• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 10 / 120 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 120

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.15. 21:22

(Dzsana Khadde)

*Cinkosan visszakacsint a fogadósra - mintha a szomorúság sosem környékezte volna meg...*
- Értem én, hogy szabadulni akar tõlem, mert feltartom a sok teendõjében :D Meg aztán inni sem iszom, mert még nem adott :) se étel, se ital - de dolgoztat :P -*és itt egy újabb széles mosolyt küld a kocsmárosnak* - Viszont közéjük nem ülök, hisz nem hívtak meg - márpedig lehet, hogy tudatlan vagyok sokmindenben, de már azt megtanultam a saját bõrömön, hogy nem ülök bárhová csak úgy... - *ezeknél a szavaknál egy érdekes grimasz suhan át az agyán, mintha egy kisördög lett volna éppen :roll: * - vagy úgy is mondhatom, hogy nem akarom szétverni a kocsmáját... :D
A munkával meg ne féltsen, olyan könnyen nem adom magam. Volt már részem kétszinûekben. És bár kevés a pénzem és meg kell élnem valamibõl, de megfontolok mindent....- de tudja az aréna....- * és itt tekintete a távolba réved, és elgondolkodik mélyen...*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 21:39

(Shanil Argus)

-Lovagolni :roll: Egyszer megmutathatnád,hogy nálatok vagy inkább te hogy szoktál lovagolni :wink:
...
Igen azt hiszem tényleg visszakelene fordulnunk....Menjünk.

A suhancok felé egy csúnya pillantást vet aztán elindul Salinát ölelgetve vissazfelé...

<Miért támad egy rossz érzésem :? >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.15. 21:40

( Joe Lyon )

* Trisha politikai eszmefuttatása közben komoly arcot vágva figyeli minden szavát, de felét sem érti.*
< Hmmm… soha nem voltam teljesen tisztában mindennel mi széles e világon történik, bár egy két dolgot értek, mit a lány mond, de azért vannak homályos részek.> *Mikor áttér a papnõ a múltra Joe arca elkomorodik a rátörõ emlékektõl, majd röviden megpróbál kitérni a válaszadástól:*

- Hát, hogy is mondjam!? *Nézegeti a kezében lévõ kupájának tartalmát* Nem egyszerû feledni a két évvel ezelõtt történteket. *Egy mély levegõt vesz, majd próbál másról beszélni, de hangján kihallatszik a komorság és a gyász.* A küldetésre áttérve. Sajnos konkrétumokat még nem tudunk. Szerintem minden attól fog eldõlni, hogy holnap este milyen tényeket tárnak elénk. Ha több információt akarsz megtudni Trisha, akkor, lehet, hogy a pult mellett álló lány tudna benne segíteni. Én úgy hallottam, hogy neki is fel lett „dobva” a meló. Nem ártana beszélni vele, meg amúgy is. Jó ha az ember jobban megismeri leendõ társát. Mit szólsz hozzá? *Néz kérdõn Trishára.* Ja és szerintem a megbízónak meg azt kéne mondani, hogy holnap este ott leszünk. Ahogy látom egy jó kis munkában mindenki benne lenne. *Mosolyodik el*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.15. 21:56

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: Flamme'O Styg [Flamme'O Styg], Joe Lyon [Joe Lyon], Dzsana Khadde [Yvette]

* Trisha érzi, hogy kényes részekre tapint... neki is fájnak ugyan a két éve átlt dolgok, ám volt elég ideje feldolgozni a történteket. Így újra egy kedélyesebb hangon folytatja.*
- Jól van akkor... holnap este a kikötõben. Mindjárt szólok is a fickónak...
* trisha feláll, majd pár lépést tesz oldalra. A férfi asztala fölé áll, majd így szól.*
- Áll még az ajánlata? Úgy gondolom, mind elfogadjuk... pontosan hol lenne ez a találka? Tudja nem szeretnénk eltévedni ezek között a szûk sikátorok közt...
* A férfi mosolyogva válaszol vissza.*
- Ne aggódjon, nem fognak. Majd alkonyat környékén idejövök a Réz Sellõbe magukért, és elvezetem önöket arra a helyre... tekintve, hogy az a környék az utóbbi idõben nem túlságosan khm... jó bûnügyi viszonyairól ismert, két kedves barátunkat is magunkkal visszük az Ifin Városi Õrgárdától... remélem nem lesz semmi baj. Két tapasztalt veterán a szükséges engedélyekkel bõven elegendõ az üzlet tisztaságának megõrzéseképp.
* trisha bólint, majd mosolyogva válaszol.*
- Lassan jársz, tovább élsz... nagyon köszönjük az óvatosságát. Holnap este itt... ha jól tudom a déli lány is velünk jön?
* A férfi bólint.*
- Akkor ideje lesz összeismerkednünk vele.
* trisha visszatérve az asztalhoz Joet végighallgatva a dzsad lánynak int.*
- Gyere csak, ülj le közénk... az az uriember ott nekünk is megemlítette a munkalehetõséget, és úgy vélem ha minden rendben lesz, társak leszünk. Gyere ülj le, mesélj valamit magadról... aj bocsáss meg. tegezhetlek?
* trisha azzal Shanil megüresedett helyére mutat, hogy a lány üljön csak le.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 22:03

(Kyra)

*A lovaglási szokásaira tett kétértelmû kérdésre gonoszan elmosolyodik és tekintete Shanilra villan.*
- Ha elkap a hév, akkor elég vadul szoktam lovagolni. Ösztönbõl és fékevesztetten. De attól is függ, hogy milyen csõdört ülök meg. A vad zabolátlan csõdöröket szeretem. Érzik rajtam, hogy ki akarok vágtatni a világból, és akkor elszabadul a pokol.
*Ahogy Shanil átkarolja Kyrát érezheti, hogy a lány teljesen belemelegedett a leírásba. Tiszta libabõrös lett.
Kyra sóhajt egy nagyot és lenyugszik.*

- Hmmm. Imádok lovagolni.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 22:12

(Shanil Argus)

Csak halkan mintha magában beszélne:

-Igen..a lovaglás az egy jó dolog :lol:

Shanil is megremeg a leiráson valószinûleg elképzelte a dolgot.
Ahogy egyre a biztonságosabb környékre érnek vissazfelé a fogadójuk felé az a keze,amelyikkel átkarolta Salinát lejebb csuszik a csipõjére és egy kicsit megmarkolja a hátsóját mikor egy sikátor mellet mennek el.A lányra néz mintha mi sem történt volna és várj a reakcióját :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 22:16

(Kyra)

*Kicsit megugrik, amikor Shanil belemarkol a hátsójába, majd kacér mosollyal kérdõn néz a férfira. Úgy tesz, mintha nem értené a célzást.*
<... Na csak kibújt a szög a zsákból. Sosem csal a szimatom. És most nem érzek semmi mást a kanszagtól. Na mennyire akarod kicsi papocskám? ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 22:26

(Shanil Argus)

Egy kicsit tanácstalanul néz vissza Salinára,hiszen nem kapott semmi hajlandoságr utaló jelet...Igaz vissazutasitásra sem.
<Jajjj de rég volt már mikor utoljára ilyeneket csináltam.... :lol: >

Amikor megugrik a lány azzal a lendülettel meg is forditja,hogy veleszemben legyen és magához öleli miközben hátát egy falnak veti a sikátor sarkánál.Salina érezheti méretes himtagját,hogy már kész az akcióra :roll:

-Most mire gondolsz Salina?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.15. 22:28

(Dzsana Khadde)

*Éppen a kocsmárosnak akart még valamit mondani, amikor meghallja az asztaltársaság megmaradt nõi tagjának invitálását. Felhúzott szemöldökkel néz a kocsmárosra és így szól hozzá egy kisebb mosoly kíséretében:*
- Ha nem tudnám, hogy férfi, még azt mondanám boszorkány...
*Az invitálásra kissé erõteljesen elrugaszkodik a pulttól, s egyenesen a mutatott szabad szék felé veszi az irányt. Az asztalnál megáll.*
- Óh, köszönöm a meghívást! A nevem Dzsana, Dzsana Khadde. - * és ezzel helyet foglal* - Hát nem sokat tudok magamról mesélni, talán csak annyit, hogy a mesterségemet tekintve egyhez értek: a fegyvereim forgatásához. De ahhoz jól... :)
És igen, nyugodtan lehet tegezni, hisz ha jól vettem ki a beszélgetésetekbõl, benneteket is érdekelne a meló, amit ez a ficsúr felkínált - * és fejével a szomszédos asztalnál ülõ férfi felé biccent. * -- És ha társak leszünk, akkor jobb, ha tegezõdünk. És tík? Ha jól vettem ki ma a történésekbõl igencsak régen láttátok egymást - ez mind puszta véletlen? De szeretnék én is találkozni a régi társaimmal - *szalad ki a száján, de mihelyst észre vette magát gyorsan be is csukja száját. Szemén egy sötét felleg suhan át, de arcán megmarad a mosoly és a kíváncsiság. *
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 22:38

(Kyra)

*Még így is kicsit meglepõdik Shanil hevességén. Régen nem volt férfival, és Shanilt jó pasinak tartja, így nagyon nehéz megállnia a férfi ostromát.*
- Azt hiszem, hogy kezdenek leesni a szándékaid.
*Ezt megadóan mondja és nem ellenkezik a férfi ölelése ellen, csak egyre hevesebben kezdi venni a levegõt és a szívverése is felgyorsul.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.15. 22:46

( Joe Lyon )
*Figyelemmel kíséri Trisha mozdulatait és mondandóját, majd mikor a „vértes” nõ leül asztalukhoz, bólint felé és üdvözli:*

- Köszöntelek körünkben Dzsana! Én Joe Lyon vagyok és ha megengeditek * Néz társaira * bemutatnám a többieket is. Flamm o’Styg és Trisha. A hölgy és a férfi akik az imént távoztak, ha minden igaz holnap velünk tartanak. Mi még semmi konkrétumot nem tudunk a küldetéssel kapcsolatban, csak annyit, hogy holnap szürkületkor értünk jön a megbízónk és elvezet minket egy megbeszélésre. Esetleg te ismered õt régebbrõl, vagy te is most érkeztél Ifinbe? *Rendel egy kupa bort az újonnan érkezetnek is, majd kérdõn néz a lányra, de gondolatai másfelé kalandoznak* < Hmm… társairól beszélt?! Keresi, vagy találkozni akar velük!? Érdekes. Na remélem majd mesél bõvebben a dolgairól, ha jobban megismer minket.>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 22:56

(Shanil Argus)

Látván,hogy Salina nem igazán ellenkezik a szándékaival kapcsoaltban.Beljebb huzodik a sikátorba és mindkét kezével Salina popojára fogja és lassan elkezdi simogatni.

-Ugye szeretnéd te is 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 23:00

(Kyra)

*Válasz helyett szájoncsókolja a férfit. Majd felfalja. Úgy két-három perc kimerítõ csókolózás után eltolja magától és vágytól fûtött hangon szólal meg, miközben elkezdi kibontani az ingje csomóját.*
- Vetkõzz!

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 23:09

(Shanil Argus)

Meglepõdik,hogy menynire tüzes a csaj,de végül is azt mondta,hogy szereti a vad dolgokat.Ledobaj a földre a köpenyét és elkezdi kigombolni az ingét majd azt a köpenyre dobja.FEgyver övét kioldja,de a nadrágját még ne mtolja le egyelõre.Salinát nézi,ahogy kicsomozza a selyem ingét.Lassan a mellei felé nyujtja az egyik kezét és a másikkal a lány fegyveröve felé nyúl,hogy azt kigombolja.
Gyorsan végez a fegyver övvel majd a nadrág letolásával probálkozik....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.15. 23:20

(Kyra)

*Mikor a férfi elkezd körülötte téblábolni, kicsit össze szûkül a szeme.*
- Vetkõzz, ne az én nadrágommal foglalkozz. Még a tied is rajtad van. Az enyémet kész operáció lesz levenni.
*Azzal elhessegeti Shanilt, hogy foglalkozzon a saját nadrágjával. Ezalatt sikerül kioldania az ingét és lekanyarítja magáról.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 10 / 120 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...