• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 99 / 115 • 1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 115

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.01.18. 19:01

Arbor Vitus

Néhány a pillanatig a két nõ felé tekint majd maga elé morogja.

-Na mára elég lesz már a sok rejtelmes nõbõl...

Megnézi,hogy a nõ mennyire hasonlit a gákon ugráló,tûzdobálóshoz és vár.Vár,hogy most vajon mi lesz,hátha megteszik az elsõ lépést...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.01.18. 19:06

(Maldar)

*Nagyot fújtat Alauron kérdéseire.*
- Fogalmam sincs mit akarhatott mostmár... - inkább magának mondja, mint a követnek. Tart egy kis szünetet - Ha kém lenne és el akart volna tûnni szem elõl aznap este tette volna... Egy egész éjszaka elõnye lett volna velünk szemben. És nem hiszem, hogy a két napos út során olyan lényeges dolgot tudott volna meg, hogy le kellett lépnie azonnal...
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.01.18. 23:51

(Alauron)

Elgondolkodik Maldar szavain, aztán mégis kitart feltételezése mellett:
- Igaz, igaz, de lehet jött még el minkkel, eljött ide, kis völgyébe, ahova bemene. Hisz lehet ez neki tervi. Amit monda én már, volt neki tervi, s most látni már mi, az hogy jön oda, és ott neki van valami. Ott akart elmenni csapatból, ez neki már volt tervi, de miér?...Hát...?
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.19. 0:25

Résztvevõk: Maldar, Alauron, Jeffete

-Na, na, nem kell itt összeesküvést szõni! Jött valamiért, az igaz, de nekem nem effélérõl beszélt. Igaz pontosan nem fedte fel, de köze sincs áruláshoz. Olyan jól hazudna? Áh!-fortyogott Szita. Ám eszélbe jutott a nõ 7 éves kém múltja és elbizonytalanodott. Ha 7 éven át tudott hazudni, akkor most mért ne tudna pár nap alatt megint? Eljátszotta volna a gyászt, a szerelmet, a hisztit, a kétséget? Dilemmába keveredett a shadoni.
-Mi van? Magának fecsegett arról, mért jött? Mért, jött másmiért, minthogy toboroztunk?-kapott a szón Morik.-Tálaljon csak ki szépen! Ez bûzlik!
-Tudja mi bûzlik? A hóna alja! Egy magányos küldetés ûzte, és kapóra jött neki, hogy mi is erre tartunk.
-A kémkedés magányos tevékenyésg, és ha erre volt a dolga, mért ne épüljön be azokhoz, akiktõl kémkedik?!
-Morik!
-Semmi Morik! Hol az elf?-állt már most fel Morik feszülten, körbenézett.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.19. 10:47

Résztvevõk: Arbor, Pat

-Nem értesz: erejét égtõl kapja, imák útján, fémtõl, mi kézben fogva vág, vagy földtõl, istenek nélkül? Tehát nem ismered, semmi közöd hozzá és elaltathatom örökre?
Ditte felállt. Ez a nõ embernek tûnt az elf szemével és nem hasonlított az elõzõre. Minek lehet vele Pat? És s mért gugolnak ott, mintha rosszban sántikálnának? Mintha a fiatal lány beszélne Pathoz, de a nyelvet Arbor nem érti.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.01.19. 11:50

Arbor Vitus

Látván,hogy az egyik nõ felállt felvonja az egyik szemöldökét,hogy vajon mit akarhat.Miutána továbbra is Patriciához beszélt igy úgy dönt,hogy nem zavarja meg a társalgásukat.Elfordul tõlük és elkezd sétálni az egyik irányba szemügyre venni a környéket.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.01.19. 11:57

// Arbor megkapja Alauron üzenetét//
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.19. 12:10

(Jeffete)

*Szitáék érkezésétõl kezdve csendesen hallgatja õket végig. Morik felé komoly ábrázattal fordul.*
- Ne siessük el a dolgokat. Tudásomból kifilyólag bizton tudom állítani, hogy Patricia nem áruló. Személyiségébõl, cselekedeteibõl, mondataiból arra következtetek, hogy csak igen össze volt zavarodva, de nem akart ártani senkinek - és nem hiszem, hogy kémkedett volna. Faggatott is valakit ügyünkkel kapcsolatban? Engem nem. Hát magát Morik? Vagy valaki mást? - *nézett körbe Szitán, Alauronon és Maldaron* - Kereshetett valakit, vagy valakiket... akik itt élhetnek a környéken. Õ dwoon, Ranil hívõ; az egyetlen ami tartotta benne a lelket meglátásom szerint az a hite volt. A városban nem tudok egyetlen helyet sem ahol megtalálhatóak lennének, templomuk meg pláne nincs olyan helyen ahol más istenség temploma áll - ugyanis õk Ranilon kívül nem ismernek el más istenséget. Az már más kérdés, hogy õk miért vannak itt dwoon földtõl messze. Úgyhogy szerintem ezt nem kell ennyire felfújni, hogy rögtön árulást bélyegzünk rá. - *majd Morikra néz kicsit kérdõn* - A hús nem fog megégni? :roll:
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.01.19. 12:38

(Patricia)

- Ditte ne - *kapott a lány keze után, de még idõben visszahúzta a sajátját, mielõtt még megérintette volna. Beharapta a száját majd egy 'Bocsáss meg'-et suttogott maga elé.* - Nem ismerem, nem tudok róla sokat... Nem láttam harcolni, sem praktikákat használni, nem tudom mit tudhat... Nem hinném, hogy ártani akarna, inkább csak a többiektõl jött el - jobban szereti az erdõ növényeit és állatait mint az emberek és kor... félvérek társaságát. Hagyjuk inkább elmenni....
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.19. 12:40

-Nem, tõlem nem kérdezett. (Sz.)
-Mmm...Nem szeretem, ha sumákolnak. (Mo.)
-Maga is azt tette, Morik. Az elején nem tárt mindent elénk. Õ sem tárja a magáét. (Sz.)
-Rendben. Viszont megállapodtunk valamiben: a városba velünk jön vissza. (Mo.)
-Nem. Kijelentette, hogy velünk jön vissza. de úgy tûnik, neki valami közbe jött. Ezt ön hogy oldja meg, hm, drága Morik?
Szita nyíltan kötözködött a vezetõvel. Aztán váltott:
-Magának õ a vesszõparipája? Én inkább az elffel nem vagyok megelégedve. Nem segít, csak csöndesen vonul mint egy sértett herceg, s le sem mossa az arcáról a nyilvánvalót, hogy különb osztályba helyezi magát. Az én hazámba koszos hegyesfülû idegen lenne, és igencsal felköthette volna a gatáyját, hogy ott mívelje ezt a stílust.
-Kisasszony, nem otthon van. Már nem is kérdezem miért. Arborral többünknek baja van a hozzáállása miatt, távollétük alatt ezt meg is beszéltük. Igazság szerint kérelmeztem, hogy visszafelé ne jöjjön velünk, hisz vezetõi feladatát ellátta. Ám az apja, az a tanácsos ragaszkodott hozzá, hogy a falu szemeként legyen velünk. Fontos tudniuk arról, végül is hova vezet a szál. Mind a falubeliek, mind a lovak vesztesége miatt. Én ezen már nem tudtam mit változtatni, ahhoz talán a haonwelli elfektõl kellett volna írást vinnem, hogy lebeszéljem róla. Sebaj, ismerve a városi elfek viszonyát az ügyhöz, azt hiszem, Arbor igencsak le lesz állítva. De addig fogcsikorgatva tûrnünk kell õt. (Mo.)
-Ah, most is hol van? Fákat nézeget kuncogva? (Sz.)
-Hohó, lehiggadna? eddig igencsak kiegyensúlyozott volt, mi ütött magába? (Mo.)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.19. 12:43

Résztvevõk: Arbor, Pat

Ditte biccentett. Várta, hogy az elf elvonuljona maga dolgára, hogy aztán lemehessen a hegyoldalon s folytassa útját Pattal.
-Ahhoz képest, hogy nem tudni felõle sokat, felkeltette az õ érdeklõdésüket. Csintalanok.
Most már több személyrõl beszél? Egyre dilisebb dolgokat mond ez a Ditte...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.01.19. 12:54

(Patricia)

*Kicsit megnyugodott, bár valahol motoszkált benne, hogy ez említve lesz a többieknek. Majd elhesegette magától.... ritka amikor az elf a többiekhez szólt, nagyon ritka, és õ is tudja már nem tartozik a csapathoz. Tudja? ... Végül is mindegy neki jövõjét illetõen, hisz Maldarék biztos mindent elmondtak Moriknak és a többieknek, hogy mi történt. Kemény menet lesz amikor újra elébük áll, ha nem koloncolják fel az övéi érkezése után. Ditte szavait furcsálkodva hallgatja, körbenéz - de sehol senki. Többes számban beszél.... már ketten is vannak? Vagy esetleg még többen? Ez a dolog egyre jobban kíváncsivá teszi.*
- Mond Ditte beszélhetsz róla, róluk? Kik õk?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.01.19. 14:21

(Maldar)

*Végig hallgatja a többieket, és csak azután szólal meg:*
- Igazat adok Jeffetének. Továbbá nem tudta kikhez csatlakozik egy csapatba. Az egyetlen személy aki biztos volt az Morik. Most hallottuk, õk nem beszéltek sokat, egyedül a küldetésrõl esett köztük szó. Az az irány amerre most megyünk, meg hogy is mondjam... lehet nem jutunk semerre. Tehát semmi sem biztos. Na már most, én, ha kém lennék, nem kockáztatnám a lebukás veszélyét ilyen csekély tudásért...
*Miután befejezte, felül. Így marad egy ideig, majd hátat fordít a többieknek, és ha kell olyan távolra megy, ahol nem látják õt. Amint megtette, megnézi a lábát mennyire sérült meg.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anathor 2007.01.19. 15:39-kor.

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.19. 14:37

Alauron és Jeffete is láthatta, Maldar sántikálva ment arrébb.
Az égési seb csúnyán festett, mihamarabbi ellátást igényelt.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.01.19. 15:48

(Maldar)

*Elhúzza a száját a seb láttán.*
<...nem fest valami jól... sajnos nem tudok sok mindent csinálni vele, és észre fogják venni elõbb-utóbb... ezt nem fogom kimagyarázni :? ... hacsak...>
*Elgondolkodik, és a történeten töri a fejét.*

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 99 / 115 • 1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...