• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új-Pyarron - A második manifesztációs háború elsõ etapja

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
403 hozzászólás • Oldal: 10 / 27 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.28. 18:45

(Dyen di Lauren)

-Szivesen tettem az este,amit megtettem.nem kell bocsánatot kérned,mert nagyon boldog voltam és vagyok.
...
Még nem kell elmenned.A nap felkelte csak egy óra mulva várható.

viszonozza Nadyra csókját majd az ágyékát elkezdi lassan és finoman masszirozgatni.Aztán a messor nyakát csókolgatja és kényeszteti,hogy halassza a távozását....

-Majd a felettesednek azt mondod,hogy átjöttél tanulmányozni az utitervet.

Kezével most már az ánussal összekötő részét is maszirozgatja egyszer-egyszer bele is tolja egy kicsit az egyik úját hol a hülyejébe hol az ánuszába.Másik karjával át nyúl a lány hóna alatt átkarlja és a felső mellbimbójával kezd el játszadozni.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.28. 20:16

KM(Bemesélő): Limenel
Helyszín: Új-Pyarron városa, a városi gárda laktanyája
Időpont: Psz. 3692, kora tavasz
Résztvevők: Dyen di Lauren (Schinter)

*Mikor elkezdi masszírozni a nagyajkakat, a lány nem bír felkelni. Megadja magát és visszadől az ágyra. Combjait széttárja, hogy teljesen kitárulkozzon Dyennek. Fejét is hátraszegi és ezzel teljesen átadja, kiszolgáltatja magát. Izmait elernyeszti és hagyja, hogy a félelf azt csináljon vele, amit akar. Mikor az egyik kényeztető ujj a fenekébe hatol, akaratlanul is felszisszen és odakap a kezével. A férfi meghátrálására csak mosolyog rá egyet, megfogja a bűnös ujjait és visszanyomja az ánuszába.*
- Van még több mint három óránk, hogyha "térképet nézegetünk". Te mire gondoltál? Mivel üssük el az időt?
*Ezután olyan ártatlan bárány tekintettel néz a férfira, amilyennel csak tud.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.28. 20:23

(Dyen di Lauren)

Sokat sejtehetőn visszamosolyog a Nadyrára és ad neki egy forró csókot.A csók közben egyre hevesebben kezdi el masszirozni a feneke körüli izmait.Aztán felemeli a felső lábát majd elkezd belehatolni.Csak akkor hagyja abba a csókot,amikor már tövig bele hatolt majd Nadyra arcára néz.

-Te mit szeretnél tenni?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.28. 21:28

*Teljesen ellazítja az alsó felét, miközben Dyen masszírozza. Amikor a férfi a megfelelő helyzetbe fordítja, azt hiszi, hogy a férfi csak jobban hozzá akar férni, hogy kényeztesse tovább. Lehunyja a szemeit és boldogan fogadja a csókot is. Mivel teljesen elernyesztette a záróizmait, és már ujjal is bejárta a testnyílást, a pyarroni vesszeje különösebb akadály nélkül besiklik a lány testébe. Éppen jó pilanatban kapta el a lányt. Teljesen kitölti Nadyra testnyílását a hímtag. A lány meglepetésében tágra nyitja a szemeit és levegőért kapkod. Ijedtségében összerándulnak az izmai és rákulcsolódnak a hímvesszőre. Az izomgörcs hamar beáll, és éppen akkor, amikor a férfi tövig a lányban van. Nadyra felsikkant. és fájdalmában az első reakciója, hogy szabaduljon a férfi szerszámáról. De mivel a kapcsolat nem enged, csak magának és Dyennek is mégnagyobb fájdalmat okoz. Visszahanyatlik az ágyra és odakap a fenekéhez. Keservesen nyögdécsel közben.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.28. 21:37

(Dyen di Lauren)

Mikor Nadyra hirtelen megijed magához öleli és ekkor tudatosul benne,hogy nem tud szabadulni akár hogy is szeretné...Mivel egyre jobban érzi a fádjalmat és nem tud nagyon mit tenni igy magához szoritja a messort és a kezeit elveszi a fenekéről,hogy elterelje a figyelmét....
Probál mosolyt erőltetni az arcára,de látszik,hogy egyre jobban elurakodik rajta a fájdalom...

-Nyugodj meg Nadyra.Ne félj.Sajnálom azt hittem,hogy te is akartad.Bocsáss meg.Sajnálom,hogy nem figyeltem az érzéseidre.

Azzal szájon csókolja a lányt és a melleivel játszadozik....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.28. 22:12

*Összeomlik a karjaidban és csak zihál a fájdalomtól. Pár másodpercig még tekergőzik, hátha kényelmesebb pózba tud kerülni, de megint csak mindkettőtök fájdalmát növeli. Te is beleszédülsz a kínba, és szabadulnál már a lányból, de nem megy. Az izomgörcs az izomgörcs. Kezdtek mindketten kétségbeesni, és azt gondoljátok, hogy ennél rosszabb már nem is történhet. Ekkor dörömbölnek az ajtón. Nem tudod, hogy ez Darton humora e, de nem tartod valami viccesnek. A lány teljesen bepánikol a dörömbölésre, és még szorosabban rádkulcsolódnak az izmok. Ez már neked is sok, és te is felnyögsz. Meghallasz egy ismerős és számotokra félelmetes hangot. A mély bariton arról árulkodik, hogy a Nagyúr áll az ajtó előtt.*
- Messor. Engedjetek be. Megbeszélni valónk van.
*A lány ábrázata falfehér lesz, és próbál lecsúszni az ágyról a ruhái után kapkod. Ezzel téged is maga felé ránt. Ezt már nem bírod cérnával és felordítasz.
A Nagyúr meghallva a fájdalmas kiáltást, benyit a szobába. Csak félig nyit be, így a mögötte jövők nem láthatnak be mellette. Termetes egy ember.*

- Mi folyik itt!? Kit ölnek?
*Mikor meglát titeket, először elképed. Leesik az álla is. A lány félig az ágyról lóg, és az ingét markolja holtsápadt és kíntól torzult arccal, te pedig hasonló ábrázattal vergődsz mögötte az ágyon, tövig a lányban, és nem szabadultok egymástól. Pár másodpercig néma csönd lesz úrrá a helyiségen, aztán a tartományúr tör ki röhögésben. Kihátrál a szobából és közben becsukja maga mögött az ajtót. Még egy emelettel lejjebb is halljátok az öblös röhögést.*

// Ez ám a diplomácia felsőfoka. Szórakoztatjátok a tárgyaló feleket, és oldjátok a feszült hangulatot :lol: :lol: :lol: //

*A lány kiejti kezéből a ruhát és visszakászálódtok az ágyra. Teljesen letargikus állapotba kerül, és csak néz maga elé.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.28. 22:22

(Dyen di Lauren)

-Várj... ne...ne siess annyira... várj...

Ekkor pillantja meg a kráni nagy urat....Szive elkezd még hevesebben varni,aminek a következménye,hogy kitágulnak a bőr alatti erei is...vagyis elpirul...
Mikor kihátrál a nygúr és elkezd röhögni ő is csak maga elé bámul és csak remélni tudja,hogy nem fogja megtudni az egész város mire felkel a nap...
Megfogja a takarót és magukra huzza úgy hogy csak a fejük látszodjon ki,hogy ha vki megint megprobálkozik benyitni,akkor ne legyen annyira kinos mint az előbb....A takaró alatt tákarolja a lányt és szorosan magához huzza.

-Sajnálom,hogy ilyen helyzetbe hoztalak.Az én hibám...

Aztán a fejét a lány fejéhez érinti.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.28. 22:36

Helyszín: Új-Pyarron városa
Résztvevők: Erlon Arts (Joe Lyon)

*Az inkvizítor megereszt egy mosolyt, aztán válaszol.*
- Jó embereknek mindig örömmel segítek. Bár lehet, hogy ezzel küldelek titeket a halálba. Adron majd dönt. Mindenesetre bizalmat szavaztam nektek. Ne hagyjatok cserben.
*Odahív a térképekhez és elmagyarázza, hogy mi a helyzet Ibarán. Minél tovább nézed, annál jobban elképedsz. Kezdesz te is félni a jövőtől. Elköszöntök az inkvizítortól, aztán Bernivel elhagyjátok az épületet. Elkísér téged a bevásárló körútra. Találsz magadnak könyvecskét is. Lealkudja neked Berni 2 aranyra. Vesztek mindent ami kell, aztán visszamentek a fogadóba. Beültök inni és meséltek egymásnak történeteket. Hamar rátok esteledik. Berni pár ásítás után elköszön tőled, aztán elviharzik. Még az ajtóból visszaszól, hogy reggel itt találkoztok, aztán eltűnik az éjszakában. A fogadós hoz neked még valami könnyű kis vacsorát. Nem is vágysz többre. Elmerengsz, hogy mihez kezdj majd a sivatagban. Aggodalmad nehezen tudod csitítani. A térképek elég baljós előjeleket mutattak. Félsz beismerni, de te is kezded úgy gondolni, hogy Krán nélkül nem lehet legyőzni a hordát. Csak ekkor jut eszedbe, hogy nem kerested meg a félelf pyarita nemest, aki a kráni lánnyal beszélgetett. De holnap biztos találkozol majd vele.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.28. 23:40

*Lassan elhalkul a lány. Hagyja, hogy szeretgesd. Látszik rajta, hogy szüksége van egy kis vígasztalásra. Feléd fordítja a fejét és könnyes szemmel rád néz. Az orrát megint az orrodhoz dugja, aztán nagyon gyengéden megcsókol.*
- Nem haragszom. Miért haragudnék. Nem a te hibád. Én is akartam maradni. Nem tudtam parancsolni az érzelmeimnek és belebuktam. Az sem baj, hogy belémhatoltál, csak egy kicsit félreértettük egymást. Megijedtem.
*Szépen lassan, körülbelül fél óra alatt elernyed a lány záróizma annyira, hogy kihátrálj belőle. Feléd fordul, hanyatt dönt, hozzádbújik, és simogatni kezdi finoman elgyötört férfiasságodat.*
-Nagyon fáj?
*Eltűnik a takaró alatt, és elkezdi csókolgatni olyan gyengéden, ahogy csak tudja. Aztán visszabújik és a fejét a mellkasodra teszi.*
- Ha túlélem ezt a ballépésemet, akkor legközelebb normálisan megismételjük. Jó?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.28. 23:45

( Erlon Arts)

* Kifizeti a könyvért és a tintáért a 2 aranyat, majd miután visszaérkeznek a fogadóba meghallgatja pár kupa bor mellett az öreg történeteit, majd ő is mesél egy két storit főleg az erionban töltött idők során megtörtént pikáns esetekről, meg az erigowi dámák buja szeretetéről és azok férjeinek reakcióiról. Pár jól sikerült párbajt is megemlít, majd mikor az öreg távozik kezet nyújt neki és mikor az visszaszól az ajtóból, bólint*
- Itt leszek és várom érkezésed! *Ezután a kihozott vacsorát jó ízűen elfogyasztja, majd egy meleg fürdőt rendel szobájába. A fogadóshoz odasétál és megbeszéli vele a holnapi teendőket:*
- Na, holnap jó pár hétre elutazom a városból. Szeretném, ha reggelre egy heti hideg élelem. Mondjuk szárított hús és aszalt gyümölcs állna a rendelkezésemre, mit magammal vihetek. A lovam meg ha nem okoz gondot itt hagynám, hogy gondját viseljék!* Ekkor átad a fogadósnak egy kis erszényt, melyben 3 arany dukát található*
- Remélem ez a kis összeg bőven fedezi a mostani költségemet és a lovam elszállásolását, valamint a heti hideg élelem árát! Miután visszatérek ezen érmék párjait is megkapja, ha lovamnak jó sora lesz!* Ha a fogadósnak nincs semmilyen ellenvetése, felmegy Erlon a szobájába, levetkezik, vesz egy meleg fürdőt, majd ágy szélére ülve erősen koncentrál gondolataiba felidézi a kapuk terén megérkező krániak és pyaron küldötteinek találkozását. Ezután elöljárójának arcképe ugrik be agyába. Erősen koncentrálva a képet és egy gondolatot próbál mestere agyába megjeleníteni. Érzi, mintha Ynev földjén száguldanának gondolatai, látja Erion városát, majd a Sheral hegységet, ezután Jobb kéz felől a Quiron tengert pillantja meg, majd azonnal Erigow és mentora arca jelenik meg. *< Hmmm… milyen jó ismét beszélni veled! Csatlakoztam az El Hamedbe tartó delegációhoz és még ezt a dolgot láttam ma. (Ekkor mestere agyában megjelenik a pyarioni kapuk tere, és a két delegáció ámulatba ejtő találkozása).> *Erlon hírtelen tér észhez gondolataiból. Kissé elnyújtózik, majd magára kapva ingét kitárja az ablakot. Kinéz rajta és a csillagos eget látva odahúz egy széket az ablakhoz, majd helyet foglal és úgy hogy lássa a csillagokat elmélyülten kiűz minden gondolatot fejéből. Közben lantján egy mélabús de erővel teli dallamot penget. Mikor a dallam kissé felgyorsul és tetőpontjára hág önkívületi állapotba kerül, a dallam úgy tűnhet másvalaki által hallgatva, hogy teljes összhangban van a természettel, a csillagos éggel és Erlon teljes lényével A bárd érzi, hogy teste folyamatosan töltődik energiával. Miután befejezte elmélyült dallamát, az ablakot becsukja, lantját ágya mellé helyezi, és nyugovóra tér. *< Alborne! Köszönöm segítséged! Nélküled egy elveszett félelf lennék! Vezess utamon kérlek! Holnap nagy dolgok közepébe csöppenek>
* Reggel korán ébred. Felszerelését összepakolja, az eddig félig telt nyeregtáskákat degeszre tömi a fogadóstól kapott száraz élelemmel, kulacsába töltett egy jobb minőségű vörösbort, majd az ivóban várja Berni érkezését. Mikor megpillantja az öreget a bejárati ajtóban felcsillan szem.*
- Üdv néked! Na indulhatunk eme igen csak érdekesnek ígérkező útra! * Miurtán az öreg is üdvözli, kisétál vállán a nyeregtáskákkal Erlon a fogadó elé. Az ott várakozó lovakat jól szemügyre veszi, majd konstatálja, hogy eléggé jó vérből valóak, felmálházza a neki szántat.*
- Köszönöm Berni, hogy rám is gondoltál és az inkvizítor által felajánlott lovamat elhoztad! * Mielőtt felpattanna új lovára, visszasétál a fogadóshoz, majd elköszön tőle és felhívja figyelmét ismételten itt maradó lova jó ellátására, majd kacsint egyet Bernire, nyeregbe száll, megigazítja hátán lévő lantját, ezután indulásra sarkalja lovát, majd komótosan a laktanya elé lovagol a két új barát*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.02.28. 23:59

(Dyen di Lauren)

Amikor a lány csókolgatja visszacsókol.Majd kicsit szomorkásabb hangulatban megszólal.

-nem figyeltem rád eléggé és csak az élvezetet akartam.Nem birtam visszatartani a vágyaimat.Az én hibám....

Aztán magához öleli a lányt és csak várja,hogy kicsuszhasson belőle....
Mikor kicsuszott és Nadyra hanyatt dönti meglepődik.Főleg mikor el is tünni a takaró alatt.Amikor hozzá ér felsziszen és csak annyit válaszol a kérdésre,hogy

-Aha...

miközben olyan arcot vág mint egy kis gyerek,akitől elvették a nyalókáját.
Mikor lekezdi csókolgatni belenyúl mély levegőt vesz és hangosabban kezd el sziszegni majd a kezével a takaró alá.Beletúr Nadyra hajába és gyengéden megfogja a fejét.

-Csak akkor ha tényleg szeretnéd. :wink:
Mellesleg ne félj.Nem hinném,hogy ezért halálra itélnének nem?Vagy ha igen,akkor mond azt,hogy én akartam és nem tudtál ellenálni vmi miatt.kend rám.Velem nem tudnak mit kezdeni :wink:

Most már ismét csak a kedves mosolygó arcát lehet látni.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.01. 0:16

- Én készen állok rá már most is. Ellazultak az izmaim. Igazság szerint örülnék, ha most magadévá tennél, mert lehet, hogy többet nem lesz alkalmunk. Nem tudom, hogy milyen büntetést rónak ki rám a feletteseim. De nem tudom, hogy vagy e olyan állapotban. Téged jobban megviselt.
*Közben a takaró alatt ujjaival lágyan simogatja Dyent, reménykedve, hogy sikerült felkeltenie benne a vágyat, de nem erőszakoskodik. Ha a férfi nemet mond, akkor csak elnyúlik mellette és átöleli a karjával.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.01. 0:25

(Dyen di Lauren)

-Ne félj.ha nagyon szigorúan meg akarnak büntetni kend rám és akkor elnézőek lesznek veled szemben ;)
...
Ami azt illeti...

Megfogja a lány kezét a takaró alatt majd fülig érő mosolyt varázsol az arcára.A lány kezét ráfonya a péniszére és lassan elkezdi mozgatni fel és le.

-Szóval ami azt illeti jól esne először egy kis kényesztetés neki is mielőtt belevágunk a dologba....remélem tudod mire gondoltam és csak remélni tudom,hogy tetszeni fog neked is...

Sejtelmesen elmosolyóg és hátra simitja a lány tincseit.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.01. 0:34

*Elmosolyodik a lány is és megcsókol.*
- Ha ezzel boldoggáteszlek, akkor szívesen.
*Megint eltűnik a paplan alatt és megint elkezdi csókolgatni a hímtagot, közben kezével folytatja a mozgást. Elkezdi nyalogatni, majd a szájába veszi. Elég kis ügyetlenül csinálja, de szívből és gyengéden. Érzed, hogy megint harcra kész vagy. Azért mégis csak jó munkát végzett a lány.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.01. 0:48

(Dyen di Lauren)

A nyalogatásokra teljsen hátra forditja a fejét és nagy levegőt vesz.Olykor egy kis hangot is kiad.Élvezi,ahogy Nadyra szivből ki akarja elégiteni.Nem várja meg,hogy a csúcsra juttassa a lány.Megfogja a lány fejét majd ő is lejjebb csuszik bele a takaróba.Szájon csókolja a lányt majd a fülébe súgja.

-Köszönöm.Sokat jelentett nekem,hogy megtetted azért,hogy boldogabb lehessek.

Feljebb huzz Nadyrát ugy hogy négy kéz láb legye épp felette majd a kezeivel egy kicsit szét tolja a lábait,amivel támasztja a testét,hogy a hülyeveje pont a szája felett legyen.Egyik kezével felnyúl a lány derekára és enyhe nyomást gyakorolva lenyomja és elkezdi a nyelvével kényesztetni először a nagy ajkait majd a kisajkait.A másik kezével a popsiját simogatja majd az egyik ujjával óvatosan belehatol az anusába és lassan elkezdi mozgatni.
Nyelvével egyre hevesebben nyalogatja a lány hüvelyét teljesen a csúcsra akarja vinni.
Miután elérte Nadyra a csúcspontot kicsit felemeli a lány derekát és kicsuszik alóla.Összébb tolja a lábait feltérdel mögé és lassan elkezd az előkészitett ánuszába rakni a péniszét.Két kezével előre nyúl a melleihez és azokat maszirozgatja.Mikor tövig belehatolt előre hajol egy pillanatra felemeli a lány fejét és szájon csókolja.

-Remélem most senki és semmi nem zavar meg minket. :wink:

Mondja kissé viccesen.Aztán felemelkedik mindkét kezével megfogja Nadyra derekát és elkezdi lassan mozgatni a csipőjét.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
403 hozzászólás • Oldal: 10 / 27 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27

Vissza: Régi Kalandok...