak rabszolga lesz belőle...na mind1 amugy sem tartozott a tehetségesek közé...csuklyás köppennyel járkál még pár napja pfffffh,de fejlödő képes :roll: mondjuk arról a szintről nem nehéz 8) ...>

Elfordul Kandurtól és tovább indul a lány után,aki előre ment...

//
ha Layla úgy dönt,hogy van abszolut seeing,akkor abba ha nincs,akkor magichez fordulok,hogy lássak vmit a vak sötétben csak várom a válaszát...
(És senki ne szóljon bele a döntésbe :lol: )
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.21. 18:52

Résztvevõk: mindenki

*Az út további részét feszültség, ingerlékenység jellemezte. Talán az előbbi vita válthatta ki, hogy Kandúr vezette a csapatot legelöl, a visszakaparintott térképpel a kezében...hosszú utcák követték egymást, az épületek eltakarták a föléjük boruló, fekete égboltot, csak a szél süvítését lehetett hallani a néma éjszakában...a házak, az épületek szürke szemekkel néztek a kalandorokra, akik végigsuhantak a macskaköves, kopott úton. Jobbra egy fordulat, majd balra, végül mégegyszer jobbra: a sok kisebb-nagyobb utca szinte észrevétlenül követte egymást. Mind ugyanolyanok voltak, és ugyanazt sugallták: készülj, közeledsz...közeledsz...a szél is szavakat suttogott: menj, siess, menj, meg ne állj, ne torpanj meg, légy erős...egy sikátor tűnt fel a kalandorok előtt, éjfeketén, éhesen ásított új vendégeire...már várta őket.*

//Schinter, legyen abszolút látás. Lőn akaratod szerint. :D //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.21. 19:30

Shanil Argus

//jó nekem mind1 csak kérdeztem...mindennek van előnye és hátránya... :P //

Útközben néhány pillanatig becsukja a szemeit aztán ismét kinyitja őket.Első lépéseit kissé bizonytalanul teszi meg,de aztán szó nélkül követi az elől haladó lányt(Rikku),kinek a nevét ugyan még nem ismeri,de úgy néz ki,hogy egyelőre egy közös céljuk van.Feltehetőleg ő is a csuklyások közé tartozik...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.21. 19:56

(Kandúr)

* A Kandúr megremegni látszik... idegesítik a pap szavai... egy pár pillanatig tartó kézmozdulattal elvehetné az életét de... valahogy sajnálatraméltó az erőfeszítése...*
- Csapat? Tévedésben vagy pap. Nem érdekel. Én a TEsvériség taga vagyok. A megbízód képviselője, kalandozó. Itt én diktálok feltételeket és nem te. Ha nem teljesíted őekt, ezennel az íratlan szerződés felbomlik, és mehetsz amerre látsz. Nem tartok igéyt a szolgálataidra. Elmehetsz..
<... Max 1 golyófogóval kevesebb. nem az én gondom ha halni akar...>
* Rikkut hátrafordítja... mélyen a szemébe néz...*
- Ne csinálj ostobaságot. Van egy feladat. Mi vagyunk a megbízók. A fizetség érte az életed. Megér-e neked annyit az életed, hogy alávesd magad az utasításaimnak? ha nem, távozhatsz. De akkor magad vagy a Kobrákkal szemben. És akkor a Testvériség ellen is.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.21. 20:02

(Rikku)

//
1. Úgy volt, hogy már ott vagyunk a lejáratnál, de most már utcákon megyünk. Ezt valaki magyarázza meg.
2. Amíg Kandúr ledarálta ezt a monológot, addig Rikku nem állt meg, szóval nem valószínű, hogy Kandúr csak úgy utána tud nyúlni. És ha mégis utánamegy, akkor próbáljon csak hozzányúlni. Szóval valami kis helyesbítésre szükség lenne, mert nem minden tiszta és egyértelmű.
//
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.21. 20:05

//...Nem, még nincs ott a társaság... a drága Km csak megírta, hogy odaérünk majd, adott a helyről egy leírást nagyvonalakban... de odáig az ót van pártíz perc. Ez az interreakció meg kb 1-2 percnyi... az a monológ kb 30 mp, uhhogy Rikkut útol tudja érni, főleg ha közben nem áll a KAndúr, hanem Shanil után halad... szeritnem tiszta a helyzet. Kandúr megfogja a vállát és viszsarántja...//

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.21. 20:37

(Rikku)

// Csak ne legyen olyan momentum, ami még nem történt meg, és esetleg nem történhet meg.
lásd:
" Talán az előbbi vita válthatta ki, hogy Kandúr vezette a csapatot legelöl, a visszakaparintott térképpel a kezében..."
Ez még nem történt meg.
És Kandúr aztán sokat ért a gorvikiakhoz, ha egy harci transzban lévő kobratáncost visszaránt. De legyen.
//

*Rikku nem vett részt a vitában. Kandúr monológja alatt már el is távolodott a csapattól, de Kandúr beérte és visszarántotta. A lány hátulról, a csapat felől nem számított támadásra, és ezt annak vette. Reflexből, gondolkodás nélkül fordulásból suhant a könyöke a férfi felé.*

//
KÉ: 61 + nem tudom, hogy jár e a meglepetés
TÉ: (Nem tudom, hogy ETKsan számoljátok e az ökölharcot, vagy ahogy a megfelelő topicban megbeszéltük)
ETK-san: 76 + dobás: 81 = 157, esetleges sebzés K2+3=5 SP
A másik módszerrel: 79 + dobás:81 = 160, esetleges sebzés K6+3=9 SP
Szerintem a továbbiak még az istenek kezében vannak
//
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.21. 21:39

Shanil Argus

Tovább megy anélkül,hogy megfordulna és csak int a kezével.

-Nekem csak 1 vki parancsol és az nem te vagy...Te lennél az utolsó,akinek joga lenne hozzá,mert hibáztál és ez több ember életébe került.Akár csapat akár nem nekem dolgom van és tojok magasról hogy ha ez egybe esik a testveérisséggel és akkor is ha nem :morci:

Meglepődik kissé mikor látja,hogy Kandur kap egy maflásat és majdnem felnevet...Erősen kell türtöztetni magát,hogy ne ébressze fel egész Ifint :lol:

//meglepi+30,de mivel Kandur nem számit a tám-ra sztem 0-vével megy :D-> :?
:lol: //
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.21. 23:10

(Dzsana Khadde)

*A sötétben látja, hallja amint a szóváltás kialakul, amint a nő megüti Kandúrt. Lévén, mögötte már csak Kildar van egy lépést kihagy beváraja a férfit.*
- Kildar mivan? Most ez a nő velünk van, vagy ellenünk?...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.22. 5:51

(Kandúr)

//... Bocs Limi, engem is megkavart, hogy Schinter utólagosan írta meg, hogy a térképet elvette -.- Megírtam már vagy fél oldala hogy Dzsanának adja, erre rá megírja 5-6 reaggal, hogy ő elvette -.- Bocsi, arról nem tehetek... a Kobratáncot meg nem ismeri... Mellékesen... Schinter, szentem Shanil nem ilyen gyps, hogy ilyeneket mondjon. Nézd... komolyan szakítani szeretne a Testvériséggel? Egyedül megy akkor a város alvilága ellen :roll: Az kb annyit tesz, hogy a kövi sarkon a Kobra-koldus legyakja szépen... de te tudod. Azaz a karaktered...//

* Shanil szavaival már nem törődik. A férfi már szabad. mehet amerre lát. Azonban Rikku részéről ellenállásra nem számít. Ököllel jókorát sújt a nő a férfire, akinek az arca meglepettséget tükröz... ugyan láthatóan nem fájlalja az ütést, ám elkerekedett szeme és a haragtól remegő szája minden szónál többet mond.*
- Álljunk csak meg egy szóra... :evil:
* Eközben egy gyors mozdulattal megpróbálja elkapni Rikku kezét...*
//... Ha kell TÉ, én fegyver nélküli alapot használok alap ellen, mivel hát gondolom a lány van olyan közel egy tés után, hogy megtehesse...
TÉ alap: 67 + 64 dobás = 131
Gondolom módosító nincs semmilyen félre. Ha Akdndúr látja, hogy a lány "furcsán" reagálna, azaz még midnig transzban van, akkor nem cselekedik így. Ha kizökkent, alap VÉ ellen megy...//
* Ha sikerült a kisebb interreakciója, a lány elkapása után a szemébe néz...*
- Mégism it képzelsz magadról fejvadász? :evil: Egyedül rontassz az ismeretlenbe? Nem elég hogy van egy gyenge semmihez se értő pap, aki itt pattog mögöttünk, már a klán bizalmazottjai is lázongnak? Fogod magad szépen, és visszaslattyogsz a helyedre, vagy nem állok jót magamért :evil: Gondolkozz, mielőtt cselekednél... :evil:
* Eközben megálljt int a csapatnak....*
- Midnenki engedje előre a papot. Ha menni akar menjen. Ki akar még menni? :evil:
* Ha nem sikerül interreakciója, akkor az alkarjához szorított dobótűvel védekező allásba áll...*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.22. 7:12

Shanil Argus

//Bizd csak rám,hogy mit tenne a karim jó?Mellesleg Arel papja szóval ne akard meggyőzni és emellet most vesztett el vkit,aki naon fontos volt neki...na meg nincs ehhez ő hozzászokva,hogy egy mit ugrász pattog itt mellette...
Térképpel kapcs,akkor meg Dzsana kezéből/zsebéből bányásza elő ha kell ezen nem mulik...
mellesleg nem kell ismerni a kobratáncot ahhoz,hgoy kinokozást lehessen alkalmazni és transzba legyen harc közben :wink: //

-na hogy pattog...És még főnöknek is képzeli magát...Micsoda undoritó alak...
...
Na jó ha annyira féltek vagy inkább félsz Kandur,hogy megtalálnak és meglepnek minket és megint többrészre osztod vagyis osztanád :lol: a csapatot,hogy a fejvadászok vagy mik hátulról menjenek be támadni nem tanulva az előző esetből akkor...na jó erre nem lehet szavakat sem találni...

Aztán lassú léptekkel elindul előre.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.22. 12:46

// Schinter! Igen is múlik, ha Dzsana zsebében akarna Shanil turkálni! :x Ahhoz lenne 1-2 szava neki is. De tegyük tisztába a dolgot.
Kandúrék jöttek le a lépcsőn. Dzsana lennt állt Luure-val, Shanil be az ivóba majd fel az emeletre. Nos ott vegye ki Kandúr kezéből - és akkor így értelme van... én meg kimódolom a térkép zsebretételét... és így ha mindenkinek jó folytathatódhat a játék - ne akadjunk ilyeneken fel. //
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 107 / 120 • 1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...