- Megbízom benned. Ha nem kellett volna, akkor majd Arel kiszabja rám büntetését. De ez már nem az én dolgom.
*Rájön, hogy még mindig Shanil kezét szorongatja, úgyhogy gyorsan szabadon engedi, és visszafekszik hanyatt. Lopva visszanéz Shanilra, hogy az észrevette e a zavarát, majd gyorsan visszatér a csillagokhoz.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
*Huzza egy darabig, de nem akarja kiráncigálni, úgyhogy hagyja a kezét Shaniléban.* <... Csak most ne kezdeményezzen. Nem tudom, hogy kitudnék e bújni a helyzet alól. ...>
*Kicsit izgatottnak látszik, de azért ráerőltet magára egy kis nyugalmat.* <... Ne lássa rajtam, hogy kétségek gyötörnek, mert akkor rámmászik, és akkor végem. ...>
- Szerinted? *Kicsit remeg a hangja.* - Te is meg tudod válaszolni a kérdésed.
- Szeretem a családomat, de nincs sok beleszólásuk, hogy mit csinálok. Nagyon régen jártam otthon. Arról a tiadlaniról sem tudtak akit mondtam.
*Próbál nem odafigyelni, hogy Shanil játszik a kezével. Csak nagy csillogó szemeivel bámulja az égboltot.*
- Khmm. Szólal meg egy hang a közeletekben. Vissza kéne térnetek a táborba. Ez a vidék eléggé veszélyes, főleg éjszaka!
*( Minu és Shanil)Egy alakot pillantotok meg a közelben. Hangjából és körvonalaiból felismeritek, hogy Joe Lyon. Mikor közelebb ér látjátok, hogy egy őz tetemét hordozza vállán.( Valószínű vadászatból tért vissza)* - Tudjátok mostanság elég sok toroni megfordul ezen a vidéken. Nem szeretnék az útjukba kerülni. Főleg nem éjszaka. Az orkoktól tartanak, ezért a pihenő helyen sokkal nagyobb biztonságban lennétek.
* Miután befejezte mondani valóját a tábor felé veszi az irányt, ahol megnyúzza az őzet, nyársra húzza és megsüti. Ezután mindenki jól belakmározhat belőle.*
*Előre tudja Joe jöttét. Hallja az avar zördüléseit. De úgy tesz, mintha meglepődne. Végignéz a jövevényen, de most nem érzi azt a vonzást.* - Nem csapunk zajt, és nem csinálunk fényességet. Meg most nincsen étvágyam.
*Majd Shanilra néz.* - Te éhes vagy? Én most jól érzem itt magam.
<... Hülye vagyok. Most kicsusszanhattam volna a zsákutcából. De a szívem járatja a számat. Vessek magamra. Ha most ezek után lefekt ... Úristen. Már fantáziálgatok is. Most mi lesz. Még a végén ellenkezni se fogok. Mi a fene van velem. Kislány. Térj észhez! ...>
Joe érkeztére nagyon meglepődik.Nem hallotta hogy jön és amikor megjelenik elengedi Minu kezét és és egy tőrért nyúl,amit mindig a csizmájába tárol.Kissé lenyugszik mikor "csak" Joe-t látja.
-köszönjük ööö Joe.nekem sincs étvágyam.Majd vigyázunk magunkra.Menj csak enni a haverjaiddal....
Majd ismét Minura néz.
<elmehetett volna,de nem tette....>
Aztán oldalasan lefekszik Minu mellé majd lassan és óvatosan ráteszi az egyik kezét a lány hasára mig a másik kezével alányúl és átkarolja a lapockájánál...
-Milyen gyönyörüek a csillagok...és a hold.Igazuk volt...ezt nem lehet kihagyni... <és néha csodákra képesek >
* A lány válaszát végighallgatva elgondolkodik. < Hmmm…. Ezek sem különbek az orkoknál. Ott és annyiszor ahányszor csak tudnak, még akkor is , ha az életükbe kerülhet.> Mielött teljesen eltávolodna tőlük a válla felett vissza szól, anélkül, hogy megfordulna:* - Szép hölgy! Holnap is lesz nap! Mindennek megvan a maga ideje és helye. Még a végén a szerelem hevében nyakatok metszi egy shuluri gyilkos, de ti tudjátok! Arel vigyázzon rátok!
*Ezzel ránt egyet vállán, az őzet megigazítja és elsétál a táborba.*
*Nézi a távolodó Joe-t, és későn veszi észre, hogy Shanil testközelbe került. Mindkét kezével Shanil, hasát végigsimító kezéhez akar nyúlni, de az egyik keze elakad a férfi nyakában. Ezzel olyan színt adva a helyzetnek, mintha átakarná karolni. A másik keze ugyan célbaér, de belül nagy csata dúl. Jólesik a gyengéd simogatás, és az egész lány tiszta libabőrös lesz az izgalomtól. Ráteszi a kezét a férfi kezére, de nem képes eltolni magától.* <... Hát ennyi volt? Ennyi ellenálás tellik tőlem? Hogy álljak ellen, ha legbelül kívánom. Eddig csak álltattam magam azzal, hogy tartózkodtam? Innentől nincs megállás. Ismerem ennyire magamat. ...>
*Kicsit félénken Shanil szemébe néz és elvett kezével végigsimít annak arcán. Ezzel szabadonhagyva a hasán garázdálkodó kezet.*
Becsukja a szemeit és arcát Minu fejéhez érinti és még közelebb kerül a lányhoz.Még szorosabban magához öleli a lányt mintha féltené vmitől és nem szeretné elengedni.
Megcsókolja Minu nyakát és kezeivel Minu bőrét simogatják a ruhán keresztül.Várja a lány reakcióját,hogy vajon mennyire van benne a dologban.....
<nem akarom eljátszani a bizalmat....amilyen tüzes biztosan jelez,hogy mennyire van benne...De a " sima" alvásnak is nagyon örülök már...>
*Minu nagyon élvezi a szoros ölelést. Mikor Shanil belecsókol a nyakába, átkarolja, és mégjobban magához húzza a fejét, arra ösztökélve a férfit, hogy tovább csókolja. Másik kezével megfogja Shanil kezét, és az inge alatt a hasára csúsztatja, teret engedve több dolognak is. Minden csóknál halkan sóhajt egyet.* <... Lehet, hogy Joenak valamennyire igaza volt. Tényleg annyira kiszolgáltatottak vagyunk itt egymásba gabalyodva. Lehet, hogy nem itt és most kellene szeretkeznünk. Meg Shanil hevességét ismerve, holnap nem tud majd kezdeni velem semmit a csapat. Örülhetek, ha járni tudok majd. És csak támadható pontot adnék a papnak is. De most hogyan állítsam le Shanilt. Annyira jól esik amit csinál. Minden porcikám kívánja. ...>
*Kezével, amivel Shanil fejét simogatja és bele-beletúr a hajába minden forróbb csóknál, lejjebb nyomja azt inge nagyon mély kivágásába.*
A lány szorosabb átkarolásának nagyon örül.Forró csókakkal halmozza el a lányt.Egyszer csak feljebb emelkedik és lányra veti magát.Egy hosszú csókot ad a szájára és közben a kezeivel megprobálja kiszabaditani a lányt az inge fogságából.Másik kezével is az ing alányúl a lány hasára és felfelé megprobálja azt levenni.
Csak akkor hagyja abba egy pillanatra a csókot mikor leveszi a lányról az inget majd az ing alól kibuvó gyönygrű arcra néz majd lejebb siklik a tekintette aztán vissza.Közben mind végig mosolyog.
<El sem hiszem..ez egy állom?nem nem lehet az...Sosem érdekeltek az álmok.Mindig csak a valóságot néztem...De ez annyira...annyira hihetetlen...>
*Meglepődik a hirtelen vetkőztetésen. Nem áll útjába, hogy Shanil lehúzza róla az inget.* <... Istenem. Gondoltam, hogy heves lesz. Kicsit félek. Nem akarom vadul csinálni. Hogy értessem meg vele. Csak az ölelésére vágyom. ...>
*Magához húzza a férfit, és viszonozza az előbbi csókot. Majd egy kicsit vívódik magában, de megszólal.* - Figyelj Shanil. Nem szeretnék ilyen gyorsan haladni. Én arra gondoltam, hogy összebújhatnánk, de nem szeretném ha aktusba torkollna. Még nem vagyok kész rá teljesen. Ugye nem baj.
<... Ha most folytatja, akkor nem tudok ellenállni neki. Jó lenne, ha nem borulna el az agya, és nem esne nekem. ...>