• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abbit Világítótorony [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 11 / 26 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26

Re: Abbit Világítótorony [ETK]

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.09.09. 18:50

(Alauron)

A lány könnyedd hangvétele, mosolyt csal az arcára. Ám mégsem hozzá szól.
- Tehát meggondoltad magad és elkísérsz minket Quissryn? - kérdi.
- Egyetértek a lánnyal, Garsal. Mármint, ha nem árul el minden veszélyt amire számítani lehet, hogyan tudnám segíteni a biztonságos utazásban? Tényleg nincs semmi, amitől tartanunk kellene, a kalózokon kívül? Játm már ezelőtt a szigeten, vagy a fogadóban ami a kastély helyén áll? -folytatja a kérdéseket a megbízójának.
<Látszólag tetszik a lánynak a tanítvány. Nem is baj. Talán így mellette marad, és figyel rá.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.09.09. 20:56

Quisryn D'mor

Elmosolyodik Alauron felé.

-Nem mondtam,hogy nem de azt sem,hogy igen...utazok a világban és ismeretekt gyjtök :)
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.09. 21:22

Résztvevõk: DojiYoruga

Már egy ideje futsz. A "szagot", azt a csalogató érzést tegnap óta érzed. Rég nem éreztél hasonlót. Tudod hogy a közelben lesz egy közülük. Megérzed a fattyakat. Tsuburu csatlósai mindíg azt a kesernyés érzést hordozzák az aurájukban.

A sáros kereskedő úton futsz, lépteid nyomán halk cuppogással válaszol a föld. Az út kövei már egy ideje eltűnhettek a mocsokban, viszont bíztatóan tűnik fel egy város a távolban. Ez megsokszorozza az elszántságod, és egészen a városkapukig folytatod a futást. A kapuknál két elf íjász őr posztol, barna vastag posztóvértben, amikor közelebb érsz az egyik megköszörüli a torkát, majd így szól:
-Ez itt Alsari városa, a belépésért két ezüst az illeték.
Mivel sietsz ezért sebesen kifizeted az egyiknek, majd beengednek. Az ösztönödre hagyatkozol, így a kikötő felé veszed az irányt. Látod, amint egy kereskedőhajó épp elhagyni szándékozik a kikötőt, és mivel már úgyis lendületben vagy ezt kihasználva ugrasz egy nagyot, átrepülve a hajó mellvédjét, a fedélzetre érkezel.
A hajó két zsoldosa kivont karddal érkezik meg, szinte mire felállsz.
- Mi a…? kérdi a fiatalabb, rőtszakállas.
- Vezessenek a kapitány elé. Remélhetőleg még akad egy hely.

//Elnézést a többiektől, de ma nem tudok más reagot írni, valami gányolás van a tárgyfelvétellel, holnap meg korán kell kelnem.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.10. 7:25

(Doji Yoruga)

*A könnyű futás nem túlságosan megerőltető hála a sokéves gyakorlatnak, így a két ezüstöt kifizetve jut szusszanásnyi időm, hogy valami szabadkozásfélét mondjak az elfeknek, mert valahogy nem érzem helyesnek csak szó nélkül elrohanni. Ezek után viszont kicsit gyorsítok a tempón érezvén a préda közelségét és látva, hogy az ösztöneim által "célba vett" hajó már épp kifutna a nyílt vízre. Így végül egy nagyobb szökelléssel áthidalom a móló és a hajó közti távolságot és a palánkot is.*

<Jövök Tsuburu! ... Jövök! :evil: >

*Leérkezve lassan körülnézek és mikor meglátom a két katonát óvatosan felegyenesedem a guggolásból.Fehér hajam mint valami fátyol lebeg arcom körül. Tiszteletem és a hívatlan érkezés felett érzett sajnálatom jeléül kissé merev tartással meghajlok feléjük. Majd türelmesen várom, hogy a kapitány említésére és a kilátásba helyezett helyfoglalásra milyen reakciójuk lesz.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.10. 20:12

Résztvevõk: Nava, Quisryn, Alauron

Az öreg megvonja a vállát, és csak ennyit felel:
-Azért fizetek ennyi pénzt, mert profikat kerestem, és elvárom a teljes zavartalan utazásomat. Ennyi pénzért több tucat katonát bérelhettem volna fel, a szomszédos városban, csakhogy a hajó méretei limitáltak.
Mint már elmomondtam a pénz csak akkor kapják meg, ha elvégezték a munkájukat. Ha nem jutok el a szigetre és vissza épen, sajnos búcsút mondhatnak a vagyonnak.
Ami pedig önt illeti, hölgyem: kissé finomabb modorra számítottam. Legalább egy nőtől.

Alauron felé fordul:
-Nem, én még sohasem jártam a szigeten, viszont Dargil már igen. Ő ajánlotta a helyet, egy kis kikapcsolódásra. Azthiszem nem árulok el semmi különlegeset, ha elmondom, a kastélyban találkozom néhány emberrel, akiket régebbről ismerek. Remélhetőleg pár kellemes nap fog eltelni. Aztán hazautazok, és ha minden rendben van megkapják a pénzüket.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.10. 20:21

Résztvevõk: Doji

A zsoldos elkerekedett szemmel bámul rád, majd végül meg is szólal:
-Höhh, nos, rendben, a kapitány valahol odalent van.
Már fordulnál is a hajó gyomra fekl vezető járat fel, mikor az ajtó feltárul is kilép a kapitány a fedélzetre. A matrózok és a két katonatiszt is tisztelgéssel adózik a Gunther kapitány előtt, az csak biccentéssel, intéssel válaszol, majd felvont szemöldökkel feléd indul.
-Ki ez az alak Harrhir?
-Öhm uram... még egy utas volna.
-Valóban?
- közelebb lép hozzád, az ősz hajú kapitány. Egy vörösesbarna, nehéznek tűnő mellvértet hord, a tiszti ruhája felett, ami meglepő, lévén, hogy egyenlőre szükségtelen terhet jelent.
-Nos kedves uram. Ki ön, és pontosan mit is szeretne?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.10. 21:25

(Yoruga)

*Az újonnan érkező kapitány felé is meghajlok, miközben válaszolok kérdésére.*

-Nevem Doji Yoruga. Megtiszteltetés, hogy itt lehetek ezen a hajón. Szeretnék magukkal tartani ezen az úton. Karmikus küldetésem szólít ide, melyet az Ősök ruháztak rám.

*Ezzel kiegyenesedem és várom a választ. Nem különösebben zavar az ellenséges vagy idegenkedő fogadtatás. Egyrészt tudom mennyire illemtelen volt csak így invitálás nélkül betörnöm a kapitányi magánterületre. Másrészt az elmúlt évek alatt nem ez az első eset, hogy előítélettel viseltetnek irántam már a kinézet alapján is.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.09.10. 22:16

Quisryn D'mor

Egyelőre csöndben marad és hallgat.Az újonnan érkező felé biccent köszönéskép.

//hogy is néz ki az az előitéletes külső? :roll://
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.11. 14:03

(Nava)

Széttárom kezeim a stílusom miatt. Bocsánatot nem kérek miatta, néha ilyen vagyok és kész.
-Miből gondolja hogy profi itt bárki? Mi van ha csak a pénz hallatán verődött itt egy rakás ember?
<Semmilyen tesztnek nem vetett alá. Várj, kitalálom: túléled az utat és az a teszt :lol: >
Az idilli tervet hallva nagyokat bólogatok.
<Na persze. Ha nem tartana valamitől biztos nem perkálna ki ekkora összeget. S nem kérne maga mellé kísérőket. Szemembe hazudott az öreg.>

//Quator, hogy fest a karid? Anélkül nehéz lereagálni a kari megjelenését.//
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.09.11. 14:25

(Alauron)

Bólogat az öreg szavaira, s láthatólag megnyugszik. Ami viszont nem látszik, hogy mégsem teljesen nyugodt. <Rendben. Nem hiszem, hogy olyan bölcs ember mint te, elkövetné azt a hibát, hogy nem szól előre, ha tart valamitől. Tahát nem tudjátok mi vár rátok...vagyis ránk. Beszélek majd Dargillal, ha hisz a misztikumban, és a sorsban, nem csak a tanult mágiában, akkor talán figyelni fog szavaimra. De ezzel ráérek még az úton.>
Végighallgatja, amit a lány mond.
- Nyugodj meg, biztos elmondaná ha lenne veszély. Bízzunk a szerencsénkben.
<Mégha a szerencsének nem is több egy ködös álomnál...De ki beszél a kapitánnyal odakint? Yoruga...mégis milyen név ez?> Oldalt lép hogy megnézhesse a jövevényt.
<Tényleg úgy hallottam valami karmikus úton jár? Ez érdekes, de egyben szerencsétlen dolog is lehet. Ha valakit ilyen ösvény sodor ide, az nem jelent jót. De talán még ő is a szerencsénkké válhat.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2007.09.12. 16:22

//OFF: Sajnos a számítógépem eddig ismeretlen okok miatt behalt, most valahogy sikerült belépnem, de nem tudom, hogy ez az állapot mennyire permanens. Ha szerencsénk van akkor múló.. probléma, ha nincs akkor számítanotok kell rá, hogy a játékban felmerülhetnek kihagyások, amelyek hosszát nem tudom megállapítani.

Őszintén sajnálom, hogy várakoztatom a csapatot, mert végre beindult a kaland. A saját és lefgőképp az én érdekemben szurkoljatok, hogy többé ne szarakodjon a masinéria. Mivel így vicces lesz gyakorolni a C-t. Meg megnézni a leveleimet.

De ez most nem az élettörténetem helye, remlélhetőleg, ha minden jól megy akkor estére mindenkinek megírom a reagomat, ha ez nem történne meg akkor rohadt nagy baj van, és vihetem a szervízbe a gépet.
Szóval. Szurkoljatok! //
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.12. 19:47

Résztvevõk: Yoruga

A kapitány elmosolyodik, és hahotázva felnevet.
-Hogy karmikus küldetés? Hahaha! No legyen, nem bánom, nem hajíttatom a vízbe, ha kifizeti az utiköltséget. 3 ezüst. Még nem tudom, hogy hol tudom elhelyezni, tudnia kell, hogy lehet, hogy csak egy priccs jut magának.
Gunther keresztbe font karral, mosolyogva várja a válaszod.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.12. 19:53

Résztvevõk: Nava, Alauron, Quisryn

//Uhm. Lehet, hogy nem fogalmaztam eléggé érthetően:
1. Ti egy szobában vagytok a hajó fenekében, több síküvegből álló üveg ad képet a hajú mögötti térre, ami jelenleg már a város kikötője, tehát a hajó fedélzetére semiképp sem.
2. Már bocsi, de hogy következik abból, hogy ha valaki a fedélzeten van, és beszél a kapitánnyal akkor azt ti látjátok, és halljátok? Azt említettem, hogy hangokat hallotok, de azt nem, hogy tisztán. Úgy vettem ki, hogy mindhárman olyan reagot írtatok, mintha Yoruga a kapitány szobájában lenne. Mikor írtam ilyet??! :D //

Az öreg Nava kérdése hallatán belefáradva pillant Alauronra, és Quisrynre. Majd lassan visszavezeti a tekintetét a nőre:
-Mert többet tudok rólad kedvesem, mint amit te tudsz magadról. Javaslom ne sértsen meg ilyen kérdéssel egy magitort
, -miközben kedvesen mosolyog- mert én is megadtam a kellő tiszteletet magának. -Minden egyes szavát kedvesen, lassan mondja, vagy valóban így gondolja, vagy eszméletlenül jó szinész. Bár nem tűnik egy színész alkatnak.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.12. 20:03

//Bocsi, félreértettem, azt hittem egy helyiségben vagyunk, de ha nem, a dolog tárgytalan. Még :D //

(Nava)

-Oh-lepődök meg és kissé bosszant is ez a közlés, amit apró szomorkás fintorban fejezek ki.
-Látom, Dargil, mestered ezért tart tőlem távol-s lebiggyesztem az ajkam.
<Francba. Mindentudó kisöreg... Vajon azt is megszabja, mikor menjen ki a tanítványa pisilni?!>
-Mi az a magitor?-billentem félre fejem. Mindent azért én sem tudok :P
<S ha a gondolataimat is pásztázza?!> Erre a lehetőségre tágra nyílt szemmel kezdem figyelni az öreget.
<Lila nyúl...lila nyúl...vajon tudja most hogy lila nyúlra gondolok? Ha igen akkor mondja is ki! Lila nyúl...>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.12. 20:18

(Yoruga)

*A sértő röhögést rezzenéstelen arccal tűröm. Betudom a kissé faragatlan tengerész modornak. A viteldíj megnevezésére szó nélkül előveszek egy aranyat és kérdőn a kapitányra nézek.*

-Tud visszaadni? Egyébként a szállás tekintetében nem vagyok válogatós. Ha jó az idő akár itt a fedélzeten is elalszok, de ha tud adni egy fedett helyet, ahol leteríthetem matracom számomra elegendő. A priccset pedig kifejezetten köszönöm. Tudom, hogy hívatlanul érkeztem és csak plusz terhet jelentek Önnek.

*Ismét kicsit meghajlok a vén tengerész felé, majd várom, hogy mi lesz a piszkos anyagiakkal.*

//Látom offparty van. 8) Számomra úgy tűnt, hogy eddig nem találkoztak a karakterek ezért is nem írkáltam csak úgy a leírásokat, de legyen. Természetesen kérlek Nava, Schinter írjátok le, hogy most épp hogy is méz ki a karakteretek. :)

EDIT: Mire megírtam már jött is két újabb off. :lol: Azért ezt benthagyom, ha már bepötyögtem. 8) //

Leírás:
Alacsony, sportos testalkatú férfi. Hófehér haja és mandulavágású jégkék szemei különös összhatást eredményeznek sápadt, sárgás tónusú bőrével. Vonásai enyhén darabosak és nem is mondható jóképűnek.
A szürke, az ezüst és a kék különböző árnyalatai dominálnak ruházatán, de mindegyikből a sötétebb tónusok. Tradícionális lemezes vértje nélkül/alatt szürke nadrágot és sötétkék rövid kimonót visel, melyen elől a két vállrésznél és a teljes hátrészen a klán címere díszeleg. A kimonót széles obival(selyemöv) fogja össze. Ebbe tűzi kardpárját békeidőben, míg harcra készülve a vértre felvett fegyvertartó övre rögzíti a hüvelyen lévő zsinórzat által.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 11 / 26 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26

Vissza: Régi Kalandok...