• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 11 / 76 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.05. 17:06

KM: [Dreemer], Beszélgetés Marafiszal, az indulás! :taps:
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra vége fele
Résztvevők: Vipera (con Claudius); és halgatoság

*Ansin (az elf nő), nagy érdeklödést tanusitva figyeli mit müvelsz, Amikor a nöi alakot kirajzolod, kiváncsian néz rád. Az ivó mozduatnál felkacag. Majd Marafiszhoz fordul, miután ö befejezete a trásalgást. Ahoz hogy könyebben szot válthason vele, elöre döl nyergében, felsöteste veled egy magaságba kerül emiatt...*

(Elf)
-Valamit szeretne tölem, csak nem értem mesterem, ha jól sejtem inni szeretne, talán szomjas? Nem ivot elég bort? Aztmondta -*iszonyu akcentusal elismétli amit mondtál Pyarul* - ez mit jeelnt? Szivem szerint kecsketejen kivül semmit nem adnék neki...

*Marafisz felvonya szemöldökét, egy pár pillantig elgondolkodik, majd válaszol:*

(Elf)
-Észrevette hogy szép nő vagy, és ezt akarta elbeszélni, meg inni kért. Legjobb lenne a Nagy Kaszás fogadóba vinni az a neki való hely.

*Ansin meghökken, Marafisz szavain, látatóan valamit szolna, de magában tartja... egy pár pillanatig:*

(Elf)
-Ahogy akarod mesterem, de nem tartom jó ötletnek... Azon is csodálkoznék ha a lovat megtudná ülni...

*Marafisz, tekintetét rád emeli. Arcárol most nem kedvességet, sokalinkább határozott, ridek kegyetlenséget tudsz leolvasni...*

(Pyar)
-Ideje elindulni vipera, társalogni és inni ráértek majd Niramjéban. Nah segitek felszálni a lovadra, megkértem tanitványomat, vigyen titeket egy nagyon kellemes hangulatu fogadóba. Ha ott lesztek mond megt az otaniaknak hogy én fizetem mindazt amit megiszol.

*Azzal a 3. szabad lora felsegit, és utnak indultok. Persze ah elenkezel az más tészta...*

// Ami a tört ileti, azt nem látod, valami egészen más sokalta jobban leköti a figylemedet... vajon mi? :shock: //

Vipera ( con Cladius) 1 tp adok, a karakter eddigi jó kijátszásáért, és mert sokadszora alaposan meg tudtál nevetettni :rotfl:
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.05. 17:15

KM: [Dreemer], Marafisz beszédeután, beszélgetis Seerinel- a ki fagkadás! :razos:
Résztvevők:Harass (Huor Aikanáro)

//Serafon Vezifirész (Elf varázsló) jelen pillantban sehol nem látható... igy nem tudsz felé mutatni//

*Seerin megrettenve néz rád mikor elkezdesz dühöngeni. Majd nyugtatni probál szelid szavaival, kellemes lágy hanghordozása van. A megvadult lovakat szokta ijen hangnemmel lenyugtatni.*

(Shadoni)
-1 hónap az út a határig, utána még sok-sok hét az első térkapuval rendelkező városig. A térkapukon keresztül gyorsan el lehet jutni Délre. Egyeteln probléma hogy Shadonba nem nyitnának nekünk térkaput...

-Ami pedig nagyapámat illeti, haamrabb nem tud hazajutattni ö sem, hisz láthattad emgprobálta és nem sikerült neki. Sajnos le kel fogadnunk a sorsunkat. Most ást nem nagyon tehetünk, tudod te is én is az apánk miatt agodunk. Csak enekd kisebb prolémád van apádal mint nekem!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.05. 18:08

Tala Mörök

* Látom az emberem, azt csinálják, amit mondok, de úrrá lesz rajtuk a félelem. Menekülőre fogják. *
* Mikor a lovasaimat is darabokra lövik, kicsit csalódott, vagyok, hogy nem sikerült a csapdám. *

< Túljártak az eszemen, pedig a csapda elég jó volt. Vajon a nomádok, direkt vonultak vissza. >
* Ekkor észreveszem, hogy hamarosan ránk lőnek. Gyorsan leugrok a kocsiról, hogy fedezékbe érjek. *
// Nem hordok vértet. Max bőr vértet. //
* Mikor úgy gondolom, biztonságban vagyok, el talál 4 nyílvessző, melyek közül hármat kicsit fel fog a bőr vértem. *
// 19 fp veszteség összesen - 3 a bőr vért miatt = 16 marad 1 állóképesség dobás:3 , nem sikerült. Elájultam. Van ez így... //
< Ez lehetetlen ennyire nem célozhatnak, jól. A mocskok. >
* A nyílvesszők egy más után állak a hátamba. Lassan térdre rogyok és a fájdalom, melyet a testemben érzek, Elkezdek homályosan látni, és ahogy körbe nézek, egyszer csak elsötétül előttem a világ. Az utolsó, amit még érzek a kemény föld érintése az arcomon. Ez után a tudatom el veszti eszméletét. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.05. 19:41

KM: [Dreemer], Ébredés ( :?: ) :wtf:
Helyszín: Egy meleg hely //nem úgy!//
Időpont:3692. 01. 13. Péntek ( :?: )
Résztvevők:Tala Mörök (Gorodak)

*Magadhoz térsz, tested, minden porcikád pokolian sajog, úgy érzed, menten elpusztulsz a kínoktól. Szemeidet egyenlőre nem tudod kinyitni ahhoz nincs elég erőd, ugyanez igaz tested mozgatására is. Mindenfelől meleget érzel sugározni, és egyfolytában rázkódik körülötted-veled a világ.*

*Mintegy órányi pihenés után, elég erősnek érzed magad hogy mozogjál, és kinyissad szemeidet. A beszédet is megkockáztathatod, ebben bizonyos vagy! mit teszel :?: *

//A lovasaid vissza vonultak, az embereidet nyilazták le...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.05. 20:46

Harass

*Seerin válaszát, nyugtatgatását szótlanúl, "fújtatva" hallgatom végig. És egy kicsit sem segített rajtam a mondanivalója. Amint befejezi ugyan olyan hévvel folytatom.*

(Shadoni)
- Szóval közlöd velem, hogy csak hónapok múlva érünk haza, ha egyáltalán haza érünk. És hogy egy kis problémám van az apámmal. És természetesen mind ezt fogadjam el!?
Hát, sajnálom de nem megy!! :x Nem lehet csak úgy elrabolni egy embert és tönkretenni az életét. Tönkretenni egy családot. Érted? Nekünk embereknek nincsen ezer évünk...
Mind egy, úgy sem érted. De, ezért valakinek felelnie kell!

*És hátatfordítva neki a vén elfet kezdem kutatni a tekintetemmel.*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.06. 7:39

Vipera

Miután kivettem a szemgolyóim a mellei közül nyelek egy nagyot, kihúzom magam és kezet nyújtva bemutatkozok. Ha elfogadja a kézfogást gyöngéden megszorítom kissé hosszabban tartva mint szokás, megnézem keze puhaságát, ujjai finomságát. Majd még mindig a nőt bámulva, botladozva a kijelölt lóhoz lépek. Határozottan visszautasítom Marafisz segítségét és egyedül szállok nyeregbe lehetőleg akkor ha Ansin nem figyel. Az előző kihívó, mellemutogató mozdulatából teljes bizonyosággal tudom hogy ő most kikezdett velem tehát ráteszek egy lapáttal délcegherceg mivoltomra. Halványlila gőzöm sincs, hogy tudok-e lovagolni úgyhogy a ló fejáéhez hajolva nagyon halkan suttogva közlöm a hátassal -Lovagolni talán nem tudok de kardal hadonászni igen. Ha ledobsz a hátadról hamarabb csinálok belőled kolbászt mint hogy nyerítve kiröhöghetnél. Világos? Majd megpaskolom a fejét és nagyon határozott arcal utánzom amit az előbb láttam. Láb abba a kerek izébe, megfogom a bőrizét és erőssen kapaszkodva felszállok rá. Marafiszhoz léptetek és fagyos tekintettel, lenézően, halkan közlöm vele Nem tudom miért de egyfolytában szomjas vagyok és a bortól csak akkor csillapodik valamelyest ha berúgok. Talán piás vagyok talán nem, szeretem a jó nedűket és egy ittasabb pillanatomban hálásan megköszöntem volna a felajánlásod de ha valami világmegváltó tervben kéred a segítségem KEDVES rokon, akkor talán abban kéne segítened, hogy emlékezzek és ne legyek tök részeg. Ha még támogatsz is az ivásban szerinted mire számíthatsz tőlem? Majd válaszra sem várva köszönés nélkül otthagyom. Ha ez magvan türelmetlenül nézek a többiekre Indulhatunk?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára con Claudius 2008.05.06. 14:22-kor.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.06. 12:53

Revo

(Erv /Leisan)
- Az egyszer már biztos.
*Követem tekintetét. Egy kis ideig merengek a táboron és a többieken.
- Remélem, egyszer ki fog derülni, hogy mi értelme volt idehozatniuk minket. A magam részéré viszont megviselt kisé ez a kis utazás. Szerintem tegyük el magunkat holnapra. Ma már nem igen leszünk okosabbak.
*Szétgurítom hálózsákom és leteszem mellé poggyászom. Táskámból előveszek egy kevés úti élelmet. Hálótársam felé fordulok.
- Kér ön is? *Ha igen adok neki is, ha nem akkor nekilátok vacsorám elköltésének.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.06. 15:27

KM: [Dreemer], Marafisz beszédeután, beszélgetis Seerinel- a ki fagkadás! :razos:

*Szavaid felborzolják Sheerin idegeit, arca lángvörösbe borul.*

-Képzeld, értelek, megértem micsoda gondot jelent neked hogy szüleid aggódni fognak. Képzeld megértem hogy nincs időd, te vagy az aki nem ÉRT MEG ENGEM! Amikor háborúba mész, ugyanúgy nem tudsz naponta szólni papának meg mamának hogy jól vagyok.
Azt értsd meg, ez az egyetlen út most úgy tűnik, nagyapám pedig nem szándékosan hozott minket ide, ez egy tévedés, egy hiba...

*Alaposan végigmér, valami felismerés fut végig arcán. Szavaiba aggódalom foszlányai keverednek a düh szavaival.*

-Ugye nem akarod bántani Nagyapámat?

*Tekinteteddel bárhogy kutatód nem leled, Vezafirészt.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.06. 15:33

*Úgy látszik elindulunk csak most a nyeregben ülve tűnik fel hogy milyen formás kísérőt kaptunk magunk mellé és végre olybá tűnik a vipera is kezd észhez térni ,követem kísérőnk tempóját miközben hátrafordulok hogy intézzek pár szót a sebhelyes képűnek*
-Ha elérünk Nirmayébe mutatok valamit !!!!!! ,de addig eggy kortyot se igyál ha kérhetlek ,ha lefordulsz a lórol magam kötlek utánna ..Haha.ha....De majd a nyakadra rakjuk a kötelet a fejedre már úgyse kell több sebhely Hahahaha...

*jót nevetek saját beszólásomon majd kissé megugratom lovam hogy felzárkozzak kísérőnkhöz és nehogy meghalljam a vipera jókívánságait*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.06. 15:35

M: [Dreemer], Beszélgetés Marafiszal, az indulás...
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Pihenő hely
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 6 óra eleje fele, hajnalodik- déli 12. óra
Résztvevők: Vipera (con Claudius), Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Vipera a lován peckesen elhelyezkedik a ló megtűri hátán. Elindultok a napfelkeltében, Elöl halad vezetőtök mellette avagy mögötte ti magatok, ez rátok van bízva.*

*Ha az út alatt tenni szeretnétek valami különlegeset, fogjatok bele, ha nem akkor csak tegyetek egy megjegyzést arról hogy nem tesztek semmit.*

*Az út első fele délig tart, ekkor pihenőt tartotok. Eddig csak az üres pusztaságban baktattatok, leginkább valami szavannára emlékeztető vidéken. Most egy fa hűs árnyékában pihentek, a lovak nyeregtáskáibol némi szárított étel kerül elő, és tej. Vezetötők csendes.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.06. 19:34

Harass

*Seerin kirohanására, kioktatására vissza fordulok felé és elszánt, dühös tekintettel nézek a szemébe.*

(Shadoni)
- Aggódni?? Aggódni, akkor szokott apám, mikor egy nappal később érek haza egy bálból! De, most nem egy napról, hanem több hónapról van szó!! :x
És hogy ez egy tévedés?? Nem! Az a tévedés, ha egy kofa rosszúl ad vissza a vásárban! Ez viszont... Ezért otthon börtön járna, vagy akár...
- *És itt egy pillanatra elhallgatok. Látszik rajtam, hogy valamit még mondani akartam.* - De, abban igazad van, hogy nagyapád nem vonható felelősségre, hiszen öreg és bolond! Úgy hogy valaki másnak kell vállalnia a felelősséget!!

*És ezzel sarkon fordulok. Seerin esetleges válaszával mit sem törődve, határozott léptekkel megindulok Marafisz felé. Ha csak Seerin nem áll az utamba, akkor Marafisz elé állok és megszólítom. Arcom határozott és dühös. Hangomon, pedig érződik némi nemesi felsőbbrendűség.*

(Elf)
- Marafisz Úr! Én követelni, hogy azonnal lesz vége ennek... Ennek őrületnek! Te apád elrabol. Én hazám ezér ad börtön, vagy halál! De te apád bolond, ezér felelősség tied!
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.06. 19:46

KM: [Dreemer], Marafisz beszédeután, beszélgetis Seerinel- a vita

*Seerin láthatóan teljesen megütközik szavaidon... döbbenetében alig tud szóhoz jutni.*

-Ezt, ezt komolyan gondolod? Most NEM SHADONBAN VAGYUNK! HIDD EL NEM AZ A NORMÁLIS AMIT OTT VALLANAK A MÁGIÁRÓL!!! SZERITNEM CSAK AZÉRT MONDJÁK A PAPOK MERT ÖK MAGUK SEM KÉPESEK MEGÉRTENI! :hogyaza:
*Mélyen sóhajt, levegő után, láthatóan a kiabálás és dühroham megviselte...*
-Nagyapám NEM BOLOND! Csak iszákos! Nagyapám hatalmas mágus!

*A hangoskodásra Marafisz felfigyel, ekkor már többen a sátrak felé mennek nem kell sokat menned hogy Marafisz előtt állj. Marafisz nyugodtan szólal meg, szinte érzeni ahogy a jeges vér lüktet ereiben.*

(Elf)
-Éppen azon vagyok, hogy mindenki minél hamarabb haza térhessen. A legjobb lesz ha megy aludni! Holnap sokat kell utaznunk!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.06. 19:53

Leisan de La'erten

-Természetesen.- mosolyog az Revo-ra- az én élelmem nagy része a lovamon maradt. Haj szegény lovamn remélem vigyáz magára! Egyedül őt sajnálom. Bár ha ott maradok valószínűleg velem is történik valami ami ... inkább hadjuk nem beszéd téma.:).-msolyodik el majd eszik egy keveset a kinált ételből.
-Nagyon szépen köszönöm- mondja Revonak- szerintem is jobb lesz ha eltesszük magunkat holnapra.
- Jó Éjt!.-mondja majd elalszik.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.06. 23:31

Tala Mörök

< Vajon mi történt, miért mozog velem a világ? Ez a fájdalom a hátamban, borzasztó! Vajon hol vagyok, és mitől mozgok? >
* Haladok, és közben érzem a hátamból jövő elviselhetetlen fájdalmat. Egész testemben érzem. Szívok egy kis levegőt, lassan a tüdőmbe, s meg próbálok úrrá lenni a fájdalmamon és összeszedni magam. *
< Gyerünk, meg kell tudnom, hogy sikerült e, vagy sem. Vajon hol lehetek? Kik segítettek rajtam? Remélem a kapitány. Azt hiszem az ő csapata szedett fel az úton. >
* Lassan a vélhető talaj felé fordítom arcom és lassan és hunyorogva ki nyitom a szemem, miután hozzá szoktam a fényhez körbe nézek, hol lehetek. Jól körbe nézek, és felmérem a terepet mielőtt cselekednék. Még azt is meg nézem, kik beszélgetnek, és mit mondanak, vagy le olvasom a szájukról, ha látom az arcukat. Jó halásomat is ki használom. *
< Na vajon hol, vagyok. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.07. 6:06

Revo

*A kiporciózott adagok egyikét átnyújtom Leisannak. Csendben elköltöm vacsorám. És kedvtelve szemlélem a tábori eseményeket.
//Lélektan 3. az "elfszabásúak" viselkedéséből próbálok valamit leszűrni.//
<… Ezt a szedet-vetet csapatot… Ifin utcáin sem látni ehhez foghatót… Pedig ott még a helyi lakosok is elég különcök… Jaj… Kedves szomszédok… Vajon mikor látlak legközelebb bennetek…>
- Jó éjt.
*Tekintetem elszalad egy pillanatra táborról. Figyelem, ahogy Leisan nyugovóra tér.
<… Hüm… Mondom én… Élvezni fogom az itt töltött időt…>
*Tovább fixírozom a tábor életét, ahogy készülődik az éjszakához. Lassan fogyasztom vacsorám és kortyolgatok kulacsomból. Mikor már majdnem mindenki nyugovó helyére tért és már alváshoz készülődik hasonlóként cselekszem.
//KM: Az Antiss-en terveznék egy kis kiruccanást. Bene vagy?// :mrgreen:
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 11 / 76 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...