• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 10 / 51 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.19. 17:59

Ryell

-Rendben majd bekopogok holnapreggel.-válaszolja Wenlanak.
-Nos akkor én is mennék aludni, köszönöm a finom vacsorát és a teát nagyon finom volt.
Miután végzett ő is felmegy ám ahelyett hogy elaludna inkább ügyködik egy sort. Lepakolja cuccait sorra vesz mindent majd az amulet kerül a kezébe.
Megvizsgálja kivülről, esetleges rajzolatokat keres, majd transzba merül és fürkészéssel próbálkozik.//Max E Fürkészés 10 manából//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.03.19. 18:58

(Ragdox)

- Mi a menydörgős ... - dörmögöm
*Ásítok egy hatalmasat, majd visszafekszem az ágyra*
<<Ha jól hallom a többiek is nyugovóra tértek...Nemhiszem, hogy reggel könnyű lesz felkászálódniuk...Sebaj...>>
*Felkelek, kihúzom a spalettákat, hogy lássam milyen világos van kint*
<<Mostmár nem merek elaludni, nehogy túlságosan elaludjak...Ahogy ismerem magam most napkeltéig félálomban leszek...>>
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.19. 19:06

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 0.nap este
Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall

(Wenla)
Belépsz a szobába ami nem túl nagy, van benne egy kisebb asztal mellette egy székkel, az asztalon egy tál amiben valamilyen illatos folyadék van, a tál mellett egy olajlámpa világít.Ezenkívül látsz egy ágyat ami be van vetve a végénél pedig egy kis asztalka amire a cuccaid rakhatod.Az ajtó belülröl zárható az ablakon szintén belülröl zárható spaletták vannak.

(Ryel)
Midkét szoba hasonló, bemész a sajátodba és a lámpa fényénél vizsgálgatod az amulettet, rajzolatokat látsz rajta de olyan mintha valaki véletlenszerűen összekarcolta volna a felületet semmilyen általad ismert jelre nem hasonlít. Ezután elhelyezkedsz és elkezded fürkészni, semmiféle mágiát nem érzel rajta, lehet hogy egyátalán nincs vagy csak nagyon erősen van lelplezve ezt egyenlőre nem tudod eldönteni.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.19. 19:16

Ryell

- Az ördög vigye el!-szítkozódik kicsit hangosan.
<<Pedig reméltem valamilyen érdekes tárgyra "tettem szert" de ez csak rejtvényeket szül. Bár igaz szeretem a rejtvényeket.>>

<<ez teljesen el is vette a kedvem attól hogy másokat is vizsgálgassak...>>
Miután visszameditálta manapontjait leöltözik alsónemúre és megpróbál aludni.
<<régen aludtam már ilyen kényelmes helyen>> morfondírozik magában mielőtt nyugovóra térne.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.19. 19:17

(Wenla)

-Ahhoz képest, hogy ez nem fogadó, igencsak felkészült a néni. A szobák bármelyik fogadóban megállnák a helyüket, sőt. Tisztaságban vinnék a prímet.
Az ablakot becsukom, ajtóm is, lecuccolok, leveszem lábbelim, köpenyem, nadrágom és egy szál ingben bújok bele az ágyba. Halk mormogással nyúlok el, nagyon fáradt vagyok.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.19. 20:38

( Nasha Verdon )

* Hirtelen térek magamhoz az édes álomból, méghozzá irtózatosan idegesítő zajra. Már éppen nyúlnék fegyveremhez, mikor kicsit nehezen, de felismerem a zaj forrását. *

< Ki a fészkes fene tud ilyen irtózatosan hangosan horkolni. > * fordulok meg a hasamra morcosan és húzom fejemre a párnát. *

* Akárhogy kínlódok, mocorgok, morgok és próbálok nem venni tudomást róla, sajnos rá kell jönnöm, nem megy. Így bár kelletlenül, de kikászálódok az ágyból. Még érzem az alkohol hatását, emiatt kicsit morcosabb hangulatban vagyok, mint ahogy a helyzet megkívánná. *

* Felrángatom magamra a nadrágot, felsőt, cipőt, és kezembe fogom a kardom. Az ajtót szinte felrántom, majd sietős léptekkel odamegyek ahhoz az ajtóhoz, ahonnan a hortyogást hallom. *
* Majd jó hangosan dörömbölök rajta egy párat. HA nem reagál bent erre senki, megpróbálom kinyitni az ajtót. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.20. 16:23

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap reggel
Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall

(Wenla)
Végre nyugodtan ágyba bújsz,kényelmesen és kicsit megnyugodva ,ez az éjszaka más mint az eddigiek.Ujra átéled az eseményeket.de eddig mindig tiltakozál ellene, de most végignézed. Megpróbáltad meggyőzni Uxiát, hogy ne menjen el vele, mert ez gyanúsm és így ismeretlenül felelőtlenség tőle,hogy megbízik benne.Nem hallgatott rád és összevesztetek.Ekkor indultál el hazafelé és állt eléd a ficsúr.Erőt veszel magadon és hallod amit mond.
-Elviszem magammal és te nem akadályozhatod meg, nem hagyhatom hogy keresztbe tegyél nekem.Elviszlek téged is, ha akarod ha nem téged eladlak egyből, őt meg ha meguntam használni akkor sok pénzt kapok értetek.
És ekkor elkezdődött a nevetés és feléd nyúlt ennek a hatására rántottál kést és szúrtál. Teljesen meglepődött arcot vágott erre nem számított hogy fegyver van nálad. És ezek után elrohantál...

Felébredsz a spaletták résein besüt a nap és reggel van.

(Ryel)
Elhelyezkedsz az ágyon, arra sem emlékszel mikor feküdtél ilyen kényelmesen. Félálomban hallasz egy két szót a szomszéd szobából,de nem foglalkozol vele és elalszol.
Reggel a spalettákon keresztül beszürödö napfény hatására ébredsz, pont a szemedbe süt.
Lassan ideje felkelni és ébreszteni is az útitársad.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.20. 16:30

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 0.nap este
Résztvevők: Ragdox, Nasha Verdon,Chin Chüang

(Nasha Verdon)
A dörömbölés hatására semmi sem változik ugyanaz az idegesítő zaj hallatszik.Ahogy benyitsz a szobába és körülnézel egy ugyanolyan szobát látsz mint a tied.És az ágyon fekszik egy alak és horkol.Elég sötét van jelenleg.

(Ragdox,Chin Chüang)
Egy igen erős dörömbölö hangra lesztek figyelmesek folyosórol hallatszik.De a hortyogás továbbra sem szünt meg.Chin a dörömbölésre ébred és utánna tűnik fel neki ez a hang.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.20. 16:52

(Chin)

*Kiesem az ágyból, elvégre még érzem a bor hatását. Magamra kapom a felsőruházatom valamely darabját, amelyik a leghamarabb a kezembe akad. Kikukkantok a dörömbölésre. Kicsit bosszús vagyok, mivel eddig olyan jól aludtam...
Meglátva Nashát az egyik ajtó előtt állva és dörömbölve, halkan a háta mögé lépek és megveregetem a vállát. Közben álomittas szemmel megpróbálom felmérni az "alvóruháját"...*

- Mi a bánatért dörömbölsz ennyire? Teljesen kivered az álmot a szememből és legalább nem hallottam ezt az iszonyatos horkolást sem... - ekkor látom meg a kardot a kezében...
- Azért nem lesz túlzás szó nélkül leszúrni az ipsét? - vigyorgok. - Elég lesz ha kidobod az ablakon...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.20. 17:16

(Wenla)

Izzadva kelek, egy pillanatig azt se tudom hol vagyok, majd hanyatt heverve lassan megnyugszom.
"Jogosan tettem. Jogosan tettem!"
Ez olyan megkönnyebbülést hoz nekem, hogy el is kiáltom magam:

-Jogosan tettem!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.20. 18:50

( Nasha Verdon )

* Mivel nem reagál az ajtó mögött senki, megpróbálom az ajtót kinyitni. Már éppen nyitnám az ajtót, amikor valaki megveregeti a vállam. Nagyot ugrok erre hátrafelé. Szerencsémre csak Chin az. Kérdései és vigyorgó képe láttán morcos képet vágok. *

- Mi a frászt ijesztgetsz itt éjnek évadján. Nem elég ez a szörnyű horkolás? Azonkívül a kard hatásosabb eszköz valakit jobb belátásra téríteni, mint az ablakon kidobás.

- De ne aggódj, nem fogom leszúrni. Csak megszokásból van nálam. Na menjünk be. * megengedek egy kis mosolyt az arcomra Chin felé békítő szándékként. *

// Off: Ruházat: a napközben viselt fekete cipő, fekete bőr csípőnadrág, felül vékony spagetti pántos világosbarna top és egy medál a nyakamban. Hajam leengedve és egy kicsit össze van borzolva. //

* Visszafordulok az ajtó felé és benyitok a szobába. Mivel látom az illetőt, odamegyek hozzá és jól megrázom. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.20. 19:19

(Chin)

< No! EZÉRT a látványért már érdemes volt felébredni > - vigyorgok magamban.

*A nagy nézelődésből arra riadok, hogy az eszement utitársam már a szoba lakóját rázogatja. Kivont karddal a másik kezében! Gyorsan utána lépek, mielőtt szerencsétlen flótás beleugrik ijjedtében a kardba. Nasha mellé lépve elnézést kérő mosollyal finoman megpróbálom kiemelni a kezéből a fegyvert.

- Hopp, - fogom meg a fegyvert és finoman magam felé húzom - ha megengeded, mielőtt felszúrt cocát csinálsz belőle a nagy keltegetésben...

Majd mivel engem is halálra idegesít ez a gőzgép, nagyot rúgok az ágyba. Talppal.*
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.20. 21:21

Ryell

Felkászálódik az ágyból majd magához veszi viseltes dolgait. Ruháit felveszi majd amikor a köpenyhez ér lassan elidőzik annak redői és szakadásai között.
<<Pedig mikor először aggattak rám ilyet megeskettek hogy mindig vigyázok az ilyen drága kelmékre. Ezt a köpeny már nagyon kopott és otthon biztos el is kellene dobnom de ez a köpeny lassan a legkitartóbb ruhadarabom:).Sár és szakadások, ez nem csorbítja az értékét. Olyan mint az ember.>>
Elmélkedéséből a kinti madárcsiripelés ébreszti fel. Vállára terítí az említett ruhadarabot.
Ha talál valamilyen tálat vízzel akkor megmosakszik .Ezután az ágy mellé támasztott kardhoz lép. Kihúzza a pengét és megtáncoltatja a nappali fényben.
- Na igen... neked még mindig nincs neved... remélem mihamarabb találok neked méltót. <<Vagy elárulod magad?>> . Pár egyszerűbb gyakorlatot csinál a pengével hogy ő is kicsit felélénküljön majd az övet a derekára a kardot pedig a tokjába helyezi.
Az amulettet és a tekercset a zsebébe süllyeszti majd kilép az ajtón és a szomszéd szoba felé indul.
-Jó reggelt!-kopog be Wenla szobájának ajtaján.- Ébresztő lassan ideje indulnunk.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.20. 22:19

(Wenla)

Egész elevenen kelek, főleg, hogy az álmom helyretette, mi esett és hogyan. Békésen összelomolok, felöltözöm. Roppant elégedetten lépek ki az ajtón és fenemód nyugodt vagyok.
-Indulhatunk, én ráérek.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.20. 22:29

Ryell

<<Nocsak. Ebbe meg mi ütött? Mikor először láttam leakart hajigálni a késeivel. Most meg. Maga a megtestesült nyugalom. Akár a tenger. Érdekes.>>
-Látom nem csak én aludtam jól. Örülök hogy ennyire elemedben vagy mert mihamarabb szeretnék Zentonba érni.
Elindul a lépcsőn lefelé megpróbálja meg keresni a házigazdát.
<<Huh egy reggeli de jól esne...>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva