*Elkezdi nagyon élvezni a matatást. Bár ritkásan és halkan, de elkezd nyögdécselni is. Meglepődik, hogy Alrún a szájába teszi az ujjait. Régen volt ilyenben része. De igazán akkor lepődik meg, amikor a férfi beerőlteti a szájába a hímtagját. Nem ellenkezik ezzel a húzással sem. Nyelve elkezdi kényeztetni Alrúnt, ajkaival is rásegít. Elég alaposan lecidázza a férfit.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Nagyon élvezi,ahogy kényesztetik.Lassan elkezdi mozgatni is a csipőjét miközben a nyelvével kényeszteti a lányt.Egyre gyorsabban mozog a derek a és vele egyeütt a nyelve is nagyobb tempot vesz fel.
<Ohh hogy milyen profi ez a lány.Milyen lenne mikor a kezeit is használná...>
Olyan gyorsan pörögnek az események,hogy nem is vette észre,de már a csúcsponton jár és a lány szájába üriti a váladékot egy hosszú levegővételell egybekötve.Aztán kihuzza Clauril szájából a himtagját megfordul lemászik a lány testéről.A tőrrel elvgája a lányt fogva tartó kötelékeit majd mellé fekszik.
-Remélem jobban érezted magad mint egy kocsikázáson.
Ha Clauril nem szeretne már mást lassan álomba merül.
*Ha nem ismerné tövről hegyére a férfitest működését, akkor félrenyelte volna Alrún magját. Hamar lenyeli és a férfira koncentrál. Elcsodálkozik, mikor az elvágja a köteleket és melléfekszik.* <... Szóval nem is akar megölni. Csak játszott velem. Istenem. Mekkora egy szerencsétlen liba vagyok. És ennyivel azt hiszi, hogy kielégültem. Hát nem. Ha már ennyire felhúzott, akkor fejezze is be. ...>
*Azzal odasimul Alrún oldalához, és elkezdi simogatni a vesszejét. Felhecceli, hogy ne tudjon aludni, és megint begerjedjen. Először elkezdi csókolgatni a testét, majd a hatás kedvéért, néha gyengéden harapdálja a férfi érzékenyebb testrészeit. Annyira felizgatja Alrúnt, hogy az rámásszon.*
-Úgy láttom,hogy akkor tetszett.... Teljesen begerjed,ahogy a lány kezei simogatják a himtagját.Megfordul ugy hogy maga alatt legyen Clauril majd Elkezdi a melleit csókolgatni.Aztán ad egy puszit az arcára és elmosolyog.Kezével lenyúl a péniszéhez majd a lányba igazitja.Nem finomkodik rögtön tövig hatól és gyors tempoba kezdi el mozgatni az ágyékát élvezve,ahogy a lány felnyög talán egy kicsit fáj is neki.Ahogy egyre jobban közelit az újabb gyönyörhöz ő is egyre hangosabban kezdi venni a levegőt majd nyögdécsel a fáradtságtól és a godolattól,hogy még nincs vége...
<... Nem csalódtam. Minden pasit fél kézzel lehet irányítani. ...>
*Megint széttárulkozik, hogy Alrún könnyen combjai közé másszon. Felszisszen a hirtelen és kemény behatolásra, de pár lökés után kényelmessé válik neki is az aktus. Élvezi, hogy a férfi ekkora tempót diktál, közben hevesen csókolózik vele. Szánt szándékkal nem ad ki hangot még a leggyorsabb lökdösés során sem, hogy bosszantsa partnerét. Mosolyog rá, és elárassza csókjaival, de semmi jelét nem adja annak, hogy közelítene a mámor felé. Kíváncsi Alrún reakciójára. Mikor az már a csúcs felé közelít, Clauril már alig bírja visszafogni a nevetését. Csak nézi tovább a férfi arcát.*
Egyre erősebben és gyorsabban probálkozik és zavarja,hogy a lány teljesen csöndben van és ahelyet,hogy nyögdécselne visszamosolyog....Amikor a csúcsra ér megfeszülnek az izmai és bent hagyja,hogy minden cseppet beleüritse a lányba majd ráborul.Telejsen kimerült.Utolsó erejével a megfordul átkarolva a lányt,igy a lány van most felette.Közben nem huzza ki a lányból.Érezni akarja sokáig.Rámosolyog.
<No babám most te jösz...legalább fáradj el ha már élvezni nem élvezted...>
*Felül a férfin és a hasát simogatva mosolyog rá.* <... Ime a nagy kan. A nőcsábász. Leterítve, kiszolgáltatottan, megadóan. Megengedi, hogy lovagoljak rajta. ...>
*Ekkor nem bírja tovább és izomból elkezd nevetni. Sőt röhögni. Majdnem lefordul partneréről. rekeszizma már szinte fáj. Pár percig tart a röhögőgörcs, aztán könnyes szemmel vörös képpel lassan lecsitul. Még akadozó hanggal kezd neki.* - Kérlek bocsáss meg. nem rajtad nevetek, csak a helyzeten. Tényleg élveztem, amit velem műveltél. Nagyon jól esett.
*Azzal elkezdi masszírozni Alrúnt. Egyre finomabban, gyengédebben csinálja, hogy a férfi lassan álombamerüljön. Megbizonyosodik róla, hogy tényleg elaludt e a férfi. Ebben is van tapasztalata. Nem könnyű átverni. Ha úgy véli, hogy Alrún tényleg alszik, akkor az ágy másik végéhez hajol óvatosan, és a kezébe veszi az aktus közben odasodródott tőrt. Visszahelyezkedik kényelmesen Alrún ölébe, és annak mellkasára támaszkodik. Közben a nyakához teszi a tőrt. Finoman az arcába fúj, hogy az felébredjen. Ha kinyitotta a szemeit és felfogta a szituáció súlyosságát, akkor megszólal mézes-mázas hangon.*
- Ébresztő álomszuszék. Most kicsit változott a felállás. Ha megakarnálak ölni, akkor nem ébredtél volna fel többet. De ha próbálkozol valamivel, szívbaj nélkül átvágom a torkodat. Elég egy rossz mozdulat, vagy egy varázsige kezdete, és belédfolytom a szót. Ismerem eléggé a mágiahasználat törvényeit. Ne próbálkozz.
Szóval. Csiripeld el nekem, hogy ki is vagy valójában. Azt már tudom, hogy nem domvikita vagy. Akkor most nem lenne lehetőségem a tőrt a torkodnak szegezni. Kíváncsi vagyok, úgyhogy sebesen csacsogd el amit tudni akarok, mert mint azt már láthattad nem vagyok sem türelmes, sem nyugodt típus.
*A végén egy minden eddiginél kedvesebb mosollyal zár, és hallgatja alrúnt.*
Aztán a masszirozásra köd telepszik a szemei elég és állomba merül.
Arra ébred,hogy a fém hideg érintését érzi a nyakán és Caluril rajta ül.Arcán nem látni jelét ijedségnek megnézegeti,hogy Clauril hogy tartja a pengét aztán ismét az arcába néz.
-Hát ahogy elnézem,hogy hogyan tartod ezt a tőrt még egy madárnak sem tudnál ártani Miből gondolod,hogy nem vagyok Domvikvita?Megsúgom,hogy az nem is egy igazi tőr hanem csak egy bővész kellék,amivel ha megszursz vkit,akkor becsuszik a pengéje.És csak azért nem haltál meg korábban,mert nem akarttam,hogy csak a börtöntöltelékek élvezkedjenek rajtad mielőtt meghalsz
Igazából nem lehet megállapitani,hogy hazudik vagy sem.Olyan magabiztossággal mondja el a szöveget,pedig az ember azt várná,hogy az életéért könyörögne vagy legalábbis válaszolna a kérdésekre...
*Pár másodpercre elbizonytalanodik, de ez nem látszik meg az arcán.* - Ne nézz már madárnak! Ha domvik híve lennél, nem vállaltad volna a kockázatot. Méghogy egy jóérzésű domvikita, aki félt egy boszorkányt attól, hogy a börtönben megerőszakolják. Inkább ágyba bújik vele, és kiszolgáltatja magát neki. Aucs. Ilyen idiótának nézek ki?
Ha meg nem lenne igazi tőr, akkor miért nem próbálod meg elvenni?
- Gonosz vigyor -. *Még erősebben markolja meg a fegyvert, és szorítja a férfi torkához.* - Inkább kezdd el a mesédet. Mondtam, hogy nem akarlak bántani, de tudnom kell, hogy mire számíthatok tőled. Tudod a titkomat, és akárkit nem fogok futni hagyni vele.
elneveti magát.
-félre értettél.Nem féltettelek én attól...Csak kár lett volna ugy odaküldeni téged,hogy én nem probállak fel. Majd megfeszitit az izmait és egy adag vért présel a himtagjába.
-Mos már tudom,hogy tényleg kár lett volna. ... Azért nem probálom meg elvenni,hogy még élvezd pár másodpercig azt az örömöt,hogy látszolag te vagy jobb helyzetben
Majd lassan emelni kezdi a kezeit a lány mellei felé mig a másikat a lány combjára teszi és hátra felé kezd el mozogni.közben mélyet szusszant és becsukja a szemeit.
*A kezek mozdulására megfeszülnek az izmai. Annyira rányomja a tőrt a férfira, hogy annak kibuggyan a vére. Nem próbálja elnyomni magától a kezeket, mert a végén még tényleg le tudja fegyverezni Alrún. Elég morcossá kezd válni az arckifejezése és mérgesen szólal meg.* - Ne próbálgasd a szerencsédet! Nem hatsz meg a magabiztos dumáddal.
*Minél gyorsabban kezdi lovagoltatni a férfi, annál jobban belenyomja a tőrt a nyakába.* <... Majd csak lehiggad, ha elkezd neki fájni. Remélem. Ha meg hülye, haljon meg. Én megadtam neki a lehetőséget, hogy tisztázza velem ezt a dolgot. ...>
Amikor a tőr hegye annyira belé nyomodik,hogy kibugyan a vére abbahgyaj a dolgot.és csak a kezeit viszi egyre jobban a céljaik felé ha Clauril azt hagyja.Egy pillanatra kinyitja a szemeit.Calurilra néz rámosolyog.
-Au ez fáj.Hát úgy láttom,hogy rossz tőrt vettem elő.
*A taperálás látszólag nem zavarja. Nem lazítja meg a kezét a tőrön.* - Na, tudunk végre értelmesen beszélgetni, vagy az elkövetkezendő pár órában szépen lassan lefogom vágni a fejedet? Tényleg olyan sokat kértem? Arra meg ne számíts, hogy feladom a kedvező pozíciómat. Nem szolgáltatom ki magam mégegyszer neked. Elkezdhetnél végre dumálni, mert kezdem unni ezt a sok vért. És még a végén elvérzel.
- Alapból elég lenne, de hatalmad van, méghozzá nagy. Gyanítom, hogy varázsló vagy. Ekkora hatalommal azt csinálsz velem amit csak akarsz. És ez egy kicsit aggaszt engem. A mostani pozícióm az egyetlen, amiből megfelelő tárgyalópartner tudok lenni veled szemben. Ezért ki is használom. Az érdekel, hogy honnan jöttél, mik a szándékaid velem. Nem foglak megölni, ha azt mondod, hogy akarod a skalpomat. Abban az esetben lelépek.
Na. Én úgyérzem elég őszinte voltam hozzád. Ugyanezt várom el tőled.
*A mellbimbója morzsolgatására piilanatokra megremeg a teste, és pár másodpercre lehunyja a szemeit. Beleborzong a dologba.*